Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Van Rhijn: 'Contract tot 2015'

sv, 30-03-2012 om 14:25, 25647 views, AT5 / Telegraaf | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
UPDATE - Voor Ricardo van Rhijn ligt het contract tot 2015 klaar. Dat zei de verdediger tegen AT5. 'We zijn eruit over een verbintenis tot de zomer van 2015', zegt zijn zaakwaarnemer Sören Lerby.' Hij moet alleen nog een handtekening zetten. 'Er ligt een contract klaar tot 2015. Ik moet alleen nog tekenen', zegt Van Rhijn.

Frank de Boer zei op de persconferentie al dat de back dichtbij contractverlenging was en er alleen nog een krabbeltje bij moet.

UPDATE:
Soren Lerby bevestigt dat Ajax rond is met Ricardo van Rhijn. 'We zijn eruit over een verbintenis tot de zomer van 2015. De komende dagen zullen de puntjes op de i worden gezet.' (foto: VI Images/Orange Pictures)


                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Nwankwo
Laat die jongen zich eerst even bewijzen in een serie wedstrijden voordat we gaan praten over een contract van 5 of 6 jaar. Hoe vaak dachten we niet een toptalent in huis te hebben die vervolgens ergens bij RKC of Heracles eindigde?
0 0
Jowen
goede zaak. 3 jaar is best kort maar ok. Hij heeft enorm potentieel laten zien.
Nu flink groeien en constant van vaste waarde zijn!
0 0
alibabba
Ik vind het super dat Ajax met v.Rhijn doorgaat, maar ik vind een 3 jarig contract te weinig. Ik vind dat Ajax hem een veel langer contract moet aanbieden, bijvoorbeeld 5 of 6 jaar. Uitzonderlijke talenten moet je op waarde contracteren. Zo had Ajax dat ook moeten doen met Bouy, want daar is het misgegaan..Ajax moet zulke spelers omarmen en laten zien dat ze ze dolgraag binnen boord wil houden..een 6 jarig contract met een uitstekend salaris is hetgeen Ajax moet voorleggen..
0 0
dan300491
6-jarig contract mag en kan niet in het voetbal.
0 0
alibabba
Is dat zo? Dat wist ik echt niet. Een 5 jarig contract mag wel? Dan hadden ze hem dat moeten geven. Waarom mag een 6 jarig contract niet dan? Groet
0 0
ricktap
Je hebt wel een beetje gelijk alleen ben ik bang dat we van Bouy niet veel meer gaan horen. Eenmalig succes (¤) Van Rhijn is gelukkig slimmer
0 0
DDDD
Misschien nieuwe achterhoede : Boilesen/Koppers_Alderweireld_Van Rhijn_Van der Wiel


Als Vertonghen weg is tenminste he
0 0
ajaxjantje
Als van der Wiel weer terug is , dan moet Frank de Boer met deze verdediging spelen:
Verthongen-Van Rhijn-Alderweireld-Van der Wiel
0 0
Maniche
Goed hoor zo een beleid met kortere contracten, maar indeze snap ik er helemaal niks van.
Koop je een speler, oké dan bouw je zekerheid in dat een speler na 2 jaar nog een 1 jarig contract heeft en op een punt staat te vertrekken of bij te tekenen. ( wat overigens nooit gebeurt; zie cruciale blunders a la Luque )

Maar bij zo een goede zelfopgeleide speler die ajax alleen maar opleiding kost, kan Ajax toch alleen maar geld opleveren!?

Beetje vreemd, zou eerder aan 2016 denken.. Dan hoef je pas begin 2014 in gesprek.
Nu kan hij met 2 jaar voor een prikkie weg, want ontwikkelen zal hij zich, dat ziet een idioot nog..
0 0
Lazell
Inderdaad. Hij loopt weer voor een minimum prijs de deur uit straks, net als Vertonghen en Van der Wiel straks. Dom, dom, dom. Waarom zien normale supporters als jij en ik dit wel en het bestuur niet? Zo moeilijk is het toch niet?
0 0
Laurel
Hoe kun je nou spreken van minimum prijzen, als je rond de 10 miljoen vangt voor dit soort jongens die je zelf hebt opgeleid doe je het toch prima. Geen grote investeringen en toch geld vangen, zijn er weinig die dat na kunnen doen. Die moeten begroten en hopen op deelname CL terwijl wij goed geld beuren elke keer.

