Bazoer: 'Ajax had beste plan'

Ajax Showtime, 20-11-2012 om 17:56, 13193 views, AjaxTV | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
AAN HET WOORD - Riechedly Bazoer tekende dinsdag offcieel zijn eerste contract bij Ajax. AjaxTV ging daar voor in gesprek met de jonge verdediger, die over komt van PSV. 'Ik heb voor Ajax gekozen omdat ik denk hier een betere voetballer te worden', sprak Bazoer. 'Ik was erg onder de indruk van het sportieve plan. Daarnaast vond ik het vooral ook heel positief hoe ze de toekomst met mij zien. Ik ben alle trainers en de begeleiding bij PSV erg dankbaar voor alles wat ze voor me hebben gedaan', vertelde Bazoer verder.

'Ik heb er heel veel geleerd en veel vrienden aan overgehouden. Maar ik denk dat Ajax op dit moment het beste is om mijn dromen waar te maken. PSV zal voor altijd een speciaal plekje in m’n hart hebben. Maar ik heb nu gekozen voor mijn verdere ontwikkeling', aldus Bazoer.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dylmans
Weet iemand hoe groot hij is?
0 0
TUFACADEMY
1,78 nog in de groei. Zal wel eindigen bij 1,82
0 0
foensai
De sint is weer in het land.

Hij kwam in Eindhoven, hij zag Eindhoven, en hij nam Bazoer.

Hij kwam in Amsterdam, hij zag Amsterdam en hij gaf Bazoer!

Dank u wel sint.

Ja lieve kinderen, Bazoer verdient het beste, Ajax verdient het beste, en p$v, ach die kopen later wel een nieuwe speler.Succes bij de mooiste club van Nederland! (en voor ons als supporters, de mooiste club van de WERELD!!!)
0 0
Cello
In zoverre heb je wel gelijk. Dit dwarsboomt de plannen van PSV helemaal niet. Want zelfs met Bazoer in de a-selectie straks kopen ze toch wel een speler en kan Bazoer alleen maar hopen op iets wat op speelminuten lijkt...... zo ging het altijd in Eindhoven, zo gaat het nog steeds en zal het ook nog wel een hele tijd blijven gaan.

Ze beloven veel bij die club, maar de werkelijke daden weerspreken die beloftes..... Bazoer had dat door en dacht, 'jullie bekijken het maar' ik ga darmee niet accoord.
Zijn voorbeelden?. Bakkali, Depay, Locadia..... wellicht jongens die hij zelfs goed kent en waarvan hij genoeg heeft gehoord. En dan kom je zelfs als 16-jarige tot de conclusie: dit is niet goed voor mij, wegwezen!.
0 0
brullie
Welkom bij de mooiste en beste club van Nederland! De enige kans op een succesvolle carriere...Slim gedaan.
0 0
Jowen
mooi man! rustig brengen, hij is nog steeds heel jong. Wel mooie toekomst
0 0
Drankmajoor
Gok dat deze jongen eerste 3 jaar geen basisplaats zal krijgen. Hij is idd nog maar 16 dus laat m eerst maar eens 2 à 3 jaar het Ajax spel aanleren in de A1 / jong Ajax. Wel heerlijk dat we koopclub PSV en city hebben afgetroefd.
0 0
chrissy49
OFF; Ik vind het zo vervelend dat de meeste filmpjes van AjaxTV het niet doen, ik heb zelfs een Exclusive abbonement.
0 0
Filestijnen
het nieuwe plan (cruijff) begint eindelijk zijn vruchten af te werpen. binnenkort wat contracten verlengen en doorgaan met talenten op te leiden en de kans te geven. sowieso babel en sana uit basis laten wanneer de rest fit is!
0 0
seandebom
Welkom ouwe!
0 0
lorenz00
Wel leuk dat PSV loopt te janken nu, zolang ze blijven janken zullen ze niet de hand in eigen boezem steken en realiseren dat het misschien wel aan de eigen jeugd + begeleiding ligt. Welkom Bazoer laat maar zien wat je kan! Hopen dat je bij Ajax een grote wordt!
0 0
Yaann
Welkom bij de mooiste club van Nederland!
0 0