Gemeente bereidt huldiging voor

sv, 12-04-2012 om 11:39, 11887 views, AT5 | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
DRAAIBOEK GEOPEND - De gemeente van Amsterdam bereidt een huldiging van Ajax voor. Bij een mogelijke titel zijn er meerdere scenario's mogelijk, maar de Amsterdam Arena lijkt een onvermijdelijk podium te worden. Het zou kunnen dat Ajax op 6 mei tegen bij Vitesse kampioen wordt, maar mochten de concurrenten blijven morsen dan zijn ook de wedstrijden tegen FC Twente (uit) of VVV Venlo (thuis) een mogelijkheid.

Als Ajax op 29 april kampioen wordt, dan is dat een dag voor Koninginnedag. Ook dat legt een huldiging volgens de gemeenten geen strobreed in de weg.

Vooralsnog heeft Ajax de beste papieren voor titelprolongatie. Met drie punten voorsprong op AZ, en PSV - AZ op het programma, lijken de thuiswedstrijden tegen De Graafschap en FC Groningen de mogelijkheid om wederom een Amsterdams feestje te vieren. (foto: AFDB.nl/Oscar)
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IamLegend
op na de 4 de ster in 11 jaar tijd nog steeds haalbaar...

0 0
Wardin25
Vrijdag 13 april oude klassieker in Woerden: Lucky Ajax - Oud Feyenoord komt allen!
0 0
Mokum31
Let op !!!!! Voel hem al aankomen......afgelast
0 0
IamLegend
beter organiseert vak 410 de huldiging... en de sfeer die zijn zo goed:D
0 0
Wardin25
Haha ik was er in eerste instantie ook bang voor maar het is morgen al en aangezien Maurice de Hond vandaag blij twitterde dat hij mag fluiten lijkt het er op dat het door gaat...Ik ben iig van de partij!
0 0
herman
we kunnen toch ook naar de coolsingel aboutaleb is toch oud amsterdammer
0 0
Junisderdester
Huldiging wel of niet in de stad, er zal daar sowieso gedronken worden en het zal er sowieso feest worden!
0 0
l0l
Vindt dat er een nieuw soort huldiging moet komen. Ik seizoenskaarthouder sta elk jaar achteraan en die degene die nooit in het stadion komt staat vooraan, een beetje krom vindt ik dat.
0 0
128/nl+/ eu
ben ik helemaal met je eens, alhoewel ik vorig jaar vooraan stond bij de huldiging.
0 0
Misc1990
We moeten natuurlijk niet te vroeg juichen.
Het ideale zou ik vinden dat

1. Ajax
2. AZ
3. FC Twente
4. Feyenoord
5. PSV
...
16. ADO > degraderen!
17. Excelsior
18. De Graafschap
0 0
Sterretje73
Nog beter zou zijn:

1. Ajax
2. AZ
3. FC Twente
4. De Graafschap
5. Exelsior
...
16. ADO > degraderen!
17. Feyenoord
18. PSV
.
0 0
Mokum31
Kan dat nog ? ... Goh zou lekker zijn :-)
Gisteren zag ik al

Philips
Staat
Vijfde

Humor
0 0
AFCACBS1900
/watch?v=_kvod-n0EMw

Sfeerverslag vanuit het uitvak!
0 0
Justin4195
of het feest er komt is geen vraag, ajax wordt wel kampioen. ;)
0 0
wezzeltjeafca
Wil er dan niemand naar het Leidseplein !!!
0 0
128/nl+/ eu
maakt niet uit waar het feest gegeven wordt. er zullen altijd gloryhunters op af komen, helaas!
0 0
DDDD
Fuck Van der LAAN we laten ons toch niet tegen houden om in onze eigen stad Amsterdam feest te gaan vieren? Huldiging in de Arena is best en daarna gaan we gewoon het centrum in! Het is niet zijn stad vriend! Het is onze stad! En als ie daar niet tegen kan denk ik dat Haarlem hem wel tijdelijk onderdak gunt!
0 0
driesterren***
Als we kampioen worden is dat wel te danken aan Frank De Boer die mooi de rust bewaarde in de onrustige tijden van ons aller Ajax. En natuur onze nr 14 Johan Cruijff als die zich niet gement had in Ajax had ik het nog niet geweten wat er gebeurt was! En de mooie tijden komen er weer aan dan is de vraag niet meer gaan we winnen maar met hoeveel gaan we winnen!!!
0 0
Winston Bogarde
Voor het kampioensfeest van f'noord heb ik diep de archieven in moeten duiken, maar ik lees dat er tijdens dit feest drie mensen zijn neergeschoten door de politie en een winkelcentrum geplunderd is. Waarschijnlijk is dit rustiger dan een gemiddelde rotterdamse uitgaansavond maar nog steeds zou ik het geen 'normaal feestje' willen noemen.

Iedereen wil natuurlijk het liefst een feest in de stad maar dat lijkt er dit jaar niet in te zitten. Het is waarschijnlijk ook wel begrijpelijk dat de gemeente hier huiverig voor is gezien de schade die vorig jaar werd toegebracht aan de stad en andere idioterie zoals het gooien van flessen naar mensen die in die torens geklommen waren.
0 0
wezzeltjeafca
het valt me wel op dat er niet over de ideale locatie wordt gesproken met een schaal hoor je op het Leidseplein te staan gemeente wordt is wakker van de 100.000 waren er 10 die zich misdraagden en 5 die er te dronken waren wat een gezeik !!!
0 0
herman
dit soort zaken kunnen wij prima overlaten aan meheer van der Laan met muziek en zo
0 0
Randy428
Als je een huldiging voorbereid op een parkeerplaats, dan kun je wat mij betreft nog beter het feestje organiseren zoals we voor de KNVB beker gehuldigd werden(je weet wel, Jantje: 'het zijn maar kuuuuuut kakkerlakken'). Dus een podium op het veld, en verder het stadion vol met uitzinnige supporters.

Oja, en Vd Laan is wat mij betreft NIET welkom.
0 0
Misc1990
Eerst een de komende 2 wedstrijden winnen. En hopen dat AZ en PSV gelijk spelen!
0 0
wilyha
dit vind ik heel jammer, omdat wij eerst de wedstrijden moeten winnen en hier aub niet al mee beginnen
0 0
Hwb
Dat de gemeente nu al met de draaiboeken aan de slag gaat is op zich wel verstandig denk ik. Moet verder alleen geen aandacht aan besteed worden. Is ook niets bijzonders, maar gewoon standaardprocedure.
0 0
Timzlz
P2, beetje jammer!
0 0