Weer winst A1; zure nederlaag A2

SP, 24-09-2011 om 17:06, 2090 views, Ajax Showtime | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.
Ajax A1 heeft ook de vierde competitiewedstrijd gewonnen. In Rotterdam won het hoogste jeugdelftal met 1-3 van Sparta A1. Sparta A1 kwam na 7 minuten nog wel op voorsprong, maar voor rust stond de A1 alweer voor door twee treffers vlak voor rust. Na de rust besliste Ajax A1 het duel. Rowendy Schoop, Youssef Fennich en Davy Klaassen scoorden.

Ajax A2 verloor zaterdag zeer ongelukkig. Tegen titelkandidaat ADO Den Haag A1 vielen de winnende goals pas ver in blessuretijd. De A2 had moeite met het vroege druk zetten van Den Haag A1. Na een 20 miniuten kwam ADO A1 dan ook verdiend op voorsprong door een goal uit een vrije trap,

Daarna kwam Ajax terug in de wedstrijd door een benutte penalty van Sinan Keskin.In de tweede helft lag het tempo een stuk lager met over en weer kansen. In de 80e minuut kreeg de thuisploeg een penalty maar keeper Norbert Alblas stopte de penalty uitstekend. Ver in de blessure tijd ging het alsnog mis voor de ploeg van Dean Gorré. ADO scoorde in de 93 en 96e nog tweemaal en de A2 stond weer met lege handen.

Opstelling Ajax A2:
Norbert Alblas; Sir-Ralph Owusu, Donny van der Wal, Hidde Prijs, Stefan Marinkovic; Emran Barakzai, Sinan Keskin (Denzel James), Khaled Salim; Derwin Martina, Djarno Hofland, Mouhsine El Yaacoubi.

Ajax B2 verloor dinsdagavond met 4-0 van De Graafschap B1. Ajax C1 bekerde zaterdagochtend tegen ADO Den Haag C1. Beide teams hielden elkaar in balans: 4-4. Ajax C2 verloor na een 1-2 voorsprong met 4-2 bij AZ C1. Kaj Sierhuis en Javairo Dilrosun maakten de goals voor Ajax C2. Ajax D1 won met 8-0 van Zeeburgia D1.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxkampioen14
weet iemand waarom Bouy niet speelde?
0 0
JohnDylan
Waarschijnlijk omdat hij nu veel met Jong Ajax mee doet.
0 0
Tom
Heey!! Jaja eerste reactie! :)
0 0
RobertoStrife
Heel knap.. Ga toch weg met dat puberale gezever man..

OT: De A1 is goed bezig!
0 0
Daneman
Gaaf zeg, hier is de tweede!
0 0