Topclub uit Engeland meldt zich bij Anita

sv, 10-05-2012 om 14:17, 29823 views, Ajax Showtime | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
ENGELSE INTERESSE - Een club uit de top-5 van de Premier League heeft zich recentelijk gemeld bij de zaakwaarnemer van Vurnon Anita, Harry Lulofs. Dat bevestigde hij donderdag tegenover AjaxShowtime.com. Hij wilde niet zeggen om welke club het gaat. Daarnaast heeft een andere club uit de Premier League interesse getoond, maar die club vindt Anita niet aantrekkelijk. De middenvelder staat nog tot medio 2014 onder contract in Amsterdam.

Ajax heeft Toby Alderweireld, die ook tot 2014 onder contract staat, een nieuwe aanbieding gedaan, maar Anita nog niet. 'Het heeft nog niet zoveel haast', reageert Lulofs. 'Hij staat nog twee jaar onder contract. Ajax is voor zover ik weet het gesprek met Eriksen ook nog niet aangegaan en die is ook tot 2014 verbonden aan Ajax.'

Op 28 april zei Anita in De Telegraaf dat hij open staat voor contractverlenging. 'Ik kijk alleen maar naar mezelf, sta open voor contractverlenging en luister graag naar wat Ajax me te bieden heeft. Het initiatief moet van de club komen, want ik wacht rustig af.'

Sjoerd Valkering
sv@ajaxshowtime.com

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dririri12
Fans! Ajax moeten krijgen 40000 stemmen, dus we moeten blijven zoveel mogelijk stemmen! Ga in op de onderstaande link en stem. Door te klikken op de "back" / "Reload", kunt u stemmen als je wilt, zonder beperkingen! Ook je vrienden uitnodigen en andere Ajax-fans om deel te nemen en te beïnvloeden. Samen helpen we Ajax om de 40000 stemmen te krijgen! Hier is de linkhttps://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpOeTgwd2FTYVAtZ3FOSXB1bHlIU2c6MQ#gid=0
0 0
pfxcrmdx
Hier snap je toch godverdomme helemaal niets van, al dat lakse gedoe van het hoeft allemaal niet zo snel die contracten verlengen! Man man man... bied Anita en Eriksen gewoon contract tot 2016 aan straks hebben ze nog 1 jarig contract ken je weer niets vangen!!!!!
0 0
FoolsAddicted
Ik twijfel of Eriksen tekent tot 2016 maar ze moeten idd wel haast gaan maken,..! Minimaal een jaar erbij, lieft idd tot 2016.
0 0
Tjijsie
Een goed seizoen draaien kan zomaar beteken dat je in de zomer helemaal opnieuw moet gaan beginnen. Vd Wiel, Vertonghen, Anita, Jansen (?): allemaal dragende spelers. Wie wordt de stand-in van Van Rhijn eigenlijk?
0 0
SanderAFCA
Ligeon ?
0 0
Tjijsie
Inderdaad.
0 0
huubafca
newcastle!!
0 0
jappa020
daar kun je over twisten he... vind het met al die sjeiks daarzo er niet echt beter op geworden...

