Ajax en Juventus akkoord over Bouy

sv, 31-01-2012 om 15:44, 32801 views, Voetbalprimeur.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

TRANSFER BEKLONKEN - De algemeen directeur van Juventus heeft bevestigd dat Ouasim Bouy naar Juventus gaat. Beppe Marotta dinsdagmiddag: 'We hebben de onderhandelingen met Mino Raiola, zaakwaarnemer van Ouasim, afgerond. Onze transferbezigheden eindigen hier'. [Update 19.57u] Ajax meldt transfer:
Ajax en Juventus hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Ouasim Bouy. De overgang naar de Italiaanse club is per direct. De middenvelder uit de A1 stond nog tot en met 30 juni 2012 onder contract bij Ajax. Bouy, geboren op 11 juni 1993 in Amsterdam, heeft de jeugdopleiding van Ajax doorlopen.

Technisch directeur ad interim Danny Blind over de transfer van Bouy: 'Ouasim is een groot talent. We waren graag met hem doorgegaan. In december begonnen we de gesprekken voor een nieuw contract. Bij een van de gesprekken deden wij hem een vierjarige aanbieding. Daar spreekt veel vertrouwen uit. Maar we zijn er toen niet uitgekomen.'

Blind vervolgt: 'Na een vervolggesprek in januari meldde Juventus zich bij de zaakwaarnemer van Bouy. Zij deden hem een aanbieding deed die hij niet kon en niet wilde weigeren. Zijn contract loopt af, dus aan het einde van dit seizoen zou hij transfervrij zijn. Juventus wilde hem echter nu al hebben. Door Ouasim nu al te laten gaan, heeft Ajax ook nog een transfersom kunnen bedingen. We gunnen hem die kans en wensen hem heel veel succes, al vinden we het heel jammer dat hij niet nog een paar jaar bij Ajax is gebleven.'

(foto: Black Bath Towel Photography)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
Wat is dit een ontzettend domme vent zeg!!

Janssen doet het superslecht en Booy leek de man te zijn om hem te vervangen. Misschien dit seizoen zelfs al... En anders wel volgend jaar.

En bij Juventus? Zou in binnen 2 jaar een keer mogen invallen? Als dat geen flop wordt... Over 2 jaar moet ie waarschijnlijk bij AGOVV z'n carriere uit het slop trekken.
0 0
zotje14
idd het blijft WERK voor die gasten veel mensen beseffen dat niet in de jeugd kan je zeggen ik doe het voor me plezier later kan je dat ookwel zeggen maar denk dat het belangrijker is als je ermee je brood kunt verdienen... Wij zijn supporters hun moeten ons vermaken in principe....Zie je Ajaxspelers hier discussieren tuurlijk niet kan het hun wat schelen einde van de maand hun geld en jullie als supporters maken jullie druk terwijl ze ons nodig hebben...
0 0
ajax033
Vies lijertje, zal wel een neef zijn van die kk El Hamlap! Waar is het respect gebleven, ajax heeft hem een kans gegeven, stroom door naar het 1e en speel er Godverdomme 3 a 4 jaar en ga dan weg! Dit is een tyfusstreek en als het zo doorgaat, is er geen houwe meer aan, aan het bestaan van Ajax! De enigste manier waarom ajax nog een beetje mee kan gaan is doormiddel van Talenten, aankopen stellen nooit wat voor! Fucking hell!
0 0
nicholas87
Je kan het eigenlijk deze jongen niet kwalijk nemen. Voor deze jongens is het WERK, en niet de passie om voor ajax te spelen. Ze hebben niet het gevoel wat wij supporters hebben. Als je als supporter bij je een andere baas het dubbele kan verdienen ga je dan ook niet weg?

De spelers die vandaag de dag een ajax shirt dragen missen de kwaliteit die de spelers in 95 hadden maar krijgen wel het dubbele betaald. Dit kan je al geheel compenseren als je iedere wedstrijd met zn 11en volledig geconcentreerd en met 100% inzet speelt. Maar de laatste 10 jaar worden we geregeld op inzet erafgeblazen in de provincie! Het zal Siem de Jong wat boeien dat hij geen knikker raakt, hij wordt toch wel miljonair. Wij verwachten veel te veel van deze jongens, ze zijn niet meer te motiveren. Meneer Sulejmani krijgt per jaar een salaris overgemaakt wat genoeg mensen in hun hele werkende carriere niet bij elkaar krijgt, presteert het om om de haverklap te zwaar op het veld te verschijnen en krijgt voor het eerst in 4 jaar voorzichtig wat gefluit naar zn oren en gaat wegwerp gebaren maken naar het publiek (ado thuis). Het zijn alleen maar grote jongens als ze aan de onderhandelingstafel zitten.

