Jeugdteams oefenen volop

SP, 11-08-2012 om 17:12, 7038 views, Ajax Showtime | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.
Zaterdag speelden een aantal jeugdteams van Ajax hun eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Een overzicht: Ajax A1 (dat voor de tweede keer oefende na de winstpartij op Sparta A1) speelde tegen eerste klasser Marken en won met 0-6. Deze stand was bij rust al bereikt. Komende dinsdag speelt de ploeg van trainer Fred Grim tegen Monnickendam 1, waarna komende zaterdag het Supercup duel tegen SC Heerenveen A1 wacht. Dit duel begint om 14.30 uur op de Toekomst.

Voor Ajax A2 staat er dit weekend een toernooi bij Odin'59 op het programma. Op zaterdag won de A2 met 2-0 van het Duitse Eintracht Braunschweig onder 19, verloor met 3-0 van Atletico Paranaense onder 19. In het laatste pouleduel werd Jong Odin'59 met 5-0 verslagen. Ajax A2 kwam één doelpunt te kort voor het bereikene van de kruisfinale. Zondag spelen ze om de 5de t/m 8ste plaats.

Ajax B1 boekte eveneens een evenvoudige overwinning. Tegen AFC'34 B1 uit Alkmaar werd het 6-0 voor de Amsterdamse formatie. Melvin Vissers, overgekomen van Sparta B1, was één van de spelers van de B1 die wist te scoren. Ook Damil Dankerlui scoorde één keer. Zakaria El Azzouzi en Abdelhak Nouri scoorden beiden twee keer. Naast Vissers zijn Damon Mirani (FC Volendam) en Samet Bulut (FC New Amsterdam) nieuwe spelers in de selectie van de B1.

Opstelling Ajax B1:
Indy Groothuizen (Greg L'Ami), Leeroy Owusu (Shaquill Sno), Damian Van Bruggen, Damon Mirani, Jari Verburg; Jordy Bruijn (James Efmorfidis), Abdelhak Nouri (Bas Quist), Melvin Vissers; Pelle Clement, Samet Bulut (Zakaria El Azzouzi), Damil Dankerlui.

Ajax B2 rekende op de Toekomst af met Vitesse B2: 3-0. Komende woensdag speelt de B2 een interessant toernooi bij UVS in Leiden.

Ajax C1 (foto) begon met een ruime overwinning. Stadgenoot Zeeburgia C1 werd met 6-2 verslagen. Dani de Wit (2x), Jizz Hornkamp, Kenneth Aninkora, Javairo Dilrosun en Zian Flemming waren trefzeker voor de ploeg van de nieuwe trainer Peter van der Veen.

Ajax C2 had geen kind aan de C1 van het Utrechtse Elinkwijk. Het werd liefst 13-0. Kick de Goede scoorde drie goals. Nieuweling Che Nunnely (overgekomen van FC Utrecht) vond twee maal het net. (foto: jizzhornkamp.nl)  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dan300491
USV uit Leiden ? Het zal vast UVS uit Leiden moeten zijn ;)
0 0
kampioen1998
wie scoorden er voor de A1?
0 0
aajjaaxxx
Te diep in het glaasje gekeken?
0 0
AFCA-CBS!
je haalt de woorden uit me mond haha
0 0
Goalbeinn_Sigi9
hahah de A1 slacht het 1e elftal van Marken af ;p
0 0
AFCA-CBS!
??
0 0