Eriksen wordt moe van de vragen

sv, 22-11-2012 om 08:49, 11183 views, NUsport | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Christian Eriksen heeft geen zin meer om over zijn toekomst te praten. Hij reageerde geprikkeld op een vraag van NUsport over zijn toekomst. 'Of ik in zo'n team als Dortmund zou passen? Geen idee, vraag het aan anderen. Ik word een beetje moe van dit soort vragen', reageerde Eriksen. 'Ik voel me nog steeds goed hier en heb er geen moment aan gedacht om weg te gaan.'

'We waren niet gevaarlijk genoeg aan de bal, we kregen een lesje in effectiviteit. Zij kregen vier kansen en maakten vier goals.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxf4n
Eriksen, ik word moe van jou dom wijf

Je moet niet zo zeiken man, je verdient tonnen aan geld
Dan heb je helemaaal geen reden tot klagen
Er zijn mensen die amper rond kunnen komen dus gewoon je smoel houden

Ik ben echt helemaal klaar met mevrouw Eriksen
Hopelijk rot hij op, overschat talentje
0 0
bojansuarez
Ajax moet een voorbeeld nemen aan die portugese topclubs. Benfica, porto en sporting, allemaal clubs die talenten op jonge toptalenten van 17 a 19 jaar jaar opkomen voor 5 a 10 miljoen euro. De portugese competitie is vergelijkbaar met de onze, misschien zelfs nog minder. Toch lukt het die clubs om in de top mee te doen..
0 0
masterrr
Zeker waar, al moet je niet vergeten dat ze vanwege het land en de taal natuurlijk erg populair zijn als tussenstation in Z-Amerika. En dat is een hele grote vijver waar je uit kunt vissen.

