Jong Ajax verliest van Jong F'noord

Ajax Showtime, 03-12-2012 om 17:11, 27604 views, Ajax Showtime | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!
ONDERUIT - Jong Ajax heeft op maandagavond in eigen huis verloren van Jong Feyenoord/Excelsior. In sportpark de Toekomst werd het 0-2, dankzij treffers van Sekou Cissé en Harmeet Singh. Samenvatting:

Jong Feyenoord trad aan met een flinke reeks spelers met veel ervaring in het eerste elftal. Zo speelden onder meer Erwin Mulder, Kelvin Leerdam, Kamohelo Mokotjo, Miquel Nelom, Harmeet Singh, Ruud Vormer, Sekou Cissé en Guyon Fernandez vanaf het begin mee bij de Rotterdammers. Dat terwijl er bij Jong Ajax geen enkele speler met meer dan vijf wedstrijden ervaring in het eerste van Ajax meedeed.

Al vroeg kwam 'Jong' Feyenoord dan ook op voorsprong. Na amper vijf minuten spelen kon Cissé binnen werken. Ajax werd daarna direct gevaarlijk via Lesly de Sa en Mats Rits, maar scherpte ontbrak. Feyenoord antwoordde via een kans voor wederom Cissé, maar doelman Mickey van der Hart redde knap. Voor rust kreeg Ajax nog twee levensgrote kansen via Rits en Mike Busse, maar beide spelers kregen de bal niet tussen de palen.

Na rust begon Ajax goed, met prima kansen voor invaller Lucas Andersen en Dico Koppers. Beide spelers troffen echter geen doel, waarna Feyenoord prompt wel scoorde. Harmeet Singh kopte in de 72ste minuut binnen: 0-2. Ajax herstelde niet meer van deze klap en zodoende verloor de thuisploeg.

Opstelling Jong Ajax: Van der Hart; Busse (45' Andersen), Nieuwpoort (45' Ebecilio), Denswil, Koppers; Ligeon, Sporkslede, Boccara; Rits, Van Kessel en De Sa.

Wissels Jong Ajax: Kramer, Ebecilio, Schenk, Bonevacia en Andersen.

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: Mulder, Leerdam, Ramstein, Mokotjo, Nelom; Singh, Vormer, Elabdellaoui; Cissé (45' Te Vrede), Achahbar, Fernandez.

Wissels Jong Feyenoord/Excelsior: Franken, Gomez-Nieto, Janssen, Te Vrede, Tichem.

Doelpunten:
4' Cissé
72' Singh

(Foto: Casimir Koelman)
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rodnet
Het was gisteren van de kant van Ajax gewoon heel erg matig, nog afgezien van het feit dat er bij Feyenoord meer ervaring in het veld stond. Alleen Ligeon en in de tweede helft Boccara waren de moeite van het aanzien waard en aan het einde van de eerste helft had van Kessel een paar leuke bevliegingen. En hoewel Andersen niet veel bracht, kon je toen hij er na rust inkwam wel zien dat hij kan voetballen. Dit in tegenstelling tot Koppers (is het gewoon helemaal kwijt), Busse, Nieuwpoort en Ebecilio.
Ik moet ook zeggen dat ik de opstelling van de eerste helft volkomen waardeloos vond. Rits in de spits rijmt misschien leuk maar is bepaald geen succes. De Sa is op recht duidelijk happier dan op links en als je met van Kessel speelt moet je die gewoon centraal zetten. En Boccara is duidelijk een verdedigende middenvelder, op een aanvallende positie komt hij niet uit de verf.
0 0
Boer
Ajax speelt met een elftal vol jeugdspelers? Volgens mij mag alleen Van der Hart nog in de jeugd spelen. De rest is senior. Er zitten wel een paar eerstejaars bij. Feyenoord heeft 26 spelers voor eerste en tweede elftal. De besten spelen in het eerste, en daar zitten ook jeugdspelers als Boëtius en Vilhena bij. Feyenoord heeft geen B-selectie. Zouden wij ook mee moeten stoppen met die flauwekul. Gewoon een A-selectie van pakweg 25 man, jongens die niet goed genoeg zijn verhuren aan Almere (Fredje Grim) en de beste A-junioren bij de beloften laten meedoen. Als ze dat niveau niet aankunnen, zullen ze het eerste ook nooit halen.
0 0
grotesmurf
Jong Feyenoord? Ajax speelt tenminste met elftal vol jeugd spelers. Feyenoord kan niet winnen zonder Mulder, Leerdam, Singh, Vormer, Cissé en Fernandez...
0 0
MartijnMIC
Juist!
0 0
Robinjo1988
Hoe speelden onze potentiele toppers Boccara, Denswil en Andersen ?
0 0
ajax19
Als druiven. Boccara was als enige sterk in zijn duels. Alleen hij begreep de instructies niet en had zelf geen idee, dus modaal opgelost. Ik heb nog nooit zo'n onthutsend stel spelers gezien.
0 0
AjaxKampioenn
Sporkslede en van der Hart mag je daar ook bij zetten.
0 0
Meesmuijres
Matig, verliezen van het reserve team van feyenoord, want zo'n goede spelers zijn dat nou ook weer niet. Moet ik natuurlijk wel bijzeggen dat ik de wedstrijd niet heb gezien en het misschien nogal geflatteerd is, dan neem ik mijn woorden terug.
0 0
lol
0 - 2
0 0
ajaxlovee
Ik hoop niet dat er boze reacties komen hoor. Maar ik vind wel dat feyenooit een betere jeugd heeft de beste jeugdspelers doen al bij hun mee in het eerste en de rest zit in a1 (koploper) ze laten gewoon hier wissels ritme opdoen zal Ajax ook moeten doen.
0 0
Robinjo1988
hahahahahahahahahaha
0 0
lorenz00
Loop niet zo stom te lullen man de enige reden waarom dat zo is, is omdat ze geen geld hebben.
0 0
ajaxlovee
Maar drm hebben ze nog wel een betere jeugd. Heeft niks met geld te maken want anders zouden ze wel in dit jong feyenooit zitten wat wel allemaal eredivisie spelers zijn de jeugd is van hun gewoon heel goed. Als ik ajax was zou ik ze proberen weg te kapen.
0 0
lorenz00
Leuk dat je sinds vandaag lid bent geworden, rot lekker terug op naar het feyenoord forum. Heeft trouwens alles met geld te maken. Zoals ik al zei, de enige reden waarom ze in het eerste spelen is omdat ze geen geld hebben voor betere spelers, pure noodzaak dus.
0 0
afcaafca
Is de sfeer goed?
0 0
superjood1
wil het zien op ajax tv, wrom is et er niet?:S
0 0
superjood1
wil het zien op ajax tv, wrom is et er niet?:S
0 0
afcagld
Waarom is het niet op Exclusive TV?
0 0
SamAFCA10
Voorkeur wordt gegeven aan Ajax 1. Cameraploeg van Ajax TV is in Madrid.
0 0
C.Eriksen10
Omdat Ajax en media elkaar niet liggen. Geld overmaken gaat vlekkeloos maar vervolgens beloftes nakomen ho maar.
0 0
herbsman
Dat valt mij ook op. Het betalingssysteem werkt beter dan welk ander onderdeel ook op ajax.nl. Ik kom niet op andere clubsites maar het kan niet anders of de onze is een van de slechtste. Onduidelijk, onoverzichtelijk, de helft werkt niet, echt een staaltje prutswerk. Duidelijk een vriendendienst aan een bekende websitebouwer, ipv gewoon voor kwaliteit te gaan. Terwijl Ajax een wereldmerk is. Bloedirritant is het. Sar verandert dit mettertijd nog wel
0 0
afcagld
Kan je wel zeggen. Jammer had graag Jong Ajax willen zien
0 0
Robinjo1988
Boccara weer op de weg terug neem ik aan? Wil hem graag bij Ajax 1 zien.
0 0
lol
0 - 1
0 0
Vinc-ajacied
Hoeveel verdedigers wil jong Ajax er nog in zetten? Bovendien is het nou niet echt een Jong fnoord. Mulder - Leerdam - Singh - Vormer - Elabdellaoui - Cisse - Fernandez.

