Blocks uit Bestuursraad gestemd

Ajax Showtime, 22-12-2011 om 20:28, 42524 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

BESTUURSRAAD BEKEND - Jan Buskermolen, Hennie Henrichs, Cees Vervoorn, Tonny Bruins Slot en Dick Schoenaker zijn donderdagnacht door de Ledenraad geaccepteerd als nieuwe leden van de Bestuursraad van Ajax. Hein Blocks heeft de stemming van de Ledenraad niet overleefd. Er komt waarschijnlijk geen tweede stemronde omdat dat statutair niet zou kunnen. Bekijk hier het live verslag van de ledenraadsvergadering:

Update 23.48
Er is gestemd, de stemmen worden geteld.

Update 23.37
Nog steeds geen (rood)witte rook. Leden zijn er nog niet uit.

Update 22.42
Helaas, nog een nieuws uit de Arena.

Update 21.58
Voorlopig nog geen signalen dat de eerste stemronde is begonnen. Eén ding is zeker: het wordt weer nachtwerk.

Update 21.39
Hein Blocks, één van de kandidaten voor de bestuursraad, is één van de weinigen die niet met de auto komt. De oud-bestuurder van de club komt op de fiets. 'Voor of tegen Cruijff? U kunt ook genuanceerd denken.'

Update 21.36
Bryan Roy, jeugdtrainer bij Ajax, bij aankomst voor de camera's van RTV Noord-Holland: 'Het wordt tijd voor een nieuwe wind.'

Update 21.31
Naast een aantal Ajax-fans hebben ook Marc Stuut en Mark Geestman, voormalig leden van de opgeheven ledenraad, voor de vergadering flyers uitgedeeld. Deze 'vrienden van Piet Keizer' hebben ook hun ideeën over de toekomst van Ajax.

Update 21.35
Ruim 300 van de 470 leden zijn vanavond op komen dagen bij de ledenvergadering.

Update 20.50
Er komt geen persconferentie na afloop van de vergadering. Ajax brengt alleen een persbericht naar buiten. Blijft voorlopig dus nog spannend.

Update 20.45 uur
Lex Hes (erevoorzitter Ajax Business Associates) wil ook kandidaten voordragen. Mocht één van de zes kandidaten van de interim-bestuursraad niet genoeg steun krijgen, dan stelt Hes het viertal Theo van Duivenbode (oud-speler en -ledenraadslid), Maarten Oldenhof (oud-directeur), Ruud Suurendonk (voormalig speler) en Jons Hensel (voormalig voorzitter hockeyclub Amsterdam) voor. Overigens liet Van Duivenbode weten in de beoogde samenstelling van de bestuursraad niet te willen instappen.

Update 20.00
Johan Cruijff schittert donderdagvanavond in afwezigheid bij een uiterst belangrijke ledenraadsvergadering van AFC Ajax. De legendarische nummer 14 riep via de VI deze week nog alle oud-voetballers op om naar de vergadering te komen, maar is er zelf niet bij. De vergadering is om 20.00 uur begonnen. Er wordt gestemd over de voorgestelde kandidaten voor de bestuursraad.

Vandaag wordt gestemd over de door de interim-bestuursraad van de vereniging Ajax (Rob Been junior, Roger van Boxtel en Ernst Ligthart) voorgestelde kandidaten voor de bestuursraad, te weten Hennie Henrichs, Jan Buskermolen, Hein Blocks, Cees Vervoorn, Tonny Bruins Slot en Dick Schoenaker.

Deze raad wordt de komende vier jaar het machtigste orgaan in Amsterdam. Het stelt de eventuele nieuwe raad van commissarissen aan en kan dezelfde RvC weer naar huis sturen.

Als de ledenraad deze bestuursraadleden uit hun positie willen ontheven, is op een nieuwe algemene ledenvergadering maar liefst 2/3de van de stemmen nodig, zo schrijven de nieuwe statuten bij Ajax voor. Kortom: de bestuursraad zal een oppermachtig orgaan worden binnen Ajax.(Foto: Orange Pictures)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
demacabee
Prachtig stukje (via deze site) Niets tegen in te brengen. Voor Cruijff is voor de voetballers hem tegenspreken is tegen de voetballers. VoorCruijff is voor de jeugd en opleiding hem tegenspreken is tegen de opleiding en jeugd. Voor Cruijff is voor terug naar de Europese top Cruijff tegensprekenis doormodderen. Enzovoorts. Cruijff roept de voetballers op en nu gaan we verder met het stuk uit de krant want beter en leuker kun je het niet zeggen:
Daar zaten ze hoor, 'de voetballers'. Jonk, Overmars, Roy, Stam, Ronald de Boer, Bosman, Kreek, Gorré, Trustfull.

Inhoudelijk gezien valt er het één en ander aan te merken op de term 'de voetballers', al is het maar omdat de ene voetballer blijkbaar de andere niet is. Drie dissidenten die zich recent van het kamp-Cruijff afwendden - Edgar Davids, Danny Blind en Marco van Basten - wonnen samen bijvoorbeeld vaker de belangrijkste Europa Cup (vier keer) dan de tien 'voetballers' bij elkaar (drie).