Elke keer als ie daarna verkocht gaat worden vang je nog eens een keer centen, zo'n jongen levert dus dik geld op net als v/d Wiel en Vertonghen - allemaal opleidingscenten die bij elke transfer de kas instromen.

Je kunt wel 5 jaar contract willen maar dat tekenen die jongens niet meer, zo is het tegenwoordig helaas. En terwijl de A1 zich lekker door ontwikkeld zit de opvolger er alweer aan te komen. Prima ontwikkeling dus.
0 0
SanderAFCA
Goeie zaak ! Van Rhijn en Denswil moeten het centrum van de verdediging in de toekomst worden !
0 0
pb81
even wat anders wat zijn de beste gratis ajax apps
0 0
Robinjo1988
Jaaa ze zijn eruit! Heerlijk wakker worden op deze manier!
0 0
Randy428
Eerst zien dan geloven... Hoewel dit wel positief klinkt.

Het is alleen jammer dat het slechts tot 2015 is. Het klinkt wel lang, maar een heel realistisch scenario is dat hij dan nog 2 jaar in de basis bij Ajax speelt, en dan vervolgens weer voor wisselgeld de deur uit gaat. Net als dat nu met Greg en Jan staat te egbeuren.

Er moet gewoon een contract liggen tot 2015, met een optie voor nog een jaar. Die lichten in 2014, en dan met 2-jarig contract verkopen voor het dubbele als waar hij anders voor weg zou gaan.
0 0
AFCABart
ik klink misschien overdreven negatief, maar dit is ronduit k*t!!
een 3 jarig contract is een contract dat precies lang genoeg is om van deze jonge een echte topper te maken! Zodra die dus op niveau is, is die WEG!!! geef zo een gast dan ook een contract voor 5 jaar! Dan heb je er zelf ook nog wat aan!
het zal wel niet helemaal aan Ajax liggen, want die spelers en zaakwaarnemers van tegenwoordig calculeren ook helemaal hun loopbaan in...Triest.....
0 0
insectenverdelg
Ik hoorde iemand zeggen, dat als van Rhijn voldoende potjes in het 1e speelt, er automatisch een optie is voor verlenging van 1 jaar (en een hoger salaris). Weet iemand of dit klopt?
0 0
MNJ7
dat zou prahtig zijn als die opti in het contract zit ! :D volgend jaar is hij al international denk ik , dit word een hele grote jongen!!
0 0
afca87
Top hebben we dus al een vervanger voor wiel in huis. Nu nog goed zoeken naar een cv
0 0
arigold
Wat een mannetje, geweldig! Verwacht dat dit een grote publiekslieveling gaat worden! Het zou het jongere broertje van Greg kunnen zijn...:)
0 0
ObjectoJood
Hij heeft getekend jeej, goed gedaan, het weekend blijft mooier en mooier worden
0 0
Robinjo1988
Echt top nieuws dit! Maar hij moet wel ff tekenen natuurlijk.
0 0
kolan
pfff rot op, wat is ajax gierig zeg. geef een contract van 5 jaar. Je ziet tog gvd dat een grote talent is. amateurs. Ga kijkje nemen bij porto of zo.
0 0
Robinjo1988
Misschien wil hij zelf geen langere verbintenis. Je kunt wel zeggen dat Ajax gierig is maar je weet helemaal niets van wat er achter de schermen gebeurd.
0 0
kolan
Zoals wat ? hij zegt tog dat ie graag bij Ajax wil blijven. Geef gvd die 1000 euro meer of zegt dat hij kans maakt op een basisplek, Pfff Echte killers in het bestuur van Ajax bestaan niet.
0 0
BigDaddy84
Willen blijven bij Ajax of 5 jaar willen blijven bij Ajax zit nogal een verschil tussen. Mogelijk wil hij zich eerst ook in de basis spelen, voordat hij zich langer bindt. Net als dat Ajax mogelijk eerst wilt kijken of hij een seizoen lang het niveau kan vasthouden wat hij de afgelopen weken heeft laten zien.
0 0
kolan
In een contract kan je alle opties toevoegen die jij opgenoemd had. Maar soms moet je risicos nemen, klaar. Je betaalt voor hem geen trasfersom of zo, dusss
0 0
BigDaddy84
Ik geef ook aan dat dat kan, maar beide partijen moeten het hier over eens zijn. Beide partijen zijn het nu eens over een contract van 3 jaar. Mogelijk wilde van Rhijn geen optie in het contract, terwijl Ajax dat juist wel wou. Mogelijk wou Ajax een langer contract. Dat weten we allemaal niet! Ik denk dat we gewoon blij moeten zijn met de drie jaar die hij (waarschijnlijk) gaat tekenen. En als hij volgend jaar een volledig jaar basis speelt en zichzelf bewijst, dan kunnen ze altijd proberen meer te bieden en langer te binden.
0 0
mickey2602
Hier sluit ik me geheel bij aan.We weten niet wat er is besproken door beide partijen maar laten we blij zijn dat Ricardo bij ons blijft.Voor hoeveel jaar doet er nu nog niet echt toe,we kunnen altijd tussentijds het contract openbreken.Maar hij blijft en dat is het belangrijkste,mits hij dat contract ondertekent natuurlijk.
0 0
Meesmuijres
3 jaar is weinig, had liever 5 gezien ofso :P Anders krijg je weer zo'n vertonghen situaties met spelers die weg willen en nog maar 1 jaar contract hebben en je er veel te weinig voor vangt.
0 0
Vinc-ajacied
Denk dat hij zelf geen 5-jarig contract wil. Tekende vorig jaar niet voor niks voor maar 1 jaar bij.