Ik volg wel af en toe de uitslagen en zie wel eens een samenvatting, maar nee ik wist niet dat newcastle 5e stond nee.. interesseert me eerlijk gezegd geen reet.. als ajax maar eerste staat hehe;)
0 0
Liefhebber
Tis leuk die contracten van allerlei jeugdspelers, maar Ajax moet vooral even haast gaan maken met de contracten van Eriksen, Anita en Alderweireld. Deze lopen allen nog maar tot 2014. Nu staan ze waarschijnlijk nog wel open voor n verlenging daarvan, wacht je langer dan krijg je een Vertonghen/Vd Wiel scenario.
Kom op actie!!!!
0 0
noahdepoah
Nou deze zaakwaarnemer verzint ze echt waar je bijstaat. Toevallig net wanneer Ajax zijn contract open wilt breken....
0 0
AFCA19
We kunnen niet zonder anita. Met Jan die weg gaat valt er al een ENORM gat....met anita die weg zou gaan zou dat gat nog veel groter zijn.
0 0
IamLegend
afblijven van anita!
0 0
ajacied07
eriksen anita en alderweireld snel verlengen, spelers die sowieso de top gaan bereiken
0 0
l0l
Dat zal een aderlating weze, Alderweireld of Anita weg bij Ajax. Denk je goed te investeren gaat er dit gebeuren. Denk dat deze jongens nuchter denken en nog een paar jaar bij Ajax blijven.
0 0
l0l
Dat zal een aderlating weze, Alderweireld of Anita weg bij Ajax. Denk je goed te investeren gaat er dit gebeuren. Denk dat deze jongens nuchter denken en nog een paar jaar bij Ajax blijven.
0 0
Mats
Tijd om Eriksen en Antia contractverlenging aan te bieden, straks lopen ze voor veel te weinig geld de deur uit.
0 0
swag
anita blijft gewoon nog lekker bij ons. Maar waarom worden de contracten van hem en eriksen niet opengebroken? straks lopen ze aan het eind van volgend seizoen weer voor (relatief) lage bedragen de deur uit. gewoon verlengen tot 2016, en een leuke afkoopsom in het contract laten opnemen.
0 0
insectenverdelg
Als ze nee zeggen of er niet uitkomen, oke, dan heb je het iig geprobeerd. Maar geen eens nog contact gezocht? Dit soort spelers moet je koesteren, en dit kan je gezamenlijk zomaar is of: 20 miljoen kosten, of nog 1 a 2 jaar langer kunnen genieten van deze spelers in een Ajax shirt. Ik snap er helemaal niets van. Echt helemaal niets.
0 0
pieke
Ook het contract van Eriksen loopt af in 2014. Dus ook dat als de sodemieterweerga verlengen. Dan wacht die Narsingh en die Poulsen maar even.
0 0
bazza25
kan me niet voorstellen dat dit echt waar is, gewoon ajax onder druk zetten in de hoop dat ze gaan praten over een nieuw contract, anita heeft potentie maar niet voor de engelse top... ik denk dat spanje beter bij hem zou passen..
0 0
ObjectoJood
Anita moet gewoon bij ons blijven, die past nergens anders denk ik. Hij is in mijn ogen te timide om een overstap te maken. En als je zo excelleert bij de club waar je al jaren speelt, zou ik gewoon lekker blijven. Geld is ook niet alles, mja dat is de mening van de werkende man, niet van een prof voetballer helaas.

Vurnon, blijf gewoon, hier ben je gelukkig en dat blijf je ook
0 0
bazza25
precies hij past gewoon bij ajax en moet ook gewoon blijven. hij doet het prima bij ons
0 0
robert R.
Ajax verleng dat contract van anita en eriksen tot 2016!
0 0
insectenverdelg
Waarom handelt Ajax niet direct als Anita zegt wel open te staan voor contract verlenging.

En waarom is er nog inet met eriksen gesproken?
Waarom is er geen afspraak om is te praten met Aisatti gemaakt?

Ik snap hier helemaal niks van. Ajax is aan het roulette op deze manier met miljoenen. Anita en Eriksen had je allang moeten proberen vast te leggen tot 2016 minimaal.Dat je daar hogere salarissen voor betaal, so be it. Je kan beter zo verlengen, dan een speler die nog alles moet bewijzen, een contractsom voor betalen, die nog alles moet bewijze.n Zo lastig is het toch niet om een beetje gedegen beleid te voeren?

Als Anita nu tot 2016 had vast gelegen was het of jackpot geweest, of je geniet nog iig lekker 2 jaar van hem Amsterdam (en ik hoop op het laatste), waarna je hem alsnog voor een slordige 12 tot 15 miljoen verkoopt.

