Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Nieuw gesprek Ajax en Sulejmani gepland

Ajax Showtime, 07-05-2012 om 22:30, 10705 views, VI | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
De onderhandelingen tussen Ajax en Miralem Sulejmani (23) over een mogelijke contractverlenging zullen volgende week weer hervat worden. Dit maakte VI maandagavond bekend. Het huidige contract van de Serviër bij Ajax loopt medio 2013 af. Ajax wil het contract met de buitenspeler graag verlengen, maar dan zal de recordaankoop qua salaris wel in moeten leveren. Sulejmani was dan ook niet tevreden met eerdere aanbiedingen van de Amsterdamse club en wacht dus op nieuwe gesprekken, die aanstaande week plaats zullen vinden.

Sulejmani kwam vier jaar geleden voor ruim 16 miljoen euro naar Ajax. De aanvaller kwam voor dat astronomische bedrag over van SC Heerenveen en was daarmee met afstand de duurst getransfereerde speler binnen de Eredivisie aller tijden.

(Foto: VI-Images)

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Ik zou m graag houden, maar als mijn baas mij een contract aanbied waar ik de helft minder ga verdienen zou ik beledigd en gedesillusioneerd naar iets anders gaan zoeken. Die zien we niet meer terug.
0 0
12ajax
verkopen, op links Boerrigter en Ebicilio en op rechts Narsingh en Lukoki.
en nog eventueel Aissati . Sulejmani en Ozbiliz verkopen.
0 0
aka
laat gaan aub
0 0
De scout
Pas 23 jaar. laat hem rijpen
0 0
Daneman
die gehaktbal heeft in alle die jaren te weinig laten zien.
0 0
Jaylen
Heeft iemand Sulejmani gemist na zijn blessure. Volgend jaar maar een bankspeler van hem maken voor de laatste kwartier!!!
0 0
wesselloveajax
als die blijft laat hem maar lekker op de bank ik zie zelfs ebecilio meer doen op het veld dan die luie zak bij die huldeging leek die ook weer dikker
0 0
ajaxmessi
iedereen denk dat narinshg bij ajax gaat zelfde spelen als in heerenveen. toen sulejmani bij heerenveen was niet vergeten hij was jonger dan narsing ook beter, heerenveen speelt counter voetbal. 90 % asisten van narsingh zijn uit couter. bijna elke eredivisie club spelen tegen ajax 11 man achter de bal dan heb je denk ik ook niks aan narsing want hij is niet heel goed kleine ruimte daarom denk ik dat de boer sulejmani wil houden anders is toch de boer ook niet dom. om zo maar contract te geven.
0 0
_DNNS
inleveren of vertrekken
0 0
Nwankwo
Verkopen t.e.a.b.

p.s. de nieuwe trainer van Heerenveen schijnt wel gecharmeerd te zijn van hem.
0 0
jappa020
voor 16,25 miljoen mag hij hem van mij op komen halen..
0 0
MM10
Volgens bronnen hier op ajaxshowtime zal Sulejmani niet bijtekenen.
Hopelijk dubbel-deal Narsingh/Assaidi
0 0
robert R.
Hij levert in en anders vertrekken! en Narsingh en Wildschut halen, dat zijn de flanken goed bezet.
0 0
AFCAjappie
Ik mis Sulejmani niet. Helemaal niet. Dit wil zeggen dat ik het ook niet erg vind dat hij niet mee doet. Hij kan misschien wel voetballen, maar een voorzet met zijn rechterbeen is ten eerste onmogelijk. Ten tweede heeft deze man gewoon geen motivatie. Jammer. Hoeveel geld het dan ook heeft gekost, verkoop hem maar.
0 0
Ajaxinhethart
Het lijkt mij logisch dat Ajax hem een nieuw contract aanbied. Dat is zuiver om economische redenen.
Indien dit niet gebeurt dan loopt hij volgend jaar gratis de deur uit. Niet dat iemand hem sportief gezien zal missen hier, maar het zou toch wel lekker zijn als wij nog een klein deel van het aankoopbedrag terug zien.
Sulejdrama zal nooit een volwaardige Ajax speler worden. Hij heeft het schot van een B-junior en de mentaliteit van een over het paard getilde kleuter. (zie ADO thuis). Als het publiek zich even terecht tegen hem keert dan is "meneer" gepikeerd. Laat hem volgend jaar aub uit de basis. Zonder hem en met Ismail op de flanken (die nooit klaagt en nooit balverlies lijdt) vieren wij nr 32 volgend jaar ook gewoon weer in A'dam.
0 0
trainerdv
Man o man, wat hoop ik dat het toch nog tot een verkoop komt. Deze man belichaamt waar Ajax (en toch ook de Boer lijkt me) Niet voor staat met zijn drollenmentaliteit.
0 0
KjeldAjax
Goede zaak, concurrentie is belangrijk! Sulejmani is voor Ajax een heel bruikbare speler mits tegen het juiste salaris!

Tegen de huidige voorwaarden zou ik er echter voor kiezen Sulejmani te verkopen en een andere talentvolle speler terug te halen. (Assaidi)

Off topic: Ik denk dat Siem de Jong ook volgend seizoen eerste spits blijft en Kolbeinn 2e spits. Dit zou ook de aankoop van Schone verklaren!
0 0
Sammeister
Off topic: Ik denk dat Siem de Jong ook volgend seizoen eerste spits blijft en Kolbeinn 2e spits. Dit zou ook de aankoop van Schone verklaren!

