Ajax B1 wint Aegon Future Cup

sv, 09-04-2012 om 14:15, 62487 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

KEEPERS BLINKEN UIT - Ajax heeft na een zeer spannende finale de Aegon Future Cup gewonnen. Na een 0-2 achterstand vocht de ploeg zich terug tot 2-2 door goals van Branco van den Boomen en Damian van Bruggen. In de beslissende penaltyserie wist Ajax-doelman Xavier Mous één penalty te pakken en maakten de Ajacieden vanaf elf meter geen fout. Waar in de halve finale doelman Stan Bijl Ajax aan de overwinning hielp, was het in de finale de beurt aan zijn collega Xavier Mous. Voor Ajax waren Van Bruggen, Warmerdam, Dankerlui, Acolatse en Menig trefzeker vanaf de stip.

Het begin van de finale was voor Ajax dat via afstandsschoten van Cakmak en Van Bruggen gevaarlijk wist te worden. Manchester United opende de score in de 23ste minuut na een goede aanval over rechts. Drie minuten later gingen Van Bruggen en Riedewald in de fout en profiteerde de Engelse spits optimaal.

In de tweede helft leek het er lange tijd op dat Manchester United de titel ging pakken. Zo schoot de aanvaller op de paal en mocht Ajax van geluk spreken dat Riedewald slechts met geel bestraft werd na het neerhalen van een doorgebroken speler. Door een gelukje kwam de Amsterdamse ploeg weer terug in de wedstrijd. Van den Boomen speelde de bal diep en zag tot zijn verbazing de bal in de lege goal verdwijen nadat de keeper onder de bal doorging. Na de treffer was het geloof terug bij Ajax. Dit resulteerde drie minuten voor tijd in de op dat moment verdiende 2-2. Van Bruggen tikte in na een voorzet van invaller Van der Linden.

Queensy Menig (foto) werd door de jury, bestaande uit Frank de Boer, Dennis Bergkamp en Wim Jonk, verkozen tot beste speler van het toernooi. Elton Acolatse werd met drie doelpunten gedeeld topscorer van het toernooi.

Opstelling Ajax B1:
Xavier Mous; Terry Lartey Sanniez (53. Damil Dankerlui), Damian van Bruggen, Jairo Riedewald, Joey Papamelodias (37. Jari Verburg); Branco van den Boomen, Djavan Anderson, Danny Bakker (37. Django Warmerdam); Queensy Menig, Serhat Cakmak (37. Tom van der Linden), Elton Acolatse.

Scoreverloop:
0-1 23'
0-2 26'
1-2 Van den Boomen 48'
2-2 Van Bruggen 57'

Penaltyserie:

Van Bruggen 1-0
Manchester United 1-1
Warmerdam 2-1
Manchester United 2-1 gestopt door Xavier Mous
Dankerlui 3-1
Manchester United 3-2
Acolatse 4-2
Manchester United 4-3
Menig 5-3

Ajax B1 wint Future Cup na comeback:


'Nog nooit meegemaakt, fantastisch'


Barcelona pakt brons tegen Bayern:


Desportivo eindigt 5e, Cape Town 6e:


(foto: VI Images/Orange Pictures)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ivomulder
alsof je nu al iedereen uit de B1 kan afschrijven, iedereen weet toch wel dat de ECHTE stap gezet wordt tussen de leeftijd van: 19-22 ongeveer, dat is de fase waarin je overgaat van een TALENT tot een echte sterkhouder,

daanaast, een talent in de B1 kan tussen nu en 2jaar tegenvallen, doordat het talent toch niet zoveel was doorgegroeit.

alleen de ECHTE toppers zoals Fischer, Eriksen, en in het verleden vd Vaart etc etc, die zullen zowel in de Fjes als de Etjes etc etc uitblinken..

dit betekend niet dat er geen goede bruikbare spelers rondlopen, maar misschien geen potentieel europese top..

maargoed, als we elk jaar bijv. 1-2 TOPtalenten opleiden, en daarnaast SUBtop, dus niveau: Roma, Leverkusen, Tottenham. dan doen we het toch gewoon goed..
0 0
Misc1990
Ik ben benieuwd wie van hun door kunnen breken.

Ik denk zowizo wel die nr 6. Van den Boomen, goede controlerende middenvelder, is ook al redelijk fysiek sterk.

