Ajax B1 verslaat PSV B1

SP, 26-08-2012 om 12:47, 9718 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax B1 is de competitie zondagochtend goed begonnen. Op de Toekomst werd PSV B1 met 2-0 verslagen door de ploeg van trainer Orlando Trustfull. In de eerste helft was Ajax B1 de veel betere ploeg. Ajacied Abdelhak Nouri zette zijn ploeg na 22 minuten spelen op voorsprong. Na de rust een sterker PSV B1, maar in de 60ste minuut was het opnieuw Abdelhak Nouri die fraai wist te scoren. Na deze treffer was het verzet van PSV gebroken en konden de Amsterdammers de wedstrijd uitspelen.

Volgende week zondag speelt Ajax B1 opnieuw thuis, FC Groningen B1 is dan de tegenstander. FC Groningen B1 verloor gisteren met 3-0 van FC Twente B1 en eindigde het duel met 9 man. Zowel de eerste keeper als de reservedoelman van de Noordelingen kreeg rood.

Opstelling Ajax B1:
Indy Groothuizen; Terry Lartey Sanniez (Shaquill Sno), Damian van Bruggen, Jairo Riedewald (Damon Mirani), Jari Verburg (Leeroy Owusu); Jordy Bruijn, Melvin Vissers, Abdelhak Nouri; James Efmorfidis (Bas Quist), Zakaria El Azzouzi (Gino Dekker), Damil Dankerlui.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jasper116
Is Damon Mirani niet ook een talent?
0 0
Robinjo1988
Er kan er maar 1 de beste zijn!
0 0
afca1985
Walian zat toch ook in de B1?
Hoe zit het eigenlijk met die linksbenige vleugelaanvaller van 1 of ander Oostblokland die vond ik een goede indruk maken op dat toernooi in Azie een paar maanden terug
0 0
AFCA0902
Vaclav Cérny? die is gewoon weer terug naar Tsjeschië is pas 15 en mag volgens mij pas op z'n 16 naar Ajax komen.
0 0
SP
Walian is op eigen verzoek begonnen bij de B2. Ajax wilde hem inderdaad in de B1 laten beginnen, maar hij koos zelf voor de B2.

De speler die je bedoeld is Vaclav Cerny. Deze speler is pas 14 jaar en officieel mogen buitenlandse jeugdtransfer vanaf 16 jaar plaatsvinden. Dus als Ajax hem wil overnemen moeten ze nog even geduld hebben.
0 0
Randy428
Super! Ook weer op zak!
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Abdelhak Nouri, wat een geweldige speler is dat zeg. Elk jaar bewijst hij zich weer.. als hij zo door blijft groeien, dan loopt bij binnen 2 of 3 jaar bij Ajax 1
0 0
Ganggino
Kan je mij vertellen wie er nog meer groten talenten zijn uit deze lichting? Van Nouri wist ik het ook, maar de rest ken ik niet zo goed.
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Ezra Walian (B2 dacht ik, maar is goed genoeg voor de B1)
Melvin Vissers
Gino Dekker
0 0
AFCA0902
Niet echt een heel groot talent zoals Nouri in deze lichting maar Vissers, Efmorfidis, Verbruggen zijn zeer goede spelers en ook Gino Dekker (B2) die vandaag meedeed is een groot talent.
0 0