Ajax wil Fischer minimaal tot 2016 binden

Ajax Showtime, 20-11-2012 om 17:45, 5798 views, AjaxLife | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!
AFWACHTEN - Ajax heeft Viktor Fischer een aanbieding gedaan om zijn contract met minimaal twee jaar te verlengen. Dat heeft Ajax dinsdag laten weten aan AjaxLife. De huidige verbintenis van de Deen met Ajax loopt tot medio 2014. Fischer, zijn zaakwaarnemer Sören Lerby en Ajax praten in januari pas verder. 'Er staan in korte tijd voor Viktor veel wedstrijden op het programma', legt Lerby dinsdag uit. 'Waardoor er niet eens tijd is met elkaar in gesprek te gaan of even goed na te denken. Het is voor Viktor juist goed als hij zich nu volledig kan richten op zijn sportieve prestaties.'

'En nee, het feit dat we pas in januari weer willen praten met Ajax, is helemaal niet zorgelijk voor Ajax. Eerst gewoon voetballen en dan is er in de winterstop tijd voor gesprekken en om na te denken. Vergeet niet dat Viktor pas net halverwege zijn huidige contract is', aldus Lerby.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Heb hem te weinig zien voetballen om een goed oordeel te kunnen geven. Dat hij talent heeft is duidelijk te zien maar dat was ook ook zo bij Eriksen. Die is gewoon weinig gegroeid het afgelopen jaar. Vastloper is het...
0 0
l0l
Ik zeg 2019.
0 0
RoodWit
Zou wel heel mooi zijn als Fischer voor 2 jaar bijtekent.

Moet je maar eens kijken over 2/3 jaar wie er dan in het eerste spelen, dat zal ongetwijfeld 90% vanuit de eigen jeugd zijn.
0 0
stefanpetterson
Waarom zet ajax nooit een optitie in het contract, die te lichten is
na bv 2 jaar?
0 0
Ajaxfan007
Tekent niemand!
0 0
BigDaddy84
In sommige gevallen vind ik dat inderdaad zeker een goed idee, alleen in het geval van Fischer mocht dat niet. Voordat spelers 18 worden mogen ze immers geen contracten langer dan 3 jaar ondertekenen en hier vallen ook opties onder (daar is ook het hele gedoe van Labyat om ontstaan).

Als hij verlengt kan dat natuurlijk wel, maar zo'n optie zorgt er ook meteen voor dat de speler daarvoor gecompenseerd moet worden in bijv. de vorm van salaris of een relatief lage vastgestelde transfersom.
0 0
Randy428
'Fischer, zijn zaakwaarnemer Sören Lerby en Ajax praten in januari pas verder. 'Er staan in korte tijd voor Viktor veel wedstrijden op het programma', legt Lerby dinsdag uit. 'Waardoor er niet eens tijd is met elkaar in gesprek te gaan of even goed na te denken. Het is voor Viktor juist goed als hij zich nu volledig kan richten op zijn sportieve prestaties.'

Jaja. Met andere woorden, na een paar potjes in het eerste hebben we een betere onderhandelingspositie. Verwaande instelling. Jammer. Maar de realiteit.
0 0
flasher93
hopelijk blijft hij gewoon
0 0