Hoesen: 'Credits voor Fischer'

DJ, 01-12-2012 om 22:55, 6907 views, Eredivisie Live | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Danny Hoesen was zeer belangrijk zaterdagavond in de wedstrijd tegen PSV door de 2-1 te maken. De spits speelde zijn eerste echte topwedstrijd in Nederland en was zeer onder de indruk van het tempo. Hij gaf de credits voor zijn doelpunt aan ploeggenoot Viktor Fischer, die zeer fraai het voorbereidende werk verrichtte. Het was een heel erg hoog niveau vandaag een echte topwedstrijd. Ik denk dat we sowieso de betere ploeg waren, we hadden het beste van het spel. De wedstrijd ging op en neer en het baltempo was zeer hoog je moest continu alert zijn en scherpte hebben, dus dat was anders dan in andere wedstrijden', aldus de doelpuntenmaker.

Hoesen neemt zijn basisplaats nog allerminst voor lief: 'Je moet het iedere keer laten zien, de jongens hebben ook uitgesproken dat het fijn voetballen is met een echte spits erbij, ik blijf gewoon mijn best doen en ik hoop te kunnen blijven staan'. Hoesen gaf aan aan dat hij wat last van zijn knie had, maar hij denkt dat het na behandeling wel goed zal zijn.

Hij gaf alle credits aan Fischer. 'Ik maakte die goal, maar alle credits zijn voor Viktor Fischer. Hij speelde drie, vier man uit, waarna ik als een echte spits bij de eerste paal kon intikken.'

De Limburger wierp ook nog even een blik op de ranglijst: 'Ik had begrepen dat we vorig jaar in deze fase dertien punten achter stonden en nu staan we er maar drie achter. We doen weer mee', aldus een opgetogen Hoesen.

Bekijk hier het interview met Danny Hoesen.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pimp
Met Hoesen, Eriksen en Fischer zie ik de toekomst zeer positief tegemoet!
0 0
TUFACADEMY
Hij zegt 2 of 3 man uit, niet 4......
0 0
oud-west
Ik vind hem niet geil genoeg voor de goal. Hij schrikt als hij in scoringspositie komt. In sigthorson zit meer potentie.
0 0
Cello
Hij schrok gisteren ook hè?. Ik vind het flauwekul, dat je zegt dat ie niet geil genoeg is voor de goal.... want dan doe je net alsof andere geweldige spitsen, die we hadden in het verleden alleen maar scoorden bij iedere kans op de goal.....en dat was ook niet altijd zo. Ook Kluivert, ook Bergkamp, Van Basten en al die hen weer voor gingen liepen bij kansen niet 1-op-1 wbt scoren.

Danny Hoesen, doet het prima to dusver, helemaal gezien het feit dat hij nu versneld gebracht wordt tov het schema waarmee men bezig is hem klaar te stomen voor deel 2 van de competitie.
En hoe fantastisch de actie van Fischer ook was, die actie kreeg pas zijn meerwaarde toen Hoesen ook nog eens zijn voet tegen de bal aan zetyte en de actie van Fischer tot doelpunt verhief.
Daarvoor had Fischer ook een soortgelijke actie en waren dacht ik zowel De Jong als Hoesen nog net een stap te ver verwijderd om wat met de pass van Fischer te kunnen doen. Ook dat was een mooie actie van Fischer, alleen raakt die in de vergetelheid, omdat er niemand waqs om af te ronden.

En het woord potentie is tegenwoordig een vies woord aan het worden en wordt me net iets te vaak gebruikt als het er niet uitkomt, maar iedereen wel hoopt dat het er ooit uit zal komen......maar door het gebnruik van het woord mis 1 ding wel duidelijk: nu komt het er niet uit!. En bij Sigthorsson al helemaal niet want die is nog herstellende en op de terugweg. Maar voor hoe lang zal ie terug zijn?. Dat is de grote vraag. En hoe goed keert hij terug, ook dat is een goede vraag.....
0 0
oud-west
Het doelpunt dat hij maakte gisteren was inderdaad goed. Maar de bal die fischer breed legde voor de goal, dáár had hij moeten staan. En toen hij alleen de diepte in werd gestuurd nam hij de bal erg slecht aan waardoor de verdediging weer op tijd terug was. Ik zeg niet dat deze jongen niet gaat slagen in het voetbal, maar hij moet gretiger voor de goal worden, en ik denk niet dat hij het niveau gaat halen waar het TH uiteindelijk naar toe wilt...