Verder vielen de aanwallers wel op. Maar of ze beter zijn dan de aanvallers van de A1 en dan Lukoki, Ebecilio... Ik hoop het
0 0
Hwb
Ik vond Acolatse leuk spelen en Bruijn zag er goed uit. Verder was Riedewald oke. Was niet onder de indruk van Papamelodias, Verburg en Bijl, hoewel die ook enkele goede dingen heeft laten zien.

Verder erg eens met Cello: dit zijn allemaal leuke bespiegelingen, maar het zegt nog niets/nauwelijks iets over welke spelers wel en niet het eerste (kunnen) gaan halen.
0 0
Nr14
Je kan nog niet zoveel over deze jongens zeggen idd, want over 3 jaar hoeven ze pas de stap naar de selectie te maken, maar wat wel mooi aan buitenspelers Acolatse en Becker is, is dar ze wel groter en fysiek een stuk sterker zijn dan Lukoki en De Sa. Papamelodias vond ik in de halve finale tegen Barcelona wel sterk. Leuke spelers, maar vooral een goed team
0 0
AFCAMARK
die Dankerlui is dat eigenlijk een goede speler? ik vond wel vooral Meleg en van Bruggen erg sterk.
0 0
JJood
Ik denk niet dat je Meleg bedoeld? Want die is pas vast gelegd, die zal nog wel niet mee hebben gedaan. Denk dat je Menig bedoeld. Idd, ik vond hem ook sterk spelen.
0 0
RicoChet
Quincy Menig !
0 0
De Stift
Ohoh, koren op de molen van de criticasters van Johan Cruijff. Eerst die finaleplaats van de A1 in de CLjr, toen het kampioenschap van de A1, de eerste plaats van Ajax 1 op de ranglijst met zeker 10 spelers uit de eigen opleiding, en nu de B1 die tegen bepaalt niet misselijke clubs de cup pakken.

Maar cello zegt het hieronder helemaal goed. Deze prestaties zijn leuk voor deze jongens, maar uiteindelijk gaat het om de spelers die in het eerste komen. En dan moeten die -want dat is de meetlat van Johan, en ook de meetlat van ons Ajax- meekunnen op Europees topniveau.
0 0
anti-devries
wat maakt het uit de meerderheid is blij met de terugkomst van Cruijff in plaats van van Gaal en sindsdien zijn de resultaten op alle vlakken goed!! kan niet beter!!
0 0
Daneman
gaan mooie tijden tegemoet met het urste
0 0
artajax
ik vind het een fraai leuk team alleen niet van de generatie a1 2 jaar geleden.
al praten veel mensen over Acolatse wat ik een geweldige speler vind.
ik vond dat de rechtsback Sanniez ook goed zijn mannetje stond.
en anderson is ook niet verkeerd.
denk wel dat dit elftal nog groeit en dat een aantal het eerste elftal kunnen halen.
0 0
JohnDylan
Van de B1 spelers die dit toernooi mee deden geef ik alleen Van Bruggen en Bruijn (beide eerstejaars B-junioren) een grote kans om te slagen. Becker en Vd Boomen maken ook een kans maar moeten dan wel heel hard aan zichzelf gaan werken. Becker is techniek niet goed genoeg en Vd Boomen moet veel dynamischer worden. Ik was voor dit toernooi al geen grote fan van de B1 (dit in tegenstelling tot de C1 en D1 waar veel leukere spelertjes rondlopen zoals Nouri, Dekker, El Azrak en Kluivertje) en daar heeft dit toernooi geen verandering in gebracht. De meeste jongens zijn powerful en snel maar misschien de basistechniek die je van een Ajax talent moet verwachten. Dit toont mij nog eens aan dat er veel moet veranderen in de Ajax jeugdopleiding voordat we weer de beste jeugdopleiding van Nederland (en later ook Europa) hebben.
0 0
dezengene
Nu volgt de vraag; kan je werkelijk van elke lichting verwachten dat er 5/6 spelers naar het eerste gaan? Barcelona moet het ook al jaren van het middenveld Iniesta (27) en Xavi (32) hebben.
Ik ben het met je eens dat deze lichting niet fantastisch is en dat we moeten streven naar het beste, maar toch denk ik ook dat we onze eigen jeugdopleiding onderschatten. Het individu mag dan voorop staan, de B1 en de A1 komen ver op internationale toernooien.
0 0
Cello
Daar heb je gelijk in. Lang niet elke lichting is een top-lichting.
Maar de manier waarop sommigen zelfs heel denigrerend spreken over deze lichting vind ik wel te ver gaan. We praten hier over de lichting onder 17. Om nu al te praten of iemand wel dan wel niet wat zou kunnen zijn??. Te vroeg, te meer omdat deze jongens nog volop in ontwikkeling zijn en we inmiddels wel zouden moeten weten dat een ontwikkeling met horten en stoten gepaard gaan. En zo kan het dus zomaar zijn, dat het over één a twee jaar weer helemaal anders is waar het gaat om deze talenten.