Reken je ook Piet Keizer mee bij de afvalligen, dan komen ze met z'n viertjes samen tot exact duizend competitieduels voor Ajax, maar zonder dat ze zichzelf onder 'de voetballers' mogen scharen. En nog best een ludiek feitje: het technisch rapport van Cruijff waar het ooit allemaal om draaide, werd niet door 'voetballers' geschreven, maar door een looptrainer, een zaakwaarnemer en Cruijffs schoonzoon.

Het geinige is dat het er allemaal niets meer toe doet. Die Steven ten Have kan recht of krom lullen wat hij wil, van 'de voetballers' win je het niet. U wilt beweren dat Louis van Gaal op zich een geschiktere directeur voor Ajax is dan Tscheu La Ling? Tsja, meneertje. Dan bent u dus tegen 'de voetballers'.

U vindt Danny Blind een echte Ajacied en Marco van Basten een intelligente, onafhankelijke geest? Dan steekt u 'de voetballers' een mes in de rug, mevrouw. Sterker, u bent een achterbaks stropdassentype.

Rot maar gauw op naar het kamp-Ten Have, of wat daar nog van over is.

En dan gek vinden dat ook de club naar de klote gaat.
0 0
Maximus
Daar is heel veel tegen in te brengen. Beetje simplistsich verhaal. Ga je beter maar eens verdiepen in de feiten en de achtergronden, dan begrijp je misschien waar het werkelijk over gaat.
0 0
Rikkie
Jongens, dit gaat nog heel lang duren.... *zucht*
0 0
Elvis313
Weet iemand de volgorde waarin ze zijn benoemd?

Las ergens dat de eerste twee personen die worden gekozen 4 jaar zitting hebben, de volgende twee personen 3 jaar en de laatste twee personen maar 2 jaar. Kan iemand dit bevestigen?
0 0
omisom
Dit doen om continuïteit in de raad te behouden anders zou het inhouden dat de gehele raad volgende stemming weer aftreed en met deze opzet voorkom je dat is in iedere vereniging zo geregeld.
0 0
Maximus
Heb ik ook gelezen. Ik ken de volgorde niet, maar kan deze wel raden als je begrijpt wat ik bedoel. Erg veneukeratief, waarom niet allemaal dezelfde termijn?! Maar goed, het lijkt er op dat Cruijff 2jaar krijgt om iets neer te zetten (is natuurlijk erg kort), dan nemen de oude machthebbers het weer over en scoren ze 2 jaar op de fundamenten van Cruijff en dan gaat het weer mis. De geschiedenis herhaalt zich dan... Maar goed, we'll see
0 0
ALP020
Meerderheid zijn anti cruijff personen, we gaan weer gewoon verder met de oude kliek.
0 0
suske
Er worden nog twee personen benoemt op korte termijn want de raad moet uit 7 personen bestaan. Dat 2 worden waarschijnlijk pro Cruijff mensen.
0 0
medijk
dat vraag ik me af. de ledenraad is nu vervangen door de bestuursraad. henrichs zei dat de bestuursraad - die nu bevoegd is om dat er minimaal 5 mensen in zitten - nu gaat kijken door wie de 2 plekken gaan worden ingevuld.

dus als het nu 3-2 (3 tegen, 2 voor cruijff) dan kunnen deze 3 uit de bestuursraad volgens mij nog 2 kiezen met meerderheid die tegen cruijff zijn.

hopelijk niet natuurlijk
0 0
JohnDylan
Het kamp Cruijff hoefde er maar één uit te stemmen want als er nu nog één pro-Cruijff lid bij komt is het 3-3 en laten we eerlijk zijn het laatste lid (van de supporters) zal waarschijnlijk met het kamp Cruijff mee stemmen. Natuurlijk was het beter geweest als die hele Coronel kliek eruit was gestemd maar ze moeten nu wel inzien dat ze verloren hebben en met Cruijff mee moeten gaan doen.
0 0
ST
Je kunt beter stemmen via wijsteunencruijff punt nl, al 11000 petities getekend..
0 0
medijk
ja hoor en toch weer kiezen voor de oude kliek van coronel door 3 ervan te kiezen in de bestuursraad.
kennelijk zijn de leden zeer tevreden over deze figuren. onbegrijpelijk.

er moeten 7 mensen benoemd worden in de ledenraad, nu moeten er nog 2 bij. waarom zijn die gisteren niet gekozen?
wat een stroperige boel allemaal. het duurt maar en het duurt maar.

vrees toch dat cruijff niet het vertrouwen heeft anders kan ik de uitslag van deze stemming niet verklaren. hebben ze het nou nog niet begrepen?????
0 0
Ibrano9
En de coronel kliek glipt er weer door. Weer 15 jaar wanbeleid ?
0 0
Dijkie
Die heeft waarschijnlijk in al die jaren genoeg konten gelikt en mooie posities weggeven om genoeg steun van zijn maatjes te houden.