0 0
RowinAFCA
en met een marrokaan die werkt zijn de meesten allang blij
0 0
Rick4Ajax
Als je het de spelers niet meer kwalijk kan nemen dat ze niet het fatsoen hebben hun contract te verlengen na alles wat de club voor hun heeft gedaan, dan kan je net zo goed stoppen met jeugd opleiden.

Kom nou, die jongen heeft nog niks teruggedaan voor Ajax. Ik hoop dat deze jongen eenzaam wegrot in Turijn. Dan zal hij nog eens terugdenken aan hoe goed hij had kunnen worden bij Ajax
0 0
ELPISTOLERO
Voordat ik het vergeet: doe de groeten aan Elia en Castaignos, loser!
0 0
jacqieajax
echt klote dat ie weg gaat hij is echt een groot talent en heeft zijn debuut al gemaakt en zou vanaf volgend seizoen bij het 1ste komen. Dit is echt zonde van zijn carriere die is nu gewoon verkloot. Maar blijknaar ziet hij dat wel zitten en zal ik dan maar de 1ste zijn die hem veel succes toe wenst
0 0
Monster09
Hij is een groot talent, we begonnen de gesprekken in december. Dat is 6 maanden voor einde contract, lekker veel vertrouwen geeft dat, kzou hem ook smeren als club je graag wil vastleggen en je eigen club pas komt als er intresse is vanaf het buiteland.
0 0
brttt
4 jarige aanbieding voor een gozer die nog helemaal niets heeft bewezen en daar spreekt geen vertrouwen uit? Maar goed, over die jongen horen we nooit meer wat, die duikt over een paar jaar weer bij de amateurs op. Net als die vele anderen die veel te vroeg naar het buitenland vertrokken.
0 0
kratarzu
hij heeft een maand gehad voordat juventus kwam
0 0
Rdk1983
dit staat toch allang op ajax.nl
0 0
Multi
Ik zou om een bankgarantie vragen! Hopen op hetzelfde als met El hamlap
0 0
Leon_AFCA
Suarez halen van Anderlecht. :D
0 0
robert R.
baal hier egt van! Deze speler kan zo goed worden als hij tot z'n 23ste bij Ajax was gebleven had Ajax met gemak 15 miljoen voor hem kunnen krijgen denk ik.
0 0
kratarzu
ik kan echt wel janken, nou voel ik eens wat een kakkerlak voelt.
0 0
Mokum31
En met de nr 9 .....Uit Italie Onze spits .

Pfff fongelovelijk
0 0
Vinc-ajacied
Lijkt me vreemd als hij de nr 9 krijgt als hij begint in de jeugdopleiding.
0 0
kratarzu
ajax en marokkanen, wat een gouden combinatie....
0 0
BRG050
De transfer die niet door moet gaan, gaat door. De transfer die door moet gaan, gaat niet door.

Fuck you Raiola!
Fuck you Lens!
0 0
kratarzu
Ik ben woedend, verdwaasd maar vooral teleurgesteld in de manier hoe raiola bouy naar juventus lokt. Het doet me pijn te horen dat er weer een talent verloren gaat, vorig jaar zagen we al een talent naar manchester vertrekken. Nu verliezen we bouy. Het doet pijn om te zien hoe talenten voor het geld kiezen, niet alleen van ajax maar ook van feyenoord, pijn omdat ons landje word verkracht door zaakwaarnemers.
0 0
pizzapunt
moet je die kop van Bouy zien... zegt mij genoeg maffia :P
0 0
JohnDylan
Als Ajax slim is kopen ze direct Patrick Olsen als Bouy's vervanger. Olsen is een jonge Xavi die door hoe hij zich positioneert zeer goed mee verdedigd en door zijn inzicht en passing het spel kan verdelen. Olsen is nog veel getalenteerder dan Bouy en is maar een jaartje jonger dus we zullen ook niet heel lang op hem hoeven wachten. Met Klaassen (1993), Olsen (1994) en Vd Boomen (1995) hoeft het verlies van Bouy niet erg pijn te doen.
0 0
LSuarez16
Eens. Olsen wordt een geweldenaar op het middenveld. Kroonjuweel.
0 0
ELPISTOLERO
De groeten Bouy! Bedankt voor de vele jaren he. Sukkel.
0 0
ferrie
iedereen zeiken op speler en zaakwaarnemer maar ze zitten beide hun zakken te vullen, Ajax moet gewoon weer 1 club worden waar spelers graag blijven. waar ze op tijd een contract verlengen.