Als het aan Ajax lag namelijk dat ze hem voor 'maar' 3 jaar wilde laten hebben dan zouden ze altijd nog een eventuele optie kunnen zetten. Dit ligt dus niet aan Ajax! Hopen dat hij niet over 2/3 jaar voor een minimaal bedrag de deur uit loopt.

0 0
Jeff
Ik zie hier alle negatievelingen alweer roepen het onbegrijpelijk is dat er zo'n kort contract wordt getekend en er klopt niets van. Altijd leuk dat deze mensen helemaal niet weten wat er afgesproken wordt, misschien zit er wel een optie in zijn contract, misschien wordt die volgend seizoen automatisch verlengd na 20 wedstrijden (daarom duurden de onderhandelingen ook zo lang) Hij wilde zekerheid over zijn plekkei in de basis en als die volgend seizoen genoeg wedstrijden speelt, dan verlengen ze hem misschien wel direct weer. Ook leuk om te zien hoe de mensen die destijds kozen voor van Gaal nu alle kleine dingetjes gaan afzeiken om de nieuwe revolutie te stoppen.
0 0
ajax
Geweldig dat deze jongen voor de club behouden blijft, ik kreeg steeds meer het gevoel dat hij deze zomer transfervrij wegging.

2015 is natuurlijk wel erg mager, maar ik heb de hoop dat hij nog wel een keer bijtekent.
0 0
afca-edcar
Off topic: Aissati lijkt zijn contract niet te gaan verlengen. Vitesse heeft zich gemeld bij Ajax om hem over te nemen en ze zijn concreet.
0 0
theflyingdutchm
3 jaar is een normaal contract zeggen sommige. Dat klopt maar ik zou eerder een 3 jarig contract aanbieden aan spelers die 18 zijn en die het net wel of net niet kunnen worden. (de twijfelgevallen) Dan kan je ze 21 zijn of laten gaan of verlengen. Als ze eenmaal 21 zijn een 5 jarig contract laten tekenen en verkopen na 3 jaar zodat wij ook nog wat kunnen verdienen. Spelers mogen ook wel eens rekening houden dat wij hun heen jeugdopleiding gesponsord hebben etc. 3 Jaar voor van Rhijnn is werkelijk waar een wanprestatie. We gaan weer lullige 7-8 miljoen vangen voor deze knul en in Engeland lachen ze zich nu al stuk.
0 0
BigDaddy84
Ajax heeft in het verleden helaas teveel risico genomen met spelers en langdurige contracten aangeboden met hoge salarissen. Dit willen ze nu voorkomen. Het lijkt erop alsof ze kortere contracten aan willen bieden en die, in het geval van goede ontwikkelingen, willen upgraden en verlengen.

