Advocaat: 'Bazoer kiest voor geld'

Ajax Showtime, 23-11-2012 om 21:03, 23430 views, Omroep Brabant | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
BOOS - Dick Advocaat heeft zich vrijdag kritisch uitgelaten over de transfer van Riechedly Bazoer. De 16-jarige verdediger vertrok onlangs van PSV naar Ajax. De speler meldde zelf dat hij voor Ajax koos vanwege een beter perspectief op sportief gebied. Volgens Advocaat zijn er echter geen sportieve redenen voor de transfer. 'Het gaat om geld', sprak de hoofdtrainer van PSV tegen Omroep Brabant. 'Ajax betaalt gewoon meer dan PSV.'

'Bazoer is naar Ajax gegaan omdat hij daar meer kon verdienen. Daar ben ik van overtuigd. Het is onzin dat er bij PSV minder jeugdspelers doorbreken dan bij Ajax', aldus een geïrriteerde Advocaat. 'Donderdag liet ik nog twee jeugdspelers spelen in de Europa League.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Fresh
Uhm Dickie, mischien was je t alweer vergeten maar het wordt je ook kwalijk genomen dat je in de Europa League een b-elftal opstelt. Niet zo slim om dan op te gaan scheppen dat je 'donderdag nog wel twee jeugdspelers liet spelen in de Europa League.' (en was dat niet vanwege blessures??)

Wat een karikatuur van n trainer is die kerel toch
0 0
Vakkie125
Wat moet hij anders zeggen. UUh Bazoer heeft gelijk dat hij vertrekt. Want ja bij Ajax zijn ze veel meer met jeugd bezig. En ja bij Ajax stroom je sneller door naar het buitenland. En ja Ajax is toch een mooiere club dan Prutsvee.
Kan ook niet he. Ik snap het wel. Maar zeg dan niets. Dat zeg je precies wat jou club ook inhoud.
0 0
Jowen
hahahaa.. jeugdspelers bij pisvee. Toevallig zijn er nu een paar, maar het zijn er normaliter verdomd weinig
0 0
Fillow
hahaha , Dickie toch !!! Ben jij niet steeds weg voor 5 euro meer ???
0 0
MankeNelis
Mwhahahahahahahahaaaa en Dickie aardbeienneus kiest voor de 'sportieve' uitdaging.
0 0
meandmymonkey!
Iets met een pot en ketel???
Geldsmurf....
0 0
vakMforever
Dat heb jij je hele leven gedaan vieze pestsmurf!
Bek houden en volgend jaar weer lekker in verweggistan gaan coachen....lekker je mening voor je houden galbak! Probeer maar kampioen te worden want als het je niet lukt ben je de grootste mislukking die PSV de laatste 20 jaar heeft gehad! Met deze selectie MOET je kampioen worden zoniet salaris inleveren en nooit maar dan ook nooit meer je laten zien in Nederland.
0 0
datmagniethe
Wat heeft die Advocaat een enorme plaat voor z'n kop zeg.
Wel 2 jeugdspelers ! Hahaha
Advocaat en PSV zijn een schande voor het Nederlandse voetbal door Nederland zo te laten vallen in Europa. Ze zetten alles op het kampioenschap, puur uit eigenbelang. L.A.F.
0 0
AFCA19
Hij kiest voor geld, dat met Dicky nodig zeggen...Afffelay was de laatste en volgens mij debielste die bij PSV doorbrak...en oké hij liet twee jeugdspelers spelen in de EL...maar geen van die twee was Bazoer...en daaromn ziet Bazoer geen perspectief bij PSV
0 0
brandevoort
Nee nee Dickie verkeerd gezegd hij kiest voor een sportieve stap voorwaarts !!!!
0 0
COYS
Dat heeft Bazoer snel bijgeleerd van Advocaat. Na drie maandjes de zelfde keuzes maken als je trainer altijd deed. Dickie zal wel trots zijn op zo'n vlugge leerling hahaha
0 0
Ajax34
De pot verwijt de ketel....., maar ja toegeven dat jezelf gefaald hebt daar moet je een kerel voor zijn.
0 0
ajax19
Advocaat: 'Ik ben hypocriet en ongeïnteresseerd in jeugd'
0 0
robert R.
Aaww Dickie wil je er over praten?