Dat zie ik ook zo maar gebeuren...
0 0
Onnavolgbaar
Siem is geen spits. Frank's basiself (volgend jaar) zou zonder blessures en eventuele aankoop als volgt zijn:

boerrigter - Siggy - Sulejmani
De jong - Eriksen
Anita
Boilesen - ???? - Alderwereld - Van rhijn
Vermeer

Ookal zie ik liever Janssen dan de jong...
0 0
Godenzoon24
Ik zie het de Boer gerust doen maar dat zou echt het belachelijkste zijn wat je kunt doen. Siem is niet goed genoeg en Kolbein is een beest!
0 0
jappa020
Dat denk ik niet..

Hij brengt sightorsson rustig ivm blessuregevoeligheid denk ik..
0 0
Raikkonen94
Hier snap ik dus helemaal niets van. Heeft vrij weinig gepresteerd en de doelpunten die hij gemaakt heeft vond ik nou niet uitblinken door zijn individuele kwaliteit. Daarnaast verdient hij 1.8 miljoen per jaar (!), voor zeer matige wedstrijden van zijn kant. Als hij niet meer dan de helft wilt inleveren, mag hij wat mij betreft heel snel weg.
0 0
jaribombari
Ach... als mickey blijft heb ik volgend seizoen in ieder geval iemand om tegenaan te zeiken.
0 0
Ruff Rhythim
Ik zei het al eerder, die spatsies die hij maakte in de thuiswedstrijd tegen Ado vertelde me alles over de waardeloze mentaliteit van deze speler. Ik mis hem nauwelijks. Het veld wordt tenminste nu weer breed gehouden, hij trok bijna altijd naar binnen en liep hij gaten dicht voor andere spelers, verrekte irritant.

Hij heeft niks te eisen. Inleveren qua salaris of wegwezen.
0 0
aJaxppy
sinds hij eruit is hebben we geen wedstrijd meer verloren!
0 0
l0l
Hij houd ook altijd het spel op, en een Aissati of Ebecilio wilt meer winnen en heeft meer motivatie.
0 0
l0l
Hij houd ook altijd het spel op, en een Aissati of Ebecilio wilt meer winnen en heeft meer motivatie.
0 0
l0l
Deze jongen komt uit de cola blikjes en het vuil van de Mac Donalds in Servië. Hoe durft ie het in ze hoofd te halen om meer salaris te vragen. Kijk eerst naar je zelf, je hebt 4 jaar voor Jan lul bij Ajax gevoetbald. Kan me nou geen enkel moment herinneren, dat ik trots op Sulejmani was.
0 0
dariovanmeetere
hoop op verlengen, maar hij moet minder verdienen. 60 min. narsingh uit miralem in
0 0
DDDD
Is alles wat er in vi wordt gemeld ook meteen waarheid? Of is dit iets wat in geruchten thuis hoort?
0 0
Broedei
Helaas is deze jongen "nog" niet volwassen genoeg om zijn slechte mentaliteit om te zetten in werklust! Denk daarom ook dat deze jongen zijn hele carrière zal verzieken als hij niet met minder genoegen neemt (stel je voor dat deze man op zijn 27ste nog bij Ajax speelt xD)
...It's now or never Sulejman!
0 0
778726
behoud liever lodeiro en buly!
0 0
ELPISTOLERO
Dus we zitten volgend jaar met Lukoki, Ozbiliz, Ebecilio, Sulejmani, Aissati, Boerrigter en Narsingh?
0 0
Damian
De bedoeling volgens de Boer is dat op links je Boerrigter/Aissati hebt en op rechts Narsingh/Sulejmani. Aangevult met jeugdspelers mocht je echt een blessuregolf krijgen. Ozbiliz en Ebecilio zullen waarschijnlijk verhuurd worden en Lukoki/de Sa/Fischer zullen backup zijn.
0 0
wouter90
Nee:

Boerrigter Aissati Sigthorssson deJong Sulejmani Narsingh

Jong Ajax: Lukoki, vKessel, Fischer

Verhuur: Ebecilio, Serero en Ozbiliz
0 0
JohnDylan
Ik neem aan dat meerdere spelers zullen worden verhuurt. Het lijkt mij geen slecht idee om Lukoki, Ozbiliz en Ebecilio allen een seizoen te verhuren.
0 0
ELPISTOLERO
Ik moet zeggen dat ik Ebecilio zich aardig heb zien ontwikkelen sinds zijn hattrick tegen Roda. Ozbiliz zie ik echt weinig in om eerlijk te zijn, die is inmiddels ook al 22. Lukoki komt er mijns inziens wel op den duur. Ik zeg Ozbiliz weg, Ebecilio bij de selectie en Lukoki verhuren.
0 0
Godenzoon24
Leek er even op dat hij progressie boekte en naar zijn niveau toegroeide. Helaas stokte dat weer en raakte hij nog geblesseerd ook. En het enige jammere aan dat hij geblesseerd raakte was dat zijn waarde weer verder daalde. Nee de hoop op een top Sulejmani heb ik iig al opgegeven. En voor 1 milj op de bank zetten lijkt me ook niet het beste plan. Haal dan maar een Wildschut of doe het met eigen jeugd.
0 0
JohnDylan
Sulejmani zou voor mij genoegen moeten nemen met een salaris van maximaal een miljoen per seizoen. Dan gaat hij er dus 8 ton op achteruit maar aangezien hij komend seizoen waarschijnlijk geen basisplaats heeft zal hij het daarmee moeten doen wil hij bij Ajax blijven.
0 0
hupajax
Je hebt gelijk.
Maar het is toch niet normaal.
Dikke luilak sulejmani - 1,8 miljoen jaar
TopTalent Eriksen (tijdelijk uit vorm) - 6 ton per jaar
0 0