0 0
robert R.
Fiorentina heeft zojuist gemeld dat de transfer van El Hamdaoui is afgeketst. Ajax zou op het laatste moment om een bankgarantie hebben gevraagd, welke technisch niet meer mogelijk was om op tijd te verstrekken.
0 0
ELPISTOLERO
Goh, en jullie zagen hem echt vertrekken joh?
0 0
R0413O
Bron?? Het zal toch niet waar zijn?
0 0
xxx<-ajax
die krijgt nooit meer speeltijd, doeidoei
0 0
marcoo
Eeuwig zonde.
0 0
gerard
gozer weet niet waar hij aan begint. wordt op de bank zitten daar en de centen opstrijken maar voetballen komt er weinig van.
0 0
BRG050
Ik betreur dit zeer. Naar mijn inziens een super groot talent. Ik ga niet roepen dat hij beter is dan Klaassen, want dat is hij niet, maar hij is zeker ook niet minder. Het zijn twee hele andere type spelers en samen vormen zij het perfecte duo. Het is jammer dat in de toekomst er geen middenveld met Bouy en Klaassen ontstaat.

Mensen die het hebben over wanbeleid of zoiets snappen er ook niks van. Ajax heeft deze jongen een zelfde aanbieding gedaan als iedereen en normaliter zou hij deze ook gewoon accepteren. Als ik het goed heb probeerde v.d.Boog ook al zijn contract te verlengen in de zomer van 2010, omdat Martin Jol in hem een supertalent zag en hem ook aan het begin van vorig seizoen regelmatig liet meetrainen met de selectie. Tevens heeft Blind natuurlijk ook zijn contract proberen te verlengen, maar je kan zo'n jongen niet meer gaan bieden als anderen, omdat dat niet eerlijk is tegenover de anderen en je dan scheve verhoudingen krijgt en er irritaties ontstaan.

Hier zit gewoon meneer Raiola achter. Als je het geluk in de filmjes zag die Ajax TV publiceerde over o.a. zijn debuut en het trainingskamp in Brazilië, kan ik mij niet voorstellen dat Ouasim direct zo enthousiast wordt van een transfer naar Jong Juventus, want daar gaat hij heen. Alleen wordt hij gek gemaakt door meneer Raiola, die daar erg goed in is, en we moeten toegeven dat Raiola het goed heeft gespeeld. Bouy wijsmaken dat hij daar ook echt door gaat breken, want Bouy is geen domme jongen. Ik kan mij niet voorstellen dat hij daar ook maar enige kans maakt, terwijl als hij bij Ajax zou blijven, makkelijk over 5 à 6 jaar naar dat niveau toe gegroeid zou zijn, want hij behoort met Klaassen echt tot de internationale toptalenten uit zijn lichting.

Het enige wat vanuit Bouy een reden zou kunnen zijn is dat hij het niet eerlijk vond dat hij nog niet zijn debuut had gemaakt in Ajax 1 (officieel) en anderen zoals Klaassen, d.Sa, Lukoki, Koppers, (Rits, die de voorbereiding mee heeft mogen doen). Echter vind ik dit te ver gezocht. Geld zou natuurlijk een reden zijn, maar geld zou hij ook goed gaan verdienen bij Ajax.

Jammer.
0 0
Dijkie
Als Bouy geen domme jongen was had ie even geinformeerd bij alle andere talenten in dezelfde situatie. Dus nog niet echt rijp voor het eerste of nog niet echt doorgebroken en dan naar een grote buitenlandse club. Kijk bijvoorbeeld naar Castaignos. De centjes lokken en ze gaan naar het buitenland waar ze stil komen te staan in hun ontwikkeling omdat ze amper speelminuten krijgen.

Misschien dan niet echt domme jongens, maar wel jongens die alleen kijken naar de bankrekening.
0 0
BRG050
Natuurlijk speelt geld een rol, maar ambitie ook. Castaignos heeft al gepresteerd bij Feyenoord en sluit bij Inter ook aan bij de A-selectie en speelt daar ook zijn wedstrijdjes. Ook die overstap vind ik niet logisch en onverstanding, maar bij hem is zijn carrière niet ingekakt en kan hij zo weer terug naar Feyenoord of een andere club van dat kaliber. Kijk bij hem maar naar de interesse die er voor hem is om hem te huren. Bij Castaignos kan ik de keuze dus eerder begrijpen, omdat hij een serieuze kans maakt, om het daar echt te maken.

