De Boer verschrikkelijk boos in rust

Ajax Showtime, 04-12-2012 om 23:21, 8443 views, NOS | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
DONDERPREEK - Frank de Boer zag zijn ploeg dinsdagavond met 4-1 verliezen op bezoek bij Real Madrid. Na afloop was de oefenmeester teleurgesteld over de eerste helft van zijn ploeg. 'Ik was verschrikkelijk boos in de rust', reageerde De Boer na afloop tegenover de NOS. 'Over de eerste helft was ik zeer teleurgesteld. Alleen Danny Hoesen en Kenneth Vermeer haalden toen hun niveau. Gelukkig ging het in de tweede helft stukken beter. Uiteindelijk mogen we als Ajax trots zijn dat we derde zijn geworden in deze poule. Dat is zeker een compliment waard', vervolgde De Boer.

Door de plaatsing voor de Europa League heeft Ajax een nieuw doel. 'De finale van de Europa League is in Amsterdam. Deze is nog ver weg, maar wel in zicht. Dat zou mooi zijn, op mijn verjaardag nog wel, 15 mei', zegt De Boer.

Hieronder is het hele interview te zien:

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De scout
Tssssss.. die 2 centraal achterin hebben weinig op met verdedigen. + Lasse Shone ++ Daley Blind ++ Fischer & Hoesen
- Alderweireld, Moisander & eriksen - - Poulsen, Enoh Boerrichter Sana
0 0
Olle
Het maakt allemaal niet veel uit: overwinteren in Europa is toch gelukt, dat had ik van tevoren niet gedacht! Maar er werd wel verschrikkelijk slecht verdedigd gisteren!!! Veel te lief allemaal, van Rhijn werd echt aan alle kanten voorbij gelopen. Hij mag best eens meer van zich afbijten. Je hoeft geen doodschop te geven, maar iets feller de duels ingaan mag best! Blind hetzelfde......speelde niet slecht in aanvallend opzicht, maar verdedigend vond ik hem zwak.
0 0
Wayout
Iets feller in de duels? tegen real???het is toch te gek voor woorden dat die gasten die motivatie zelf niet uit zichzelf kunnen halen. Ik word zo moe van deze verwende kutgeneratie.
0 0
Olle
Ik weet niet of het met verwend te maken heeft, maar ze hebben gewoon veel te veel ontzag voor Real Madrid met hun sterren. Gewoon veel te lief en slap verdedigd..... Ze kunnen allemaal goed voetballen maar als verdediger moet je ook eens echt kunnen ingrijpen...laten zien dat je de baas bent. Een gele kaart pakken is echt geen schande....
0 0
Wayout
ha idd dat kan ook ze zijn ook geïmponeerd en geintimideerd, maar dat moet er dan ook maar uit. Heeft wel te maken met mentale hardheid
0 0
omisom
Dat zegt genoeg "9 spelers onder hun niveau" onvoorstelbaar sta je in de etalage van Europa laat je je zo zien!!!!! Het blijkt weer dat we helemaal geen progressie hebben geboekt het afgelopen jaar en nog steeds achter de feiten aanlopen.
In plaats van op zoek te gaan naar middenvelders en aanvallers misschien op zoek gaan naar twee CV want die van ons redden het Europees absoluut niet.
0 0
1eringzuid2
Ze stonden erbij en keken ernaar. Allemaal! Het leken wel van die marionetten. Elke keer werd er te laat aan de touwtjes getrokken en werden ze voorbij gelopen alsof ze er niet stonden. En dat terwijl je weet wat er gaat gebeuren. En ook voor de 6e keer in nog geen 3 jaar tegen die gasten staat. Het kwaliteitsverschil kwam in elk geval weer overtuigend in beeld. Ik begrijp er niks van. Je weet dat je gaat verliezen. Vind ik ook niet erg, maar ga wel gewoon voetballen. De 2e helft heb je dat wat meer gezien. Maar, zonder zout in je ogen te strooien, Madrid liet dat ook toe. Het gat met de top van Europa is gewoon megagroot. Dat kwam in elk geval weer pijnlijk aan hetlicht.
0 0
paulurs
De eerste helft snel vergeten zou ik zeggen! Het viel overigens weer op.. Enoh er in, voetbal er uit! Wanneer neemt Blind zijn plaats over?! Hij was wederom een van de betere, al het hele seizoen!
0 0
koosieafca
Ajax moet zich nu echt eens gaan focussen op centrale verdedigers in plaats van aanvallende middenvelders en aanvallers. Ik zou zeggen een paar slagers achterin volgend seizoen, 16 goals tegen dit seizoen in de champions league, dat is het meeste aantal tegengoals voor een club uit de CL samen met FC Nordsjælland die nog een wedstrijd tegoed heeft. Maar dit zegt wel iets !

0 0
Cello
Dan zou je je eigenlijk moeten afvragen, hoeveel zou FC Nordsjælland aan tegendoelpunten hebben opgelopen in een poule met City, Dortmund en Madrid?. Zouden die het na 5 wedstrijden dan nog steeds met 16 tegendoelpunten doen zoals nu?.
0 0
Warrior
Het lijkt wel of sommigen niet (willen) zien, hoe ver we achter lopen op de Europese top. Dat gat wordt echt niet dicht gemaakt binnen één of twee jaar. Voor het spel dat Ajax wil spelen, moet het elftal goed op elkaar ingespeeld zijn, en daar moet je de juiste spelers voor hebben. Dat heeft tijd nodig, en dan nog worden de beste spelers elk jaar weggekocht. Hou het voorlopig maar op de Nederlandse competitie, en alles wat daarnaast wordt bereikt, is meegenomen.
0 0
Roovers419
Ja Toby viel echt hopeloos door de mand. Echt dramatisch
0 0
Mokum
Dat zegt inderdaad iets: Poule des doods. de kampioenen van Engeland, Duitsland en Spanje..niet zo een verrassing lijkt me..
0 0