Boerrigter: 'Blessuregevoelig? Onzin!'

sv, 23-11-2012 om 08:50, 6049 views, De Telegraaf | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
ANDERE VISIE - Derk Boerrigter ontkent in De Telegraaf dat hij blessuregevoelig is. Sinds hij bij Ajax voetbalt heeft de aanvaller last van zijn rug, maar daarvoor had hij zelden blessures. 'Ik ben hard aan het werk om die vorm weer te halen. Er wordt wel eens geschreven dat ik blessuregevoelig ben, maar dat is onzin. Bij Zwolle was ik nooit geblesseerd en bij RKC heb ik ook alles gespeeld. Alleen vorig jaar had ik pech met mijn rug. Ik voel me nu fit. Het is vooral een kwestie van vertrouwen', zegt hij.

'Kop omhoog, borst vooruit en op naar de volgende wedstrijd', aldus Boerrigter na de wedstrijd tegen Dortmund. 'De weg naar de Boerrigter die vorig jaar het Nederlands elftal haalde, is nog lang.'

Advertentie: Met korting naar World of Ajax

Neem een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete voetbalclub en dring dieper door tot de kern van AFC Ajax. Ga nu met korting naar World of Ajax en beleef een tour door de indrukwekkende ArenA die je niet snel zal vergeten. Wandel over het heilige gras, bekijk het uitzicht vanaf de hoofdtribune en snuif de geur op in de kleedkamers. Jij als echte Ajacied leert de Amsterdamse club nog beter kennen dan je al dacht!
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Discordia
En het feit dat hij technisch zeer beperkt is vergeten we maar gewoon even. Leuk dat hij voor het Nederlands elftal werd opgeroepen, Clasie en Janmaat zijn nu ook "international" dus dat zegt niks. Is toch jammer dat we anno 2012 spelers als Boerigter en Sana in de selectie hebben zitten.
0 0
Pettersson1963
Wayout, droom verder! Derk Boerrigter is altijd, ziek, zwak of misselijk, speelde in het vorige seizoen zeventien wedstrijden voor Ajax en komt gewoon kwaliteit tekort.
0 0
Sterretje73
Loop je hier ook alweer je gif te spuien...kerel zoek aub een andere club want jouw "support" is not needed hier !
0 0
AFCA19
Hij is niet blessure gevoelig hij heeft gewoon een chronische blessure lijkt wel
0 0
Wayout
Hij heeft de kwaliteit heeft hij afgelopen seizoen bewezen. Verder wil ik zeggen dat als die blessure gevoeligheid werkelijk onzin is, haal die handrem er dan af als je speelt!
0 0
AjaxKampioenn
Niemand kijkt hier ook verder dan zijn prestaties, ik doe dat wel, omdat ik weet dat hij beter kan. Iedereen kan toch zien dat hij zn acties niet met overtuiging doet, hij speelt de bal te ver voor zich uit en ook durft hij soms niet, maar doet hij het toch, terwijl hij weet dat het hem niet lukt, maar dat hij het wel in zich heeft. Dat is klote voor zo'n jongen, maar dat is gewoon een gevoel dat terug moet komen. Ik weet dat Boerrigter het wel kan, maar hij moet eerst maar is rustig aan in Jong Ajax zn wedstrijdjes spelen en dan weer opnieuw beginnen! Dit geldt overigens ook voor Sana, bij hem zie ik dit ook terug. Maarja, ik begrijp ook, als je bij Ajax 1 speelt, word je beoordeeld op je prestaties. Alleen als dat gevoel terug komt, beleven we nog veel plezier aan ze!
0 0
valkl01
Ben ik de enige die jody lukoki 1 van onze beste buitenspelers vind en ook nog 1 van de jongste!!deze jongen komt z.n man alltijd een aantal keer voorbij en ook z.n voorzet word beter sorry maar beter dan een blind paard zoals boerigter of een dikke sulibami!!
0 0
CrazyDJ
Je kunt betwijfelen of zijn lichaam het topniveau aan kan.
Bij Rkc trainen is veel minder zwaar dan bij Ajax natuurlijk en daarbij komen ook midweekse wedstrijden...
Robben is ook zo iemand, eigenlijk kan zijn lichaam het topniveau (maar dan het absolute topniveau) ook niet aan.