Bouy heeft nog niks gepresteerd. Hij sluit bij Juventus aan bij de Primavera (jong Juventus) en zal op zijn tijd wel meetrainen, maar nooit een eerlijke kans krijgen (hoogst waarschijnlijk), terwijl Castaignos die wel krijgt.
0 0
Tjijsie
Niet ingekakt? http://www.soccernews.nl/news/145406/Castaignos_ziet_niets_in_huurperiode_bij_degradatiekandidaat_
0 0
rein3
Zo makkelijk iedereen zo praten. Heeft Ajax voor dat Juventus er alles aan gedaan om hem te behouden? Kom op hoor anders was er toch al contract verlenning? Ajax is gewoon te laat. Op eens kwam Juventus en dan kan alles wel snel in tempo? En geeft iedereen die jongen de schuld omdat een andere club Juventus nu hem echt graag wil hebben. Dan heb ik mijn keus ook gemaakt. Fout van AJAX
0 0
kratarzu
ajax heeft trouwens nog steeds niks bekend gemaakt, niks over el ham, over bouy en ook niet over eventuele aankopen. niks is zeker op dit moment.
0 0
Tjijsie
Diep triest dit soort gevallen. Een paar oorzaken: korte termijn gedachte, gebrek aan clubliefde, gebrek aan intelligentie (jongens als Eriksen snappen het kennelijk wel), walgelijk gedrag van zakenwaarnemers, het groter wordende gat tussen Europese top en de rest. Jammer. Als de UEFA niet een keer ingrijpt en regels stelt mbt de handel in jeugdspelers (waar Ajax zich ook schuldig aan maakt) wordt het er niet leuker op in het voetbal.

Verder denk ik niet dat we Bouy de komende drie jaar ergens tegen zullen komen. Misschien dat hij via NEC of De Graafschap over vier jaar zijn debuut maakt in de Eredivisie. Wat een kortzichtig en dom gedrag van dit soort jongens. Hoe langer de lijst van mislukte jeugdtransfers ook wordt, dit soort spelers trappen steeds in dezelfde valkuil. Dom, dommer, domst. Zelfs als je eredivisie ervaring hebt (Luc Castagnios) lukt het je niet daar. Misschien dat Bouy van tevoren nog even met Sergio de Windt had kunnen bellen. Aan de andere kant betwijfel ik of dat was aangekomen. Die jongen is gek gemaakt, heeft het iq van een krentenbol of waant zich de nieuwe Messi. Succes daar in Turijn Bouy (als je je been breekt zal ik er niet om treuren).
0 0
rein3
Wel makkelijk om zo te praten. Ben het grootste deel met je eens! Maar Waarom is er nooit eerder actie ondernomen om hem te behouden? AJAX laat niks weten. En op eens komt Juventus en dan gaan we allemaal huilen dat die club wel hem wilt en dan op eens wil Ajax hem heel snel behouden? Is toch raar? Ben echt klaar met Ajax aan het worden zo. We zitten bij een trieste club.
0 0
Tjijsie
In december is er gesproken met Blind over een contract, maar daar hadden Bouy en Raiola geen boodschap aan. Ajax valt de laatste jaren heel veel te verwijten, maar Bouy had gewoon kunnen blijven, een contract kunnen hebben bij Ajax en dan had zijn toekomst er iets zonniger uit gezien. Nu heeft hij zijn schijn succes met een transfer naar Juve. Leuk voor hem, maar volgend jaar snakt hij naar een transfer naar Cecena. Het is niet eens zo dat ik huil om het feit dat Ajax een groot talent verliest, maar ook om het feit dat wat Bouy doet heel erg dom is. Zijn talent wordt verpest, het Nederlands voetbal wordt er minder op (dit gebeurt nog meer bij Feyenoord en ook bij psv en az), Juve heeft er geen reet aan en Ajax wordt er minder op. Kortom: een verlies-verlies-situatie.
0 0
RobertoStrife
In december, een half jaar voor het einde van z'n contract, dat is al te laat!
0 0
Tjijsie
Wanneer ben je dan wel op tijd? Wat een onzin zeg. Die jongen kon gewoon blijven, maar maakt liever een domme beslissing.
0 0
ELPISTOLERO
Waar Raiola is, is gedonder. Al hadden ze die aanbieding in juli gedaan, hadden ze hem nog geweigerd. Oprotten dan maar, ga maar lekker je talent verkloten in Italie.
0 0
RobertoStrife
Juli was ook niet op tijd geweest, je moet zorgen dat talentvolle jongens altijd een contract van meer dan 2 jaar hebben!

