Ajax één van de sportiefste teams CL

NP, 06-12-2012 om 19:33, 6847 views, UEFA / twitter.com/el_statistico | Nieuw uittenue Ajax bekend!
Ajax is één van de sportiefste ploegen in de groepsfase van de Champions League. Ajax maakte 64 overtredingen in zes wedstrijden, alleen FC Barcelona (46 overtredingen) en Dynamo Zagreb (63 overtredingen) maakten minder overtredingen. Ook qua gele kaarten scoort Ajax goed in de lijst van sportieve teams. Ajax kreeg zeven gele kaarten, één meer dan Chelsea en Borussia Dortmund, de teams met de minste gele kaarten.

Spartak Moskou is de onsportiefste club van de Champions League. Het team van Demy de Zeeuw maakte 109 overtredingen, kreeg twintig keer geel en drie keer rood.
  • Laatste headlines
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
omisom
Aan de ene kant ben ik blij dat we niet neer worden gezet als een stelletje schoppers aan de andere kant mogen we wel wat "mannelijker" worden hier en daar een beuk uitdelen hoort bij het voetbal.
0 0
rdewaart
een lieve ploeg hebben is echt iets om trots op te zijn, laat me niet lachen, soms gedragen zij zich als watjes
0 0
Sammeister
Hadden waarschijnlijk eerste gestaan, tegen Madrid waren relatief veel overtredingen, waarvan er veel bad calls waren van de scheids
0 0
B_02097
gerekend hoeveel overtredingen erop ons zijn gemaakt?
0 0
Leviathan
Hard op de bal ja, je moet wel zien dat Ajax en Barcelona vrijwel altijd meeste balbezit hebben, dan kan je ook geen overtredingen maken in principe.
0 0
Melvin01
Cruijff! Haha :-P
0 0
Robinjo1988
Ja soms mogen ze wel wat harder zijn naar mijn mening..
0 0