Ik lees in dit bericht meer onzin dan dat ik op in een week hoor
0 0
erikje
Advocaat: "Tja, Rusland bood meer geld dan België..."
0 0
4EVERAJAX
gewoon een defensieve trainer (o.a. weer schande in europa), die een keer geluk had met Zenit en nu uit frustratie dit zegt. Jammer.
0 0
Opa
Dikkie getrapt op zin PIKKIE?
0 0
Synzo
He lul! Volgens mij ben jij diegene die steeds verkast van werkgever voor een zak met geld!
0 0
YochananAFCA
Ze kunnen van dat psv logo beter een afbeelding met Calimero erop maken.. wat een voorspelbare grafclub
0 0
rickey
vanwege het geld?? hij kon ook naar city en ik weet zeker dat die een hoger salaris geven als ajax. Dickie is gewoon boos dat een groot talent de overstap heeft gemaakt naar de mooiste, beste en grootste club van nederland
0 0
ajaxrulezz
Doet onze kleine geld graaier gelukkig zelf ook nooit he.. Pot verwijt de ketel
0 0
joeyboyajax!
Hij kan er gewoon niet tegen dat Ajax hem aftroeft.. PSV heeft een bagger jeugdopleiding en Ajax een goede.. Bazoer is verstandig geweest en heeft voor het spel gekozen, maar hij verdient hier denk ik wel iets meer, maar dat zal zeker geen grote rol hebben gespeeld dickie..
0 0
Bartos
''Het is onzin dat er bij PSV minder jeugdspelers doorbreken dan bij Ajax''. Grote onzin inderdaad, evenals dat Ajax 31 keer kampioen geworden is.

Die Bazoer is gewoon een verstandige jongen, hij heeft gekozen voor Ajax omdat de kans op doorbreken daar gewoon aanzienlijk groter is en de jeugdopleiding ook vele malen beter is dan die bij PSV. Als hij voor het geld gekozen had, was hij wel naar Manchester City gegaan.
0 0
ELPISTOLERO
Advocaat kiest ook voor geld, voor de Champions League namelijk.
0 0
AjaxCEC
advocaat moet zich stil houden want als die voor het geld ging had die wel naar man city ofzo gegaan.
0 0
PietBon
Ach geld zal zeker een rol hebben gespeeld. Geeft ook meteen aan hoevel PSV over heeft voor de jeugdopleiding. Weinig dus, want invsteren in de jeugd is ook meer betalen aan 16 jarigen die hun eerste contract tekenen.
0 0
RoodWit
Als hij serieus voor het geld was gegaan, dan was hij wel naar Engeland verkast, aangezien Manchester City met ponden smijt alsof het water is.

Bij Ajax heeft Bazoer een beter gevoel betreft zijn eigen toekomst, dat P=V nu op haar teentjes getrapt is omdat één van hun eigen diamantjes dit zegt moet P=V lekker zelf weten, pure rancune dit.
0 0
Jst
Ondertussen krijgen ze net zoveel speeltijd als Engelaar die elk jaar 1.8 miljoen bij mag schrijven, hahaha.
0 0
Jst
Dit klinkt me allemaal heel bekend, misschien moet Narsingh ook nog even benadrukken dat Ajax dit verkeerd aanpakt dan is het cirkeltje rond.
0 0
Cello
Tsjah..... ook het meesterhulpje van Brands, Narsingh, heeft gefaald. Ten tijde van de interesse van Ajazx in Assaidi heeft Narsingh ook telefonisch Assaidi afgeraden om naar Ajax te gaan en eerder te kiezen voor Liverpool......

Nu is ie vergeten om Narsingh in te zetten om Bazoer te bellen en op andere gedachten te brengen.....
0 0
Mark <3 AFCA
http://www.nusport.nl/bakker/2965434/pot-4.html

mooi artikel over hoe PSV tegen de lamp zal lopen mochten ze (hoogst onwaarschijnlijk) ooit weer in de CL uitkomen.