Kost misschien een ton, maar een transfer kost veel meer!
0 0
Robinjo1988
+1
0 0
mtrules
Mocht helemaal mee naar Brazilië met Ajax en dan krijg je er dit voor terug...
0 0
ajax19
Diep teleurgesteld in Bouy. Zal hem niet blijven supporten. Nu dit waar is, vervloek ik echt die gozer, mag hij al zijn botten breken en optyfen.

Niks beleid, hij weet dat de voetbalcorporatie orde op zaken aan het stellen is en dat iedereen even geduld moest opbrengen. Dat alles uitbetaald ging worden in oneindige mogelijkheden, dat iedereen binnen Ajax groot vertrouwen heeft uitgesproken in hem en dat zijn toekomst een fantastische zou zijn. Nul excuus voor hem en Raiola.
0 0
luckyajax4ever
Nou nou, rustig aan deze jongen bepaalt natuurlijk altijd nog zelf of die gaat of niet, hij zal inderdaad wel gek gemaakt zijn door zijn zaakwaarnemer maar om hem dit nu toe te wensen gaat wel erg ver. Ook al is het niet netjes tegenover ajax die hem heeft opgeleid tot de speler die hij nu is.
0 0
ajax19
Rustig? Ik zou er geen traan om laten als die sterft, hij heeft geen schrijntje dankbaarheid getoond naar de mensen die altijd voor hem klaar gestaan hebben om de club te dienen. Juventus, hoe kom je er in hemelsnaam bij, het Feyenoord van Italië.
0 0
AjaxMokkum
Geen schrijntje dankbaarheid getoond naar de mensen die altijd voor hem klaar gestaan hebben om de club te dienen? Dit weet jij? Je volgt hem 24/7? Wat een onzin zeg.

Ik vind het natuurlijk ook geen verstandige keuze, maar sommigen hier gaan wel erg ver.
0 0
luckyajax4ever
Ik vind het ook niet leuk dat hij vertrekt maar het zij zo dat hij niet verstandiger is en naar zo een club gaat tsja.. bij ajax komen wel weer nieuwe talenten, we hebben die bouy helemaal niet nodig.
0 0
mano41
hij heb groot gelijk moet hij bij dat zooitje ongeregeld blijven dan zakt hij steeds verder weg
0 0
Cello
Wat een onzin.
Nee hij zal gelukkig zijn als ie binnenkort bij een club als Cesena speelt (of vergelijkbaar aan die club). Want zo werkt het wel daar in Italie. Grote clubs halen vele spelers om ze dan ergens te stallen...mocht je het elders waarmaken maak je misschien een kans om ooit doorverkocht te worden.
Juve was de afgelopen dagen ook bezig met Guarin, een Braziliaan, die men bovenop de reeds aanwezige ervaren middenvelders ook wilde halen voor de basis. Bouy komt niet naar Juve voor de basis daar...... zeker niet gezien zijn leeftijd en al helemaal niet vanwege zijn ervaringen in Ajax-1. Want die zijn er niet.
Grote clubs, zoals Juve staan namelijk niet bekend om het laten doorstromen van talent. Die kans om fouten te maken krijg je er niet, hebben ze iemand nodig dan halen ze die rechtstreeks van een grote club, iemand die ervaring heeft op hoog niveau en die er gelijk kan staan.
Dan zal ie wel eens denken als ie naar de training rijdt van Cesena of dat het allemaal waard was......
0 0
gusanito
Dit gaat een hele negatieve invloed hebben op de carrière van Bouy. Oliedom dat hij deze stap maakt. Het is sowieso in eerste instantie heel dom geweest om Raiola als zaakwaarnemer te nemen. Dan weet je al dat er altijd in het belang van zijn portemonnee gehandeld wordt.
0 0
mano41
als hij bij ajax blijft gaat hij ook naar de kloten de boer maakt spelers echt niet beter
0 0
gusanito
Ik denk dat het op dit moment sowieso voor niemand aantrekkelijk is om bij Ajax te blijven voetballen. Of dat echt aan De Boer ligt weet ik niet. Ajax is een club waar een bedorven sfeer hangt en niemand meer op één lijn ligt. Het vertrek van Bouy zal ook zeker te maken hebben met de onrust en het wanbeleid binnen Ajax.
0 0
DeBaarsjes
en ondertussen zit Daley nog steeds bij ons
0 0
PietBon
Ik maak me niet zo druk om deze transfer. We zijn nog lang niet afhankelijk van hem en de kans dat ie bij Juve doorbreekt is ook niet zo groot. Toen Sarpong en Goossen 16 of 17 waren wilde de hele premier league ze hebben maar Ajax wist ze te behouden en we weten wat er van die mannen terecht is gekomen. Zoiets kun je niet plannen. Dat Bouy nu vertrekt is jammer maar ook niet meer dan dat.
0 0
komdeurtje
Zo weer een talent verloren horen we niks meer van.
0 0
kratarzu
juventus stinkt toch ook al jaren? wil je nou beweren dat die club beter is met zijn personeel dan ajax?
0 0
DeBaarsjes
daar 'stinkt' het niet zo zeer om de spelers, hoe ze met de spelers om gaan.
0 0
kratarzu
ik heb het echt even gehad met ajax, het doet me pijn zon speler te zien vertrekken.
0 0
DemyDeZeeuw
Twente haalt alleen maar goeie aankopen binnen, en wij gaan met jong ajax spelen aankomend weekend.
0 0
Robinjo1988
verhoek?? is gewoon middelmaat man
0 0
Dip
Ai, wat jammer zeg. Ik had hem eerlijk gezegd wel hoger ingeschat. Vooral in interviews kwam hij spontaan over, en ook na beelden te hebben gezien van zijn ouder was het duidelijk dat hij uit een goed gezin kwam. Helaas kiest hij voor het geld, en is de kans groot dat hij misschien een keertje kan invallen tegen een Serie B club in de beker.

