Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

De Boer: 'Vertrek Eriksen zou zonde zijn'

Ajax Showtime, 03-12-2012 om 19:04, 10757 views, Ajax Showtime | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
CHRISTIANS KEUZE - Tijdens de persconferentie van Ajax in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Real Madrid, werd Frank de Boer gevraagd naar zijn mening over een eventueel vertrek van Christian Eriksen. De middenvelder staat nog slechts tot medio 2014 onder contract bij Ajax en weigert vooralsnog om te verlengen. 'Een eventueel vertrek van Eriksen zou zonde zijn', vertelde De Boer. 'Ik denk namelijk dat hij zich best nog een paar jaartjes bij Ajax zou kunnen ontwikkelen. Het is echter aan hem, het is zijn keuze.'

'We moeten ook niet spastisch doen als bepalende spelers steeds vertrekken. Dat heb ik nu ook met Gregory van der Wiel, Jan Vertonghen en Vurnon Anita ervaren. Dat zijn jongens met wie je in een proces zat, maar die vertrekken. Dat dat soort dingen gebeuren, weet je als je bij Ajax aan de slag gaat', aldus De Boer.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
suske
Alle supporters moeten zaterdag tegen Groningen laten weten dat we graag hebben dat Eriksen Ficher Alderweireld moeten blijven bij Ajax. Goed Ajax bepaald het salaris maar een elftal dat jaren bij elkaar blijft word beter en stabieler. Cruiff en de Boer waren ook aal 25 toen ze weg gingen bij Ajax Vertonghen ook 24. En zij deen en doen het goed bij anderre clubs. Spelers die op jonge leeftijd vertrekken verzuipen bijna altijd. Zie Bouy en Babel.
0 0
gusanito
en te vroeg..
0 0
Randy428
Als Eriksen nu al zou vertrekken, zou dat heel jammer zijn. Dan levert Ajax echt veel aan niveau in, en aan techniek.

Op zo'n jonge leeftijd zou je eigenlijk gewoon nog lekker 2 jaar bij Ajax moeten ballen. En aangezien je veel te danken hebt aan de club, verleng je je contract, zodat de club uiteindelijk nog een mooie zak geld voor je krijgt. Maar goed. Dat is het rooskleurige scenario.
0 0
elpresidente
Veel te vroeg !!
0 0
Ganggino
Sneijder als vervanger halen.
0 0
AFCA***
Hoop natuurlijk ook dat hij blijft maar ben bang dat Eriksen na dit seizoen weg is. Die jongen wil graag de stap hogerop. Laten we in dat geval hopen dat we er 20+ miljoen voor krijgen en Serero en/of op en duur Andersen deze plek kan overnemen. Je weet als Ajax zijnde dat je beste spelers vertrekken dus het is belangrijk de opvolging al in huis te hebben.

Mijn voorspelling van spelers die na dit seizoen vertrekken en beoogde opvolgers:
- Eriksen 20 miljoen (Serero/Schone/Andersen)
- De jong 12-15 miljoen (Serero/Schone/Andersen)
- Alderweireld 8-10 miljoen (Veltman/Heitinga?)

Dan na dit seizoen doorselecteren met Poulsen naar Boccara.

In dit geval hoef je weinig tot geen transferkosten te maken en kan je 35/40 miljoen ophalen.
0 0
Robinjo1988
Als hij verstandig is blijft hij na dit seizoen nog minimaal 1 seizoen..
0 0