Dickie, doe niet zo hypocriet, je zit er zelf ook voor de centen. En wat weet ie nou van jeugd inbrengen? Hij kent die hele Bazoer alleen van naam en komt nooit op de Snertgang. Twee jeugdspelers in tegen Dnjepr (en dan nog kansloos verliezen ook)? TWEE? WAUW! Zullen we eens tellen hoeveel Ajax er had opgesteld in de uitwedstrijd tegen Manchester Fucking City?

Vermeer, vRhijn, Alderweireld, Blind, De Jong, Eriksen. Babel hoort eigenlijk ook bij doorgebroken eigen kweek. Waren Vertonghen en Anita vorig jaar niet weggekocht dan hadden er 9 eigen spelers kunnen staan.
0 0
Cootje2710
En dat zegt de grootste nederlandse zakken vuller, samen met Hiddink, die ik ken. Die dwerg heb altijd voor t geld gekozen, maffe jozef.........
0 0
Ajaxnorway
De laatste 5 jaar zijn er 18 jeugdspelers opgestelt bij ajax terwijl dat aantal bij psv op 8 licht. Dus 2 keer zo veel kans om door te breken bij ajax!
0 0
Ajaxnorway
Jezus! Hij is wel heel gefrustreerd over deze speler zeg. Als hij hem zo graag wou behouden dan zou hij hem gewoon af en toe mee moeten laten trainen! En dat hij voor geld kiest is natuurlijk onzin, want dan zou hij toch naar city gegaan zijn of niet?
0 0
Drankmajoor
De pot verwijt de ketel.
0 0
Obnoxious
Hahahhaha. Daar wil ik het graag bij laten.
0 0
jaribombari
:-D Zoiets wilde ik ook neer gaan zetten ja.

Roebel Dickie wist waarschijnlijk geeneens wie Bazoer was.
0 0
Rogyros
Hahaha!!! Wat een slechte verliezer!! Goh, wat een grap. Bij AJAX staan gemiddeld 8 tot 9 spelers in het eerste die uit de eigen jeugd komen. Bij pisvee 1, soms 2...

Wat een domme opmerking van Advocaat...
0 0
blueberry
Wat minder advocaatjes opslurpen 's avonds
0 0
Filestijnen
advocaat is inderdaad hypocriet en moet helemaal niet gaan melden dat er bij PSV ook jonge spelers doorbreken. Hij moet kampioen worden en daardoor geeft hij de europa league op. Daar stelt hij dan talenten op, om ervoor te zorgen dat ze uitgeschakeld worden. het is wel leuk om te zien hoe advocaat en heel psv loopt te zeuren ;)
0 0
JariBergkamp
Zegt de man die bij Zenith en Rusland 10 miljoen per jaar verdiende, en zonder schaamte Belgie liet zitten voor een beter salaris. En dan over een jeugdspeler die misschien 500 euro per maand meer krijgt bij ons dan bij die boeren, ga jij je eens heel diep schamen Dickie. Wat zou het heerlijk zijn om PSV even flink te vernederen in de ArenA over twee weken, en dan na de wedstrijd ff die rotkop van Dickie vol in beeld
0 0
Groengras
Advocaat heeft gelijk. Bazoer zal zich bij Ajax tot een betere speler ontwikkelen en daardoor straks bij de mooiere clubs voetballen en MEER geld gaan verdienen! Gelukkig geeft meneer Advocaat het goede voorbeeld en heeft hij zelf nooit voor het geld gekozen..
0 0
omisom
Onvoorstelbaar met wat een smerige grijns die man gisteren stond te vertellen dat zijn "toppers" weer geheel genezen zijn van hun "blessures" schandalig hoe ze dat gedaan hebben. Het is wat er gisteren in VI werd gezegd: Dick is gekomen om NL kampioen te worden en verder niets!!