Kom op, als je al naar Guidetti kijkt, dan zie je toch hoe goed de Eredivisie voor je ontwikkeling is? Achja, dan maar die Anderson halen? Dat is namelijk wel een slimme jongen.
0 0
_DNNS
Tja...

Als je weet dat je een groot talent in huis hebt moet je hem natuurlijk veel eerder een contract geven voor een aantal jaar.

Hij zat nu tegen de selectie aan, zal bij juve niet zo zijn, maar het feit dat ze wachten tot het contract bijna afloopt voordat ze het gaan verlengen, geeft ook geen blijk van vertrouwen vanuit Ajax.

Kan het hem niet helemaal kwalijk nemen, hoop voor hem dat hij alsnog slaagt, maar we hebben het al met zoveel jongens gezien die op jonge leeftijd weg gingen, zijn er niet veel van doorgebroken of in ieder geval niet direct aan de top, maar eerst door weer een stap terug te doen
0 0
MarkAFCA
Succes in het tweede of op de tribune! Die zien we binnen 2 jaar terug in de Eredivisie bij een club als NEC.
0 0
jannos-89
GVD, wat een kut bericht is dit! ajax is echt heel dom bezig geweest!! Ze hadden deze speler echt een nieuw contract moeten aanbieden. Nu loopt dit TALENT zo weg uit onze jeugdopleiding.. Echt balen dit...
0 0
SteektheMan
Wat een hufter, nu snap ik ook een beetje hoe die psv supporters zich voelen door labyad
0 0
voet80
Die is ook genaaid.
0 0
voet80
Jongetjes... jongetjes... jongetjes toch.. wat een haat overal hier.. Weet je wat nou echt grappig is.. Doen alsof jullie alles weten van Bouy. Deze jongen is Ajax ALTIJD trouw geweest.. vanaf jongs af aan. Beloftes die Ajax maakte met Bouy, zijn zij nooit nagekomen. Jullie moeten ook ff verder kijken dat de neus lang is. Achter de schermen bij Ajax weten jullie niet wat er allemaal gebeurt is. Het is beter dat Bouy weggaat.. zijn toekomst ligt helaas niet hier bij Ajax. Al zou hij wel willen. Op het gegeven moment moeten keuzes gemaakt worden wanneer Frank de Boer spelletjes speelt met deze fantastische speler met volle talent. In het daglicht staat Ajax altijd voor trouw, meelevendheid en puur. Achter de schermen is Ajax letterlijk een ongeorganiseerd zooitje die geen dingen van elkaar accepteren.. Iedereen slaat zijn eigen weg. De oude Ajax is overleden en komt nooit meer terug.
Dus wens deze talentvolle jongen succes en wees sportief want dit is de juiste keuze die hij voor zichzelf heeft gemaakt. Ieder van jullie zal precies hetzelfde hebben gedaan. Probeer in te zien en te voelen hoe het is om genaaid te worden door je eigen droomclub waar je sinds je 8ste jaar speelt. En keer op keer aan het lijntje gehouden worden door deze trainer. Een keer is het over. Frank de Boer en zijn staf weten precies wat deze 'voet80' over praat. Ik zou me diep schamen. Hoop dat zij het niet bij andere toekomstige spelers doen. Wat ze eigenlijk altijd al hebben gedaan. Ajax is over.. komt geen verandering meer in. En trouwens.. het geld van Juventus is altijd mooi genomen voor die jongen. Ik bedoel van er is duidelijk niet voor het geld gekozen, maar 18 jaar en zo'n bod én nog eens slecht behandeld worden bij Ajax ??? Hoe heet zoiets ookal weer?? oohhjaa!!: Geluk bij ongeluk!. Fock off Frank de Boer. Leer hoe je trainer moet zijn, kijk even om je heen naar je andere collegas (trainers) van andere clubs. Denk aan je voetballers en niet aan je status.
0 0
Mecrelovic
En jij kent hem wel zeker, hoe jong is hij nog!? Zijn kans was echt wel gekomen maar deze gasten zijn te ongeduldig en willen al op hun 16e met hun magere postuur al in het 1e staan!