Van Rhijn heeft niet voor niks een jaarcontract gekregen. Puur om te kijken of hij zichzelf kon bewijzen. Nu willen ze vanuit financieel standpunt niet teveel risico meer nemen.
0 0
MNJ7
dit is gewoon onzin , ze hadden hem tot 2016 moeten verlengen , want nu tekent ie tot 2015 en ik denk dat hij volgend seizoen wel international word en wel meegaat naar het WK 2014 ze moeten iig een optie voor nog 2 jaar hebben dat zou prima zijn!
0 0
RobertoStrife
2015 is veel te weinig. Gewoon tot 2017 vastleggen die gozer!
0 0
AjaxfanRuben
Van Rhijn": "Het heeft misschien wel wat lang geduurd, maar er zaten ook nog wat andere dingen tussen die hier bij Ajax spelen"

Hij gaf ook aan dat hij sowieso al wilde blijven, waar veel mensen nog hun twijfels over hadden. Ook las ik hier iemand die de hele tijd zei dat van Rhijn wel voor het geld zou kiezen en dan naar Engeland zou gaan of naar PSV ofzo..

Maarja dat contact tot 2015 zal wel een reden hebben, hopelijk met nog een optie voor 2 jaar ofzo.
0 0
pizzapunt
veel tekort, wanneer meneer juist op zijn top gaat zitten is er nog meer één jaar contract. dan doe je hem voor een prikkie weg, gaat hij gratis weg of moet je gaan verlengen voor 1mil per jaar extra aan salaris! klotebeleid!
0 0
l0l
Teken dan is, nee liever wat andere eisen er bij.
0 0
C.Eriksen10
Denk dat hij in de drie jaar snel een verbeterd contract tegemoet kan zien waarbij met 2 extra jaartjes inzitten. Hij is pas 20 waneer hij 22 of 23 is, is hij nog niet uitgeleerd en dan kan ajax hem weer een contract aanbieden van 3 jaar. Als je hem nu een contract tot 2016 geeft. Dan is hij 24 jaar en dat is het perfecte moment om dan transfervrij weg te gaan. Dus die drie jaar, is te kort voor zo'n jonge om meteen naar die drie je weg te willen. Dus er zit wel logica achter. EN in 2015 gaat het Fair-play beleid echt in. Dus je als club wel flexibel zijn. Als je iedereen een contract tot 2016 of langer aanbieden. En Ajax heeft dikke rode cijfer dan is het moeilijk om de financiën weer op orde te krijgen aangezien iedereen nog gewoon een lopend contract heeft.

Als je Fischer tot 2017 vastlegt is hij 23 jaar en dan loopt hij gratis de deur uit. Hij gaat dan echt niet weer verlengen, dat zie je nu bij Greg en Jan. Dus eerst een kortere contract en dan openbreken voor nog een verlengen van 3 a 4 jaartjes zodat hij als hij 23-24 nog 2 contract jaren overheeft zodat als club sterk staat als het gaat om transfersom voor een speler.
0 0
aajjaaxxx
Is het nou zo moeilijk om een speler voor 5 jaar vast te leggen?
Zul je net zien dat hij de komende 2/3 jaar de sterren van de hemel speelt, en dan transfervrij of voor een klein prijsje vertrekt.
0 0
Misc1990
Waarom willen ze Van Rhijn Boilesen en Alderweireld tot 2015 verlengen. Gewoon tot 2017! en zodra Fischer 18 word ook tot 2017 vastleggen
0 0
MNJ7
mooizo hij tekent iig een contract maarja had liever een contract tot 2017 gezien ... snap ajax in dit soort dingen echt niet , zelfde bij het contract van alderweireld , en als ajax nou gewoon in 2010 probeerde het contact van greg en jan had verlengt zaten we niet in deze situaties ajax leer eens wat van de clubs uit portugal...
0 0