OTT: welke speler doet dat niet maar kijkt hij ook niet naar de uitstraling van onze club? en de mogelijkheden die hij bij ons krijgt? nee bij P$V blijven is weten dat als het maar een beetje tegen zit de geldbuidel getrokken wordt, lees een beroep wordt gedaan op gemeentesteun, om spelers aan te trekken in plaats van de jeugd een kans te geven.
0 0
unis
Dickie verkiest kampioen worden boven ronde verder in de EL. Hoezo wie kiest er voor het geld? Wat lul je nou man en waar bemoei jij je eigenlijk mee!

Mag hopen dat die lampen van je een flinke storing krijgen door lekker het schip in te gaan tegen vitesse! Meester Rutte kent als geen ander de zwakte van de huidige selectie van pisvee! Kortom lekker 0 punten ;)

Kan je weer lekker gaan janken DICK!
0 0
l0l
Your a dick, Advocaat.
0 0
Matts
Ha! En dat zegt Dickie Advocaat, die zelf natuurlijk puur vanwege het sportieve aspect België inruilde voor Rusland, en coach werd van Zenit Sint Petersburg en eerder de Verenigde Arabische Emiraten.

Natuurlijk kan het zijn dat Ajax wat meer salaris bood dan PSV, maar als die jongen echt voor het geld had willen kiezen, zou hij wel naar Man City zijn gegaan.
0 0
afca4eva
Calimero..
0 0
Rudolph J
'Bazoer kiest voor geld'. Gelukkig begrijpt Dick dat als geen ander.
0 0
ajaxro
Zon jongen heb jij ook vaak naast je zitten op de bank! Narsing heet hij
0 0
Viincentafca
frustratie.....
0 0
T to the M
Wow, liet je gewoon twee jeugdspelers spelen in de Europa League?
Dan vergeten we natuurlijk alle aankopen die er gewoonlijk instaan.
0 0
ster
Tja dat zou dickie natuurlijk nooit doen voor het geld kieze
0 0
AFCAMM
Onzin, dat het onzin is. Als hij werkelijk voor het geld had gekozen was 'ie wel naar City gegaan, makkelijk zat.
0 0
Pettersson1963
De Klassieker, wat een Held is die Cruijff! Met dank aan het oude bestuur schrijven we momenteel zwarte cijfers, met dank aan Jaap en Johan zijn we zowel nationaal en internationaal het lachertje qua voetbal. Met dank aan Cruijff moeten we het momenteel doen met spelers als Sana, Poulsen en Babel! PSV, Twente komen inderdaad niet mee in de Europa League maar staan nog steeds boven Ajax ondanks de grote woorden van Cruijff en het simpele gegeven dat Ajax de hoogste begroting in de Nederlandse Competitie heeft! Met dank aan Jaap en Johan hoopt FdB dat de koppies op scherp staan tegen Roda JC en dat we weer geen puntverlies oplopen in de provincie, PSV wordt fluitend kampioen terwijl Cruijff bezig is met One Man Show!
0 0
omisom
Wat je zegt "P$V wordt fluitend kampioen" maar hoor ik dat al niet een jaar of twee en zijn ze toen niet ingestort als een kaartenhuis ondanks de giga gemeentesteun? Slaap lekker verder onder je P$V dekbedje en schrik pas wakker als de grootste en mooiste club van NL het weer flikt.
0 0
AFCAMM
Met dank aan jou raak ik spontaan aan de schijt...
0 0
stefanpetterson
Blijven we nou reageren op die nep Ajacied? Het is toch
wel duidelijk pettersson1963 hier alleen maar reacties plaatst om mensen op de kast te jagen, ik ben voor vrijheid van meningsuiting maar wat deze man schrijft mag wat mij betreft ongelezen de prullenbak in. Zijn bijdragen zijn per definitie negatief, volgens hem is alles bij Ajax slecht. Dus wat doet hij dan op dit op dit forum?
0 0
Pettersson1963
TurboUrby, was het niet Cruijff die Hiddink graag binnen wilde halen als AD? Hiddink is overigens net zo'n grote zakkenvuller als Advocaat! Cruijff misstaat overigens niet in het rijtje Advocaat/Hiddink, waarschijnlijk ben je vergeten dat Cruijff Ajax verliet in de jaren 70 voor Barcelona en toen de best betaalde speler wereldwijd werd! TurboFluffyCruiff, probeer nu niet recht te lullen wat krom is...
0 0
Vinc-ajacied
Advocaat heeft een aardappelneus omdat hij teveel heeft gezopen. Kennelijk heeft behalve zijn neus ook zijn hercencellen eronder geleden. Wat een idiote reactie.