Wanneer je echt een nieuw en goed fundament wilt neerzetten moet eerst die hele Coronel kliek eruit geflikkerd worden. Nu heeft ie in ieder geval vriendje Henrichs weer gepositioneerd.
0 0
ajaxkrommenie
het lijkt wel alsof supporters niets te zeggen hebben ?>
0 0
roodenwit
Dan moet ie die zesde een Cruijff man zijn... Enige idee wie, wat, wanneer??
0 0
Kaos
Tijd voor keiharde actie. Willen ze niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. (En nee, nee, geen geweld!)
0 0
brandevoort
Jan Buskermolen , Cees Vervoorn, Tonny Bruins Slot en Dick Schoenaker zijn Pro-Cruijff dus ziet er prima uit....!!
Mooie stemming.
0 0
aJaxppy
Is niet helemaal juist! Bunkerkolen en vervoorn zo niet pro Cruijff! Het is nu drie twee in het nadeel van Cruijff en er zijn nog twee plekken open!
0 0
pimp
Heinrich en vervoorn moeten wij dan maar weg zien te krijgen...
0 0
kratarzu
het is een kleine stap, de volgende 2 maken het verschil, wees blij dat er 1 al weg is en we 2 pro cruijff erbij hebben
0 0
spcHenk
van duivenbode en suurendonk gaan toch niet met deze samenstelling in de raad van bestuur zitten,,,,
0 0
afcamuc
wie is daarvan pro cruijff??
0 0
Dip
Tonny Bruins Slot en Dick Schoenaker.
0 0
AFCACBS410
Tja cruijff gaat het heel zwaar krijgen nu igg..aleen dat laatste lid kan hem helpen
0 0
AFCACBS410
Imo is dit toch wel wat zuur voor johan..aangezien nog steeds die coronel de tweede plaats zal nemen in deze bestuursraad in de persoon van henrichs. Igg wel blocks eruit, wat veel scheel maar dan nog zijn er een meerderheid aan anti cruijff personen aanwezig. Daarbij komt nog eens dat de ledenraad nu. opgeheven zal worden waarin johann dus veel vriendjes had met jongens als molenaar en roy...maargoed cruciaal word igg die laatste plek in deze raad. Hopelijk theo v duivenbode,
0 0
wes
maar het lijkt mij juist goed dat de ledenraad weg is omdat johan daar zeker geen meederheid had. en nu met nog een erbij hopelijk theo van duivenbode en nog een supporter erbij staat het 4-3 voor johan
0 0
janfra
Ik denk dat het over en sluiten is. De leden hebben Johan laten vallen cq hebben onvoldoende vertrouwen om hem carte blanche te geven. Het resultaat vanavond is bedroevend en de effecten daarvan zullen de club nu helemaal verscheuren. De grootste malloten zitten nu in de raad met de geheime agenda om die gymleraar te contracteren. Jammer....
0 0
Julian
Zijn Hennie Henrichs, Jan Buskermolen, Hein Blocks, Cees Vervoorn, Tonny Bruins Slot en Dick Schoenaker aanhangers van Cruijff, Ten Have of een mix??????
0 0
wes
Mix het staat nu 3-2 tegen cruijff
0 0
AFCACBS410
is bij deze de vergadering klaar? of word die lege plek ipv blocks nog vanavond/vanacht ingevuld?
0 0
insectenverdelg
Dat betekend dus dat er 2 pro inzitten, 3 tegen, 1 pelk voor de supporters, en dat alles weer afhangt van de laatste plek waar Blocks eigenlijk plaats zou moeten nemen...
0 0
Ajaxfan18
oke prima en nu?
0 0
roodenwit
Cruijff winnaar of niet??
0 0
AFCACBS410
niet bepaald..henrichs had ten koste van alles eruit gemoeten naar mijn mening. grootste vriend van coronel
0 0
buitenveldert
Inderdaad grote teleurstelling. Wat willen ze nou bij Ajax? Laat ze eens een duidelijk standpunt innemen, dat laffe half om half gedoe heeft nu wel lang genoeg geduurd
0 0
insectenverdelg
Het is zoals ongeveer leke keer weer een gelijkspel. Het staat nu 3-3, ervan uit gaande dat de supporters erbij komen, en dat die voor Cruijff zijn, en dan moet er dus nog 1 ipv Blocks komen...
0 0
AFCACBS410
die ene ipv blocks word cruciaal..maar dan nog. had wel echt verwacht dan men henrichs eruit zou werken ipv blocks, maargoed igg 1 move en dat is beter dan niks. maar cruijff was met een wegstemming van henrichs wss blijer gweest. helemaal als ook blocks het niet had overleefd.

