Alderweireld traint voluit mee

sv, 28-11-2012 om 13:41, 4634 views, Ajax.nl | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
Toby Alderweireld trainde woensdag weer voluit met de groep mee. Afgelopen zondag werd hij nog uit voorzorg gewisseld in de wedstrijd tegen Roda JC. Alderweireld kreeg zondag na een uur lichte liesklachten en werd preventief gewisseld. Bekijk foto's van de training hier.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wappie
Ik zeg voor aanstaande zaterdag:
Fischer, De Jong, Lukoki
Schöne, Blind, Eriksen
Dijks, Moisander, Alderweireld, Van Rhijn
Vermeer

Ik denk dat Blind prima als CVM kan spelen, hij is beter dan Poulsen vind ik, die het alleen in de eerste wedstrijden redelijk goed deed. Dijks kan zijn plek prima overnemen tegen die snelle buitenspelers, alhoewel Blind het wel goed deed, maar toen was P=V nog niet zo in vorm.
0 0
insectenverdelg
Hoop dat hij beter speelt dan tegen Roda. Want zoals hij daar soms stond te schutteren, zie ik liever Veltman...
0 0
Cello
We hadden het de laatste weken vaak over dat we maar al te graag de 3de titel op rij willen winnen en natuurlijk blijft die wens ook wel overeind, maar ik heb het eens even nagekeken en historisch gezien is het vrij byzonder bij Ajax dat we 3 keer op rij landskampioen zijn geworden. Dat gebeurde tot dusver wbt de periode van het betaald voetbal slechts 2 keer.

Tussen 1966 en 1968 en tussen 1994 en 1996. 4 keer op rij werden we nog nooit kampioen. 4 keer, inclusief 2011-2012 werden we wel 2 keer achter elkaar kampioen.

Historisch gezien is het dus niet eens zo byzonder als we dit jaar geen kampioen worden, want zoals gezegd, dat gebeurde slechts 2 keer eerder, dat die derde op rij werd binenngehaald.
0 0
insectenverdelg
Tja statistieken zijn leuk, maar je koopt er niet zoveel voor natuurlijk. Ik zie Ajax dit jaar niet als topfavoriet, maar als we zondag van PSV wint (wal een zware dobber zal zijn) Dan staan we er ook helemaal niet zo slecht voor moet ik zeggen. Zeker niet als je weet dat de week erop PSV tegen Twente moet spelen...
0 0
Cello
Ach ja natuurlijk is het maar statistiek. Mar ik vroeg me even af hoe vaak we eigenlijk al hebben meegemaakt dat we 3 kampioenschappen op rij haalden. Nou, dat was dus 2 keer (1966-67-68 en 1994-95-96).
En 4 keer behaalden we back-to-back kampioenschappen (1972-73, 1979-80, 1982-1983 en 2011-2012).
De rest waren allemaal op zichzelf staande kampioenschappen.

Verder werden we 17 keer tweede en 9 keer derde.
0 0
vinesao
Blind laten staan op links en Dijks op de plek van Poulsen,krijgt Blind het benauwd door die snelle jongens dan ruilen met Dijks.Scheelt weer een wissel en de vorige wedstrijd had Dijks narsingh in zijn broekzak.En veel slechter als Poulsen kan hij het niet doen op cvm
0 0
jeffoajaxfan1
mooi je zou hem erg missen , maar ff off topic wat is er aan de hand met denswil hij lijkt voorbij gestreven door veltman , ik dacht dat hij altijd meer potentie had.

Hopelijk laat ajax het zien en winnen we gewoon en doen we weer helemaal mee
0 0
JordyAjax11
Veltman is de vervanger van Alderweireld, Denswil voor Moisander. Rechtspoot voor rechtspoot en links idem dito. Zo kom je niet met twee links- of twee rechtsbenige centrale verdedigers te staan, iets wat De Boer zoveel mogelijk probeert te voorkomen i.v.m. de opbouw.
0 0
Cello
Het zou kunnen dat ie idd wat geblesseerd is, niet helemaal fit. Ik vroeg het me ook af.

Maar ik kan me nog herinneren van FdB, eerder dit jaar, dat hij met al die jongere spelers een beetje aan het rouleren is wbt het erbij halen bij het eerste team..... dus daar kan het ook aan liggen.