''Het is onzin dat er bij PSV minder jeugdspelers doorbreken dan bij Ajax''. ff langs de TBS-kliniek Advocaat?
0 0
Pettersson1963
Natuurlijk kiest Bazoer voor het geld, een jochie van amper 16 jaren jong met drie zaakwaarnemers in zijn broekzak kiest nu al voor een carrièreplanning bij het grote Ajax van Cruijff en Vrienden! Het is nog maar de vraag of Bazoer het gaat maken bij Ajax, mocht dit wel het geval zijn dan kunnen we over een aantal jaren nog altijd zeggen dat Bazoer een product was van de visie van Cruijff en Vrienden. Was het overigens niet die geweldige Cruijff die graag Guus Hiddink had gezien op de plek van AD, de selectieve verontwaardiging slaat weer toe op dit Netwerk! Cello, ik ben bang dat PSV dit seizoen aan het langste eind trekt en met twee vingers in de neus kampioen van Nederland wordt, wanneer Cruijff had gekozen voor Advocaat als AD voor Ajax was jij waarschijnlijk de eerste die het beleid van Cruijff zou verdedigen en zou je momenteel heel anders spreken over Advocaat! De Cruijff Gemeente lult graag recht wat krom is, was het niet onze Guru uit Barcelona die zich in het verleden nog hard maakte voor de komst van Guus Hiddink naar Barcelona? Over zakkenvullers gesproken...
0 0
DeKlassieker
Zo zelfs hier kun je het presteren om Cruijff de schuld van alles te geven. Het begint trieste vormen aan te nemen. Stop nou eens gewoon met je nutteloze manier van reageren met ''Cruijff en Vrienden'' en ''onze guru'' en ''Cruijff gemeente''. Je maakt het jezelf onmogelijk om geloofwaardig over te komen en het zou mij niets verbazen dat jij en Stapleton dezelfde personen zijn. Jij komt met die nutteloze 13 miljoen euro verlies aanzetten dat de ''revolutie'' gekost heeft, waarna je het niet kunt verdedigen (net zoals de onzinnige gasten van de Pers (krantje)). En Stapleton laat weten dat Ajax 60 miljoen aan bedrijfskosten heeft, terwijl zwart op wit staat dat dit in het laatste boekjaar 91 was. Dan wijs je hem hierop en dan gaat hij net zoals jij doet gelijk in een soort van aanvalmodus. Compleet overbodig en hierdoor leveren jullie reacties alleen maar discussies op (leuk he AjaxShowtime?), terwijl het gewoon storend is en beschamend is voor supporters die op een normale manier over Ajax willen lezen, praten ect. Kap nou gewoon eens met jullie zielige manier van reageren en laat nou gewoon eens echt weten wat jullie nou verwachten van Ajax op dit moment en hoe de club te werk moet gaan en neem daarna gewoon eens een keer de moeite om de jaarcijfers te leren lezen, want op dit moment is dit nog belangrijker in de Nederlandse competitie dan wat er op het veld aan de hand is. Het gaat gewoon op alle fronten ontzettend kut en ik kan ook nog wel zien dat de helft van de basisspelers mee kan in de CL en dat de andere helft er geen ruk te zoeken heeft. Bij PSV, Twente en Feyenoord kunnen ze niet eens mee in de Europa League. In en in triest en het heeft allemaal met geld te maken, dus als je in deze tijd je club echt wilt steunen, dan moet je je verdiepen in het financiële plaatje. Dan kun je begrijpen waarom dingen lopen zoals ze lopen en dan hoef je niet heel de tijd Jaap en Joopie te schreeuwen of dat soort onzin. Dan kun je het er nog steeds niet allemaal mee eens zijn en dan kun je het veldspel nog zo bagger vinden, maar dan valt er tenminste op een normale manier over te praten. Bij Stapleton lukt het al niet meer, dus misschien kun jij wat meer inhoudelijker proberen te zijn.
0 0
kampioen0809
Psv arrogant? Wij horen toch arrogant te zijn?
0 0
dezengene
'Het is onzin dat er bij PSV minder jeugdspelers doorbreken dan bij Ajax', aldus een geïrriteerde Advocaat.