Maar wanneer we nu al met het oog kijken naar deze talenten met het idee dat ze komend seizoen zouden moeten kunnen debuteren....dan zijn we verkeerd bezig, zelfs van de huidige A1 kan je dat namelijk niet eens verwachten, terwijl velen dat toch een beduidend betere lichting vinden.
Beter of niet... hoe goed of je bent wordt ook vaak afgemeten ana hoe sterk de tegenstand is en net zo makkelijk dat niet iedere jeugdlichting even goed lijkt te zijn is ook ieder jaar de lichting bij de tegenstanders anders. En als de lichting bij de tegenstanders minder zijn lijk je veelal zelf vaak beter te zijn.....dus niet zo snel conclusie's trekken.

Voorlopig gaan deze boys door met zichzelf ontwikkelen en we zien wel waar het schip uiteindelijk strandt....en of ze uiteindelijk het vlaggeschip van de club weten te bereiken.

Soms denk ik wel eens terug aan de zeer geode lichting van 1998. Laats deed ik dat nog toen we tegen Heracles speelde en daar Daryl Douglas weer zag spelen. Die was toend e aanvoerder van Ajax A1 die indrukwekkend kampioen werd. Was samen met o.a. Brutil Hose één van de grootste beloften, die menigeen wel een toekomst in Ajax 1 voorspelden. Een Andy van der Meyde, ook deel uitmakend van dat team, was een minder groot talent in de A1. Toch haalde Van der Meyde wel een basisplek in Ajax 1 en die anderen niet. Dus het zegt helemaal niets wie wel of wie straks niet de hoofdmacht bereikt. Zelfs op niveau van A1 kan je nog niets met zekerheid zeggen.
0 0
IamLegend
Dit heb je weer geweldig geformuleerd, al ben ik het niet altijd met je eens met wat je schrijft.

Hulde
0 0
JohnDylan
Nee maar je kan wel van elke lichting verwachten dat niets 75% van het elftal nog niet eens het talent heeft om het Eredivisie niveau te halen. De toptalenten als Kishna en Tete hebben ploeggenoten nodig die redelijk zijn zodat het niveau op de trainingen niet te laag komt te liggen. Daarom ben ik er groot voorstander van om de toptalenten vervroegd door te schuiven (zoals ze sinds de komst van Cruijff al meer zijn gaan doen). Alleen dan worden ze genoeg geprikkeld om zich door te ontwikkelen.

Als elke lichting 2 of 3 goede spelers kan afleveren bij het eerste dan ben ik helemaal tevreden. Dat is jammer genoeg alleen mogelijk als het gemiddelde niveau van alle lichtingen hoog genoeg ligt zodat de toptalenten zich optimaal ontwikkelen.

Wat je ook van de Ajax jeugdopleiding mag vragen is dat als een speler sinds de F1 door hun wordt opgeleid ze wanneer ze in de B1 spelen technisch in ieder geval optimaal ontwikkeld zijn. Becker loopt al 8 jaar bij Ajax rond en hij heeft veel talent maar is technisch gewoon niet goed genoeg voor een Ajax rechtsbuiten.
0 0
GroenalsGras
nenenenenenenenene nenene nenene nene neee ne nee ne ne nenen ennen enene.....WHOOHOOOO WHOOOHOOO WHOOO WHHOOOW WHOOOO....eerlijk nummer blijft dat!
0 0
kampioen0809
o ja.
0 0
GroenalsGras
Nee mannen, ik kan er weinig van maken. Ik heb lichtingen van Kluivert tot aan sneijder zien komen in de B-tjes. Maar dit niveau kan daar niet aan tippen.
0 0
robert R.
Vind deze lichting ook niet super. maar in wat ik gezien heb vond ik die acolatse wel opvallen in goede zin.
0 0
Leon_AFCA
Wat een talenten spelen er in B1.
We gaan mooie tijden tegemoet :d
Zouden er veel van deze lichting kunnen doorbreken in het 1e?
0 0
mkouwenhoven
Genoten van de jongens. Zitten een paar grote talenten tussen. Menig terecht beste speler van het toernooi. Acolatse, Van der Bruggen. Anderson dichtte zeker de eerste wedstrijden knap de gaten. Zelf een goed gevoel bij Bakker. Veels te licht en fragiel, maar slim lopend en daarmee ging hij goed mee.
0 0
Raiko
Mooi om te zien dat Ajax ook kan winnen op strafschoppen.
0 0
Cello
Mooie prestatie van de boys van Trustfull.