Conclusie: Ajax is nog steeds niet echt slagvaardig.
0 0
Linaatje04
Contract a la minute verlengen met een jaar of 4 en komend seizoen 40 wedstrijden schitteren op CVM. Praten we daarna verder. Tijger!
0 0
Bazinga
OFF: Op VI kan je elftal van het jaar kiezen, geef onze jongens die ook genomineerd zijn nog een steuntje in de rug!
0 0
afcaleon
Ik denk dat het Newcastle is, heb een of andere ingeving!
0 0
*** AJAX AMSTER
Het is Newcastle. Die toonden eerder ook al eens interesse. Maar ik zeg gewoon houden deze speler en verlengen tot 2017 net als alderweireld en eriksen!
0 0
Bazinga
Anita was de ontbrekende schakel in het team. Centraal op het middenveld zette hij de aanval op met Vertonghen en Alderweireld. Hij is snel, wendbaar, heeft een goede eerste balaanname, misschien een iets mindere balafpakker, maar een geweldig spelinzicht! Maar de strijd die hij levert werkt aanstekelijk op de liefhebbers en zijn teamgenoten, de uitwedstrijd tegen Fiorentina waar hij die mafkees Felipe Melo, toch 2 koppen groter, alle hoeken van het veld liet zien, staat mij altijd het meeste bij als ik aan Anita denk. Als ik wat betreft zijn lengte toch een mankementje moet opnoemen dan is dat hij bij de eerste lange bal van achteruit van de tegenstander, het in de lucht vaak nog aflegt tov zijn directe tegenstander. Daar zie ik hem nog in "groeien", hij zal niet gelijk 2 meter hoger springen, maar sprong-duelkracht en timing zijn echt wel te trainen. Ik zeg verlengen en als het even kan Anita in oranje.
0 0
trainerdv
Verkopen en Ajax is in 1 klap al zijn geloofwaardigheid kwijt als het gaat om het nieuwe beleid....
Spelers die echt top zijn, begin 20 en graag voor Ajax willen spelen, moet je altijd behouden. Over 2 a 3 jaar als hij alles heeft bereikt met Ajax en op zijn best is, dan mag/kan hij weg.
0 0
JanW
Ik denk dat het Newcastle is, moet haast wel trouwens, alleen al het feit dat er wordt gesproken van een club uit de top 5 terwijl top 4 logischer zou zijn. En dat Tioté van Newcastle in de belangstelling staat van verschillende topclubs helpt ook niet mee.
0 0
AjaxKampioenn
Newcastle kan me rug op, Anita blijft bij ons!!
0 0
JohnDylan
Ajax moet Alderweireld, Anita en Eriksen zo snel mogelijk tot 2017 vastleggen zodat Ajax in ieder geval tot 2015 gebruik van hun kan maken en ze dan alsnog voor veel geld kan verkopen.
0 0
geronimo
Kan niet waar zijn hij is immers veel te klein en dat willen ze in Engeland niet,zegt vd Gijp altijd.
0 0
RoodWit
vd Gijp, in zijn ivoren toren. Begrijp mij niet verkeerd hoor, ik moet zelf ook soms wel lachen om zijn bar-praatjes.