maargoed, we zijn het inmidddels gwend die verdeling.
0 0
roodenwit
Aah kutzooi dan!!
0 0
insectenverdelg
Dat is 1 weg iig, Hein Blocks... Is de rest wel aangenomen?
0 0
AFCACBS410
Tonny Bruins Slot en Dick Schoenaker zijn pro johan...mar er word toch nog 1 lid voorgedragen nu?
0 0
AFCACBS410
Tonny Bruins Slot en Dick Schoenaker
0 0
030591
welke zijn pro-cruijff?
0 0
wes
Bruin slot en schoenaker zeker, die hein blocks niet
0 0
robizkit
Ik ben iig pitten. Hoor het morgen wel. Duur me allemaal te lang.
0 0
kaashaas
jammer
0 0
roodenwit
Wil gaan pitten.. Weer 12 uur aan een stuk werken. Maar kan hopelijk Robizkit nog ff uitlachen
0 0
AFCACBS410
men zal volledig achter cruijff staaan verwacht ik toch wel...hoop met heel mn hart dat duivenbode in de bestuursraad betrokken word!
0 0
030591
Ben beetje zenuwachtig man :P
0 0
Junisderdester
Ajax loot GVVV thuis
0 0
insectenverdelg
Of AZ loot GVVV thuis.....

Maar die beker kan me gestolen worden. heb leiver dat we de volgende 2 potjes winnen in de competitie....
0 0
030591
ajax
0 0
kaashaas
robizklit is Thom Hermsen
0 0
roodenwit
Voor Robizkit: JOHAN JOHAN JOHAN JOHAN!!!!!!!!!! Hoop niet dat hij per ongeluk trainer wordt bij ajax.. Want anders ren je ook ut op veld voor zo'n belabberd karate trap ;-)
0 0
robizkit
Speciaal een berichtje voor mij... wat ontzettend lief... ik voel me vereerd dat je in deze klote situatie van de club tijd hebt om speciaal voor mij een berichtje te typen. Dank je!
0 0
roodenwit
Graag gedaan ouwe!! Wens je nog veel plezier. Gegroet, aanhanger van Cruijff
0 0
grotesmurf
Pas op mensen, Ten have heeft de zwarte band: w w w. broertjes sporthealth . nl/site/ images/ stories/nieuws/ dsc_0099lr_. jpg (spaties weghalen) haha!
0 0
fcvoetbal
Wat Louis heeft gedaan kan gewoon niet. Komen zonder met Johan en de andere te praten. Daarnaast maar beschikbaar blijven waardoor de strijd onnodig lang duurt.
0 0
kaashaas
Straks zegt louis van ... sorry jongens ik was op vakantie !
0 0
StillLife
Zolang mensen praten over echte en onechte ajacieden, pro en anti, slagen die gewonnen (moeten) worden, zal Ajax nog niet geholpen zijn. Zolang de fans hier meer lelijke dingen schrijven over mensen binnen de eigen club dan over andere clubs, is er iets goed mis. Helaas.

Overigens belt Johan volgens eigen zeggen met een I-POD (niet -pad) - dat is een van de weinige humoristische zijpaden van deze crisis.
0 0
insectenverdelg
Zolang er mensen binnen Ajax zich ophouden omdat ze er heel veel aan verdienen met de neven activiteiten, en het sportieve vlak op de 2e plek staat voor deze mensen, maar deze mensen het wel (deels) voor het zeggen hebben, is het goed mis bij Ajax. En dat is nu al een goede 10 jaar aan de hand....
0 0
StillLife
Toch nog een keer reageren. Het verschil tussen mijn 'Zolang'-stukje en het jouwe, is dat het mijne alleen feiten opsomt. Het jouwe is een opsomming van meningen over eventuele beweegredenen, die, omdat ze zo vaak herhaald worden, feiten lijken te worden. Dat is het waar ik zo triest van word. Het gaat niet meer om: hoe zullen we onze club besturen, maar om: jij bent een graaier en jij bent heilig. Wild West-logica: cowboys met zwarte hoeden en cowboys met witte hoeden. Fijn en overzichtelijk.
0 0
insectenverdelg
Klinkt mooi en makkelijk, maar dat een man als een Slop daar nog steeds zit bijvoorbeeld, dat is voor mij een raadsel. De man heeft meer rode cijfers als zwarte cijfers gepresteerd, en het vermogen is gehalveerd. gewoon een feit.

Dan over andere zaken. Er zijn te veel bestuurslagen, waar teveel verdiend wordt imo. wat de club niet makkelijker bestuurbaar maken. Verder wat heeft Coronel en zijn aanhang, want zo kan je een groot gedeelte toch wel noemen, nou eigenlijk bij de club bereikt de afgelopen 10 jaar? Je roept dat er voor mijn verhaal geen bewijzen zijn, maar lees toch maar is het stuk op catenacio over de 5e colonne. Dat is gewoon op feiten gebaseerd overal.
0 0
StillLife
Ik snap ook best wat je bedoelt en ik denk (niet: weet) ook dat de club de afgelopen 10 jaar niet door alleen maar heiligen is bestuurd, maar ik wil zeggen dat het maar zelden zo is dat moeilijkheden/tegenvallers (maar ook successen) de schuld zijn van 1 man of zelfs 1 man en zijn vrienden. Processen op wereldniveau, ongelukkige keuzes van andere werknemers (16 milj voor Mickey), blessures, ballen op lat of paal - die ingewikkeldheid van oorzaken is voor mensen soms moeilijk te accepteren, en dan geven ze iemand die in de buurt was de schuld. Mijn frustratie is dat die houding ons werkelijk geen stap verder brengt. Dat bedoelde ik te zeggen met mijn eerdere 'Zolang'-stukje.
0 0
insectenverdelg
Het is niet de schuld van 1 man. Alleen is de organisatei wel ziek geworden de afgelopen jaren. Cruijff bijv. is ook niet 1 man. er staat namelijk een hele groep achter, die het voetbal centraal stelt. Dat is nou net waar het de laatste jaren mis ging. Alles was belangrijk, behalve het voetbal bijna. Zo'n voorbeeld van Mickey is heel interessant. Je verkoopt een jaar daarvoor Babel voor hetzelfde bedrag, terwijl Mickey niet zoveel meer heeft laten zien als abel had in de eredivisie. Dat was zo'n absurd bedrag. Als daar 1 man voor moet gaan liggen, zeggen dat het verantwoord is, en dat hij daar nooit mee akkoord kan gaan, is dat de financieel directeur wel. Hetzelfde geld voor een salarishuis dat zo uit zijn voegen barst. Daar had Slop ook veel eerder moeten ingrijpen bijvoorbeeld.