Wat een jong Fnoord zeg! Kakkies zijn zeker bang dat ze met hun mindere jeugd verliezen.
0 0
lol
0 - 1
0 0
ym22
Dit is geen jong Feyenoord hoor, maar eerder gwn het halve eerste elftal. Lkkr eerlijk.
0 0
Misc1990
boeie man! het is alleen maar leerzamer voor onze talenten en de druk ligt zo meer bij feyenoord!
0 0
C.Eriksen10
Wel, raar het wordt namelijk wel opgenomen want vandaag of morgen krijgen de hoogtepunten te zien. Dus waarom wordt het dan niet meteen gestreamd.

ON: wat voor een opstelling is dat van Ajax? Busse, Nieuwpoort, en veel spelers niet eens op hun eigen positie. Wat is er met Arica?
0 0
C.Eriksen10
wordt het uitgezonden of niet? Op ajax.nl staat bij de tv gids van wel.
0 0
Georginho
Nee persconferentie van Frank is bezig
0 0
SamAFCA10
Persco met FdB nu
0 0
Ganggino
Jammer dat Andersen op de bank zit, weet iemand de rede hier achter?
0 0
C.Eriksen10
Als dit de toekomst van Feyenoord is dan maak ik, me maar in ieder geval geen zorgen over. Waar zijn al die talenten waar ze over tv altijd lullen, niemand kent, er worden nooit namen genoemd, maar ze zijn er wel....Ik zie maar 1 talent bij Feyenoord dat is Achahbar. De rest zijn gewoon matige spelers die niet goed genoeg voor het eerste zijn of opvulling zijn.
0 0
Meesmuijres
Jong feyenoord? Eerder een volwaardig eredivisie eftal, apart, maarja goede voor onze jonge jongens denk ik dan maar :-)
0 0
boye04
Des te mooier als we winnen. En als we dan alsnog verliezen is dat niet meer dan normaal. :P
0 0
brianajacied428
hoop op een 3-0 ofso zou wel lekekr zijn!:)
0 0
Lewis Hamilton
Speelt Lucas Andersen mee?
0 0
ajaxminimax
bank
0 0
Misc1990
volgens mij word het niet uitgezonden al hoop ik hetwel, anders stond er wel iets over op ajax.nl! de training en persconferentie van ajax in madrid worden wel uitgezonden, al zie ik liever de mini klassieker!
0 0
CrazyDJ
De visie is dat het om het individu gaat en dat het resultaat ondergeschikt is.
Ik ben het ermee eens maar damn, ik zou toch graag zien dat jong Ajax met de sterkste opstelling even wint :)
0 0
ObjectoJood
Kick some ass please
0 0
Figo
Mag er inmiddels weer publiek bij?
0 0
suske
Ja uit en thuis publiek!
0 0
Robinjo1988
Je bedoelt dat er vanavond Ajacieden en kakkies zijn? Dat lijkt me sterk..

OT: Slachten die kakkies svp!
0 0