Lukoki en Hoesen in selectie

sv, 20-11-2012 om 13:05, 5232 views, Ajax.nl | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.
Danny Hoesen en Jody Lukoki zijn de opvallendste namen in de selectie van Ajax voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Kenneth Vermeer is hersteld van griep en Toby Alderweireld is weer fit. De wedstrijdselectie bestaat uit de volgende spelers:

Kenneth Vermeer
Toby Alderweireld
Niklas Moisander
Christian Poulsen
Eyong Enoh
Christian Eriksen
Siem de Jong
Daley Blind
Tobias Sana
Lasse Schöne
Derk Boerrigter
Jasper Cillessen
Danny Hoesen
Ricardo van Rhijn
Jody Lukoki
Joël Veltman
Mitchell Dijks
Viktor Fischer

(foto: Black Bath Towel Photographers)
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Balgobind
Jody spelen!!
0 0
AlexIbarra
Met Lukoki eindelijk weer een echte rechtsbuiten..
Wie was ook alweer onze laatste echte rechtsbuiten die langdurig in de basis stond?
0 0
MesutOzil
Vermeer
Van Rhijn - Alderweireld - Moisander - Blind
Enoh
De Jong - Fischer
Sana - Eriksen - Boerrigter
0 0
alibabba
Hallo Ajacieden. Na de benoemingen van Michael Kinsbergen en Edwin vd.Sar ben ik dolenthousiast over het verdere verloop van Ajax. Ajax staat weer voor voetbal, Jeugd, status, charisma, imago, uitstraling en aanzien. Cruijff heeft het 'm toch maar geflikt om het roer flink om te gooien, wat mijns inziens hard nodig was. Degene die roepen dat Cruijff te vroeg wegloopt, wil ik erop attenderen dat Johan adviseur is en geen officiele functie heeft. Ten alle tijden kunnen ze bij Cruijff aankloppen en hij zal er zich gewoon mee bemoeien en de mensen op de Toekomst bijstaan waar nodig is. Deze rol is Johan op het lijf geschreven en past uitstekend bij hem. Daarbij heeft ie het volste vertrouwen in zijn mensen en ik sluit me daar volledig bij aan. Hans Wijers, voorzitter van de RvC, zei het volgende: " Ajax is een voetbalclub en geen bedrijf ". Wederom een bewijs dat het echt de goede kant op gaat met Ajax en daar ben ik dolblij om!!

Morgenavond om 20:45 uur staat de volgende krachtmeting in de CL op het programma. In de eigen ArenA worden de degens gekruist met Borussia Dortmund, wat na 4 potjes de lijst aanvoert met 8 punten. Ons Aller Ajax staat op 4 punten en wat zou het mooi zijn als we die Duitsers zouden kloppen. Ik ben eens in de statistieken gedoken en kwam tot een opmerkelijk lijstje. Van de 16 gespeelde thuiswedstrijden tegen een Duitse tegenstander ( inclusief DDR ) verloor Ajax er geenéén. Sterker nog....Ajax wist er 15 in winst om te zetten en speelde er maar 1 gelijk. De doelcijfers zijn evenzo indrukwekkend: 48 - 10. Daarbij moet ook nog gezegd worden dat we in de finale van de EC2 ( 1987 ) ook al eens een Duitse club versloegen namelijk Lokomotiv Leipzig, maar dat was in Athene.

Nurnberg, Hannover, Hertha, HSV, K'lautern, Bochum, Werder Bremen en 4x Bayern Munchen waren onder andere de tegenstander, maar ook Dortmund troffen we 1x in onze eigen hoofdstad. Het was op 20-03-1996 en het was een returnwedstrijd in de kwartfinale van de CL. In Dortmund wonnen WE weergaloos met 0-2 en de thuismatch werd een formaliteit. Ajax trad aan in de volgende opstelling gemaakt door Louis v.Gaal: Van der Sar, Silooy, Frank de Boer, Scholten, Bogarde, Ronald de Boer, Litmanen, Davids, Nordin Wooter, Kanu en Kiki Musampa. Laatstgenoemde maakte in de 75e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd en hierdoor stroomde we door naar de halve finale.

Zijn we er klaar voor mensen? Kunnen we die Schwarzgelben eronder krijgen? Ajax word weer van ONS, net als in 1995 toen we in het Olympisch Stadion Bayern Munchen vernederde met 5-2. De ArenA moet gaan kolken, net als destijds gebeurde in dat Olympisch Stadion...

http://www.youtube.com/watch?v=adEkjcH5vbA

SUCCES!!!
0 0
babeldeman
Vermeer
van Rhijn-Toby-Moisander-Blind
Schone-Poulsen-Eriksen
Lukoki-de Jong-Boerrigter
0 0
jollie18
Hopelijk mag Lukoki starten!
0 0
leazi
Ik denk juist dat Lukoki gevaarlijker is als die het laatste halfuur invalt.

De spelers zijn dan beetje moe en met zijn snelheid is hij altijd gevaarlijk!
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Mooi voor die jongens.. denk dat ze allebei wel in zullen vallen
0 0
SoNick
Misschien zit er voor Lukoki zelfs wel een basisplek in. Ik zou het in elk geval een leuke verrassing vinden als één van beiden mag starten. Al hoop ik dat de eerste naam die de Boer op papier zet die van Lasse Schöne is. Mooie speler, die bij NEC en de Graafschap heeft geleerd hoe je ook als technische speler moet werken voor de ploeg.
0 0
TonyH
Schone? :O.
Sorry hoor, maar hij is echt veel te traag. Alles duurt gewoon net te lang bij hem.
Hij is natuurlijk voor de breedte gehaald, helaas dat hij zo vaak in actie moet komen.
0 0
SoNick
Ben ik het absoluut niet mee eens. Ik durf zelfs te stellen dat Schöne meer assists en doelpunten maakt dan Eriksen als hij dezelfde rol zou krijgen.
0 0