Als hij nog een seizoen had gewacht had hij volgend jaar in de selectie gezeten. Nu gaat hij naar Juventus waar je over 3 a 4 jaar niks meer van hem hoort!

AFCA CBS!!
0 0
voet80
Waar staat zwart op wit dat hij volgend jaar in de selectie komt?? Heb jij dat aangegeven of werk je samen met Frank de Boer? Pas op hoor.. alles wordt beloofd, niet te veel geloven en al helemaal niet wat de media aangeeft.
0 0
DeBaarsjes
zoals ik al inderdaad vermeldde, de chaos op alle fronten binnen de club.
Je hebt helemaal gelijk
0 0
ferrie
vertel eens wat meer, ben wel benieuwd?
0 0
voet80
Ja he?? wel benieuwd he? Probeer te focussen op achter de schermen.. dan weet je precies hoe Ajax is. Het is jammer dat het zo gegaan is.. Iedereen weet dat Bouy de beste talent is van Nederland. Geen twijfel mogelijk. Degene die hier niet mee eens is, heeft geen verstand van voetbal en moet z'n mond volproppen met pepernoten. Deze talent is letterlijk en figuurlijk 'weggejaagd'. Meer woorden hoeven we er niet aan vuil te maken. Moest eigenlijk wel lachen om dat kopje "Blind en Jonk raden Bouy Juve-transfer af" .. De manier hoe zij de media bespelen en doen alsof alles aan Bouy ligt.. echt ongelooflijk hilarisch.

Maar al met al.. Bouy is weg. En we wensen hem veel succes en geluk. Want die jongen die haalt het wel. Onthoud zijn naam!.
0 0
Matts
Maar wat is er dan precies gebeurd? Vind dat je er wel n beetje gemakkelijk vanaf komt zo, zonder het verder uit te leggen.
0 0
voet80
gemakkelijk vanaf komt? zonder uit te leggen? hahahah. ik vond het interessant om zowiezo even te reageren.. verder hoeven er niet meer woorden aan vuil te maken. De belangrijkste dingen zijn al gezegd. Je hangt bijna aan me lip joh!
0 0
Matts
Vind dat je nogal algemeen blijft. Bouy is weggejaagd, geef je aan; op welke manier dan? En we moeten ons proberen te focussen op wat er bij Ajax achter de schermen plaatsvindt; wat gebeurt er dan precies? Op welke manier is hij genaaid? Welke beloftes is Ajax niet nagekomen? Waarin is Ajax in dit geval tekort geschoten? Uit je berichten maak ik op dat je dit weet, dus ik ben er best benieuwd naar :)
0 0
DbV
Je zegt het goed, 'meer woorden hoeven we er niet aan vuil te maken'! Aan jou niet en aan Bouy niet!

Gelukkig gaat hij nu naar een stabiele club, naar een eerlijk land en een bloeiende competitie! Net als Ibrahim Maaroufi, Eljero Elia en Luc Castaignos. Ook drie jongens met een glansrijke carrière!
0 0
Cello
Maak je niet druk om wat "voet80" roept.
Die wil alleen maar interessant doen en weet in feite geen ene moer. Allemaal suggestief gelul en conclusie's trekkend op eigen rekening.

