Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Ajax bevestigt komst Bazoer

sv, 20-11-2012 om 15:47, 14297 views, Ajax.nl | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
BUIT IS BINNEN - Ajax heeft dinsdagmiddag de komst van Riechedley Bazoer bevestigd. De centrumverdediger tekende een contract voor drie seizoenen. Het contract gaat per 1 juli 2013 in. Omdat hij nog geen wedstrijden mag spelen dit seizoen zal Wim Jonk veel met hem aan de slag gaan. Marc Overmars is blij met de aanwinst. 'Riechedly geldt als een toptalent in Nederland. Hij heeft enorm veel potentie om een heel goede speler te worden. Bovendien is het prettig dat dit toptalent niet - zoals vaak gebeurt - naar Engeland gaat, maar bewust voor Ajax kiest. Daardoor blijft hij voor Nederland behouden.'

De komst van Bazoer past in het beleid van Ajax. 'We willen veel jeugdige talenten van rond de 16, 17 jaar in huis hebben. Bij de lichting spelers rond de 19 á 20 jaar kom je namelijk in een heel andere financiële situatie terecht. Daarom willen we dergelijke talenten graag eerder vastleggen. Bazoer is daar een mooi voorbeeld van.'

Bekijk foto's hier op Ajax.nl.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
oudzuid2
haha die Overmars staat er ook als een dikke bankdirecteur bij op die pic :))
0 0
ajaxf4n
Jonge jonge jonge
Het hele topic staat bijna vol over Bazoer
Wanneer komt er nou eens nieuws over Ajax die een speler aantrekt voor het huidige team?
Ze zijn alleeeen maar met talenten bezig

Het huidige team kan in de stront zakken want "jeugd" is belangrijker, supporters worden hiervan het slachtoffer, maar toch moeten ze wel belachelijke prijzen blijven betalen voor een kaartje
En zo blijft het nog wel een paar jaar doorgaan
Want volgens het "beleid" zijn over een paar jaar de talenten er klaar voor....

Man, steek dat beleid in je reet
Je kunt toch ook jeugd en spelers voor het huidige team aantrekken?
Ze lopen bij Ajax allemaal met oogkleppen op
Bravo Ajax!
Ga vooral zo door, dan kunnen de talenten zich over een paar jaar bewijzen in de Jupiler League
0 0
N-ajax
Wil je dit jaar kwalitatief de narsingh's of over 3 jaar de sneijder's hebben?
0 0
dezengene
Lijkt me geen goed voorbeeld. Narsingh was, denk ik, zeker haalbaar voor die prijs. Het is niet óf Narsingh, óf Bazoer. In dit geval kon het best beide. We hebben nu gekozen voor Sana. Een redelijke speler, maar zeker op dit moment geen topspeler. Wellicht komt het nog, hij krijgt de tijd, maar dan zit hij nog steeds rond het niveau van Narsingh. Dan hebben we dus, om in jouw bewoordingen te spreken, gekozen voor 'straks Narsingh en straks Sneijder'. Daarmee laat je het huidige eerste wel een beetje verloederen.
0 0
RuudRuud
Wat heeft die Marc een wijf thuis zitten he, potverdikkie!
0 0
RoodWit
Ja ja, Chantal van Woensel aka (Miss Universe 1995), een beste stoot.
0 0
Misc1990
Mooi! Nu de directie compleet is moet Overmars zich bezighouden met binnehalen van toptalenten van deze leeftijd en op korte termijn (begin 2013) de contracten van Fischer, Eriksen, Alderweireld, Boerrigter en Blind verlengen!

Van der Sar moet komende tijd worden ingewerkt door die kinsbergen en zijn hoofddoelstelling: Een nieuwe hoofdsponser die hopelijk net zo veel als Aegon betaalt! Een Bwin, Fly Emirates, Etihad Airways of Gazprom ofzo
0 0
marcoo
Volgens mij zijn ze ook met die laatstgenoemden bezig, of waren ze alle 4 in ieder geval geïnteresseerd. Dat is iets wat ik hoop, en hoop dat Ajax het lukt om ze binnen te halen. Maar ik verwacht wel dat ze dan meer gaan betalen als Aegon nu doet als ik eerlijk ben.
0 0
Leon_AFCA
Huh dat is snel met dat contract tekenen!!
Oh wat mooi dit!!!
Zullen er nog Pisvlekken komen om te haten?
Als hij naar Manchester City was gegaan, hadden we niks meer van hem gehoord net zoals we niks meer van die Bouy gaan horen.

Mooi, welkom bij ons aller Ajax, Bazoer!!!
0 0
koosieafca
zo'n Overmars is goud waard voor de club, geloof mijn woorden
0 0
l0l
Welkom.
0 0
paulat
Hij lijkt een beetje op Clarence. Welkom!
0 0
Marcodonna
Het is dus een groot talent, waarom dan niet gelijk 5jaar vastleggen (of mag dat niet?) zo loopt hij over 2 jaar alsnog over naar Engeland en hebben we er helemaal niets aan gehad.
0 0
tomphy
Jammer dat dit niet mag maar ik geef je groot gelijk. Helemaal als ik dat interview hoor. Die jongen komt in dat interview op mij over als iemand die in zijn carriereplanning zichzelf boven alles en iedereen zet, en hij heeft bij PSV al gebruik gemaakt van allerlei faciliteiten zonder wat terug te doen, dus naar mijn idee is het goed mogelijk dat dit scenario ook bij Ajax plaats kan vinden, als bijvoorbeeld een club als Arsenal zich over 3 jaar meldt.

Bij Fischer en Andersen heb ik veel minder dat gevoel dan bij deze jongen. Hij zegt wel 5 keer dankjewel over alles maar hij komt niet echt dankbaar over.

Hopen dat ik het mis heb in ieder geval...
0 0
aajjaaxxx
Op je zestiende mag je maximaal een 3-jarig contract tekenen.
0 0
10Sneijder10
Ja daar word ik ook een beetje moe van.
Op dit moment wil Ajax geen langere contracten dan 3 jaar aanbieden ongeacht leeftijd/status.
0 0