Zag hieronder al snel vergelijkingen gemaakt worden met de A1 van Fred Grim, maar dat is niet eerlijk. Doorsnee genomen hebben deze boys van de B1 nog een kleine 2 jaar tegoed kwa ontwikkeling en progressie....dus vergelijken is nog niet zinvol. Immers ontwikkeling gaat vaak met horten en stoten... je weet nooit wanneer er dus sprake is van een stijgende lijn of een horizontale lijn in die ontwikkeling. Maar het belooft iig wel weer wat, laten we het rustig afwachten.

In ieder geval stonden ze er wel nu op het moment dat clubs als Milan, Barcelona, Manchester acte de presence gaven met hun leeftijdgenoten. Opvallend tevens dat de jeugd van Ajax Cape Town wist te winnen van Milan.

Proficiat!.
0 0
RowinAFCA
klopt zeker maar van de jongens van de A1 kon je in de B al zien dat het een uitstekende lichting was, dat is bij deze jongens minder
0 0
l0l
Frankie Frankie we worden kampioen.
0 0
GroenalsGras
Ik wil Sneijders en vd Vaartjes zien!
0 0
Leo252
Dan ga je toch bij Inter en de Spurs kijken !! Zielig figuur ben je.
0 0
Mark <3 AFCA
Ik wil de man met banhamer zien.
0 0
ambtenaar
Knap om in dat rijtje clubs bovenaan te staan.
Opmerkelijk dat de b1 van cape town beter is dan die van AC Milan.
0 0
booi
grote talenten, menig, van der boomen, acolipse, en becker
0 0
RowinAFCA
acolipse hahahha, acolatse man
0 0
pimp
apocalypse zou daarentegen wel een leuke bijnaam zijn
0 0
pimp
apocalypse zou daarentegen wel een leuke bijnaam zijn
0 0
Robinjo1988
Dat Milan ook gewoon laatste. Die kunnen de jeugdopleiding ook beter stoppen.
0 0
Junisderdester
Ook al hebben we geen groot talent. De B1 is beter dan Barca Bayern Milan United en weet ik veel wie nog meer. Wat zeurt iedereen?
0 0
l0l
Nou uit eindelijk moeten wij het hebben van de jeugd. De clubs die jij opnoemt leggen 40 miljoen euro neer voor een speler. Dat kan Ajax helaas niet doen.
0 0
valkl01
Groengras kakkerlak
0 0
valkl01
F#ck#ing zeikerdssssssssss nep supporterssssssss en maar zeuren als ze er in de poul uitligen is het niet goed als ze winnen
is het niet goed het zijn ventjes van 15/16 mafkezen wordt moe van dat gelul
0 0
ZlatanAjax
Het is gewoon eerlijk. Deze lichting is in mijn ogen niet zo goed als die van vorig jaar, ook al werden zij tweede. De A1, daar zitten in mijn ogen grote talenten tussen. Hier 2 die het eerste wel halen denk ik, voor de rest misschien nog 1, maar verders is deze lichting gewoon niet zo goed in mijn ogen. Wat ik gezien heb is het niet overtuigend.
0 0
ZlatanAjax
Een echt groot talent heb ik niet gezien. Wel jongens met potentie, zoals een Menig, VD Boomen en dat was het denk ik wel. Voor de rest nog wel wat jongens die aardig konden ballen, maar het gros was middelmaat. Met als uitstek die blonde linksback, die kan er echt geen klote van.
0 0
mrdafca
Haha idd die Verburg wat een drama vent zeg ongelofelijk.. eerste wedstrijd tegen ManU was zo verschrikkelijk slecht he.
0 0
valkl01
F#ck#ing zeikerdssssssssss nep supporterssssssss en maar zeuren als ze er in de poul uitligen is het niet goed als ze winnen
is het niet goed het zijn ventjes van 15/16 mafkezen wordt moe van dat gelul
0 0
davids4life
wij zijn ajax wij zijn de beste
0 0
GroenalsGras
Zet dan een jongen als Jan Vertonghen daar neer en niet die dooie diender van een Davy Wie?
0 0
Vinc-ajacied
Ik moet altijd lachen als calimero-fans van andere clubs hier langs komen om te trollen. Beetje jaloers op Ajax jongen?
0 0
unsk1lled
zo zie je maar dat mensen erg matig zijn in het inschatten van talent op lagere leeftijden, het is natuurlijk niet kwa niveau te vergelijken met het eerste, en ik krijg hier het vermoeden dat een aantal mensen dit niet in het juiste perspectief kunnen plaatsen.