Een bal op de paal of lat zal je altijd houden. Net als doelpunten die onterecht buitenspel gegeven worden. Maar dat zijn incidenten, en met een juiste visie kan je dat er op de lange termijn niet laten uitmaken. Het begint bij het voetbal, en het niveau daarvan is schrikbarend gedaald. We worden door provincie clubjes aan alle kanten voorbij gelopen. Terwijl Ajax gewoon een begroting heeft, die 2 keer zo groot is....
0 0
StillLife
Maar misschien (nogmaals: ik weet dat niet) komt dat slechte presteren wel omdat we al 10 jaar lang nooit een trainer op z'n minst z'n contract uit laten dienen. Schuld is sneller gegeven dan het probleem is opgelost.
Slop zal best ook wat goeds gedaan hebben - zo slecht staan we er in vergelijking met andere clubs niet voor. Hij zal ook best fouten gemaakt hebben, zeker. Zal hij die weer maken? Dat is niet zeker.
0 0
Dijkie
Rare is dat de mensen als Slop gewoon kunnen blijven zitten. Wanneer hij deze flaters bij een ander bedrijf had begaan dan had hij al lang op straat gestaan.
Reden: hoort bij de kliek Coronel en die houden elkaar wel de hand boven het hoofd. Posities binnen de clan zijn belangrijker dan het clubbelang voor deze lui.
0 0
Maximus
Stilllife, ik weet niet goed wat ik met je mening moet. Je spreekt allemaal mogelijkheden, voorbehouden en wensen uit, maar zegt eigenlijk heel weinig. Begrijp je wel dat als we jouw visie zouden vertalen in concrete actie, er nooit ergens iets gebeurt of verandert? Natuurlijk is de wereld niet zwart-wit (het is rood-wit!, maar dat terzijde), maar je kunt 15 jaar wanprestatie niet blijven vergoeilijken, en de vele recente pogingen om n.b. Cruijff te liquideren al helemaal niet. Soms moet je inzetten op verandering en kleur (durven) bekennen. Zo ontstaan revoluties en zo creëer je juist weer vernieuwing en... eenheid.
0 0
robizkit
+1 Die vooroordelen en vertekende beelden van personen door de media hebben zoveel invloed op onze club.
0 0
kaashaas
het heeft geen zin om met hem te lulle want hij haat JC.

hij is of anti/ajax... of thom hermsen-obodai

0 0
fcvoetbal
Cruijff kan er helaas niet bijzijn vanwege die wedstrijd. Hopelijk wordt deze slag gewonnen. En hopelijk zijn we dan zover dat Van Gaal de eer aan zichzelf houdt. Zolang hij nog beschikbaar is, blijft het chaos en kan er niet de goede weg worden ingeslagen.
0 0
trainerdv
En wat als de bestuursraad "pro-Cruijff" wordt. Gaan ze dan elke dag proberen Johan te bellen via de I-phone van zijn dochter om advies te vragen?
Grote kans dat ook deze raad binnen de korste keren ruzie krijgt met JC him self en dat er weer een revolutie nodig is om deze mensen dan weer weg te krijgen. Laat het maar lekker een niet pro-Cruijff raad worden met leden die wel altijd geinteresseerd luisteren naar Cruijffs adviezen en ze als leidraad nemen, maar deze niet blind opvolgen en er ook tegen in durven te gaan en zelf beslissingen durven te nemen.
0 0
insectenverdelg
Johan belt niet met de I-phone, maar met de I-pad....

