Transfer Vd Vaart na 7 jaar afgerond

GH, 19-05-2012 om 12:39, 20186 views, BILD |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

RAFFIE AFBETAALD - Ajax krijgt zeven jaar na de transfer van Rafael van der Vaart naar HSV de laatste 1,5 miljoen op haar rekening gestort. Het totaalbedrag was 5,5 miljoen euro. Hamburger SV zou het bedrag in delen terug betalen. Het totale bedrag zou al in 2009 afbetaald moeten zijn. Tijdens de onderhandelingen met Ajax over Martin Jol heeft HSV uitstel gekregen tot 2012. Een kwijtschelding van de schulden in ruil voor Martin Jol was voor Ajax geen optie.

Rafael van der Vaart is later voor veertien miljoen euro vertrokken naar Real Madrid. Tegenwoordig maakt de Heemskerker speelminuten bij Tottenham Hotspur. Naar het schijnt hebben Ajax en HSV geen problemen met elkaar en moet deze late afbetaling worden gezien als een 'gentleman agreement.' (foto: VI-Images / Orange Pictures)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Yba
Was hij al die tijd nog van ons ;)
0 0
Cruijff4ever
Toch te zot voor woorden, dat je als financieel mindere club op je geld moet wachten van de clubs waar het geld zit. Prima dat er gefaseerd wordt betaald, maar als Raffie dan voor 14 wordt verkocht, dan is het van dat geld gewoon aftikken!
0 0
Cello
Mooi zo!. Al moet je wel je vraagtekens zetten bij ene afbetaling over, zoals het nu is, 7 jaar. En dan hebben we het over 'slechts' 5,5 miljoen en geen 55 miljoen.

Nou dit geld was al voorzien natuurlijk, daar heeft men al rekening mee gehouden.... nu maar eens investeren.
0 0
justin15
aftikken en investeren.
0 0
afca-mark1990
5,5 miljoen euro totaal best weinig
0 0
Daantje Makkes
Deze hele transfer heeft me nooit lekker gezeten, zelfde geldt voor Nigel de Jong en John Heitinga.. Met alle respect voor de clubs maar om ze te zien vertrekken was gewoon moeilijk.. Trouwens wel goed dat de transfer nu zeg maar rond is, na 7 jaar...
0 0
Flerenc
Meestal worden er oude lijken uit de kast getrokken.
0 0
JohnDylan
Hopelijk komt hij in de zomer van 2014 (wanneer zijn contract afloopt bij Tottenham) samen met Heitinga (wiens contract ook die zomer afloopt) terug naar Ajax. Het zou geweldig zijn om deze helden weer in Amsterdam te zien voetballen en met hun kwaliteit plus ervaring zou Ajax een enorme voorsprong hebben op de concurrentie.
0 0
Dennis_Gijs12
Hij komt bijna weer terug bij Ajax. Domme kut moffen nooit geen zaken meer mee doen.
0 0
AFCAjappie
Mooi. Werdt tijd. Ik hoop een keer te zien als ik opsta: Transfer Narsingh naar Ajax afgerond, of Chivu wilt terug naar Ajax.
Een keer goed nieuws horen van de transfermarkt...

Chivu zei toch ruim een week geleden dat hij over een week zou beslissen over zijn toekomst?
0 0
AFCABart
met een gemiddelde inflatie van 2% per jaar heeft die 1,5 miljoen dus nog maar een reële waarde van 1.411.788!

Hebben dus ff mooi 88212,- euro door het toilet gespoeld!

0 0
suske
Voor te late betaling bestaat toch een boete closule 3% of zo iets?
0 0
AFCABart
dat zou je 45000 euro opleveren terwijl de je eigenlijk 88212,- euro kwijt bent. Daar zouden die Duitsers wederom niet over klagen denk ik...
0 0
Robinjo1988
Hahaha wat triest zeg dat dat zo lang geduurd heeft.
0 0
jacob
Goh over die laatste 1,5 miljoen heb je ook echt 3 jaar nodig. Maar eigenlijk is achteraf 5,5 miljoen als totaal bedrag voor van der Vaart wel erg weinig, al speelde die toen een tijdje niet zo goed bij ons. Maar toch wel zonde.
0 0
FoolsAddicted
Pfff,.. Zou tijd worden zeg,.. Zal eens bij mijn verzekering pas over 7 jaar betalen,.. Word lachen!
0 0
the Knight
ik dacht eerder aan m'n hypotheek!
0 0