Ook Fischer praat pas in 2013

sv, 20-11-2012 om 14:20, 7504 views, Tipsbladet.dk | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
NOG GEEN AKKOORD - Naast Christian Eriksen kan Ajax het ook vergeten om het contract van Viktor Fischer al in 2012 op te waarderen. De Amsterdammers willen graag verlengen en zien Fischer met de dag meer waard worden, maar hij houdt met zijn zaakwaarnemer even de boot af. Het contract van Fischer loopt net als die van landgenoot Eriksen in 2014 af. 'We praten na de kerst verder', zegt belangenbehartiger Soren Lerby tegen Tipsbladet. 'Viktor is momenteel gefocust op het voetbal.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tifosi
Fischer is gewoon een arrogant jochie... Dat incident met hem en de supporters uit tegen Heracles en zijn manier van juichen tegen PEC Zwolle bevestigden dit alleen nog maar meer voor mij.
0 0
Lazell
Mensen, er staat nergens dat hij niet wil verlengen. Hij zegt alleen dat hij niet nu wil verlengen, maar over een ruime maand pas wil praten. Dat is heel normaal hoor.
0 0
unis
zo zie je maar dat er totaal geen eer te behalen valt voor clubs! Alleen de houding al... pfff
0 0
AfcaYid
Heel verstandig dit, eerst maar eens overleven in de competitie tot aan de winterstop en overwinteren in Europa. Hier moeten de spelers zich op richten en niet op contractonderhandelingen. 100% de focus hierop. Tijdens de winterstop gaat het helemaal goed komen met de onderhandelingen omdat Fischer al duidelijk heeft aangegeven zich bij ons te willen ontwikkelen. Geen paniek boys.
0 0
ELPISTOLERO
Wat loopt iedereen hier nou te klagen? Het is toch zijn goed recht om zijn contract niet te willen verlengen? Dan hadden ze daar maar eerder over na moeten denken, in plaats van nu weer alles snel snel snel te moeten doen.
0 0
Ajaxfan007
Denk dat in het geval van onze Deense Academy ze allemaal wel een langer contract moesten krijgen vanaf het moment dat ze arriveren. Probleem is echter dat ze zo jong zijn dat pas op hun 18 een 5 jarig contract kunnen tekenen per wet.
0 0
TUFACADEMY
Haha frank denk dat hij te paaien is met 3 basisplaatsjes, zo werkt het niet.
0 0
BigDaddy84
We kunnen onszelf nu wel weer helemaal gek maken, maar de realiteit is heel simpel. Die jongen heeft hier de ruimte om zich te ontwikkelen en vanuit Ajax naar een topclub te gaan als grote jongen. Er is maar 1 opleiding waar hij eventueel beter af is en dat is die van Barcelona. En dan nog kun je je afvragen of je bij Ajax niet beter af bent doordat je sneller in het eerste speelt. Dus dan is het toch gewoon heel simpel: of hij is ontzettend dom en laat zich toch verleiden door praatjes van andere clubs, of hij is bang weer teruggezet te worden naar Jong Ajax en hij wil duidelijkheid over de visie van Ajax. Een betere kans als bij Ajax krijgt hij echter niet. Dat zullen velen (De Boer, Bergkamp, Jonk en niet te vergeten ook Olsen) hem wel duidelijk maken. Om diezelfde reden zie ik naast Fischer zelfs Eriksen nog wel verlengen.
0 0
DenSim
Eerst werden de spelers weggehaald bij Ajax op hun 23/24ste, dus haalde wij spelers van 19. Binnenkort worden de spelers weggehaald bij Ajax op hun 20/21ste en halen wij spelers van 16. Is reeds nu al aan de orde. Dus of het hele plan van Overmars gestalte kan krijgen, ik vraag het me af. Ik ben er bijna zeker van dat Fischer niet gaat bijtekenen, alleen voor een uitzonderlijk contract.
0 0
AjaxD1986
Eerlijk gezegd denk ik dat dit gewoon om de garantie van speelminuten in het eerste gaat meer niet! Toch is het wel fucking irritant dat zaakwaarnemers een club als Ajax zo weten te gijzelen.
0 0
Vinc-ajacied
Miss hoopt ie op een transfer in de winter. ''Ajax is rond met Fischer'' was dus grote onzin.
0 0
Misc1990
Ik heb er alle vertrouwen in dat deze spelers niet voor het extreme geld uit Manchester vallen maar zelf weten dat het voor hun beter is om bij Ajax te verlengen! En Eriksen kan beter nog anderhalf seizoen blijven en na WK 2014 een overstap maken! Fischer is nog heel jong die moet zich nog lekker ontwikkelen komende jaren in Amsterdam!
0 0
vakMforever
Kots en kots misselijk word ik van die parasieten!
Nu wil een jochie van amper 18/19 jaar nadenken over het feit dat Ajax zijn contract wil verlengen...??? What the fuck? Lekker op deze site die Lerby/Essel Sports Management en Swart verdedigen....door dit soort zgn echte Ajacieden kunnen wij nooit bouwen aan een toekomst met succes. Dhr Fischer wil wachten met tekenen....NEE Lerby wil wachten!!!! Die mof met zijn dikke varkenskop zal wel weer een "dealtje" met een club hebben afgesloten. Weet je wat die mof moet zeggen -----Fischer, wat fantastisch dat Ajax je contract wil openbreken dit is een kans om je door te ontwikkelen en ben je pas 18/19 jaar dus gaan wij voor 5 jaar bijtekenen. Tegen die tijd ben je klaar voor ManU of Barcelona......Wanneer worden jullie nu eens wakker op AS? Met alle goeie bedoelingen van Cruijff en consorte ----dit is een kansloze missie zolang je parasieten zoals Lerby en co nog langer toelaat op de toekomst! Ajax, laat toekomstige spelers een contract tekenen bij makelaars of beter Advocatenkantoren die ook het beste met de werkgever voorhebben!
0 0
OnkelXXX
Hier zit een zeer grote kern van waarheid in. De verhouding werknemer/werkgever is in het voetbal totaal de verkeerde kant op geslagen.

Echt een totale a-maatschappelijke situatie.
0 0
AFCA***
Op het moment dat Fischer zijn eerste terugslag krijgt wil hij wel sneller praten. Dit is gewoon voor hem een sterkte troef om tot de winterstop te zien hoeveel perspectief hij heeft bij Ajax, maar al met al lijkt me dit een veel minder nuchtere jongen als Eriksen. Iemand die veel sneller naar de top van Europa wil met het risico dat hij daar op de bank beland en weer 2 stappen terug moet doen.
0 0
LuckyLuk
Maar wel een jongen met wat meer pit, hij lijkt er wat meer op te knallen waarin Eriksen soms nogal wat tekort komt.
0 0
AFCA***
Ja dat heeft zo z'n voor- en nadelen. Een Eriksen had bijvoorbeeld wel de laatste bal tegen Man City afgegeven waardoor je waarschijnlijk de wedstrijd ook nog over de streep trekt. Als je de beelden goed terugkijkt en Fischer geeft de bal af in plaats van in het zijnet te schieten heeft eriksen vanaf een meter of 10 een vrij schietkans op de keeper en iemand met de kwaliteiten van Eriksen schiet dan gewoon zo'n bal binnen.
0 0