Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Simpele zeges Ajax A1, B2 en C1

SP, 17-11-2012 om 14:27, 9439 views, Ajax Showtime | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
De wedstrijden van de Ajax-jeugdteams leverden zaterdag wisselde resultaten op. Winst was er voor Ajax A1, B2 en C1. Ajax A2 en B1 verloren hun wedstrijd. Ajax A1 won met 3-1 van Willem II/RKC A1. Het was de eerste zege voor trainer Alfons Groenendijk.

Nick de Bondt maakte de eerste goal van de wedstrijd. Bas Kuipers tekende voor de 2-0 uit een corner van De Bondt. Na rust was het Sheraldo Becker, hersteld van zijn blessure, die de derde Ajax-treffer wist te scoren. In de slotfase redde Willem II/RKC A1 de eer.

Opstelling Ajax A1:
Peter Leeuwenburgh; Kenny Tete, Danzell Gravenberch, Bas Kuipers, Darren Rosheuvel; Branco van den Boomen, Sheraldo Becker (Derwin Martina), Abdel El Hasnaoui; Nick de Bondt, Sinan Keskin, Queensy Menig (Boban Lazic).

Ajax A2 verloor in Rotterdam met 3-2 van Excelsior A1. Bij rust was de stand 0-1 in het voordeel van Ajax A2. Na rust scoorde Excelsior A1 drie keer op rij. Ajax A2 maakte nog wel de 3-2, maar het bleek niet voldoende voor een goed resultaat.

Ajax B1 liep in Tilburg tegen een 2-1 nederlaag aan tegen de B1 van Willem II/RKC B1. Ajax B1 begon goed aan de wedstrijd en kwam door een goal van Damian van Bruggen terecht op voorsprong. Voor rust werd de stand gelijk getrokken door de thuisploeg. In de tweede helft scoorde Willem II/RKC B1 uit een vrije trap de winnende 2-1. Ajacied Jairo Riedewald kreeg drie minuten voor tijd rood. Door de nederlaag blijft Ajax B1 in de grote middenmoot staan.

Opstelling Ajax B1:
Indy Groothuizen; Terry Lartey Sanniez (Shaquill Sno), Damian van Bruggen, Damon Mirani, Jairo Riedewald; Jordy Bruijn (Pablo Rosario), Melvin Vissers (Donny van de Beek), Abdelhak Nouri; Damil Dankerlui (Mauro Savastano), Ezra Walian, Gino Dekker.

Ajax B2 boekte een overtuigende zege op Willem II/RKC B2. Op de Toekomst won het team van trainer Frank Peereboom met liefst 6-1. De B2 begon met drie C-junioren in de basis. Philippe Sandler (2x), Dani Koks, Teun van Zweeden, Javairo Dilrosun scoorden voor Ajax B2. Willem II/RKC B2 maakte één eigen doelpunt. Op de ranglijst staat Ajax B2 na twee ruime zeges op de tweede plaats, met twee punten achterstand op FC Groningen B2.

Ajax C1 heeft de uitwedstrijd bij SC Heerenveen C1 overtuigend met 1-4 gewonnen. De Amsterdammers waren duidelijk een maatje te groot voor de thuisploeg.

De ploeg van trainer Peter van der Veen, dat vier spelers aan de B2 moest afstaan, had de gehele wedstrijd een overwicht. De eerste kans was voor Ramiz Zerrouki. Zerrouki raakte met een fraai schot van 20 meter de lat. Che Nunnely kwam na zo'n 20 minuten spelen alleen voor de keeper, maar scoorde niet. Op slag van rust opende Kaj Sierhuis de score. De spits scoorde op aangeven van Nunnely.

Gelijk na rust had Ajax C1 alweer kunnen scoren. Matthijs de Ligt schoot echter voor open doel hoog over. Vlak na deze kans raakte Nunnely de paal. Uit de vrije trap maakte de sterk spelende aanvoerder Darren Sidoel de 0-2. Heerenveen kwam er niet aan te pas, maar kwam wel terug in de wedstrijd na een benutte penalty. Ajax C1 nam twee minuten na deze treffer gelijk weer afstand; Sierhuis tikte binnen na goed werk van Dani de Wit. Invaller Jizz Hornkamp rondde 10 minuten voor tijd een fraaie Ajax-aanval af en bepaalde de eindstand op 1-4.

Opstelling Ajax C1:
Jeffrey de Lange; Nick Lim (42. Conner Blöte), Darren Sidoel, Ramiz Zerrouki, Deyovaisio Zeefuik; Noa Benninga, Dani de Wit, Matthijs de Ligt (55. Rayan El Azrak); Che Nunnely, Kaj Sierhuis, Mees de Wit (46. Jizz Hornkamp).

Ajax D1 won op de Toekomst met 2-1 van FC Volendam D1.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Robinjo1988
Eerste winst voor Fons denk ik... Werd tijd ook!
0 0