Echter moeten wij zijn woorden niet als de waarheid beschouwen maar louter als een mening.
0 0
C.Eriksen10
Voor de eredivisie is Anita meer dan bruikbaar, maar in dat hij in de PL echt overlopen wordt. Hij moet naar een club gaan waar ze alleen de lange bal speelt, want dan kan je hem net zo goed niet opstellen. Swansea,Tottenham en Arsenal spelen zeer goed voetbal en positie spel. Daar kan Anita het beste naartoe. Maar ik denk dat Spanje of Italtie beter voor hem, omdat ze daar minder fysiek spelen en meer technisch en tactisch voetbal spelen. Iets wat Anita heel goed beheerst. Newcastle moet je echt niet doen, als je ziet wat Tiote daar moet doen elke wedstrijd dan kan Anita door zijn fysiek nooit evenaren. Tiote vecht gewoon 90minuten lang als een gladiator op het middenveld, die gast is beresterk en kan zeer behoorlijk voetballen. Dat beresterk mist Anita helaas.
0 0
AjaxKampioenn
Ik vind dat altijd een beetje onzin. Anita is klein en heeft daar ook voordelen van, zoals het snelle wegdraaien. Hij heeft daar geen duels voor nodig. Een VM kan je op 2 manier gebruiken, als een echte stofzuiger, of als een voetballende VM die het spel verdeeld(Busquets, Anita, Song). Anita is dat laatste, hij zou denk ik makkelijk in Engeland mee kunnen op die manier, maar dan wel bij een topclub, zoals Arsenal of United. Ik ben ook wel een beetje fan van hem, hij is een briljante speler op de VM positie.
0 0
AjaxKampioenn
Anita is op dit moment de belangrijkste speler van Ajax. Misschien wel de minst opvallende, maar hij zorgt voor een balans en met hem erbij voelt iedereen zich zekerder lijkt wel. Anita heeft nooit balverlies, op enkele uitzonderingen na en met Anita erbij krikt iedereen het niveau van elkaar op. Met spelers als hem en Eriksen in het team wil het team zich onderling ook naar elkaar bewijzen. Daarnaast weet je dat je een goed team hebt met spelers als hun erbij. Houden dus en Vurnon en Christian zo snel mogelijk verlengen, nu willen ze nog, straks misschien niet meer als ze een topseizoen hebben gedraaid en ze de topclubs voor ze in de rij hebben staan. Eriksen en Anita is de basis voor succes volgend seizoen, verlengen dus!!!
0 0
RobertoStrife
Als we hem nu weg laten gaan zijn we echt raar bezig. Contract openbreken tot 2017 graag, dit gozertje gaat alleen nog maar stijgen in marktwaarde!
0 0
oudzuid2
Anita, Eriksen en Alderweireld direct een vet contract tot 2018 aanbieden!!
0 0
Cello
Ach het melden van clubs bij zaqakwaarnemers gebeurt zo vaak.....en veelal komen dat soort van actie's niet eens in het nieuws. Die clubs zijn dan aan het polsen naar mogelijkheden en ook benieuwd naar contractduur etc, etc...
Dat op zich is niet vreemd.
Ik zou het pas verontrustend vinden, wanneer zo een club zich rechtsreeks bij Ajax meldt, want dat betekent doorgaans dat de speler ook wel bereid is om iig officieel te praten met een belangstellende club.
Maar zoals we eerder al hebben kunnen lezen is Anita van plan om bij te tekenen en is dus nog niet echt bezig om verder te kijken, laat staan zijn vleugels uit te willen slaan.
0 0
RoodWit
Het contract van Vurnon verder openbreken, zo belangrijk op het middenveld.
0 0
WesleyC
waarschijnlijk Newcastle inderdaad, heb het idee dat die Tiote gewild is in Engeland bij de traditionele Engelse top 5.. dan is Anita een mooie vervanger... al heb ik liever dat ze dan Enoh voor een mooi bedrag overnemen
0 0
Raikkonen94
Zowel Eriksen als Anita verlengen. Beide (ondanks hun jonge leeftijd) steunpilaren voor ons elftal. Ik zie Eriksen echter wel verder komen dan Anita in de toekomst maar zeker voor de Eredivisie is Anita een hele bruikbare speler.
0 0
eros
Eriksen zal een grote speler worden,... maar ik denk dat anita net zo ver kan komen, alleen minder opvallend. Eriksen wordt echt de grote ster.
0 0
ChrisjeEriksen
Vurnon Anita! tu-tu-tu-tu!
0 0
l0l
Als die Van der Aat en Slop niet voor Juni/Juli/Augustus de contracten van Eriksen, Anita, Toby, Boerigter niet verlengen kunnen ze oprotten.
0 0
afca1985
Boerrigter niet, de rest wel.
Ik denk dat Boerrigter niet eens een basisplaats krijgt komend jaar, voetballend komt ie echt te kort, alleen hij is snel en zeer trefzeker, maar voegt verder niet heel veel toe aan het spelletje
0 0
l0l
Ik schrik er wel van met Eriksen en Anita zeg, wat een ras Ajacied is Anita toch. Er moet is heel snel contracten verlengt worden.
0 0
waynelove
anita moet blijven. natuurlijk.
0 0
wilyha
heb zo idee dat newcastle is , als tiote weg gaat daar
0 0
Suarez7
blijkt inderdaad om newcastle united te gaan!
0 0
sv
blijkt?
0 0
jappa020
blijkt - de b waarschijnlijk..;)
0 0
abcdef
Denk dat ie bedoelt dat het zeker newcastle united is. Ga er niet van uit dat ie op spelfouten zal letten. Want dan kunnen wij er ook nog wel aardig wat vinden in de artikelen.
0 0
jappa020
Hmm lijkt/blijkt zijn 2 totaal verschillende woorden dus gok dat het hem niet om de spelfout ging..;)
0 0
abcdef
:)
0 0
Misc1990
Enoh mogen ze kopen! Of Bonevacia haha! Anita niet!
0 0
YochananAFCA
newcastle united?
0 0
jappa020
top5?

Verdomd zie nu pas dat ze 5e staan hahaha.. volg pl niet zo..;):$
0 0
AFCAjappie
Mooi dat je dit hebt kunnen krijgen sv, maar ik denk dat dit beter pas bij geruchten.. ik geloof er namelijk niet zoveel van en ik geloof al helemaal niet dat hij nu al weggaat.
0 0
sv
ik heb het niet verzonnen. Er staat niet dat hij weggaat of weg wil, alleen dat ie die club interessant vind.
0 0
AFCAjappie
Ja maar hoe groot is de interesse vanuit newcastle naar vurnon... maargoed.. Gebeurd toch niet hij is van ons.. Newcastle kan beter thuisblijven want Vermeer krijgen ze ook niet.
0 0
BvdPloeg
Wie zegt dat het om newcastle gaat?
0 0
RobertoStrife
Denk je dat Tottenham, Arsenal, Man U of City zich nu al melden dan?
0 0
jappa020
Man city waarschijnlijk.. Die hebben die jongen nog nooit gezien maar wat interesseert hun het..
0 0
BvdPloeg
Allereerst wordt er nergens gezegd dat hij weggaat en sv heeft de zaakwaarnemer van Anita gesproken dus is het feitelijk nieuws en geen gerucht.
0 0
dan300491
Met zijn lengte is Engeland niet de makkelijkste competitie.
0 0
Mokum31
Ajax laat Anita niet gaan
0 0
abcdef
Anita gaat NOOIT weg. Hou je geld maar lekker in je zak.
0 0