Wanneer Bouy zelf aangegeven heeft, als 18-jarige, zeer talentvolle maar nog niets bewezen hebbende a-junior, die wat wedstrijden voor Jong Ajax speelde, dat ie wil gaan dan is het ook maar beter dat ie gaat. Want je speelt graag bij Ajax of niet. Nou, hij niet. Da's jammer, maar geen wereldramp. Of het de juiste keuze is.... tijd zal het leren!. Al moet je eerlijk vaststellen, dat er geen of nauwelijks voorbeelden zijn te noemen van spelers die vertrokken op die leeftijd en het gered hebben (niet alleen vertrokken bij Ajax, mar ook andere NL-clubs). Het zou uitzonderlijk zijn als het dus nu wel zou gebeuren...maar dat is Bouy heus wel gegund. Voortekenen zijn alleen niet gunstig, we zullen het zien!.
0 0
DeBaarsjes
Wel erg makkelijk om die 3 jongens erbij te halen, misschien is het vertrouwen (en het beleid) binnen die club meermalen beter dan hier in Amsterdam
0 0
ferrie
ik heb vroeger wel eens gehoord, van een vriend van Blind dat ze steeds meer op witte voetballers selecteren vanwege de mentaliteit.dit gaat over 7-8 jaar geleden.

je ziet ook veel donkere jongensdoorbreken in de provincie. Ik weet het niet, maar dat er iets niet goedgaat is wel duidelijk0 0
Lazell
Ik snap dat niet. Hij zal daar wel meer verdienen, maar hij weet dondersgoed dat deze stap zijn carriere niet verbeterd. En waar is de dankbaarheid voor Ajax, die hem voor niks heeft opgeleid tot de speler die hij nu is. Hij mag op zijn minst iets terug doen voor Ajax, toch?
0 0
Vinc-ajacied
Ik heb helemaal niks tegen Marokkanen en ik vind het prima mensen. Maar ik denk dat we inmiddels wel kunnen concluderen dat Ajax en Marokkaanse spelers niet samen gaan.
0 0
Misc1990
Och gierig zijn ze allemaal, alles voor t geld. En waarom Ajax en Marokanen niet samen gaan.. Marokanen zijn zo gierig als de pest en het bestuur van Ajax zijn de groenste honden van heel NL
0 0
jdvp1987
dat vind ik een bijzonder statement. Omdat hij marrokaan is gaat hij weg? volgens mij niet. hij denkt het elders beter te kunnen verdienen en dat zal vast maar of hij het haalt is een tweede.
0 0
hyun jun suk
Tot ziens geldwolf
Na de zomer zitten jouw maten bij het 1e van Ajax en word jij verhuurd aan een Italiaanse degradatiekandidaat.
Niemand zal jouw naam meer herinneren.
0 0
Vinc-ajacied
Ik hoop dat ik over een aantal jaar zijn naam nog nog onthoud, kunnen we nog lachen als we zien hoe hij clubloos stages in de Jupiler League afgaat.
0 0
AjaxfanRuben
Ik snap niet veel van jeugdcontracten hoor, maar kan Ajax gewoon geen afkoopsom voor Bouy krijgen? Aangezien hij nog een contract bij Ajax heeft?
0 0
SamAFCA10
Klaar met deze man.. Duidelijk verhaal nu!
0 0
ajaxsupporter31
weer eentje die gaat failen jammer voor een groot talent
0 0
DeBaarsjes
kijk ze allemaal gelijk haten , accepteer zijn (of beter gezegd: zaakwaarnemers) keuze
0 0
Vinc-ajacied
Als iemand bij Ajax vertrekt om bij de A1 van Juventus te spelen ipv volgend jaar in het eerste van Ajax dan accepteer ik dat maar dan is het logisch dat we haten.

Gaat puur en alleen maar om het geld. Sportief was het 10x beter om bij Ajax te blijven.
0 0
DeBaarsjes
Verdiep je maar eens in zijn zaakwaaarnemer dan snap je Bouy wel, helaas is deze man 1 van de beste zaakwaarnemers dus daar stap je niet zo snel van af wat betreft het zaken mee doen.
0 0
MaghrebUnited
Nee je haat omdat spelers nu ajax niet meer groter vinden dan clubs als juventus enso. Die tijd is voorbij. face it!

ajax stelt geen drol meer voor. en jij weet voor geen donder wat de toekomst zal brengen. Dus hou maar op met dingen roepen wat er helemaal niet is . Hij is gewoon slim bezig. Alsof hij nu bij ajax 1 speelt. we weten niet wat de toekomst brengt. misschien liet ajax hem expres mee nemen naar brazillie om te slijmen zodat hij blijft. maar wetend dat hij nog een dikke jaar of misschien wel 2 moet wachten.
0 0
Toon meer reacties