Dick, het is statistisch gewoon keihard waar dat er meer jeugdspelers doorbreken bij Ajax dan bij PSV. Daar gaat je verhaal. Ik hoop ontzettend op een, de laatste jaren typische, terugval van PSV in de tweede seizoenshelft. PSV speelt vaak slecht, ze nemen Europa niet serieus (net als Twente) en zijn verschrikkelijk arrogant.
0 0
RobertoStrife
Dan zou hij wel voor City hebben gekozen. Die laatste alinea is wel grappig trouwens.

'Bazoer is naar Ajax gegaan omdat hij daar meer kon verdienen. Daar ben ik van overtuigd. Het is onzin dat er bij PSV minder jeugdspelers doorbreken dan bij Ajax', aldus een geïrriteerde Advocaat. 'Donderdag liet ik nog twee jeugdspelers spelen in de Europa League.'

Wij hebben elke week minstens 5 spelers direct uit eigen jeugd (spelers die terugkwamen tel ik even niet mee) en die jongens speelden alleen maar omdat de EL niet serieus genomen wordt.
0 0
geronimo
Kleine Dik heeft schaamteloos voor geld België in de steek gelaten voor Rusland
0 0
Dylan1812
Zo wel stoer om te zeggen dat hij in de Europa League 2 jeugdspelers liet spelen zeg! Het hele Ajax elftal bestaat bijna uit spelers die ze zelf opgeleid zijn! Bij hun is het kopen, kopen en kopen... Vind je het gek dat Bazoer naar Ajax komt
0 0
10Sneijder10
Dick moet gewoon zijn smoel houden met zijn aardappelneus.
Hij stelt gisteren zijn sterkste team niet op vanwege zogenaamde blessures en staat daarna met een glimlach een interview te geven omdat ze zijn uitgeschakeld.
En dat heeft maar 1 reden, hij wilt kampioen worden zodat hij zijn poen krijgt.
Dus als er hier 1 iemand is die voor het geld werkt dan is hij het wel.
En het is onzin dat er bij pcv minder jeugdspelers doorbreken?
Kijk eens wat er bij Ajax de afgelopen jaren heeft gelopen wat doorgekomen is vanuit de eigen jeugd en hou dan nog maar een keer je smoel.
0 0
Welja
Als hij voor het geld had gekozen was hij naar Man City of Chelsea gegaan.
0 0
heinp
Had ik zelf niet eens aan gedacht
0 0
heinp
Dicky heeft het nooit gedaan voor het geld ,die gelooft in Sinterklaas ,hij doet het voor pepper noten .
Jammer dat hij nu een jongen van 16 publiekelijk in een negatief daglicht durt te stellen
0 0
stefanpetterson
wat een misplaatste reactie van dit manneke, bovendien ook nog een verkeerde conclusie. Hiermee toont hij toch weer hoe kleingeestig ze daar in Eindhoven zijn! Het is inderdaad een kwestie van geld, maar dan niet het salaris dat Bazoer krijgt, maar om de investering die onze
club jaarlijks doet in de jeugdopleiding. Ook de naam en faam die onze jeugdopleiding heeft opgebouwd is inmid-dels miljoenen waard voor alle talenten in nederland, en werkt als een magneet die alles wat maar een beetje kan ballen naar de toekomst zuigt.
0 0
heinp
Plus de uitstraling van de trainers en Th ,oud spelers en niet te vergeten JC hahahha
0 0
Dennis_Gijs12
Nee het Belgisch nationaal elftal de rug toe keren omdat er in Rusland een nul bij kwam op het loonstrookje.