Maar wij zijn die rol goed aan het vervullen voor Scandinavische landen en hopelijk ook Oost Europa!
0 0
Jeffrey15031
En ik wordt moe van hem. Gister eindelijk kunnen zien dat de met hem vergeleken Gotze wel laat zien een toptalent te zijn! In de A1 heeft Chris zich laten zien, maar in Ajax1 heb ik hem op een aantal wedstrijden na alleen maar matig zien spelen. Gaat duels niet aan, scoort te weinig en ontzettend veel balverlies( met name laatste wedstrijden).
0 0
AnitAjax
Gotze heeft ook veel betere spelers om zich heen. Niet echt een eerlijke vergelijking.
0 0
ajax19
Jullie zijn echt moeimakers. Het gaat soms mis... tragisch?
0 0
Van Reenen
Ajax19, in mij heb je een steun. Ben het met jou eens, het gaat veel te vaak mis!
Off-topic, van mij mag Eriksen in de winterst5op verkocht worden voor 20 miljoen euro, al is het aan een IJslandse club. Ik heb er niets meer mee. Veel te vaak tikkie breed, tikkie terug, tikkie schuin naar voren. Nou dat kan jij ook nog wel vermoed ik. Zelfs z.g. hakballetjes slaan nergens op. Ik zie liever Serero op zijn positie en vermoed dat hij beter gaar worden dan Christian.
0 0
bojansuarez
Ajax is naar de klote. Welk team moet het hebben van een 20jarig talent? Tis gewoon zielig eigenlijk. Niemand die bij Ajax iets extra's kan brengen op topniveau behalve eriksen. Eredivisie leuk, de mickeymouse competitie waarin spelers als De Jong en zelfs Blind kunnen excelleren. Maar wij zijn AJAX wij willen excelleren in europa toch? Verander je strategie dan is heel snel en investeer gewoon geld in toptalenten. Waren Zlatan,Chivu,Huntelaar of Suarez hun geld niet waard dan?
0 0
Rudolph J
Investeert Ajax dan niet zijn geld in toptalenten? Is dat niet Ajax' strategie?
0 0
Rudolph J
Investeert Ajax dan niet zijn geld in toptalenten? Is dat niet Ajax' strategie?
0 0
Andre3000
Zonder media...geen voetbal. Denk daar maar eens ff aan. pfff...wordt zo moe van zulke verwende te veel geld verdienende spelers...ga nou eerst ff een keertje voetballen. En niet 1x een goaltje tegen Twente...en voor de rest spelen als een pannekoek. Ga dan lekker naar Go Ahead Eagels. Ben je lekker uit de media. Geen moeilijke vragen. Je bent prof of niet. Als je zo dramatisch in UK, Spanje of Italie had gespeeld was je gek geworden van alle media. Maar goed, daar zul je ook nooit spelen. Anders was het wel al gebeurd denk ik...denk je ook niet? Je moet nu echt een keer gaan voetballen. Boven de rest uitkomen. Laat zien dat je meer dan een talent bent...
0 0
10Sneijder10
Verkopen zsm, wat een drama is dat ventje.
Hij zou het grootste talent moeten zijn en zo word hij ook behandeld terwijl hij elke bal inlevert en er niks aan doet om het terug te veroveren.
Hij is het grootste gevaar op dit moment, hij leid counters van de tegenstander in.
Niemand wil het volgens mij zien en hijzelf heeft het volgens mij ook niet in de gaten.
0 0
Andre3000
Klopt helemaal!
0 0
Ajax34
Teken gewoon 4 jaar erbij, ben je van het gezeur af.
0 0
Randy428
Tsja. Maak er zelf dan eens een goed einde aan en zeg dat je na dit seizoen nog minstens 1 jaar blijft, en gewoon even bijtekent. Dan ben je voorlopig van al dat gezeur af. En dan zijn de supporters ook gerustgesteld en blij.
0 0
AjaxD1986
De media maakt het voetbal in eigen land kapot met dit soort vragen en ideeen als mickey mouse competitie en niemand die het ziet! Volgende keer moeten spelers gewoon niet eens meer reageren op de media! Dan gaan ze maar lekker met z'n allen lopen raden. Dat doen ze in andere landen ook waardoor een journalist wel 2 keer na denkt voordat ie een domme vraag stelt. Die arrogante media moeten ze gewoon een keer de mond snoeren voor een jaartje!
0 0
TUFACADEMY
hou toch op man, in spanje duitsland en engeland maakt de media je DOOD
0 0
Andre3000
Ik word moe van jou..eeuwig talent...sta eens op!
0 0
afct
We moeten ook gewoon meer vortballlers opstellen rond Chris. Eriksen schöne de jong op het mid voorin Fisher hoesen en rechts de Sa
0 0
gusanito
Ik word moe van Christian Eriksen. Natuurlijk, het hele team draait niet en dat zijn wel verzachtende omstandigheden. Je kunt er echter niet omheen dat Eriksen al bijna 2 jaar compleet stil staat in zijn ontwikkeling. Als je je tussen je 18e en 20ste zo slecht ontwikkeld, is het de vraag of je wel het talent bent dat mensen graag in je zien. Ik gun Chris echt wel een mooie transfer, maar denk dat zijn top ligt bij clubs als Sevilla, Wolfsburg, Fiorentina etc, de Europese subtop. Hoop echt dat hij een keer alles van zich af kan spelen en veel meer onbevangen kan voetballen. Helaas lijkt een groot deel van zijn matige acties te komen door het gemis van een echte winnaarsmentaliteit en gemis van fysieke kracht. Lastig om daar echt aan te werken, maar niet onmogelijk.
0 0
AjaxD1986
Ik geef Eriksen volkomen gelijk! Wat een KUTvragen van journalisten die weer goedkoop proberen te scoren! Ik word ook strontziek van die journalisten die proberen de slim te doen. Gisteren hebben we gewoon een pak slaag gekregen van een beter ingespeeld team. Dat is geen kwaliteitsverschil maar gewoon het product van een paar jaar achter elkaar met hetzelfde team spelen. Het feit blijft dat jongere teams die het Europees vaak goed doen gewoon lange tijd met elkaar spelen en elkaar dus door en door kennen waardoor er automatismes ontstaan.
0 0
Cello
Zo gaat het al jaren, hoe lang hebben ze Suarez wel niet die vraag gesteld, hoe lang hebben ze Huntelaar wel niet die vraag gesteld, hoe lang Sneijder wel niet?. En het rijtje is nog langer dan deze paar voorbeelden.
Nu Eriksen weer.
Eén keer een antwoord geven is niet genoeg, want dat blijkt aan dovemansoren gericht als het de journalisten betreft.
Spelers worden gewoon door de media heloemaal suf geluld met vragen over buitenlandse clubs en het gaat maar door en door, ja zelfs zoals nu weer bij ERiksen, hij heeft aangegeven nog lekker zich op zijn plaats te voelen in Amsterdam en hij nog niet zo nodig hoeft te verkassen. Maar dat is niet goed genoeg voor de heren van het journaille. En dat gebeurt aan de lopende band al jaren bij Ajax.
Spelers worden bijna de club uit geluld door die heren. Soms lijkt het wel alsof verslaggevers in dienst zijn bij Europese topclubs, want ze doen nog beter hun best dan de scouts van diverse van die clubs....om de bewuste speler warm te maken voor een overstap.....