ik vond er toch een stuk of 4 zeer talentvol, wat je ook al kon zien is dat het ajax spel in dit elftal ingeslepen word, vooral die centrale verdediger die heeft vermoedelijk een poster van verthongen in zijn kamer.

ook kun je nu al merken dat techniek en individuele kwaliteiten steeds belangrijker worden bij Ajax, de jongens zijn in vergelijking met een aantal jaar geleden erg balvast voor hun leeftijd. het enige wat ik wel mis is snelheid en kracht achterin.

ik weet iedereen mag zijn mening hebben, toch vind ik het jammer dat men zo negatief is terwijl op deze leeftijd al veel spelers bij de topclubs waar ajax tegen speelde gekocht zijn i.v.m. uitzonderlijk talent.

dus wederom Ajax begint steeds meer vorm te krijgen in zijn jeugdopleiding
0 0
heinp
Zo is het ja en niet anders
0 0
GroenalsGras
Zo'n Klaassen straalt ook niks uit heh. Soort van mislukte Dennis Schulp :-S
0 0
EdmundDantes
Menig? Toch echt Daehlie hoor
0 0
GroenalsGras
Op karakter, op techniek en individuele klasse zullen deze jongens nooit wat winnen. Sorry dat ik het zeg, maar je moet hard en eerlijk zijn. Het is een hele matige lichting. Een hoop mislukte Jozefzoontjes en Bonevacia's voorbij zien komen. En ik snap er werkelijk waar geen zak van dat Ronal de Boer vorige week in Studio Voetbal riep dat dit een geweldige lichting is. Kom op zeg!
0 0
RyanBabel8
Sorry wat heb jij bereikt in je voetbalcarriere dat je er zoveel verstand van hebt? Gelukkig slaan we nu de goede weg in met jeugdtrainers die voetbalverstand hebben en talent kennen en bovendien in de top hebben gespeeld.
0 0
afca1985
Wat een ei ben je ook heh, dat ging over die NextGen series van de A1 en niet over dit zwakke elftal van de B1.

De A1 met Klaassen, Denswil, Dijks, vdHart, De Sa, Fischer, Sporsklede dat soort jongens
0 0
GroenalsGras
De vraag was gerelateerd aan de NextGen maar Ronald had het daarna over o.a. de B1 en dat die zo talentvol is. Nou we hebben het gezien.

De Sa; een lachertje, te licht. Sporsklede; Lopertje, weinig bijzonders, Dijks; Te traag, Klaassen; Lopertje, Fischer; Kan wat worden ja, enige met gochme, vd Hart en Denswil; houdt toch op man haha!
0 0
RyanBabel8
Haha Dijks traag? Ik weet niet wat jij onder traag verstaat, maar als je Dijks traag vind is zelfs Messi niet snel.
Klaassen is juist alles behalve een lopertje, heeft een goede trap en veel inzicht. Fischer is het absolute toptalent van deze lichting, die maakt volgend jaar zijn debuut. Denswil staat ook volgend jaar bij het eerste. Sporkslede, vd Hart en de Sa zijn twijfelgevallen maar die anderen gaan het zeker redden
0 0
afca1985
Hij zei ook niet dat ze het allemaal gingen halen, hij zei een stuk of 4 (van de A1 dan he).
Over de B1 heeft ie volgens mij helemaal niets gezegd, daar zie ik alleen Becker met een beetje geluk het halen, de rest is niks.

Van de A1 zie ik er ook wel 4 uiteindelijk het 1e halen, dat jij een andere mening heb dat mag, maar dat er in de B1 geen talent zit dat ben ik absluut met je eens, dramatische lichting dit.
0 0
RyanBabel8
Vergeet dan maar even dat onze beste speler uit de B1 geblesseerd is: Ricardo Kishna. vd Boomen zie ik ook potentie in, net als Tete. Dus Becker, Tete, vd Boomen, Kishna en misschien Acolatse hebben de potentie om het eerste te halen
0 0
Robinjo1988
Hé beunhaas je zegt dat de B1 geen talent heeft maar je noemt daarna alleen spelers van de A1 op. Doe eens je huiswerk of hou gewoon je mond!

