Ajax B1 ruim langs PSV B1

SP, 15-12-2011 om 19:24, 3989 views, Ajax.nl/AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax B1 heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop overtuigend gewonnen. Op de Toekomst werd nummer drie PSV B1 met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd. Bij rust stond Ajax B1 met 3-0 voor. De aanvallers Sheraldo Becker, Queensy Menig en Elton Acolatse (voorheen Elton Armah) waren trefzeker voor de ploeg van Orlando Trustfull. Na rust viel de 4-0 door een goal van verdediger Joey Papamelodias en konden de Eindhovenaren de eretreffer maken.

Opstelling Ajax B1:
Stan Bijl; Kenny Tete, Damian van Bruggen, Jairo Riedewald, Joey Papamelodias; Djavan Anderson, Branco van den Boomen, Django Warmerdam; Sheraldo Becker, Queensy Menig, Elton Acolatse. Invallers: Zakaria El Azzouzi, Dylan Nieuwenhuijs, Arnoud de Moor, Gavier Eustatius, Danny Bakker.

De B1 van Ajax bleef in de eerste seizoenshelft, na de terechte nederlaag in de eerste competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen B1, twaalf duels op rij ongeslagen. Elf duels werden in winst omgezet. Tegen Willem II B1 verspeelde de B1 op de valreep punten (2-2).


SC Heerenveen B1 en Ajax B1 gaan samen aan de leiding. Beide ploegen hebben 34 punten uit 13 duels. Het doelsaldo van de Friezen is iets beter: +25 om +23 voor Ajax. Nummer drie FC Twente B1 behaalde 26 punten uit 13 duels. Het eerste duel na de winterstop is direct de topper tussen Ajax B1 en SC Heerenveen B1.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
stefan pluim
Heb ze onderlaatst tegen 010 zien spelen, en was aardig onder de indruk.
Heb 6-7 namen aangekruisd en ben benieuwd wat hieruit komt.
Was vooral onder de indruk van de voorhoede, de 2 kleine middenvelders en
2 man achterin, waarvan 1 zelfs 1e jaar bleek.
Is toch altijd maar afwachten met die leeftijd.
Dacht wel direct aan de nieuwe Rijkaard en Olsen.
0 0
l0l
Zitten hier nog wat talenten in die het waar gaan maken? Ik kijk eerlijk gezegd te weinig de jeugd alleen de A1 zo en dan. Wie zijn de grote talenten in Ajax B1?
0 0
ELPISTOLERO
B1 en A1 doen het toch wel erg goed, dat stemt me positief :)
0 0
JohnDylan
De B1 is zeker geen zeer talentvolle lichting maar onder Trustfull maken alle spelers wel een gestaagde progressie door. Volgens mij is Trustfull een zeer goede jeugdtrainer en ik zou graag zien wat hij met een talentvollere lichting kan doen. Becker, Tete, Vd Boomen en Kishna (maar die is al een tijdje geblesseerd en zal dat ook nog wel een tijd zijn) zijn de grotere talenten uit deze lichting maar verder is het helemaal niets.

Wil Ajax komend seizoen weer een goede A1 hebben dan moeten er heel wat spelers van buitenaf worden gehaald.
0 0
Vinc-ajacied
iig talentvoller dan die van de lampjes, en de kakkies.

Maar er zitten idd misschien 2/3 ponentiele Ajax-spelers in. 2 twijfelgevallen maar denk dat die het niet redden. Kishna is wel een wereldspeler, de echte uitblinker!
0 0
JohnDylan
Kishna kan een wereldspeler worden en is een genot om naar te kijken maar heeft wel een zeer zware blessure en het is nog maar de vraag of hij daardoor zich optimaal kan ontwikkelen. Kraakbeenblessures zijn blessures die een speler zijn loopbaan kan kosten.

Zelf vind ik Tete een zeer leuke speler. Rechtsback die zowel verdedigend als aanvallend sterk is en ook een beetje body (geen reus maar geen ukkie) en snelheid heeft.
0 0
mulder7
begin dan maar met kopen bij koploper heerenveen b1 2 klasgenoten van mij spelen daarin spits en topscorer van de competitie Pascal Huser en international en een "10" Wouter Marinus met 8 goals ook erg belangrijk! jammer dat Marinus net een contract getekend heeft.
0 0
JohnDylan
Heerenveen heeft inderdaad zeer talentvolle spelers bij de B1 rondlopen. Marinus heb ik te weinig zien spelen maar Huser maakt een zeer goede indruk op mij. Het zou volgens mij een goede speler voor Ajax zijn. Ik begrijp eigenlijk niet waarom hij niet voor Oranje speelt.

Met Kishna als linksbuiten, Huser in de spits en Becker op rechts zou de A1 ook volgend seizoen een goede aanvallende linie hebben. Fischer kan dan als rechtsmid spelen zodat er ook wat meer creativiteit op het middenveld komt (wat de A1 goed kan gebruiken als Klaassen en Bouy na dit seizoen te oud zijn). Toch denk ik dat Fischer uiteindelijk als spits beter tot zijn recht komt.

Heerenveen heeft sowieso wel een aardige jeugdopleiding. Narsingh (hoewel deels opgeleid door Ajax), Goueweleeuw en Valpoort zijn drie andere spelers door hun opgeleid die ik graag bij Ajax zou zien spelen.
0 0
ELPISTOLERO
Dank voor de info! Vd Boomen is die jongen die vorig jaar van Willem II is gekomen toch?
0 0
JohnDylan
Ja, goede speler maar jammer genoeg een beetje aan de langzame kant. Iemand vergeleek hem met Bouy en dat vond ik wel een goede vergelijking. Beide hebben een zeer goede techniek in beide benen maar moeten sneller in de omschakeling worden.
0 0
Lourens83
haah die lampjes blijven rammel krijgen van ajax deze week
0 0