En hoe positief we ook doorgaans zijn over Denswil (en terecht), maar ook Joel Veltman valt me niet echt tegen de laatste keren dat FdB hem gebruikte.....

Maar ik verwacht met een fitte Alderweireld en Moisander, dat die beide de voorkeur krijgen en zowel Denswil als Veltman dan weer plaatsmaken. Voorlopig nog dan.
0 0
AlexIbarra
Hopelijk kunnen we vanaf nu de selectie een beetje fit houden.
Ik loop ook vaak te zeuren maar als je je eerste spits altijd moet missen, je CV en aanvoerder en Cvm hun heil elders zoeken en Babel, Boerrigter, Serero, Sulejmani, Sana, Janssen en Boilesen om uiteenlopende redenen niet 2x per week hebben kunnen vlammen, is het al heel wat dat we nog in het linkerrijtje staan.

Wellicht dat we in de tweede seizoenshelft weer een ingespeeld, stabiel en hoogwaardig elftal kunnen opstellen voor opnieuw zo'n mooie serie als vorig jaar.
0 0
Misc1990
Dit is mijn opstelling voor zterdag:

Fischer, De Jong, Lukoki
Schöne, Poulsen, Eriksen
Dijks, Moisander, Alderweireld, Van Rhijn
Vermeer

Cillessen, Veltman, Blind, Enoh, Andersen, Boerrigter, Hoesen


Ik had liever Hoesen in de basis gezien, maar dan speelt S. De Jong zowizo op het middenveld en dan gaat het fout denk ik omdat die niet creatoef genoeg is, dat is Poulsen ook niet. Jammer dat Boccara of Sporkslede daar niet staat zaterdag. Dus dan maar Schone en Eriksen die iig wel creativiteit hebben en Schone kan ook nog bikkelen met die Van Bommel. Erisken moet die Strootman gewoon het licht uit de ogen voetballen. En Poulsen moet wijnaldum opvreten en hopelijk speelt hij weer eens een goede wedstrijd.

En ik zou toch Dijks opstellen tegen de snelle Narsingh, PSV is eigelijk een soort counterploegje die laten Ajax wel voetballen en zo zal er met Lens en Narsingh veel snelheid en veel ruimte achter onze verdediging liggen
0 0
Rogyros
Blind heeft eerder tegen Lens en tegen Narsingh gespeeld. Zeker vorig jaar, toen AJAX won met 2-0. Blind stond tegenover Lens, die twee keer zo snel is. Blind won de meeste duels. Lens was zelden gevaarlijk.

Blind is in vorm, doet het goed. Gewoon laten staan.
0 0
Misc1990
Maar vorig jaar was Lens ook niet echt in beste doen. En dit jaar is die best gevaarlijk en Narsingh doet het laatste weken ook niet slecht. Daarom zou ik net als in de JC Schaal met Dijks op Links back beginnen. Lens zal wel spits zijn dus daar krijgt Moisander het ook al moeilijk mee qua snelheid.

Blind op CVM zou me wel een goede optie lijken idd. Voetballende stukken beter dan Poulsen en Enoh!
0 0
afcavinnie
Toby bikkel. Die is zaterdag echt wel fit. De lampjes, arrogant, irritant. Mijn vlag en sjaal mee voor wat meer sfeer op vak 114. Laat de Arena schudden. Op naar de 3 punten. En steun Ajax. Staan en zingen, IEDEREEN! Op je gat zitten kan thuis.
0 0
AFCA***
Offtopic: Wanneer krijg Jantje zijn afscheid? Als iemand een afscheid verdient is hij het wel, dat hoeft toch niet zo lang te duren..
0 0
jollie18
Hopelijk zit Serero zaterdag weer bij de selectie. Is iemand die we goed kunnen gebruiken. Word zaterdag een mooie wedstrijd hoop ik waarin wij aan het langste eind trekken. Mochten we verliezen dan komt de nederlaag hard bij mij aan ik heb wel zo'n hekel aan Psv gekregen.
0 0
DHoesuh123
nog niet fit denk ik
0 0
ne pas maroc
Tot mijn grote vreugde zie ik dat Serero ook weer lekker meedoet, wanneer zit hij weer bij de selectie?
0 0