En het valt me wel op dat je dit bijna altijd ziet rondom Ajax en veel minder rondom spelers van andere clubs....
.
0 0
betonkopper
Vond Eriksen echt veel te veel gallery-achtig spelen. Sta je 3-0 achter blijf je maar doorgaan met je hakjes, pirouettes en slechte passes, dat het dan een keer lukt had zijn mooie assist tot gevolg.
0 0
Bive
Ik word zo langzamerhand moe van Eriksen.. Blinkt 1x in de zoveel tijd uit en laat het daarna wedstrijden achtereen niet zien. En denkt zelf dat hij super is aangezien hij meerdere keren irritante hakballetjes plaatst die 1 op de 20x aankomen..
0 0
YochananAFCA
Ik heb nog wel 1 brandende vraag: ga je ooit nog laten zien waar je werkelijk toe in staat bent of ben je tevreden met de matige prestaties?
0 0
Groengras
Op een aantal slordige momenten na speelde hij gister bij vlagen ook geniaal (en dan niet alleen de assist). Hij is geen zwervende spits en speelt beter als hij het spel voor zich heeft en het spel kan verdelen. De 2e helft viel hij daardoor ook positief op. Je hebt regelmatig van die momenten dat hij een combinatie probeert en heel simpel de bal inlevert, maar de oorzaak daarvan is ook vaak dat zijn medespelers het niet begrijpen. Zoals Raikkonen zegt zal hij in een team met betere voetballers veel beter spelen.
0 0
Raikkonen94
Gisteren zagen we eindelijk weer eens bij vlagen wat voor fantastische voetballer hij is. De assist op Hoesen was van absolute topklasse en hoe hij bij een eerdere actie wegdraaide.. Blij om te zien dat hij het nog wel laat zien en ook op het hoogste niveau. Hij moet natuurlijk nog veel leren en hopelijk verlengt hij zijn contract bij Ajax. Al heb ik bij Eriksen wel het gevoel dat hij ook veel beter speelt met betere spelers om zich heen.
0 0
Sualex
Dat zeg je goed! Gisteren zag je dat Eriksen beter ging spelen na de wissels. Hoesen was aanspeelbaar. Fisher kwam in de bal en draaide naar voren. Als de spelers wegkruipen kan hij ook niets. De Jong en Poulsen kropen weg. Wilden niet aangespeeld worden. Dan wordt het moeilijk. Van Rhijn en Boerrigter hadden alleen maar tikkies terug.

Eriksen moest alleen storen voorin, en ook nog alle ballen gaan halen bij Moisander,Blind of Alderweireld. Dan wordt het natuurlijk moeilijk om iets extra's te laten zien.

0 0
Olsen
Precies, Eriksen is geen speler die voorop in de strijd gaat. Maar moet het hebben van de beweeglijkheid van zijn medespelers.
Als die vrijlopen is hij de eerste die het ziet. Doen ze dat niet dan wordt het moeilijk
0 0
RobertoStrife
Gisteren speelde hij op dat ene momentje na juist heel slecht. Ik denk dat je met die laatste zin wel een punt hebt, zo zag je die no-lookpass op Blind in de eerste helft, hij ging er gewoon van uit dat Daley die ruimte zou zien, maar dat deed Daley niet, dus zag het er nogal knullig uit.

