Babel pas volgend jaar terug

GerbenvdR, 02-12-2012 om 23:42, 5764 views, De Telegraaf | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
NA WINTERSTOP WEER PRESENT - Ryan Babel zal pas in 2013 terugkeren in het eerste elftal van Ajax. De aanvaller is daarmee langer uit de roulatie dan verwacht. Gezien enkele negatieve ervaringen met schouderblessures wil Ajax het rustig aan doen met Babel. Hij richt zich bij zijn herstel dus op een terugkeer na de winterstop, aldus Valentijn Driessen te melden bij Eredivisie Live. Babel raakte geblesseerd in de wedstrijd tegen PEC Zwolle op 11 november van dit jaar.

Aangezien ook Sigthorsson zeker tot de winterstop uit de roulatie is, is de kans groot dat Danny Hoesen de aankomende weken de vaste spits blijft van Ajax.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Hij zal hoe dan ook vertrekken.. dan wel in de winterstop of in de zomer en zal waarschijnlijk wel naar Wolfsburg gaan. Geen slechte club voor hem, doen het niet erg goed in de Bundesliga maar zit wel rek in de selectie dus kan hij volgend seizoen een frisse start maken bij Wolfsburg
0 0
trainerdv
Ik zie in de spits liever Hoessen of de Jong.
Op links liever Fisher of Boerrigter en op rechts liever Sana of Serero (die terugkomt).

Babel lekker na dit jaar weer laten gaan.

0 0
Melvin01
Ik ben het bijna met je eens. Maar ik zie nu liever hoesen en babel in de spits. Dus van mij moet hij blijven! én eigenlijk hoop ik dat hij nog 1 jaar blijft. Hij is een meerwaarde voor ajax en een ajacied.
0 0
trainerdv
Eigenlijk zie ik het allerlieftst Fisher in de spits. Maar hij moet op den duur zelf maar gaan aangeven waar hij het liefst speelt.

Al met al hebben we gewoon heel veel keuze voorin en daarom vind ik Babel, ondanks dat het een echte Ajacied is, geen meerwaarde.

Wel waarde, maar geen méérwaarde: Best oud en een aflopend contract..En een gebrek aan basistechniek
0 0
afcaxxxafca
Ja joh ouwe lul hoor die Babel! 25 jaar, poeh moet al bijna stoppen hoor! Nee ga toch weg, zit midden in zijn carrière en kan zelfs nog groeien. Zie hem graag blijven! Ajacied, Ervaring en zeker goed genoeg voor Ajax.
0 0
Randy428
Ook deze blessure zal niet onopgemerkt blijven bij andere clubs. Misschien tekent hij toch voor een jaartje extra bij. Ik heb genoten van Babel in de wedstrijden die hij de afgelopen maanden voor Ajax heeft gespeeld. Een heel nuttige speler om erbij te hebben.
0 0
Intec
helaas heb ik al ergens zien staan dat wolfsburg hem weer naar duitsland wil halen in de winterstop ...
denk als je er ook nog geld voor kan krijgen prima toch ...
kan ajax helenius halen of een rechtsbuiten ...
0 0
d-trip
Ik kan me niet voorstellen dat die hem nu al halen..
0 0
Randy428
Nouja, als Babel vertrekt moet er Zeker een aanvaller bij komen. Dat moet nu eigenlijk al, mét Babel.

Ajax moet doorpakken. Heel spijtig, maar Sightor is gewoon een onzekere schakel in het geheel. We hebben echt een afmaker nodig. Dan hadden we afgelopen zaterdag bij rust al met 4-1 voorgestaan.
0 0
Yaann
In Europese wedstrijden gaan we wel iemand missen als Babel.
Hopelijk verlengt hij in elk geval zijn contract voor nog 2 jaar!
0 0
Pettersson1963
Lullig voor Babel, maar gelukkig hebben we Fischer en Hoesen nog. Het zal overigens moeilijk genoeg voor Babel worden om zich in de basis te spelen. Hoesen is een veel beter aanspeelpunt, Fischer haalt als
linksbuiten wel de achterlijn en is qua spelinzicht/techniek duidelijk een stuk verder dan Babel. Het blijft natuurlijk wel Valentijn Driessen die hier melding van maakt, dezelfde Driessen vertelde ons enige tijd geleden nog dat Fischer zijn contract bij Ajax zou verlengen! Misschien hanteert FdB het verhaal over de negatieve ervaringen met schouderblessures wel als smoes omdat hij ook ziet dat hij niet om Fischer heen kan...
0 0
AFCA***
Ja klopt Babel zijn blessure wordt gefaked omdat we niet om Fischer heen kunnen, en die van Sigthorsson wordt gefaked want Bergkamp wil nog wel eens meedoen met de training in de spits, ga toch buiten spelen.
0 0
leazi
Klote blessure.

Mijn schouder ging paar x uit de kom en werd er uiteindelijk 2 jaar geleden aan geopereerd.
Toevallig Geheel vanuit het niets ging zaterdag nacht me schouder weer uit de kom.

Dit soort rot blessures zijn hinderlijker dan dat de meeste mensen denken.
0 0