Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Ajax wil Overmars lang vastleggen

Lorenzovgortel, 21-12-2012 om 12:15, 8287 views, VI | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
OVERMARS ZAG ER ZELF NIETS IN - Ajax gaat snel om tafel met Marc Overmars om te praten over een nieuw contract. Het huidige contract van de directeur voetbalzaken loopt tot deze zomer. Ajax ziet geen reden om uit elkaar te gaan en zou een vierjarig contract hebben klaarliggen. Voetbal International weet dat Overmars, mocht hij besluiten om in te gaan op de nieuwe aanbieding, 225.000 euro per jaar zal gaan verdienen. Dit is exclusief eventuele bonussen.

Het is nog de vraag of Overmars er op in zal gaan. Eind november zei hij nog dat hij zich niet voor lange tijd wil binden. 'Ik heb een éénjarig contract. Als Ajax straks met me verder wil, zal dat wat mij betreft opnieuw een termijn van één jaar zijn. Zo kunnen we per seizoen bekijken of het beide partijen nog bevalt. Als speler had ik om de drie, vier jaar een nieuwe prikkel nodig om het beste uit mezelf te halen. Dat zit nog steeds in mijn karakter.'

Ajax heeft op 31 januari aanstaande een aandeelhoudersvergadering uitgeschreven, waar zowel Overmars als algemeen directeur Michael Kinsbergen officieel zullen worden benoemd. Kinsbergen staat overigens tot medio 2015 onder contract bij de club. Hij zal in die periode 325.000 euro per jaar op strijken.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pettersson1963
Psychevore, adem in en adem uit. Zonder directie geen NV, zonder NV geen Ajax, zowel Van der Sar en Overmars werken voor een bescheiden salaris, de RvC werkt gewoon gratis op basis van een bescheiden onkostenvergoeding! FdB zou ook gratis moeten werken in jouw optiek en de gehele NV draait op zogenaamde ClubLiefde? De liefde van Cruijff voor Ajax kwam ook pas terug toen hij financieel onafhankelijk werd na zijn avontuur in Rotterdam...
0 0
Pettersson1963
Contract voor het leven aanbieden, deze jongen verdient het met zijn visie en geweldige aankopen! Waar gaat dit over? Marc Overmars heeft nog niets laten zien behalve een samenwerkingsverband met de dubieuze Club van La Ling...
0 0
Rockslide
Ik weet ook niet precies wat Overmars al voor Ajax heeft gepresteerd. Maar bij mij is dit oprechte onwetendheid. Dus wie kan mij vertellen wat Ajax op dit moment precies aan Overmars te danken heeft?
0 0
stefanpetterson
En jij hebt echt alleen maar kritiek op onze club, sodemieter op naar pisvee!
0 0
d-trip
¤325.000 is een hoop geld
0 0
RobertoStrife
4 jaar is iets teveel voor een directielid. Zou gewoon 2 jaar bij laten tekenen.
0 0
Synzo
Baseer jij op wat? Met die korte termijn politiek hebben we het wel gehad. 4 jaar is prima als je het hebt over het ontwikkelen en uitvoeren van beleid.
0 0
RobertoStrife
Ik vind het wel vreemd, zo'n lang contract, maar nu je het zegt idd, is misschien omdat ik teveel volgens het oude systeem denk, misschien is het juist wel goed.
0 0
IamLegend
Het zal moeilijk zijn om deze lijn door de trekken die marc overmars ingezet heeft.

Wie zal hem dat na kunnen doen? Van Halst misschien?

Natuurlijk tekent marc bij, maar dat wil die niet hard op zeggen!
0 0
ajax19
Terecht!
0 0
Raikkonen94
Hopelijk wil Overmars zelf ook blijven, fantastische technisch directeur (of directeur voetbalzaken). Zelf op het allerhoogste niveau actief geweest en ook zakelijk een verstandig man. Precies zoals Cruijff het wil en financieel gezien draaien we ook steeds beter. Kan je nagaan dat hij met een nieuwe aanbieding 225.000 kan verdienen (dan verdient hij nu dus minder) en Marcel Brands die een vergelijkbare rol bij PSV heeft verdient dan bijna een miljoen. Overmars, echte Ajacied en een top directeur!
0 0
ajax-dh
Op de website staat precies wat Overmars (en Klinsbergen) gaan verdienen, inclusief en exclusief bonussen. Ook staat er vermeld dat Overmars ervoor kiest om geen pensioen via Ajax te nemen.

Link: http://www.ajax.nl/Nieuws/Nieuwsarchief/Nieuwsartikel/Oproeping-BAVA-31-januari-2013.htm
(Staat vermeld in 1 van de pdf bestanden).
0 0
KevinR34
Prima zet van Ajax. Hij past perfect in het plaatje van dit Ajax onder de nieuwe filosofie en vervuld zijn rol daar goed in. Dus dan is een contractverlenging logisch.

Offtopic: http://www.youtube.com/watch?v=TCNzIlkwjww

Hachim Mastour. Milan heeft een half miljoen euro voor hem betaald, 15 jaar. Wat een wereldtalent! Jammer dat hij niet in de jeugd bij Ajax speelt. Dit lijkt mij echt iemand die de echte nieuwe Ronaldo zou kunnen worden in de toekomst.
0 0
Sxndxr
OT: Overmars nog vier jaar langer zou meer dan wenselijk zijn!

OFF:
Er zijn maar 2 echte momenten in dit filmpje waarvan ik nu enthousiast wordt, dat is op 1:02 en op 2:10. Daar kun je echt zien dat hij balgevoel heeft en dat is een absoluut supertalent.

De overige Fifa-trucjes en kamikaze acties zijn leuk om te zien en als ze lukken werkelijk prachtig. Ik hoop echter voor de beste knul dat hij ook over een goede verzekering beschikt op die beentjes, want het is maar de vraag of hij de aanslagen hierop zal overleven.

Zijn fysiek daarentegen is wel sterk t.o.v. zijn tegenspelers in het filmpje,dus wie weet...
0 0
Danishdynamite
had ik ookal gezien ja, echt een supertalent
0 0
Daantje Makkes
Ik heb ooit gelezen dat Overmars niet voor een langlopend contract wil tekenen omdat hij niet weet wat de toekomst hem brengt.. Dus geloof ik niet dat hij dan ook voor 4 jaar bij zal tekenen maar eerder open staat voor een contractverlenging van 1 jaar per seizoen.. Ik kan het ook fout hebben maar dat is wat ik gelezen heb
0 0
DonShining
Lees het artikel eens ff eerst man, dan hoef je helemaal geen reactie te plaatsen...
0 0
Daantje Makkes
Hahahaha Lorenzovgortel plaatste een stukje tekst zonder inhoud waarop ik reageerde.. enkele minuten later paste hij het stukje aan waarin soortgelijke informatie werd geplaatst dus vandaar mijn reactie
0 0
Georginho
Graag snel verlengen dit is de man die ons verder kan brengen.
0 0