0 0
AJAX1996
Haha en dat zegt advocaat. Wie werd er ook al weer bondscoach van rusland omdat ie daar meer kon verdienen? Bovendien had Manchester city ook belangstelling dus dat hij voor het geld naar ajax is gegaan is belachelijk
0 0
heinp
Dicky heeft het nooit gedaan voor het geld ,die gelooft in Sinterklaas ,hij doet het voor pepper noten .
Jammer dat hij nu een jongen van 16 publiekelijk in een negatief daglicht durt te stellen
0 0
boye04
Zo zo meneer Advocaat. Twee hele jeugdspelers nog wel. Het is niet zo dat er bij Ajax wekelijks minimaal 8 uit de eigen opleiding instaan ofzo.
0 0
Robinjo1988
Hahahaha godver wat ben je dan een debiel als je zegt dat er daar net zoveel jeugdspelers doorbreken als bij Ajax. Die vent hoeven we ook niet meer serieus te nemen.
0 0
ajaxf4n
Whaha
Ik heb echt zo'n godsgruwelijke hekel aan dat Aidshoven
En laat Dikkie Dik maar lekker z'n muil houden, wij nemen zo'n papzak toch niet serieus mensen?
Hij zal wel een paar extra centjes van meneer Brands krijgen want Dikki doet alles voor geld
Als hij z'n moeder kon verkopen deed hij het
0 0
RoodWit
Droeftoeter.
0 0
Ajaxrevolutie
Dick = Geldwolf
0 0
tommiej94
Haha genieten, laat de jalozie beginnen
0 0
AFCAMARK
Wow wel 2 jeugdspelers wat een hoop wij spelen met 11in alle wedstrijden hun met 2 in een b elftal sukkeltje
0 0
driesterren***
beter perspectief bij pisvee zekers dacht het niet Bazoer heeft gekozen voor de beste opleiding in Nederland en die heeft Ajax toevallig!!!
0 0
Jajijdaar
Hahahaha wat een hypocriet die Advocaat zeg, niet meer om serieus te nemen. Het valt me echt heel erg op wat een rare types er toch altijd bij Psv rondlopen, zo onrealistisch.
0 0
Champy37
Haha, dat moet Dickie zeggen. Hij die zo vaak zelf voor het grote geld gekozen heeft en inmiddels half Europa kan opkopen met zijn spaarcentjes. En wow, hij heeft wel 2 jeugdspelers laten spelen gisteren, in een wedstrijd die niet serieus genomen werd. Bij Ajax staan er structureel een stuk of 7 eigen jeugdspelers in de basis, er er debuteren meerdere talenten. Dat kunnen ze bij koopclubje psv niet zeggen. Toivonen is geblesseerd, dan kopen we straks gewoon Djuricic toch even...van het door ons verkregen gemeentegeld. En daarnaast zal Manchester City zeker meer geboden hebben dan Ajax. Nee, Dickie is gewoon heel gefrustreerd dat Ajax deze juweel bij zijn club heeft weggehaald.
0 0
Wayout
Kop hpuden loser, geldwolf, EL competitie vervalser. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. En wat een min ventje ben je om een gassie van 16/17 jaar na te trappen
0 0
Cello
Juist!. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.......

Omdat De heer Advocaat zijn oor naar het geld laat hangen wil dat niet in alle gevallen zeggen dat iedereen dat doet. Toegegeven, veel wel......
Maar bij Bazoer krijg ik dat toch echt niet, want als het om geld zou gaan Dickie dik, dan had Bazoer nu in Manchester gezeten.....