Hij heeft hier geen spelers die hem kunnen begrijpen op het moment. Serero kan dat wel, net als Sigthorsson en hij lijkt die klik ook te hebben met Hoesen. Fischer kan het in potentie ook. maar jongens als Boerrigter, Schöne, De Jong en zelfs Babel hebben simpelweg die klasse niet.
0 0
BigDaddy84
Het is weer een feest van uitersten op AS. De analyse van Van Halst liet gister duidelijk zien waar het bij Eriksen aan schort. Iedereen die dat ontkent snapt het spelletje niet. Hij kan nog zulke mooie acties hebben, maar hij zal effectiever moeten worden. Waardoor dat niet lukt weet ik niet, maar soms heb ik weleens het gevoel alsof het hem gewoon echt teveel wordt. Alsof hij met zijn ziel onder zijn arm over het veld loopt en alsof niemand in het veld snapt wat hij wil doen met een bal. En dan kunnen mensen hier nog zo hard schreeuwen om dat hij de beuk erin moet gooien, maar dan ligt Eriksen drie meter verder in plaats van zijn tegenstander. Volgens mij heeft hij gewoon wat spelers om zich heen nodig die het spelletje zo zien zoals hij dat ook doet (Hoessen, Fischer, Andersen). Dan komt het plezier (dat woord zien we ook nooit meer) weer terug en gaat hij vanzelf weer goed voetballen.
0 0
polishbrigade
Als je nou is bijtekent ben je van al die vragen af..
0 0
Rudolph J
Als je je meest getalenteerde speler zo afzeikt als sommigen hier doen, wat heb je als 'fan' dan te zoeken bij Ajax?

Zeik dan in een adem ook Cruijff af en FdB, Bergkamp, en Jonk, want die zien het wel zitten in Eriksen.

Maar goed, ieder zijn mening: de ene gebaseerd op ervaring op het veld, de ander gebaseerd op weet ik veel wat achter een beeldscherm.
0 0
Misc1990
Ik snap best dat die jonge gek word van de media. Maar ik heb alle vertrouwen erin dat Eriksen, Fischer en ook Alderweireld gaan verlengen! Ik hoop dat in de komende periode nieuwe talenten definitief doorbreken. Hoesen en Fischer zie je nu wel eraan komen. Maar ik hoop ook op Boccara en Denswil.

Moisander en Poulsen zijn niet de Vertonghen en Anita, maar ik denk dat Boccara en Denswil dat niveau zeker wel kunnen halen. Poulsen en Moisander horen op vrijdagavond in het dames elftal te voetballen!
0 0
vakMforever
Wat een drollen team is dit zeg.....niet 1 speler, buiten Enoh dan, met gif in zijn flikker.
Hoofdprijs vragen, tickets, voor een A junioren team........hoelang blijven die supporters nog komen op deze manier. Waarschijnlijk als wij in dit tempo doorgaan hebben wij alleen nog die trommelaars en de carnavals vereniging op de tribune. Ajax vraagt wel erg veel van haar supporters.....sky high ticket prijzen en zien wij geen kloten, ik zou zeggen ------Jopie bedankt ---Jopie bedankt - Jopie jopie jopie bedankt. Komen een paar leuke wedstrijden aan.. RODA uit, PSV thuis nou billen tegen elkaar......enne Eriksen ---wij worden moe van jou met dat gedraai van je. Zeg gewoon -ik ga weg en het liefst voor zo weinig mogelijk dus ga ik nog ff de boel stagneren en mijn werkgever, waar ik alles aan te danken heb, laten wachten....hahaha leuk toch~
0 0
Marcao
Aan alle kneuzen die Eriksen afbekken: zelfs Messi kan een team niet in zijn eentje dragen. Onze verdediging was klote, Vermeer heeft geen bal tegen gehouden, middenveld kon niets dan terugspelen en aan aanvallen kwamen we niet toe totdat Borussia het welletjes vond. Dus had Eriksen een rotbaan, samen met Siem trouwens. STEUN JE CLUPPIE GVD!
0 0
ajax19
Precies, Eriksen, mooie nuchterheid. Speelde gisteren niet onaardig, logisch dat er meer balverlies is als je medespelers onderdoen voor Dortmund. Kom op, met net wat handigere keuzes hebben we zo een ijzersterk elftal.
0 0
Fillow
En ik word moe van het dramatische spel van Eriksen. Presteert niets ! Heeft totaal geen inspiratie om vooruit te voetballen . Veel te nonchalant. Geen winnaarsmentaliteit , en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Wat heeft ie nou laten zien gisteren ? 1 goede pass ?
Verkoop die gast gewoon tijdens de winter !
0 0