Samenwerking Ajax en Belgische amateurs

GH, 16-06-2012 om 15:18, 7248 views, KWV Zaventem |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

TALENTENJACHT - Ajax gaat een samenwerking aan met Belgische amateurs KVW Zaventem, dat uitkomt in de Derde Klasse. Zaventem gaat Ajax gebruiken om hun jeugdopleiding te verbeteren. 'De jeugdwerking van KVW Zaventem wil zich nog verder optimaliseren, en er was binnen de opleiding nood aan een leerlijn per leeftijdscategorie met de integratie van bijbehorende trainingen. Om ons te documenteren hebben we de vraag gesteld aan hét voorbeeld van jeugdopleiding over de gans wereld, namelijk Ajax Amsterdam. Verwonderlijk snel werd de club uitgenodigd door de Ajax Academie', staat vermeld op de website van de Belgische club.

'Om ons te documenteren hebben we de vraag gesteld aan 'het' voorbeeld van jeugdopleiding over de ganse wereld, namelijk Ajax Amsterdam.
Verwonderlijk snel werden de club uitgenodigd door de Ajax Academie. Tijdens een bezoek aan het Ajax-opleidingscentrum de Toekomst kregen we de kans om verschillende jeugdtrainers te ontmoeten(Grim, Anastasiou, Trustfull, Kreek.....) en kregen we een volledige presentatie van hun opleidingsplan per leeftijd. Het was voor KVW Zaventem snel duidelijk tot we tot een samenwerking konden komen met de kampioen van Nederland.'

'We zijn dan ook trots te kunnen melden dat KVW Zaventem als eerste amateurclub in Belgie zijn spelers gaat opleiden op dezelfde manier met dezelfde leerlijn als dat in Ajax gebeurd. Natuurlijk zijn we er dan ook van overtuigd dat onze spelers en de club daar op termijn de vruchten van zullen plukken.' (Foto: Black Bath Towel Photographers)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jojoamar90
Ajax heeft onze stemmen te winnen de belangrijkste poll - het beste team aller tijden! Ga in op de link en stem zo veel Ajax! We kunnen wijzen op geen einde, door te klikken op de "back" / "Reload" / "opnieuw te stemmen"! Hier is de link: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDZSd3dORnVTb056RlBMQ2NsVVZ0cEE6MQ#gid=0
0 0
goblinmaster
Laatste keer dat ik zo'n poll checkte stond Ajax zeer ruim bovenaan. Wat zijn die metingen waard? Niks.
Als je vooral Ajacieden laat stemmen, is het sowieso niet interessant. Als Ajax er niet tussen stond, maar NAC 1999 had bijvoorbeeld ik er voor de haat op gestemd. Grote kans dat die dan bovenaan stond, Am I wrong?
0 0
RobertoStrife
Samenwerking is wat overdreven gezegd. Zij krijgen gewoon tips over hun jeugdopleiding, dat is alles.
0 0
MartijnMIC
Offtopic, maar weet iemand hoe het is met de blessures van Sulejmani, Boilensen en Boerrigter? ze hebben natuurlijk vakantie, maar ben er toch benieuwd naar.
0 0
suske
Goed
0 0
geronimo
Dit zal zoden aan de dijk zetten.
0 0
Mr.Stephanovich
Een echte samenwerking zou je het niet kunnen noemen, als men kijkt naar het verhuren van ajax spelers naar belgie. Misschien wel in de toekomst, als de club grote stappen omhoog maakt naar de top van belgie. Dit is natuurlijk afwachten, wat ik persoonlijk heel positief vindt is dat ajax bereid is om andere clubs te helpen met hun jeugdopleiding en dat alleen op basis van informatie-uitwisseling!
0 0
Gezalfde
Ja bereid om informatie uit te wisselen welke vanzelfsprekend niet het nieuwste en het beste is en ondertussen wel het recht op alle toptalenten te krijgen.

Voor wat hoort wat Stephanovich.
0 0
dan300491
Even ter verduidelijking, de Belgische 3de klasse staat gelijk aan de Nederlandse topklasse.
0 0
ajaxrulezz
Stukje marketing? Veel meer kan ik hier ook niet bij bedenken?
0 0
AFCA0902
En wat voor voordelen heeft dit voor Ajax? ik zie het nut er namelijk niet van in.
0 0