Maar las je goed kijkt, zie je dat het veotballende gedeelte op de toekomst heel homogeen aan het worden is. Dat is nou net het enige stuk dat Cruijff al heeft neer mogen zeggen. En als het goed is, is hij een adviseur, op welke positie dan ook. Het dagelijkse werk moet door de jongere generatie overgenomen worden in de ogen van Cruijff. Dat zijn dus Bergkamp, Jonk en de Boer. Beetje makkelijke opmerking dus....
0 0
kaashaas
helaas heeft het geen zin om op hem te reageren want als je dat laatste al niet begrijpt... dan houd het gwoon op en kun je net zo goed tegen een muur lullen.
0 0
Ibrano9
Ja idd want de afgelopen 14 jaar ging het super en de toptalenten breken onmin door. Zucht.
0 0
buitenveldert
met pro cruijff word bedoeld zijn fisie slimmerik. Dat bestuur maakt zelf de beslissingen net als frank, wim en dennis,cruijff kunnen ze bellen voor advies. niet cruijff alleen maar een grote groep echte ajacieden moeten ajax weer terug brengen naar de basis
0 0
robizkit
zijn fisie? Wat een giller!
0 0
buitenveldert
wat is daar grappig aan
0 0
robizkit
Volgens mij is het visie met V. Met je hengeltje ga je lekker fisie
0 0
kaashaas
doe niet zo kinderachtig en ga lekker een dictee maken of zo.
0 0
buitenveldert
schrijven is niet mijn sterkste punt dat heet dislectie. zegt een hoop over jou om te lachen om een schrijf fout zonder dat je iemand kent. gelukkig is er onderzocht dat mensen met een dislectie gemiddeld een hoger iq heeft dan iemand anders ik heb zo te merken in ieder geval een een groter eq dan jij
0 0
Ibrano9
Pas op straks gaat ie nog tegen je schreeuwen op zijn van Gaals :p
0 0
buitenveldert
inderdaad ben jij nou zo dom of ben ik nou zo slim!!!! hahaha
0 0
insectenverdelg
Maar robizkit is dan ook een totaal mens.....
0 0
kaashaas
hij maakt de cirkel weer rond
0 0
robizkit
Een groter EQ? Dat zal best. Een hoger IQ dat betwijfel ik ten zeerste.
0 0
afcamuc
nu ga je zelfs nog verder terwijl je WEET dat ie dislectie heeft?! Wtf is mis met jou?
0 0
kaashaas
kan beter kijken wat er goed met hem is ben je sneller klaar
0 0
buitenveldert
haha ik zeg niet dat ik een grotere iq heb dan jij maar dat jij beweert dat jou iq wel groter is dan de mijne zegt weer genoeg over jou. jij maakt je zelf echt belachelijk. even terug kijken wat schreef je ook al weer, wat is er nou belangrijker dan ajax? om vervolgens te schrijven dat geld belangrijker is. jij bent inderdaad echt slim man
0 0
robizkit
Kerel hij KAN niet eens bij Ajax werken nu! Dus waarom zou hij dan dat salaris opgeven? Is toch bullshit?
0 0
buitenveldert
Dat was in het begin niet het geval dat was pas na de rechtzaak.
Ik ga nu iets doen wat jij al de hele tijd doet, slapen
0 0
OnkelXXX
Laat die droppert nou toch lekker gaan man. Mensen met persoonlijkheidsproblematiek zijn niet te veranderen. Hij hoort je niet. Veel te druk met zichzelf.
0 0
kaashaas
het heeft geen zin om met hem te lulle want hij haat JC.

hij is of anti/ajax... of thom hermsen-obodai


0 0
Junisderdester
Als je hoofdletters gebruikt dan kom je ook slimmer over
0 0
insectenverdelg
Uitloop is imo in dit geval een goed teken. Dat kan er namelijk op duiden dat de voorgedragen kandidaten (deels) niet zijn geaccepteerd, en er dus andere voorgedragen worden....
0 0
robizkit
Is Keje er niet vanavond? Er is nog niks uitgelekt namelijk...
0 0
roodenwit
Robizkit, doe je ut erom of niet?? Want je komt behoorlijk wanhopig over man? Nou ik hoop voor jou dat Cruijff verliest.. Ik hoop van niet want ten have is een smerige kwal!! Cruijff is ajax. Succes Robizkit! Je zal wel veel echte ajacieden in je omgeving hebben? JOHAN CRUIJFF=AJAX
0 0
robizkit
Wat moet het vervelend zijn om geen eigen mening te hebben zeg.... En omdat iemand anders een andere mening hebt is het allemaal wanhopig. 100 keer posten voor Cruijff mag wel, maar 100 keer posten tegen Cruijff mag weer niet. Beetje jammer.
0 0
roodenwit
Bij deze ben je gezakt!!! Haha mijn eigen mening is dat ik Cruijff bewonder voor ze vechtlust en wat hij heeft betekent voor de club
0 0
Junisderdester
Blij dat er niks uitlekt. Geeft goede hoop
0 0
CrazyJew
Vind het niet zo boeiend hoor dat hij er niet is. Elk normaal mens weet dat je niet al je verplichtingen kan afzeggen. Deze wedstrijd is voor de catalanen in politiek opzicht heel erg belangrijk en maar 1x per jaar.

Tel daarbij op dat de mensen die nu vergaderen echt niet compleet doof zijn voor wat ze op de ava hebben gehoord. Alles is gezegd en Cruijff zijn mensen zitten er ook.