En daarbij ben ik het ook niet met je eens wat je over de A1 spelers zegt. Al die spelers die jij noemt zijn grote talenten en hebben een goede kans om het eerste te halen.
0 0
RobertoStrife
Okee, nu kunnen we dus met zekerheid zeggen dat dit de zoveelste Hermsen is.
0 0
RowinAFCA
als je niet inziet dat tog zeker klaassen, denswil, fischer en dijks enorme potentie hebben voor het 1ste stop dan met het volgen van de jeugd
0 0
Hypnotizer25
Dat ging over de A1 PANNENKOEK!
0 0
Monster09
Jij bent boos, ajax #1 opleiding europa, jij bent probably een kakkerlak, sucks bro
0 0
AjaxBaggio
Snap niet waarom er mensen klagen. Het veld was bagger, Man United wou niet voetballen. Daarnaast spelen ze 2 wedstrijden op 1 dag.

Ajax staat eerste in de competitie, wint de Future Cup.

Gewoon knap dus. Er zullen heus wel een aantal talenten van dit elftal doorbreken in Ajax 1. Anders is er echt iets mis met onze jeugdopleiding.
0 0
afca1985
Al met al is het wel hartstikke leuk voor die jongens natuurlijk
0 0
Ajacied89
Altijd blijven kijken , echte supporter zijn ook als we achter staan ;)
0 0
AjaxBaggio
Slechte wedstrijd... maar lag ook aan het veld. En kwamen toch ongelukkig op achterstand. Dus daar kan je onze jeugdige talentjes niet op afrekenen. Toch mooi terug gekomen.

En ook mooi om te zien dat er toch veel mensen komen kijken, zelfs als het weer zo bagger is.

Nu Ajax 1 nog.
0 0
DHsuarez16
Wat loopt iedereen nou te klagen?
Die jongens zijn eigenlijk nog jongetjes en moeten nog enorm veel leren.
Gelukkig hebben ze goeie trainers die ze daarbij kunnen helpen, komt er vast wel wat door waar we later plezier aan hebben.
Wees alsjeblieft niet zo'n negative-nancy!
0 0
Ajacied89
Museumplein 19.00?
0 0
JonasAFCA
schitterend!
0 0
Okeeeeee
Een beetje keeper pakt daar 4 van de 5 penalty's van ajax. Kwam niet van z'n plek die jongen.
0 0
l0l
Haha geweldig leuk voor ze, maar zie geen echte spelers er in. Waar ik nou echt blij van wordt.
0 0
GroenalsGras
nou nou gefeliciteerd hoor. Leuk zo'n prijsje, maar van deze lichting mag ik hopen dat niemand ooit in de Arena een Ajaxshirt aan komt trekken. Man man, wat een middelmaat.
0 0
afca12
Wazige vent
0 0
RobertoStrife
Menig is toch wel een aardig spelertje hoor.
0 0
GroenalsGras
nee man, circusspeler. ZIt geen gochme achter. Ik wil een leuke speler op het middenveld zien een echte playmaker. Boomen hangt dat uit maar die gast kan er geen pepernoot van! Klaassen in de A1 is het ook niet. Mijn hoop is gevestigd op Fischer, maar voor ons Nederlands elftal is de hoop in bange dagen iig niet gevestigd in Amsterdam.
0 0
Mark <3 AFCA
Kritisch zijn is prima, maar niet nu. Nu moet je als Ajacied even gewoon blij kunnen zijn dat ze gewonnen hebben. Lukt dat denk je?
0 0
afca12
Wazige vent
0 0
Muchacho
Djeez! Toch nog gewonnen! Prachtig!
0 0
IamLegend
hoppa:D
0 0
mikesweers
Wow geweldig! ook mooi dat er zo veel aandacht is voor de jeugd de laatste tijd
0 0
Ajacied89
Deze cup hebben we al!
0 0
DHsuarez16
Feli!
0 0
Vinc-ajacied
Kampioenen!
0 0
speedy09
jaja lekker hoor jongens!!
0 0
Robinjo1988
HOPPA! :D
0 0
Ajacied89
HELDEN!
0 0
Robinjo1988
haha goeie penalty van acolatse
0 0
Toon meer reacties