Zijn argumenten wat betreft Zwolle en Rkc vind ik dan ook niet bepaald sterk, maar goed, ik hoop uiteraard dat hij gelijk heeft :P
0 0
ziz0u.
Boerrigter is een snelle linksbuiten met een goede voorzet. Aangezien we tegenwoordig niet meer met een linksbuiten spelen, maar hij telkens naar binnen snijden om ruimte voor blind te maken hebben we dus 0,0 aan deze speler. Kan je beter een type aisatti/fisher voor gebruiken.
0 0
valkl01
Ik snap dat je vorm terug krijgt door tespelen maar aub in jong ajax dan want om nou iedereen telaten spelen die uitvorm is in het 1e dan worden we 15 e ofzo haha
0 0
valkl01
Ik snap dat je vorm terug krijgt door tespelen maar aub in jong ajax dan want om nou iedereen telaten spelen die uitvorm is in het 1e dan worden we 15 e ofzo haha
0 0
valkl01
Ik snap dat je vorm terug krijgt door tespelen maar aub in jong ajax dan want om nou iedereen telaten spelen die uitvorm is in het 1e dan worden we 15 e ofzo haha
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Erelid Andre Kraan (85) overleden
0 0
pieke
En ex-hulptrainer Spitz Kohn.
0 0
Randy428
Niveau Ajax is vaak hoger dan RKC. De blessure is begonnen tijdens acteren op hoog niveau. En op dit moment is hij gewoon blessuregevoelig. Daar is niks onzinnigs aan.

Maar goed, de slechte vorm mag betekenen dat anderen een kans krijgen. Laat Derk maar op niveau komen bij Jong Ajax. En als hij daar de sterren van de hemel speelt, mag hij weer aanhaken bij Ajax1. Tot die tijd Fischer of iemand anders.
0 0
ambtenaar
Gewoon met Fischer beginnen zondag, wat Derk de laatste weken laat zien is echt veel te matig.
Fischer heeft het dat ziet iedereen.
0 0
valkl01
Vorig jaar prima debuut jaar dit jaar voorals nog een drama!!vorm of niet als hij zo blijft spelen dan is ie niet. Meer als een invaller(jammer maar helaas)!!
0 0
elpresidente
Over blessures gesproken, ik krijg altijd pijn aan me ogen als ik Boerrigter zie stuntelen op het veld. Het is niet om aan te zien. In vorm een leuke invaller/vervanger van een basisspeler maar in deze vorm nog niet goed genoeg voor Jong Ajax.
0 0
omisom
Mooie uitspraak van een veel geplaagde speler (blessures) en vind zijn instelling wel bewonderenswaardig. Stel dat al onze geblesseerde spelers er straks weer bijzijn dan zou je toch weer gaan denken aan de scenario's van voorgaande jaren, gezien het spel van andere kanshebbers is niets uitgesloten natuurlijk.
0 0
Sterretje73
Zo is het Derk. Kom op gozert ! in potentie ben je een topspeler ! ff dat koppie vrij en gaan !
0 0
Intec
laat hem maar AUB zijn bek houden en concentreren op voetbal...
ben het zat elke ajacied die van alles roept in de media..
laten ze het maar op het veld zien dat hij niet fit is is duidelijk..
dat zien we allemaal wel..
0 0
glennmeijer
hou ff zelf je bek
0 0
Marcodonna
Geen enkele Ajacied roept maar van alles in de media... er worden door journalisten vragen gesteld en die maken er dan een "leuk" item van. Als jou iets wordt gevraagd geef jij natuurlijk nooit antwoord!!!! Dus een beetje genuanceerder mag het wel wat mij betreft.
0 0
Intec
nou dat mag jij vinden maar laat hem aub met voetbal bezig houden en laat hem opdonderen voor de camara we zien allemaal wat hij presteert...
laat hem maar concentreren op wat die moet doen..

want hij is met deze vorm nog niet eens welkom bij pec zwolle
0 0
Sterretje73
Ben jij altijd in topvorm ? En is iedereen dan zo hard voor je ? En dan nog n's ...hoe denk je dat hij z'n vorm uberhaupt terugkrijgt ? Dan zal hij toch echt moeten spelen en veel ook....
0 0
Intec
ja mee eens maar mischien gebruik ik niet de juiste woorden..
maar laat hem dan het media gebeuren zijn voor wat het is..
en laat hem dan gewoon concentreren op voetbal..
0 0
Professor
Op het moment dat je wekenlang niets laat zien moet je gewoon naar het tweede (jong ajax) is toch niets mis mee. Vind het eerder zielig voor hem als ik hem zie stuntelen op het veld. Komt geen man voorbij en heeft constant ruzie met de bal. Ook staat het niet echt netjes tegenover anderen die wel in vorm zijn en toch niet veel mogen spelen Fischer, Andersen
0 0
Intec
helemaal mee eens en zeker uit de media blijven...
0 0
elpresidente
Jong Ajax speelt ook elke week
0 0
Sterretje73
Is een ander team en niet hetzelfde nivo...hij is fit dus 1 van deze dagen zal hij wel weer "vrij" breken van z'n angsten. Denk dat dat eerder in het eerste zal gebeuren omdat de druk daar behoorlijk wat hoger is.
0 0