Overmars wil zich niet lang binden

sv, 21-11-2012 om 11:53, 11942 views, VI | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
GEEN LANGE ZIT? - Marc Overmars wil zich niet op lange termijn binden aan Ajax. Momenteel heeft de directeur voetbalzaken, die eind december een statutaire status zal krijgen op de uitgeschreven BAVA, een éénjarig contract. Als het hem aan ligt wordt dit volgend jaar bij een verlenging niet veel langer. 'Ik heb een eenjarig contract. Als Ajax straks met me verder wil, zal dat wat mij betreft opnieuw een termijn van één jaar zijn. Zo kunnen we per seizoen bekijken of het beide partijen nog bevalt. Als spelers had ik drie, vier jaar een nieuwe prikkel nodig om het beste uit mezelf te halen. Dat zit nog steeds in mijn karakter', zegt Overmars.

Betekent dit dat hij snel weer weg is? 'Daarmee wil ik niet zeggen dat ik hier over drie jaar weg ben. Ik zit iedere dag lang in de auto vanuit Epe, maar ik rijd altijd met plezier richting Amsterdam. Dat zegt voor mij genoeg. Ik heb het beter naar mijn zin dan ik vooraf had gehoopt.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
showtek
@wayout, die vergelijking gaat wel degelijk op. Wat Hwb wil zeggen is dat guardiola telkens een contract voor 1 jaar tekende en dit elk jaar verlengde. Dit wil overmars wrs ook.
0 0
carina
hij is er net ???!!!
0 0
vakMforever
Tsja, komt door die pleuris Gordon....
0 0
oudzuid2
****** iedere dag heen en terug over de A1, heb met em te doen :)
0 0
TUFACADEMY
mensen moeten zich niet zo druk maken dat overmars na een jaar weg is. hij is niet zomaar weggegaan bij Go ahead, hij wilt alleen nog wel meer salaris, naast bonussen voor goedkope aankopen.
0 0
Cello
Ik snap echt niet, dat velen hieronder erw eer een negatieve draai aan moeten geven.
Als hij op basis van 1 jaar iedere keer wil werken dan moet hij dat vooral doen. Het gaat ook niet om dat ene jaar sec gezien, het gaat om de intentie die erachter zit.

Dan kan je roepen dat het voor Ovcermars voordeliger is.....maar dat hoeft helemaal niet en als je het zo bekijkt, kan het om precies dezelfde reden ook positief zijn voor Ajax. Immers, wanneer hij echt tegenvalt krijgt ie geen verlenging en kan je dus makkelijk van hem af.

We moeten nu ook weer niet gaan doen dat wanneer hij 3-4-5 jaar een contract heeft, dat hij dat op zeker zal uitdienen. Hoe was het ook weer?. Contracten zijn er om gebroken te worden of verlengd te worden. Tekent ie voor 5 jaar, maar zou hij na 1-2 jaar weg willen....jongens dan is ie ook weg. Dan houdt dat contract hem echt niet binnen boord. En andersom als Ajax na 2 jaar of zo dan van hem afwil is het bij een 5 jarige verbintenis weer verplicht om de rest van zijn contract (3 jaar) af te kopen....

Zo zit het nu eenmaal in elkaar èn niets is voor altijd, niets is voor eeuwig.....
Voorlopig ben ik tevreden, dat ie iig de intentie heeft om er een tijdje te zitten.... hoe lang dat zal zijn...dat zien we wel, hij heeft iig de intentie niet om snel op te stappen.
0 0
Wayout
Nou dan heb je een karakter probleem Overmars. Wil je je werk niet afmaken? Als je iedere keer een nieuwe prikkel nodig hebt om te presteren heb je eigenlijk weinig liefde voor je club en je vak. Wil je ook ieder jaar een andere vrouw? Arme vrouw heb je. Je zal wel een hechtingsstoornis hebben of je gaat alleen vopor het geld, Overmars. Anders ga je toch weer lekker naar de eagles. Oh nee daar hebben ze geen geld. sorry Marc.P
0 0
Sterretje73
Echt een hele nare en trieste reaktie dit. Volgens mij begrijp je geen snars van wat Marc hiermee bedoelt. En dan ook nog eens z'n vrouw erbij halen...heel erg jammer. Hoop dat anderen wel een normale dosis respekt voor jou kunnen opbrengen ondanks dat je helemaal niets voor Ajax betekent hebt. Marc is een zeer integer mens en dat is zijn vrouw ook.
0 0
Hwb
Vind je dit ook van Guardiola? Die deed bij Barca namelijk precies hetzelfde.

