Vermeer: 'Lens lachend bedankt'

sv, 03-12-2012 om 09:28, 9128 views, De Telegraaf | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Kenneth Vermeer doet er niet moeilijk over. De doelman zag Jeremaine Lens in de 70e minuut alleen op zich af komen, maar de aanvaller schoot naast. 'Ik heb hem lachend even bedankt voor zijn misser', zegt Vermeer in De Telegraaf. 'In de aanloop naar de wedstrijd hebben we flink zitten dollen. Hij had in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal met een stift gescoord en afgelopen week ‘pingde’ hij me een paar keer op mijn telefoon, dat hij me weer zou verslaan.'

'In de eerste helft scoorde hij de 1-1, dus kon ik het na afloop niet laten om even mijn gram te halen. Zijn kans op 1-2 was hét moment van de wedstrijd.' (foto: Black Bath Towel Photographers)
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Kijk en zo kan het ook....onderling een leuke en sportieve verstandhouding...
0 0
Robinjo1988
Hahahahaha lekker bezig Kenneth!!
0 0
Rogyros
Ik vind wel dat Vermeer daar goed uitkwam. Wederom, want in uitkomen bij een tegen een situaties is hij absoluut een grootmeester. Hij is ontzettend snel bij de aanvaller, blijft heel lang staan (met zijn geweldige reflexen ook logisch en goed) en maakt zo de aanvaller wat zenuwachtig. Niet eens zozeer dat Lens zenuwachtig raakte, dat weet ik niet. Maar een aanvaller kan wel twijfelen als de keeper zo snel voor je staat en zo lang wacht.

Ook bij de kans van Narsingh was hij eer weer als de kippen bij en redde uitstekend.

Op de lijn en uitkomend in een tegen een situaties is hij een van de allerbeste ter wereld. Als hij zijn zwakkere kanten kan verbeteren (en daar geloof ik in), wordt hij echt een hele goeie. Vermeer is duidelijk een laatbloeier. Prima!
0 0
SamAFCA10
Keepers, in tegenstelling tot veldspelers, worden juist beter naarmate ze ouder worden. Desalniettemin zeker met je eens!
0 0
foensai
Ik ben het met bijna alles eens, je laatste zin.
Het gaat met een keeper juist net andersom, een keeper is vaak pas echt op zijn best vanaf 26 jaar en ouder. Vanaf jongs af aan kun je zien of iemand als keeper talent heeft.
0 0