Vergelijk dat eens met Fischer, bij zijn 2e basisplaats dit seizoen een topper beslissen op 18-jarige leeftijd! Heeeeerlijk hoe hij ook een grote bek open trok naar van Bommel.
0 0
AJAX1996
Speelde matig
0 0
Pettersson1963
Geweldige jongen die Hoesen, maar om nu te spreken over een zeer hoog niveau is wel erg kort door de bocht! Real Madrid aanstaande week is van een hoger niveau en dan kunnen we pas merken of het Ajax van Jaap en Johan mee kan komen in de Internationale Top. Momenteel lopen we met zijn allen achter de knotsgekke Revolutie van Cruijff en Vrienden aan en prijzen we ons gelukkig met een overwinning op PSV! Real Madrid komt ongetwijfeld met een fantasie opstelling en speelt het Ajax van Cruijff kleurenblind met het derde elftal...
0 0
ajax19
Heb je gelijk in. Toch zet hij veelbelovende stappen, als je realiseert dat hij pakweg 5 maanden geleden voor MVV voetbalde, en inmiddels in verscheidene platforms zich in Ajax 1 heeft kunnen profileren met een toegevoegde waarde. Ik snap jouw twijfel of hij een absolute topper kan worden, aan de andere kant is hij gratis binnengehaald en gaat hij zich wel in de richting van spelers als Walcott, Lennon en Suarez ontwikkelen. Slim werk van Ajax.
0 0
AFCA***
Volgens mij baal jij zelfs nog als Ajax de CL wint, frustrerend he als Cruijff weer gelijk heeft..
0 0
ikke1986
Cruijff gelijk? Omdat we een keer een goede wedstrijd speelde? Laten we aub nog even afwachten of het allemaal wel zo goed uitpakt. Deze wedstrijd was top en leuk om naar te kijken. Maar laten ze eerst maar eens een aantal goede wedstrijden achter elkaar spelen. Cruijff is er ong 2 a 3 jaar geleden mee begonnen en laat er eens een keer een steigende lijn in het elftal zijn. Want als we volgende week gelijkspelen of verliezen ziet de wereld er opeens weer iets anders uit.
0 0
Godenzoon24
2 a 3 jaar? Volgens mij is dit jaar het pas op de rit zoals ze het willen en zelf nog niet helemaal met de directeuren. Dus die 2a 3 jaar slaan nergens op. Je kunt pas gaan beoordelen 5 jaar na dat alles op de rit is. Dat is nu eenmaal zo als je de jeugdopleiding aanpakt, dat is niet ineens volgede week 2 x zo goed. Die dingen hebben tijd nodig.

Dus dat gejank altijd dat ze nog niks opgeschoten zijn slaat helemaal nergens op. Want als je dan toch die 2/3 jaar wil beoordelen dan zie ik wel degelijk verschil. Die 3e ster staat er namelijk sinds lange tijd en inmiddels hebben we er ook 31!!!
0 0
de bal is rond
Een Limburger in Ajax 1, ik vind het bijzonder. Is hij de eerste? Weet iemand dat?
0 0
geronimo
Nee er was ook een Willy Brokamp 1974-1976

http://nl.wikipedia.org/wiki/Willy_Brokamp.
0 0
de bal is rond
Dank u, precies voor mijn tijd...
0 0
AFCA***
4e, was laatst op interview met Ajax tv op de toekomst.. één daarvan is de algemeen directeur van Fortuna die hem naar Fulham heeft gebracht.
0 0
Bergkamp10
Jij zelf ook jongen. Leuke speler die Hoesen!
0 0