Fischer: 'Fantastisch gedaan als team'

DJ, 01-12-2012 om 23:50, 9925 views, Eredivisie Live | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Uitblinker Viktor Fischer is van mening dat de overwinning op PSV van zaterdagavond een combinatie was van een uitstekende teamprestatie en een uitstekende prestatie van de spelers individueel. De jonge Deen was zelf zeer belangrijk met een doelpunt (de 3-1) en een assist op Danny Hoesen bij de 2-1 na een prachtige individuele actie. Fischer toonde zich na afloop meteen een teamspeler: 'Ik had in ieder geval een plan dat wij vandaag moesten winnen. Het was helemaal niet makkelijk. We hebben het fantastisch gedaan als team', aldus de Deen die zich razendsnel aan het ontwikkelen is: 'Het was mijn doel om na een jaar in het eerste te spelen en nu is het natuurlijk zaak om bij te blijven'.

Over zijn doelpunt zei Fischer: 'Ik kijk altijd waar de keeper staat en dan moet je doen wat de keeper je vraagt om te doen en dat was nu om er voorbij te gaan. Ik vind dat we de bal snel rond hebben gespeeld, de hele wedstrijd lag het baltempo heel hoog bij ons, we hebben het fantastisch gedaan.' Tenslotte moest Fischer nog kiezen of hij blijer was met zijn doelpunt of met zijn assist. Hij koos voor zijn assist.

Kijk hier het interview met Fischer.


                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Willempie1974
pffffff respect voor deze jongeman..... zo goed nederlands spreken, en een echte ajax mentaliteit. zoals meerdere mensen zeggen hier, totaal niet onder de indruk, lef, en zelfvertrouwen. hopelijk wordt er snel een accoord bereikt met deze jongen zodat ie over een jaar of 4 of 5 naar een buitenlandse top club kan gaan.
0 0
l0l
Heerlijke speler, totaal niet onder de indruk van iets. Lekker snel en een goede kop er boven. En trouwens Mark van Bommel hoop dat je nog 5x geel dit seizoen pakt.
0 0
tyzinho
Je moet die man gewoon tot en met 2017 aan je binden en op basis van persoonlijke prestaties en hoe belangrijk hij voor het team is gaat ze salaris per jaar omhoog tot een maximum van 2 miljoen bijvoorbeeld. Dan kan je een talent lang aan je binden en ze verdienen het salaris wat bij hun status past op dat moment.
0 0
Mats
Wat een ongelofelijke held is die Fischer toch! Ik vond het ook mooi om te zien dat hij totaal niet onder de indruk was van van Bommel toen die hem probeerde te intimideren. Het zelfvertrouwen en lef dat hij uitstraalt is ook mooi om te zien. Een beetje Amsterdamse bluf die de ploeg nodig heeft, het zijn soms nog teveel allemaal brave jongetjes.
0 0
Jowen
Viktor deed het prima! Daar gaan we nog veel van genieten ;)

trouwens ook wel kudos naar Daley. Heb zelf toch ook geroepen dat hij weg moest, maar vind hem nu toch al een tijdje heel degelijk spelen. Gisteren gewoon super goed!
0 0
nimrodi
Heerlijk, wat hou ik toch van Denen. Deze jongen spreekt ook gewoon weer perfect Nederlands. Die gasten passen zich goed aan en werken hard voor de ploeg. Wat mij betreft blijven we lekker veel in Scandinavië scouten.
0 0
AFCAMM
'Dit is mijn club' op de achtergrond tijdens het interview; prachtig.

Over Fischer: Topvoetballer in spé. Er komt een hele goede lichting spelers aan bij Ajax. Hopelijk kunnen we deze jongens lang verbinden aan de club, dan zijn er ook internationaal best dingen mogelijk.
0 0
Robinjo1988
18 jaar en nu al zo goed!
0 0
kolan
Fischer is een nieuwe Hazard in wording.
0 0
Vinc-ajacied
Deense Suarez!
0 0
ajax19
Exact.
0 0
DHsuarez16
There is only one Luis Suarez
0 0
Vinc-ajacied
Natuurlijk. Maar hij heeft gewoon zijn trekjes. Lekker fel, dik erop en spelen met flair.

Zo iemand miste we bij Ajax. Hopen dat hij het vast houdt en jammer dat hij pas 18 is. Nu is hij op zijn 20e sowieso weg..
0 0
Pettersson1963
Cello, de grote JC sprak ook Spaans in drie minuten na zijn overstap naar Barcelona...
0 0
Cello
Fantastisch!. Hoe je het doet, doe je het, maar het is je weer gelukt om de naam van die man in minder dan 3 minuten, wat heet, in slechts 14 woorden negatief te benaderen, waarbij mij trouwens helemaal de logica ontbreekt wat hij met topic òf met de taalknobbel van Fischer en veel andere Denen te maken heeft.....
0 0
AfcaLdam
Groot talent. Uiteindelijk ook vandaag zeker van waarde geweest. Leed wel heeel veel balverlies in de eerste helft. Moet op veel vlakken nog een volwassen speler worden, maar de potentie is er.
0 0
Pettersson1963
Krijgt Louis van Gaal achteraf toch nog gelijk met zijn theorie over het collectief en dat indivduele kwaliteiten altijd ondergeschikt zijn aan het collectieve belang! Gelukkig is Frank de Boer een product van Louis van Gaal en geen product van de Harry Potter Academy...
0 0
stefanpetterson
Zijn je pillen weer op?
In al je posts val je FdB af, als lid van het TH.
Nu hij een goede prestatie neerzet is hij een
product van van Gaal? Nog meer stompzinnige conclusies?
0 0
stefanpetterson
Zelf een positief resultaat weet je weer negatief te vertalen.
Slechte avond gehad pisveer?
0 0
AFCA***
Wat een ongelooflijke stumper ben jij, dit is de zoveelste onnozele comment die ik van je heb gelezen en heb me altijd ingehouden maar rot alsjeblieft op van deze website.
0 0
Sami88
En nu nog bijtekenen aub
0 0
bobos
ongelooflijk dat die jongens uit het noorden zo goed nederlands spreken in de korte tijd dat ze hier wonen
0 0
Cello
Anderhalf jaar geloof ik..... maar de meeste Denen die in Nederland spelen hebben snel de taal onder de knie.....
0 0
DHsuarez16
Daarentegen blijkt het voor Serven die hier al 5-6 jaar wonen toch een stuk lastiger..
0 0
AjaxYahudi
Héééééél snel verlengen deze jongen!
0 0
Ganggino
En niet met een jaartje of 3, maar meteen met 5 jaar! Dat geneuzel over risico's met blessures en de vorm etc. Allemaal onzin, iedereen ziet dat deze jongen het heeft!

3-1, ik kan zo heerlijk gaan slapen. Nog gefeliciteerd iedereen.
0 0