Verbaasd me trouwens dat mensen denken dat wanneer de beslissing in voordeel Ten Have valt, Cruijff opgeeft. Geloof me nou, zelfs daar ligt al een scenario voor klaar hoor.
0 0
robizkit
Die wedstrijd is toch niet morgen of wel soms? Waarom hoeft hij geen prioriteiten te stellen en zijn trouwe volgers wel? Waarom moeten die wel de moeite nemen andere belangrijke afspraken opzij te schuiven? Het beslaat van vandaag heeft niks te maken met Ten Have. Ook als ten Have weg is en er een anti JC bestuursraad zit, is het einde alsnog nabij voor JC. Dan komt er een antibestuursraad met een anti RvC die op haar beurt een AD gaat aanstellen. Zal me niks verbazen als ze gewoon met LvG op de proppen komen.
0 0
CrazyJew
Gast, die man is hier contstant. Hij vult zijn zakken niet, dat doet jou grote vriend wel.
0 0
robizkit
is 1 keer in de 3 maanden en nu toevallig 1 x in de 2 weken constant? Hou toch op!
0 0
kaashaas
waarom ga je niet met een spandoek bij de arena staan met go ten have go!!
0 0
Julian
Zijn Hennie Henrichs, Jan Buskermolen, Hein Blocks, Cees Vervoorn, Tonny Bruins Slot en Dick Schoenaker aanhangers van Cruijff, Ten Have of een mix?
0 0
robizkit
Triest zeg... iedereen oproepen om te komen en zelf weg blijven en je stem laten verdampen. Wat is er nu weer belangrijker? Een golfpartijtje bij nacht?
0 0
Ibrano9
Welke stem :?
0 0
robizkit
De stem om voor of tegen de bestuursraad te stemmen misschien? Daar gaat het hier toch om?
0 0
Ibrano9
Maar Cruijff kan zelf niet stemmen ?
0 0
robizkit
Waarom niet? Hij is lid van Ajax en heeft dus stemrecht.
0 0
buitenveldert
Gelukkig weet jij hoe cruijff zijn agenda er uit ziet. jou favoriet wacht eerst op zijn poen uit bayern voor dat hij bij ajax wou beginnen helaas voor jou heeft hij gisteren helemaal zijn eigen glazen in gegooid
0 0
robizkit
Wat is er nou in godsnaam belangrijker op je agenda dan Ajax? En ik zou ook eerst die 4 miljoen binnen willen hebben voordat ik ergens in zou stappen. Of denk je dat het nu slim is dat van Gaal in deze slangenkuil stap? Kom over een half jaar maar als de rust terug is, Cruijff terug naar Barca is en er een anti Cruijff bestuursraad zit.
0 0
Dijkie
Wat is er belangrijker? Waarschijnlijk die 4 miljoen , anders zou je wel per direct beginnen. Helemaal als je al genoeg geld hebt zoals Louitje.

Buitenveldert heeft groot gelijk, Louitje heeft zijn eigen glazen ingegooid door Ten Have te gaan verdedigen. Als hij wat meer betrokken was bij Ajax had hij het nieuws gevolgd en geweten wat voor rattenstreken Ten Have inmiddels heeft uitgehaald!
0 0
CrazyJew
Mijn god, is ie weer hoor Rob"Pis"Kit. Hoor hem tegenstrijdig lullen dan. Hij zegt" Wat is er nou belangrijker als Ajax" Om vervolgens te zeggen " En ik zou ook die 4 miljoen binnen willen hebben"

Hiermee geef je aan dat wanneer jij 4 miljoen tegoed hebt en Ajax staat in brand, je toch eerst ff wilt cashen voordat je gaat blussen. En jij wil ff een mening hebben over Cruijff? Gast ga je bek spoelen.
0 0
robizkit
van Gaal kan nu toch niks doen volgens mij? Ook al zou die willen, dan nog is zijn benoeming opgeschort. Tuurlijk ga je dan cashen.
0 0
CrazyJew
Was ie sowieso al van plan,
0 0
robizkit
Nee want hij wilde in eerst instantie met Bayern gaan praten en per 1 jan beginnen. Dat is nu onmogelijk gemaakt en dus moet hij wel wachten.
0 0
buitenveldert
is niet waar louis heeft nooit met bayern daar over gesprokken en wou zijn jaartje doorbetaalde vakantie uitzitten
0 0
CrazyJew
Was ie sowieso al van plan,
0 0
buitenveldert
dus eerst vraag je wat is nou belangrijker dan ajax om vervolgens zelf te zeggen dat geld belangrijker is. Johan krijgt geen kwartje betaalt zelf zijn vliegtickets advocaat enz enz daar kan louis nog een voorbeeld aan nemen. wat echt belangrijker kan wezen is 1 het kunnen verplichtingen zij zoals jannus 18 zegt 2 familie is belangrijker 3 gezondheid is belangrijker.
0 0
robizkit
Louis van Gaal is niet gek. Er nu instappen, terwijl zijn voorgenomen bedoeming is opgeschort, zijn salaris daar kwijtraken en er vervolgens uitgetrept worden. Hij is niet achterlijk he
0 0
CrazyJew
Er was toch niks boven Ajax zei je net? En daarnaast geloof ik niet dat onzee louis er een baco minder om drinkt hoor, bijlange niet.
0 0
IamLegend
Hij is rond deze tijd altijd op vakantie met zijn familie
0 0
roodenwit
Moet morgen geloof ik als bondscoach optreden...
0 0
robizkit
op vrijdag een interland? Volgens mij zondag pas. Maar de consequenties zijn voor hem. Achteraf niet gaan huilen net zoals vorige keer.
0 0
roodenwit
Jezus gast... Relaxed of is ut je missie om als anti Cruijff door het leven te gaan?? Respecteer je mening maar mijn is: Ten have pleur op met je zooitje en heel snel!
0 0
robizkit
Resprect voor je mening.
0 0
OnkelXXX
Robizkit is een lekker gefrustreerd apie!

