Ajax in gesprek met Bruno Silva

GH, 31-03-2012 om 10:42, 12330 views, AD Sportwereld | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .
Bruno Silva is terug in Nederland om met Ajax te praten over zijn aflopende contract en het voortzetten van zijn revalidatie. De 32-jarige Uruguayaan is nog steeds druk bezig met revalideren na een zware schouderblessure. In januari 2008 stapte Silva over van Groningen naar Ajax. Bij Ajax wist hij nooit een vaste waarde te worden en werd al snel voorbijgestreefd door Gregory van der Wiel.

Toen de back ook nog eens een slepende schouderblessure kreeg was de carriere definitief in het slob geraakt. Een infectie bracht hem zelfs in levensgevaar. Er waren nog vijf ingrepen nodig om Silva weer op te krikken. In 2009 speelde hij zijn laatste duel. (Foto: VI-Images/Orange Pictures)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Triest als je carriere zo moet eindigen. Helaas voor hem is het nooit gelukt om ook zijn waarde zoals bij Groningen, bij Ajax te laten zien. Deze gast moet je bijven helpen, dat zijn de kosten niet, totdat hij is genezen.
0 0
Monster09
Die man heb echt een contract voor 40 jaar gekregen voor me gevoel, wow.
0 0
Stuyvesant
Ajax is wettelijk verplicht om na het aflopen van het contract zich in te zetten voor de revalidatie van Silva, zoals elke werkgever. Daar gaan ze het over hebben. En misschien een andere functie, bijvoorbeeld scout in Zuid-Amerika.
0 0
sjeng
Zal geen contract krijgen, maar er zal denk ik gezocht worden naar een alternatieve functie.
Ajax kan deze jongen gewoon niet aan zijn lot overlaten na wat er met hem gebeurd is.
OF hij moet de intentie hebben om nog ergens anders aan de bak te gaan, anders denk ik dat Ajax hem wel een functie als scout of dergelijks geeft. Of hem wel helpen met verdere revalidatie en omscholing..
0 0
Melvin01
Aub geen contract verlenging! wij, ajax, wensen hem het aller beste met zijn revalidatie en voor zijn inbreng! Ajax heeft veel voor hem gedaan en gesteund.het is gewoon nietgeworden wat we gehopt hadden, en ten tweede vd wiel kwam plotseling op als talent toendertijd.miss kan hij voor ons scouten in zijn geboorteland en kan hij dat mooi verder revalideren en bij zijn familie zijn. Bruno bedankt!
0 0
artajax
Ik had ergens gehoord dat hij het ziekenhuis wou aanklagen omdat die iets in zijn schouder hadden verwijderd waar het schouder niet zonder kan.
en daarom blijft hij maar last hebben van zijn schouder.
weet heel eerlijk gezegd niet of die jongen nog echt iets gaat of kan betekenen voor ajax maar ik gun hem het allerbeste want zoiets gun je gewoon niemand hoop als het echt de schuld is van het ziekenhuis dat dat ziekenhuis een flinke boete krijgt.
0 0
Stuyvesant
Wat ik had begrepen is dat hij na een operatie een agressieve ziekenhuisbacterie heeft opgelopen en daardoor zijn schouder in puin ligt. En dat hij nooit meer kan voetballen.
0 0
afca1985
Ik neem aan dat ze niet over een contractverlenging gaan praten
0 0
Rdk1983
Heeft niet veel geluk gehad in zn periode bij Amsterdam. Denk niet dat hij na zo veel blessureleed en zo weinig spelen op zijn leeftijd nu nog echt iets kan betekenen voor Ajax.
0 0
Jornnn
Wellicht kan hij, na zijn revalidatie, informeel scouten voor AJAX in Uruguay.
0 0
trainerdv
Of de Luis Suarez voetbal academy oprichten en leiden samen met een afgezant van hier. Suarez is na de Copa America een ongekende held daar. Die Silva lijkt me een verstandige kerel, en het kan geen kwaad altijd de eerste optie te hebben op Uruguayaanse spelers. Suarez zal daar zelf ook wel positief tegenover staan lijkt me.
0 0
Vinc-ajacied
Zou een mooi gebaar zijn als Ajax een groot deel van de revalidatiekosten betaalt.
0 0
Joey89
Zou een mooi gebaar van hem zijn als hij zijn vette salaris voor een deel inlevert.
0 0
AFCABart
denk dat dit eerder doelt op een eventueel gebaar naar silva om hem te helpen bij zijn revalidatie nadat zijn contract afloopt? hoop het beste voor die jonge. heeft nooit geklaagd terwijl die het toch niet gemakkelijk gehad heeft!
0 0
Randy428
Heel spijtig hoe het is gelopen met zijn blessure. Ik hoop dat hij ooit weer kan voetballen. Maar wat mij betreft lijkt me de insteek van het gesprek duidelijk: toewerken naar het moment waarop de wegen elkaar scheiden.
0 0
Robinjo1988
Echt een triest verhaal. Zoiets gun je niemand.
0 0
Daantje Makkes
Niet verlengen.
0 0
insectenverdelg
Denk meer dat ze erover praten of Ajax Bruno in zijn verdere revalidatie bijstaat, en evt nog iets anders binnen de club kan betekenen. Zal zeker niet meer als speler een contract krijgen.
0 0
aajjaaxxx
Owja, die hebben we ook nog...
0 0