Ajax bevestigt vertrek Rosales

sjoerd, 06-03-2007 om 17:40, 1445 views, ajax.nl | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.
Mauro Rosales naar River Plate Ajax en River Plate hebben overeenstemming bereikt over de onmiddellijke overgang van Mauro Rosales naar de Argentijnse club. De aanvaller had een contract bij Ajax tot 1 juli 2008.

Mauro Rosales, die op 12 september 2004 debuteerde in het duel ADO Den Haag - Ajax (3-3), speelde 91 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij 13 doelpunten maakte. Voordat Mauro Rosales naar Ajax kwam, was hij in dienst van het Argentijnse Club Atletico Newell’s Old Boys.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Warrior
Jorisman

vd Meijde raakt al jaren geen bal meer..
Je kent toch het gezegde resultaten uit het verleden..enz.
0 0
Jorisman
Eindelijk, aardige vent, maar ja dat ben ik ook en ik speel ook niet in AJAX 1. Nu de Mul verkopen en denk is aan vd Meyde. Die kan het niveau wat wij willen halen aan
0 0
Matts
Wat loopt iedereen nou altijd te zeuren over De Mul? Die kerel doet het prima, hij heeft alleen via een omweg het eerste elftal van Ajax bereikt! En daarbij is hij pas net 21. Heerlijke dribbelaar, hij komt er echt wel hoor.
0 0
zeeuw
nou nu eem beetere rechts buiten koopen want van de mul word ik ook niet echt blij
0 0
highlow
de onzin betreft niet het afscheid, erg mooi, maar dat foto's van dat soort supporters altijd anoniem gemaakt moet worden. Alsof je ze niet herkent (als je ze dus kent). En wie kent ze nou niet uit het wereldje? Denken ze onherkenbaar te zijn? think again... :-))
0 0
AFCAvenray
Happy end bij deze soap!
0 0
Ajaxfan92
Het ligt echt niet aan de trainer hoor, maar aan de spelers. Uiteindelijk moeten hun het doen op het veld, en niet danny blind of henk ten cate. en echt een mooi afscheid voor rosales: van vak 410 hadden ze in zn voortuin en achtertuin vuurwerk afgestoken. ze kwamen ook met spandoeken. en toen heeft mauro ze binnengelaten, en hebben ze wat gedronken, onder genot van beelden van river plate, waar ie dus gata spelen. ik vond mauro een goeie rechtsbuiten, die we helaas zullen moeten gaan missen. Jammer dat henk ten cate het positieve niet in hem ziet. hij heeft snelheid, en is behendig. wat minder aan hem was, was dat zn voorzetten niet altijd goed aankwamen, en dat doet tom de mul wel beter.. Ik vind het al met al heel jammer !
0 0
Robiin
danny blind heeft meer bereikt als htc
0 0
Stammie
jemig eindelijk.. wel jammer natuurlijk
0 0
highlow
@elvissf
@FREEDOM4ULTRAS

en Elvis Prestley leeft ook nog!
Er is GEEN afscheid geweest voor alle supporters in de ArenA. Alleen voor Markus. Paar dagen geleden heeft wel een groepje onherkenbare supporters (waarom toch altijd weer die onzin!) Mauro thuis 'overvallen' met veel vuurwerk en een fraaie fotocollage als afscheid en dank voor zijn jaren bij Ajax.

Ik weet dat Klaas Jan hem al het hele seizoen mist. En Markus ook. Beide zorgden voor de fijne voorzetten waar KJH uit kon scoren; lang voor dat hij opeens mee moset voetballen...
0 0
Sander
Waarom is dat onzin???????

Ik vind dat juist gewldig zo laat je zien, dat je als supporter hem erg waardeerd en ik weet zeker dat mauro het ook gewelidig vond!!!!
0 0
VDV23
De Mazzel Mauro, kom gerust weer eens kijken in de ArenA... T Beste.!!
0 0
AFCAVEGHELL
Adios Mauro!! Bedankt voor alles. Succes Bij River.
0 0
Jobjuhh
Zijn we eindelijk van af !!
0 0
AJAXAMSTERDAM23
mauro bedankt voor alles
0 0
MokumExtremist
Hehe...Adios Mauro. Komt toch nog wel een afscheid? voor een wedstrijd ofzo...
0 0