Lekker laten gaan!
0 0
kaashaas
hij is anti-cruijff en pro coronel en ten have
0 0
roodenwit
Je opstelling bij jou profiel zegt genoeg.. Ten have verstand ;-) haha
0 0
robizkit
Zegt de man met el hamdaoui in de spits en 10 spelers in het veld. Of is de nieuwe JC filosofie zonder rechtermiddenvelder speler?
0 0
buitenveldert
jullie spelen in ieder geval allebei zonder keeper ; )
0 0
roodenwit
Haha vindt Cruijff overbodig.. ;-) man, weet niet eens hoe me profiel eruit ziet.. :-P
0 0
robizkit
Cillesen in de goal hoor.
0 0
roodenwit
Ja, wist je dat niet?? Serieus staat hamlap er nog in? Kan je nagaan hoe ik ermee mee "bezig" ben. ;-) snap aan jou gewoon niet dat je alles afkraakt wat Johan doet etc
0 0
StillLife
Ik word zo langzamerhand erg somber van al dat gepolariseer. De donkere dagen zullen daar ook wel mee te maken hebben. Op elke slak wordt zout gelegd - waarom is het nu ineens een probleem dat Cruijff verhinderd is? Ik dacht dat het niet om Cruijff ging, maar om zijn gedachtegoed. Ik heb al eerder gepost dat het volgens mij zo is dat de kern van het probleem is dat mensen de ideeen niet kunnen scheiden van de personen. In het Parool las ik een verstandig stukje van - sorry - Van Gaal, over de visie op de jeugdopleiding. Hij zei dat de jeugdopleiding het allerbelangrijkst was (waar hebben we dat eerder gehoord) en dat de visie die Cruijff nu nastreeft al 20 jaar in beleidsplannen geschreven staat. Ik denk ook werkelijk dat Van Gaal veel goeds ziet in die visie. Veel voetbalverstandigere mensen (zoals De Boer) hebben dat eerder ook al gezegd.
Ik vrees dan ook dat er eigenlijk nauwelijks onenigheid is over hoe de club verder moet qua visie, maar dat de problemen karakterologisch zijn en dat allerlei mensen die zich gewoon of buitengewoon inzetten voor de club ineens moeten leven met het stempel tot 'een kamp' te horen, en de schuld krijgen van het feit dat Ajax eenvoudigweg de afgelopen 10 jaar geen heel goed antwoord heeft kunnen vinden op de veranderingen in de voetbalwereld. Dat komt: er moet altijd iemand de schuld hebben - ook al is het in het leven nu eenmaal zo dat er periodes zijn waarin dingen niet gaan zoals je zou willen, ondanks je inzet. En dan is het wel zo makkelijk om de gestudeerde niet-voetballende manager de schuld te geven.
Wellicht krijg ik weer de reactie 'Wat kan jij slap lullen, zeg' of 'Hoe kun je nou niet VOOR Cruijff zijn' - dat moet dan maar. Hopelijk is er ook iemand die dit leest en denkt: inderdaad. Want, zoals gezegd - ik voel me somber en soms een verdwaalde in een razende menigte.
Laten we hopen op een rustig en succesvol 2012
0 0
JohnDylan
Suurendonk, Van Duivenbode, Tonny Bruins Slot en Dick Schoenaker moeten geval in de bestuursraad komen. Zelfs als er dan wat mensen van het kamp Coronel bij komen zal het kamp Cruijff in de meerderheid zijn en zal er dus in ieder geval een pro-Cruijff RvC aangesteld kunnen worden.

Trouwens zou ik graag de kop van Coronel willen zien mochten Hennie Henrichs, Jan Buskermolen, Hein Blocks en Cees Vervoorn allen niet genoeg stemmen krijgen.
0 0
datmagniethe
Hennie Henrichs, Jan Buskermolen, Hein Blocks, Cees Vervoorn zijn vier mensen die niet in die bestuursraad mogen komen te zitten!
Ik begrijp hier niets van... Nu gaat het weer mis en komen die Coronel-mannetjes alsnog aan de macht.
Dan liever van Duijvenbode en Suurendonk.
0 0
pizzapunt
dom van Cruijff, wie weet gaan zw weer achter je rug om!
0 0
Toon meer reacties