Boccara maakt debuut

sv, 02-09-2012 om 18:44, 12288 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ilan Boccara heeft zondagmiddag zijn debuut gemaakt voor Ajax. Hij viel dertien minuten voor tijd in voor Lasse Schöne. Boccara werd deze zomer overgenomen van Paris-Saint Germain. Hij zou aanvankelijk eerst z'n wedstrijden bij Jong Ajax spelen, maar de verdedigende middenvelder liet volgens Frank de Boer zo'n goede indruk achter dat hij het talent dit weekend al op nam in zijn selectie. (foto: VI Images/Orange Pictures)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Balgobind
De jong was echt dramatisch
0 0
YochananAFCA
Ik vond Boerrigter ook nogal dramatisch maar inderdaad, ik had meer van Siem verwacht
0 0
YochananAFCA
Hij heeft een prima indruk achter gelaten en er zit nog wel meer in bij Boccara
0 0
glob
Ja gelukkig wel want hij is nog maar net bij ons begonnen. Zou wel vreemd zijn als de rek er nu al uit was hé?
0 0
Ajax-Amsterdam
Het is toch verstandiger om een verdedigend ingestelde middenvelder op die positie neer te zetten. Met Shone daar heb je een beetje teveel aanvallend vermogen op het middenveld waardoor de verdedigers sneller in problemen komen.

Ik denk dat we daarin (eindelijk) zijn getest vandaag. Shone zijn fout was daar overigens geen voorbeeld van. Dat is een slordigheid wat niet had mogen gebeuren.
0 0
RoodWit
Speelde een goede wedstrijd!

Je kunt zien dat hij makkelijk mee kan, en hij is pas 19 jaar?
0 0
robert R.
Ondanks de terleurstelling over het gelijkspel van vandaag moeten we blij zijn met Ajax.

Goed en fris spel de laatste weken en vandaag in het begin, jonge talenten die beginnen door te breken en een paar ervaren spelers die zijn aangetrokken, dat is de basis voor een goed elftal.

De enigste positie waar ik me zorgen om maak is de rechstback, want daar hebben we geen adekwade vervanger voor V.Rhijn.

En ik vraag me eigenlijk wel af of Poulsen de juiste man is voor ons middenveld, juist met ons beweeglijke middenveld maken we veel goals, en Poulsen is toch een beetje statisch.
0 0
roygreen
Schone was deze wedstrijd ook niet echt beweeglijk, hij probeerde meer de gaten dicht te lopen, dus ik geloof niet dat het problemen op gaat leveren. Eriksen en De Jong/Schone/Serrero kunnen vrijer voetballen omdat ze weten dat er iemand achter hen loopt die gaten kan dichten en voor evenwicht zorgt op het midden.
0 0
Raikkonen94
Heel goed ingevallen, je kan zien dat deze jongen talent heeft. En ook nog eens op een positie waarbij we dat goed kunnen gebruiken, want Schone is verdedigend te zwak voor die plek. Hopelijk krijgt hij vaker kansen en hij zal vast nog fouten gaan maken (zie Van Rhijn vandaag), maar deze jongen komt er net als Van Rhijn wel.
0 0
legendslive4eva
Boccara was goed vandaag ja! Kon nergens aan merken dat ie nieuw was, gewoon klasse als verdedigende middenvelder.
0 0
Bazinga
"Boccara maakt debuut"

En verdienstelijk als je het mij vraagt! Had van mij direct na die rode kaart er in mogen komen.
0 0
Mokum31
Jammer dat het maar 13 minuten was.....smaakt naar meer
0 0
hupajax
Topspeler!

Off: Komt hij nu ook in fifa 13?
0 0
Tifosi
Laten spelen die jongen, want die Schone is echt klote!
0 0
Misc1990
Natuurlijk niet de ideale wedstrijd om je debuut te maken. Maar hij heeft een redelijk goede indruk achter gelaten! Verder hoop ik dat Serero en Eriksen de aanvallende middenvelders worden. Als Serero zo veel diepgaat gaat die echt een belangrijke schakel worden en ik denk dat die dit jaar echt gaat doorbreken. Boccara als wissel met Schone bij de selectie qua middenvelders.

Vandaag hadden ze het wel in het begin al af moeten maken. Hopelijk niet hetzelfde als vorig jaar dat we nu een dramatische periode krijgen maarja laten we het vooralsnog maar een offday noemen..
0 0
AjaxfanRuben
Het is heel simpel. Met Schöne creëer je meer kansen door meer voetballend vermogen, maar verdedigend met je met hem een stuk kwetsbaarder.

Allebei was het te zien. We hadden 4-0 voor kunnen staan, we creëerde genoeg. Maar toen Heerenveen er weer in geloofde na die penalty en cadeautjes van ons. Ja, dan wordt je overlopen.

Ik hoop dus ook heel erg dat Boccara het met een goed niveau kan overnemen, want Schöne kan tegen een slecht NEC of NAC, maar Heerenveen uit kan je gewoon overlopen worden.
0 0
Godenzoon24
Beetje onzin. Jah Schone is verdedigend kwetsbaarder, maar die goals en het 'overlopen' worden zoals jij het noemt hebben gewoon met slordigheid te maken. Door dom balverlies en Heerenveen die dan snel omschakelt. Slordigheid van het hele team zortgde er vandaag voor dat je met Schone in de problemen kwam , niet Schone of het ontbreken van een echte balafpakker ansich!
0 0
robert R.
Basisplek voor hem tegen Rkc!
0 0
AFCAMaurits
Lekkere felle speler. Hopelijk kan hij langzaam naar een basisplaats toewerken, bijvoorbeeld op de plaats van Schone die in principe natuurlijk niet op die plek hoort te spelen.
0 0
boris
schone naar de plek van serero en boccara naar cvm. of als siggy fit is siem op het middenveld
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Veelbelovende wedstrijd van hem.. tegen RKC gewoon laten starten
0 0
AjaxAmsterdam81
Goed gedaan Boccara! Las in de winter een heel mooi verhaal over hem in hard gras en hoopte toen al dat hij naar ajax zou komen zoals de schrijfster dat ook hoopte!
Heel blij met deze jongen!
0 0
_DNNS
zag erg veel belovend uit.

ging fel de duels in en won ze ook allemaal.

heeft body en drive, iets wat op dit middenveld ver te zoeken is.

zie hem graag meer minuten maken, maar zal moeten bewijzen dan beter te zijn als Poulsen op deze positie
0 0
ajaxsupreme
Nu begrijp ik de vergelijking met Gattuso. Speelde agressief en met body. Een zeer welkome versterking op het middenveld waar het technisch prima in elkaar steekt maar helaas fysiek nog wel eens te wensen over laat. Schone is een uitstekende speler maar komt toch een en ander te kort voor de positie verdedigende middenvelder.
0 0
RicoChet
zag er goed uit
0 0
Cwyfenn
niet verkeerd
0 0