Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

De Boer: 'Mentaal een enorme opsteker'

Ajax Showtime, 25-11-2012 om 14:43, 10098 views, Eredivisie Live | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
TEVREDEN - Frank de Boer toonde zich na afloopt van Roda JC - Ajax (1-2) een tevreden trainer. 'Dit was zo terecht', sprak de oefenmeester. 'Dit was misschien wel een van onze beste wedstrijden van het seizoen.' 'We creëerden zo veel kansen. Maar net als tegen Dortmund vloog de eerste kans van de tegenstander er meteen in', vertelde De Boer verder. 'Vervolgens wil die bal er voor ons niet in, maar we hebben fantastisch karakter getoond. We zijn blijven geloven en hebben dan ook zeer terecht gewonnen.'

'Ik moet de jongens dan ook mijn complimenten geven, ook de jongens die ingevallen zijn. Dit is mentaal een enorme opsteker voor ons. Nu kunnen we ook lekker achterover leunen tijdens de terugreis en kijken naar PSV tegen Vitesse. Laten we hopen op een mooie uitslag', aldus De Boer.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Fillow
Beste wedstrijd van het seizoen ? Ik vond er niet zo veel aan hoor . Veel te traag , veel te veel achteruit .
0 0
Pettersson1963
FdB heeft hier wel degelijk een punt, Ajax overklaste Roda JC en kreeg voldoende mogelijkheden/kansen maar de bal wilde er gewoon niet in. In dat opzicht was een uitslag van 1-5 redelijk normaal geweest gezien het aantal mogelijkheden en 70 procent balbezit. Dit was inderdaad één van de betere wedstrijden, weliswaar tegen het zwakke Roda JC met een keeper die een onwaarschijnlijk goede dag had, maar we kunnen achteraf gewoon concluderen dat Ajax redelijk dominant voetbal liet zien en met wat meer mazzel gewoon had gewonnen met 1-5!
0 0
Dennis_Gijs12
Oh je kan dus ook een positieve reactie geven? Ipv dat zwakzinnige geblaat over Cruijff en het TH.
0 0
afcaafca
Ik vond t een heerlijke pot vandaag!
0 0
Roovers419
Ik lees hier op Ajaxshowtime in 1 dag de volgende dingen. Ajax heeft geen beleid, geen visie...Ik mis het Ajax van Jol...Frank de Boer is een blinde kneus...frank rot eens op......wat een dramatisch Ajax....ze bakken er helemaal niks......en niks gekocht je ziet het we kunnen nogeens bij Roda winnen......

Deze site is voor mij echt officieel een lachertje aan het worden wat betreft reacties...ongelofelijk infantiel....

0 0
afcaafca
Je haalt de woorden uit me mond!
0 0
Olsen
Helemaal mee eens.
0 0
rdewaart
Dit een van de beste wedstrijden van het seizoen? Kun je nagaan hoe slecht die anderen waren. En Frank nog toevallig naar Vitesse gekeken. Daar speelde onze middenvelder Theo Janssen weer een klasse partij. Hoe dom ken je zijn om zo"n speler niet te koesteren.
0 0
zburg1983
Zeker weten. Theo ik mis je
0 0
Van Reenen
Ik dacht dat ik een roepende in de woestijn was, maar gelukkig zijn er meer mensen die dit ook zien. Ook geloof ik stellig dat wij meer punten hadden gehad met Theo erbij. Wat een klasbak en wat naïef om hem zo maar bijna cadeau te doen aan Vitesse. Zonder Theo had Vitesse nooit zo goed gestaan als nu.
Maar ja, ik ben geen deelnemer van het Tech,Hart.
0 0
vakMforever
Frank - Frank - Frank - het is dat ik zoveel van je hou maar wat was dit slecht...!
0 0
Robinjo1988
Jij hebt een andere wedstrijd gezien???
0 0
Cello
Nee hij heeft wel degelijk een punt. Het was eigenlijk heel bedroevend wat we gezien hebben. Roda, dat in de 2 laatste wedstrijden voor Ajax maar liefst 10(!) tegengoals moest incasseren en dan wat Ajax er tegenover stelt...
Roda is toch een degradant in spé zoals men nu speelt en daar hadden we veel en veel te veel moeite mee. In principe kom je met die 1-2, hoe verdiend het ook is gezien het vele balbezit, gewoon heel goed weg. Dat mag ook wel eens, want het leek erop of dat voordeel alleen vergeven was aan PSV en de reserve Duitsers uit het Twentse. Maar los van de prima goal van Eriksen (gelijk eigenlijk het enige goede wat ie deed vanmiddag) en de klutsbal van Schöne (gewoon eerlijk gezegd een lucky) kom je goed weg.

De balcirculatie was gewoon heel traag en ohw zo makkelijk te verdedigen door Roda. Verder heel veel onnauwkeurige passes gezien en veel en veel te veel onnodig balverlies!.
0 0
eenstad31
het kan me allemaal geen ruk schelen mijn weekend is goed volgende week de lampjes geven en daarna op naar de europaleague, finale in eigen stadion!!!
0 0
Tinseltown
Zij hebben Theo die weg moest en iedere wedstrijd weer laat zien wat mentaliteit is en altijd voorgaat in de strijd om de winst, dit zijn tenminste kerels, Theo, man of the match in 040!!
0 0
TikkieTerugJaap
Lol Hoesen de beste man? Die man heeft 10 kansen om zeep geholpen was blij dat ie dr af ging, wat een verschrikking. Net als Poulsen en Derk. Voor de rest een heerlijke wedstrijd, als die kansen dr in gaan win je 1-10. Volgende week de lampjes pak geven en door naar de Europa League!
0 0
RobertoStrife
"Dit was misschien wel een van onze beste wedstrijden van het seizoen."

Dat zegt meer over het seizoen dan over de wedstrijd.
0 0
HarryHarHar
Meneer de Boer, als de eerste de beste kans van de tegenstander die 18e op de ranglijst staat er gelijk ingaat, dan is er toch sprake van of heel slecht verdedigen of geen concentratie van de achterhoede inclusief de keeper, dan heb je 70 minuten nodig voordat de gelijkmaker er ingaat en dat noemt U de een van de beste wijdstrijden van dit seizoen, ik weet het niet hoor maar als je zo praat krijg je onze jongens nooit scherp, want dit was gewoon niet goed! zeg dat dan gewoon, ik ben twee kilo afgevallen onder deze wedstijd!
0 0
IamLegend
de inhaalrace is ingezet...:D
0 0
ST
'Dit was misschien wel een van onze beste wedstrijden van het seizoen.'
Ok, we worden geen kampioen. Frank de Boer is gek geworden.
0 0
Robinjo1988
Jij bent gek geworden.. Hij heeft gewoon gelijk hoor.
0 0
IamLegend
frank goed gedaan! ondanks dat er paar spelers onder maats presteerde...
waarom blijf je zo heilig geloven in die spelers?(ik zal geen namen noemen dit x)
0 0
polishbrigade
OFF: Wie van pisvee staan er momenteel op scherp?
0 0
chubaloe
Alleen van bommel helaas..
0 0
tommiej94
Weet niet van iedereen, in ieder geval van Bommel. En Mertens heeft al geel deze wedstrijd
0 0
afcaafca
1-1 psv!
0 0
tommiej94
Off: PSV-Vitesse is een harde wedstrijd, veel overtredingen en kaarten. Hopen dat psv paar rode kaartjes pakt voor zaterdag?;)
van Bommel staat al op scherp.
0 0
Viktor-Fischer3
Strootman, van Bommel, Mertens die mogen wel wegblijven
0 0