Hij wil binnen een jaar weg kunnen als hij niet meer het beste uit zichzelf weet te halen, als het werk een sleur wordt. Dat lijkt mij niet alleen in het belang van Overmars, maar ook in het belang van Ajax. Bovendien betekent dit ook dat Ajax makkelijk (en goedkoop) van hem af zou kunnen, mocht Ajax dat op enig moment willen. Voor beide partijen heeft het voor- en nadelen.
0 0
Wayout
Guardiola was van 2008 tot 2012 hoofdtrainer van barca . Dat is wel wat langer dan 1 jaartje. Dus die vergelijking slaat nergens op!
0 0
Hwb
Maar Guardiola had ook steeds een jaarcontract. Dat is precies wat Overmars ook voor ogen heeft.
0 0
Stuyvesant
Dan snap jij het niet. Guardiola heeft vier keer een contract voor 1! jaar afgesloten! Na afloop van elk jaar nam hij de beslissing of hij door wilde gaan of niet.
0 0
Wayout
Guardiola heeft toch echt wel ff wat langer dan 1 jaar bij Barca gezeten. Wat is dit allemaal. Maar die gasten , zoals Overmars,hebben goede betaalde lekkere banen en hebben het uithoudingsvemogen van niet langer dan 1 jaar. Ik zou die gasten bij mij op de werkvloer weleens willen zien, waar je iedere dag met geweld wordt geconfronteerd. Sjonge wat een reactie allemaal. mag helemaal niks zeggen over die zgn afgoden van jullie. Ik vind als supporter van Ajax dat mensen als Overmars hun werk mogen afmaken. En niet na 1 jaar al moe zijn, verwende gasten.En de club weer in de steek laten. Het gaat toch om de lange termijn. Mou dan mag je dat ook van ze vraen. Cruijff heeft een lange termijn visie en die gasten gooeien na 1 jaar al de handdoek in de ring
0 0
Hwb
Je mag best iets over ze zeggen, alleen geen onzin.
Je roept nu dat Overmars na een jaar al weer weg is bij Ajax. Dat is gewoon onzin, dat is nergens gezegd en zal uiteindelijk ook niet zo zijn. Sterker nog, hij heeft het erover dat hij blijft bij Ajax: "Ik heb een eenjarig contract. Als Ajax straks met me verder wil, zal dat wat mij betreft opnieuw een termijn van één jaar zijn."

Je conclusies deugen niet en je argumenten zijn ruk. Dat heeft niets met afgoden of niets mogen zeggen te maken.

Maarja, volgens mij ben je hier alleen maar om te zeiken, dus heeft het eigenlijk niet zo veel zin om op je te reageren.
0 0
Daneman
Hoe goed Overmars het ook probeert, het is en blijven allemaal marionetten van het bestuur. Het bestuur heeft genoeg kollosale blunders gemaakt. Pantelic weg, Janssen te duur, Greg op een gek tijdstip weg, steeds maar talentvolle middenvelders kopen terwijl de achilleshiel van dit ajax bij de onervarenheid in de verdediging ligt. Aan zo'n organisatie zou ik ook geen eeuwige trouw beloven.
0 0
Onnavolgbaar
'supporters' als jij kan ik echt missen als kiespijn...
0 0
Wayout
Wat een buulshit. Is toch zo? Of wou je Overmars som gelijk geven? Hij heeft een nieuwe prikkel nodig. Ik kom op voor Ajax. Zulke gasten als Overmars kunnen we missen als kiespijn die ne 1 jaar al uitgekeken is. Ga jij maar lekker zelf weg hier. Nar 010 ofzo
0 0
Hwb
Waar lees jij dat hij een nieuwe prikkel nodig heeft? Of dat hij na 1 jaar al uitgekeken is?
0 0
Wayout
Nou dat staat hier toch duidelijk boven of kan je niet lezen? zal ik het ff voor je citeren?
Als spelers had ik drie, vier jaar een nieuwe prikkel nodig om het beste uit mezelf te halen. Dat zit nog steeds in mijn karakter', zegt Overmars.
0 0
Stuyvesant
Dat is nog steeds geen 1 jaar. Om de 3 à 4 jaar. Heeft hij voldoende tijd om iets neer te zetten. Alleen wil hij geen meerjarencontract tekekenen, want hij wil elk jaar evalueren.
0 0
laurens24
jongens niet meteen zo gealarmeerd. Het enige wat hij eigenlijk zegt is: als ik het niet meer leuk vind ga ik weg. Logisch lijkt mij. Het voordeel is voor ajax dat deze jongens financieel onafhankelijk zijn en geen lange contracten hoeven af te sluiten waarna ajax het moet afkopen bij eventueel ontslag. Met de directie die er nu zit moet het qua plezier allemaal toch goed komen.
0 0
Ajaxnorway
Hier schrik ik wel een beetje van! 4 jaar als directeur is wel heel weining. Beleid voor de lange termijn is belangrijk, dan is dit niet leuk nieuws.
0 0
Rogyros
Het beleid wordt grotendeels bepaald door het technisch hart, en daarin ondersteunt Overmars. Wat betreft het beleid is hij wel te vervangen. Hij is alleen een kei in onderhandelen en werkt erg goed samen met het technisch hart. Dus hij is zeker belangrijk.
0 0
Daantje Makkes
Oke wel begrijpelijk maar dit is niet iets wat je als Ajacied wil lezen
0 0