'Denken aan Messi-rol voor Eriksen'

sv, 14-10-2011 om 09:14, 2374 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Frank de Boer overweegt Christian Eriksen in de spits te zetten en hem een 'Messi-rol' te geven. 'Daar denk ik inderdaad wel eens over na en we hebben het ook wel eens besproken', zegt De Boer.

De Boer zal het niet tegen AZ gaan proberen: 'Deze fase van het seizoen leent zich er niet voor om te veel te experimenteren'.

De Jong optie
Siem de Jong is een goede optie: 'Siem is inderdaad een optie. Hij heeft al vaak bewezen dat hij ook op deze positie goed uit de voeten kan, met de kampioenswedstrijd tegen FC Twente als beste voorbeeld voor iedereen. Zijn onverzettelijkheid spreekt me aan en hij is belangrijk voor het team'. (foto: Orangepictures.nl)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JKroondijk
Sommigen hebben echt zo'n kort lontje wat betreft F. de Boer!
Eriksen scoorde in de jeugd ook aan de lopende band dus zou hem best eens op de spits positie willen zien. En dan Janssen doorgeschoven naar voren en Anita op de plek van Janssen, moet toch wat op kunnen leveren denk ik zo!
0 0
tonny
kunnen de broer van de jong niet krijgen die is veel beter
0 0
AFCA19
eriksen mag messi zn schoenen niet eens poetsen
0 0
RobertoStrife
Man-o-man.. Dit zou zo fucking dom zijn. Eriksen is een spelverdeler, die zet je toch niet voorin! Siem belangrijk voor het team? Wanneer dan? Ik begin steeds meer te twijfelen aan Frank hoor, als hij ooit Eriksen in de spits zet, Janssen CM en Siem rechts, dan is het voor mij wel klaar.

Ik probeer wel vertrouwen te houden, maar sommige beslissingen/opmerkingen snap ik gewoon echt niet.
0 0
Maniche
Je wordt kampioen, wat doe je!? Een trage dertiger op de as van je elftal posteren en klagen dat het team stokt.. Diezelfde dertiger die bewierookt wordt om zijn vrije trap en schot... Waarom doet Frank net alsof iedereen gek is, en blijft hij janssen op de verkeerde plek posteren? Eriksen een Messirol (krijg het bijna mijn strot niet uit) ... prima! Maar zet Janssen dan op 10!
0 0
trainerdv
Niet te vergelijken. Messi's specialiteit zijn zijn dribbels en scorend vermogen, Eriksen is meer van de steekpass links en rechts en heeft (vooralsnog) een slap schotje. Geen spits dus.
0 0
Daantje Makkes
Siem in de spits en Bulykin op de bank, de rest is logisch.
0 0
brazill
Ja ik vind Siem de Jong dit seizoen erg zwak
Vindt het ook erg raar dat FDB zo gecharmeerd van hem is
gewoon janssen na voren schuiven
en dan Enoh erachter
0 0
grotesmurf
Eriksen wordt het nieuwe eeuwige talent, mark my words. Hij geeft namelijk nog steeds niet de doorslag, iets wat hij wel moet gaan doen wil hij zich gaan onderscheiden als nummer 10.
0 0
Tifosi
Hoe komt het toch dat FdB zo een groot fan is van Siem de Jong? Ik vind die jongen echt een zeer matige speler van het niveau NAC.
0 0
dennyf
Eriksen en dan Janssen erachter Boerrigter en Sulejmani op de zijkanten! klinkt niet verkeerd!
0 0
Whizzle
Mocht Ajax verliezen, dan zou ik dat beter kunnen verkroppen met een experimentele opstelling dan met een opstelling waarvan we al weten dat die niet optimaal is.
Maargoed, we zullen Frank in al diens wijsheid moeten vertrouwen..
0 0
flowerofscotlan
Ajax had vroeger een voorzitter die zei ; het geld staat op het veld.Dan hadden Douglas Mertens en Ruiz hier nu gespeeld, en mischien Babel in de spits.Maar het gaat nu om de aandelen, dus blijf hopen op goede jeugdspelers...
0 0
flowerofscotlan
hahaha de jong zn onverzettelijkheid spreekt me aan....messi-rol voor eriksen....zoek lekker een baan bij toys r us.
0 0
omisom
Ik denk dat Frank vasthoud aan zijn vorige opstelling want daar is hij heilig van overtuigd dus veel schuiven zal hij niet doen. En waarom niet iets uitproberen zal de tegenstander altijd verwarren.
0 0
afca1985
Siem in de spits, Theo naar voren en Enoh dan op VM. Hopelijk loopt het als een tierelier Zaterdag en speelt Theo niet meer op VM. Eindelijk een keer de 0 houden is ook wel een keertje fijn.
0 0
Raikkonen94
Frankie, ga nu niet weer met Eriksen lopen goochelen en zet hem gewoon neer op de plek waar hij goed is: achter de spits. Gewoon, zoals velen zeggen, Siem in de spits en Theo samen met Eriksen als aanvallend middenveld. Ik vrees dan dat Enoh als VM moet gaan spelen, aangezien we Anita nodig hebben als linksback. Maar goed, dit is even niet anders. Over 2 weken is Boilesen hopelijk weer fit en kan hij links spelen. Bulykin alleen erin als je met nog een kwartier te spelen achter staat, de rol die hij tegen PSV vertolkte dus.
0 0
LuckyLuk
Siem in de spits, Janssen plekje vooruit en Anita of Enoh erbij op het middenveld. Misschien komt deze blessure wel niet zo heel slecht uit en zorgt dit ervoor dat Frank inziet dat Janssen niet op de VM positie thuis hoort.
0 0