En dan, Dickie Dik, wordt het eens tijd dat je interviews gaat lezen of beluisteren en bekijken, want Riechedly Bazoer heeft heel netjes verwoord hoe en waarom hij voor Ajax heeft gekozen.... en het woord geld is darbij nooit gevallen.
Dat jij en je vrienden in Eindhoven dat jezelf willen wijsmaken, okay.... maar dan begrijp je helemaal niets van het signaal wat dan nu één van je beste jeugdspelers afgeeft en zal er ook verder niets veranderen in Eindhoven kwa jeugdbeleid......leuk vooruitzicht voor de talenten aldaar........ Bazoer, zo verwacht ik, zal dus ook niet de laatste zijn, die daar het schip gaat verlaten voortijdig!.

Leren doen ze namelijk niet in Eindhoven, klagen des te harder......
0 0
DiegoAFCA
Bazoer kiest voor het geld!!! Zegt Advocaat???

Hij heeft zelf altijd voor het geld gekozen de schijnheil.

0 0
DOPEBOYsGAME
En al zou dat zo zijn.. Wie ben jij om daar wat over te zeggen? KIEZEN VOOR HET GELD IS JOUW HOBBY, niet waar???
0 0
jollie18
Niet zeuren Dick wat jullie kiezen ook voor het geld van eventueel de Cl. Ik hoop zo dat ze geen kampioen worden :-). Het kan best zo zijn dat hij voor het geld kiest maar ik denk dat et niet zo is. Bij AJAX heb je meer kans om het eerste te halen maar dat is bij PSV niet het geval.
0 0
Gabri411
vertonghe, anita, vd wiel, v rhijn, alderweireld en i can go one forever dick! psv heeft alleen afellay en labyad. beiden is niks meer van vernomen.... duidelijke zaak dit
0 0
Sterretje73
In feite heeft hij gelijk. Bij Ajax heeft hij meer kans om door te breken en dus meer kans op een goede toekomst en dus inkomsten. Goed gezien dus !
0 0
Starring
Ach ja, het doet kennelijk nog steeds pijn in Eindhoven. Ik hoop toch zo dat we die sprekende lampenkappen volgende week een pakslaag verkopen in eigen huis.
0 0
JDriebergen
Dit gelooft hij zelf niet hopelijk?? "donderdag liet ik nog twee jeugdspelers spelen in de EL" wat een gelul van een trainer die het geen reet interesseert waar PSV over 3 jaar staat
0 0
Ajaxnorway
Als dat zo was dan was hij toch naar manchester city gegaan of niet dickie?!
0 0
Rinky
Waterman, Hutchinson, Marcelo, Dereijk, Willems, Strootman, Van Bommel, Narsingh, Toivonen, Lens, Matavz.

Zo maar 11 namen die normaal gesproken regelmatig tot altijd de basis van PSV vormen. We hoeven niet lang te zoeken, geen enkele jeugdspeler aanwezig. De bank zit ook vol aangekochte spelers. Dickie kan wel zeggen dat er donderdag maar liefst 2 spelers uit de jeugd meededen, de rest wilde niet mee doen of mocht niet.

Ik geloof best dat Ajax Bazoer een goed salaris heeft aangeboden maar laat dat achterlijke PSV eens de hand in eigen boezem steken ipv altijd naar een ander wijzen....
0 0
w86
'Het is onzin dat er bij PSV minder jeugdspelers doorbreken dan bij Ajax', aldus een geïrriteerde Advocaat. 'Donderdag liet ik nog twee jeugdspelers spelen in de Europa League.'

Twee jeugdspelers maar liefst, Dickie.. Dat zijn er echt bijna net zoveel als woensdag bij Ajax. Dat waren er 7 in de basis..

0 0
MartijnMIC
WAHAHAHAHA 'Donderdag liet ik nog twee jeugdspelers spelen in de Europa League.'

Zooooo 2 spelers???? wahahahaha wat een vent...
0 0
El Mas Mejor
Haha ja, en Man. City betaalt natuurlijk minder dan Ajax hè Dickie?
0 0
Gabri411
vertonghe, anita, vd wiel, v rhijn, alderweireld en i can go one forever dick! psv heeft alleen afellay en labyad. beiden is niks meer van vernomen.... duidelijke zaak dit
0 0