KNVB wil contracten Meleg zien

sv, 21-11-2012 om 11:04, 9523 views, VI | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
De KNVB gaat toch onderzoek doen naar de zogenaamde wurgcontracten waarmee de zaakwaarnemer van Dejan Meleg zijn cliënt in bedwang zou houden. Dit gaat de bond doen op verzoek van minister Edith Schippers. Ajax zal de contracten dan naar Zeist moeten sturen. De Amsterdammers zijn zich van geen kwaad bewust en zeggen dat de vader en de voetballer tevreden zijn met het contract.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cello
In zekere zin zou ik het begrijpen wanneer de Minister zich ermee bemoeit als dit een Nederlandse jongen betreft. Maar dat is ie niet. Dat contract tuissen Meleg en zijn zaakwaarnemer zijn ook niet hier afgesloten maar in diens geboorteland. Zou het niet beter zijn, dat de Minister haar collega in ik dacht Servie op de hoogte brengt en dat men het daar uitzoekt of het wel allemaal kan.
En iedereen roept dus wurgcontract dit en wurgcontract dat......ja misschien voor Nederlandse begrippen zijn dergelijke contracten onbegrijpelijk, maar wat doe je als degene die het dus betreft, Dejan Meleg, zijn vader en de zaakwaarnemer er wel tevreden mee zijn?.

Heb je ook niet pas een zaak, wanneer Meleg en zijn vader protest aantekenen tegen het zogenaamde wurgcontract?. En is dat dan misschien al gebeurd?. Lijkt me sterk als je dan ook leest dat zij tevreden zijn met hoe het nu is.....

Dus ja. Het zal wel goed zijn dat de Minister de KNVB vraagt om erna te kijken, maar ik denk dat het pas interessant wordt voor die jongen wanneer de bevindingen van de KNVB door diezelfde Minister worden doorgespeeld aan haar collega in Servie en dat die er dan actie op onderneemt......
0 0
Kaos
Meleg heeft slechts een wurgcontract, Schippers en haar VVD houden Nederland al jaren in een wurggreep.
0 0
driesterren***
Laten ze dan gelijk ff onderzoek doen naar Raiola dat zijn pas mafia praktijken! vind het alleen maar goed dat dit nu eens gaat gebeuren als meleg echt een wurg contract heeft met zaakwaarnemer moeten ze hier echt ingrijpen!
0 0
12ajax
Edith Schippers heeft geen kloten verstand van voetbal maar wil weer naam maken over de rug van AJAX, goedkoop scoren bij haar Haagse vriendjes. Vraag mij af of ze ook zoveel aandacht voor deze transfer had gehad als Meleg naar Groningen of Heerenveen was gegaan ?
0 0
AjaxD1986
Inderdaad! Ze kan zich beter met dr vriendjes van de VVD bezig gaan houden met het stoppen van de ontwikkeling van de JSF. Als ze nou gewoon eerst ff defensie afschaffen waar jaarlijks miljarden naartoe gaan en de geldkraan naar Europa dichtpleuren en de zorgpremies omlaag gooien met het verdiende geld dan hoor je mij niet klagen als ze de tijd neemt om dit te onderzoeken. Ik neem aan dat ze namelijk nuttiger dingen te doen heeft als zich bezig te gaan houden met een individueel geval!
0 0
suske
Het is juist goed dat dit gebeurd. Dan komen misschien? wel de malafide praktijken van bepaalde zaakwaarnemers aan het licht.Ook als hij voor Groningen of Heereveen had gekozen had Schippers dit gedaan.

Een journalist van VI is namelijk met een groot onderzoek bezig naar dergelijke zaakwaarnemers. PRIMA !!!!.
Zaakwaarnemers zoals Raiola steken miljoenen euro,s in hun zak. Ik vind een dergelijk en degelijk onderzoek heel goed.
0 0