Grote namen trainen het eerste

Ajax Showtime, 22-09-2011 om 20:27, 1402 views, Ajax TV | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
Vandaag trainde Ajax op sportpark de Toekomst ter voorbereiding op de kraker tegen FC Twente van aanstaande zaterdag. De bezoekers van de training werden beloond met een aantal leuke verrassingen. Naast de bekende gezichten als Frank de Boer en Dennis Bergkamp, waren namelijk ook Marc Overmars, Bryan Roy, Edgar Davids, Wim Jonk en Jaap Stam aanwezig om de selectie te trainen.

Zo is op onderstaande beelden te zien hoe Jaap Stam wat technieken bijbrengt aan verdediger Ricardo van Rhijn en Dennis Bergkamp de schietkunsten van Christian Eriksen en Theo Janssen onder handen neemt.

Opvallend is dat na 56 seconden te zien is hoe Mounir El Hamdaoui en Ismaïl Aissati zij aan zij met selectiespelers Miralem Sulejmani en Kolbeinn Sightorsson een persoonlijke training van Edgar Davids krijgen.

Op de beelden van Ajax TV is eveneens te zien hoe, naast Miralem Sulejmani en Kolbeinn Sightorsson, ook Vurnon Anita weer volledig mee kan trainen. De verwachting is dat alle drie de spelers weer inzetbaar zullen zijn tegen Twente. (Foto: Orange Pictures)

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
hoonxxx
nog ff en dan traint een heel elftal oud spelers het eerste.......liepen er een paar stage of zo?
0 0
De Kleine Gener
pragtige namen
0 0
ELPISTOLERO
Site ligt te pitten?

Roda uit, pittig partijtje. 26 oktober Roda JC - Ajax, 29 oktober Roda JC - Ajax. Dat worden leuke dagen in het Limburgse.
0 0
Liefhebber
Heel goed dat dit gebeurt. Zo vaak als het maar kan. Tevens neem ik aan dat die gasten (Bergkamp, Stam etc) ook regelmatig videobeelden specifiek met bepaalde spelers bespreken.
0 0
Starkoo
Ozin we maken Roda in!
0 0
PaardisgeenRuit
Beker kunnen we ook vergeten zie ik.
0 0
LuckyLuk
opbokken met je negatieve gelul!
0 0
Vinc-ajacied
Obodai alles lekker jongen?
0 0
ajaxJodin
pffffffffffffffffffffffff
0 0
DemyDeZeeuw
roda uit. dag beker.
0 0
De Kleine Gener
Hallo Hermsen ben je weer terug jongen.. sjonge jonge heb je nou nog steeds nie door dat je nie gewilt ben hieroo??
0 0
AjaciedNB
wie ben jij dan haha
0 0
PaardisgeenRuit
Ben toch bang dat ook dit heerschap deze verwende jongelui niet aan het ballen krijgt. Ik snak naar een heerlijke voetbalavond aanstaande zaterdag. Bakje nootjes een Jonghe Jenever, alles is in huis. Hoop alleen dat heer de Boer zijn koppigheid opzij kan zetten en gewoon een logische en normale opstelling uit de hoed tovert.
0 0
AjaxPlayerDeKan
Word ook een beetje misselijk van Moenier en die Assaidi in de header hierboven. de Boer mot onze spelers beschermen we weten zelf dat onze Marokkaanse vriend verscheidene mensen bij de keep gepakt heb + onze ster weggejaagd onze Suarez.
0 0
Vinc-ajacied
Ik spreek geen 010's dus ga lekker ergens anders motten.
0 0
Daantje Makkes
Ooit van bekrompen tolerantie gehoord?

Ja, er bestaan ook Zuid-Hollandse Ajacieden en die kennen gewoon plat ouwehoeren en dat heb jij maar te accepteren, waar je ook vandaan mag komen.
0 0
AjaxPlayerDeKan
Tog ongelovelijk dat Mounier weer een kans krijg van de Boer. Die jongen word uitgespuwd door het publiek en terecht. Niet goed voor het team en lekker mee laten trainen met Ajax. Die jongen ken je beter thuis laten of lekker indiviedueel laten trainen. want dit is niks
0 0
Black Bath Towe
Ajax 1 en Jong trainden samen. Heb een mooie gevarieerde training gezien. Heerlijk genoten van het partijtje aan het eind, dat door Jong werd gewonnen. Goede zaak om al die oud-spelers op het veld te zien. Om maar niet te spreken van alle voetbaltechnische veranderingen, die niet zichtbaar zijn. Beste voetbalclub!

Overigens, op de videoclip zie je Mounir vanaf 0:17 (van rechts naar links). Zijn inzet was voorbeeldig. Zie ook foto's op www(punt)flickr(punt)com(forward slash)photos(forward slash)ajax2011-12
0 0
pizzapunt
Aisatti en MEH op 0:55? wtf?
0 0
Meesmuijres
Dat dacht ik ook, :0
0 0
pizzapunt
Heeft Theo zijn knie weer overbelast aan dat tapie om zijn knie te zien?
0 0
IamLegend
janssen als spelverdeler dat beloofd wat,..
0 0
pizzapunt
mooi om te zien
kunnen ze zeker wat van leren van die grootheden om het veld!

maar wat mij opvalt is het bandje/tape om theo's knie? gaat dat weer de verkeerde kant op mensen?
0 0
Tessa
Theo heeft een chronisch knieprobleem, hij krijgt voor elke wedstrijd een injectie in zijn knie. Dat kreeg hij bij Twente ook al de laatste helft van het seizoen. Na de laatste competitiewedstijd zou hij daar zelfs aan geopereerd worden maar door de transfer is de operatie afgeblazen aan de kant van Twente. De arts van Ajax vond een operatie niet nodig.Dit is niet iets van de laatste tijd maar dateert al van meer dan een half jaar terug. Het is chronisch,dus gaat het niet over helaas.
0 0
pizzapunt
oke, wist ik niet, dacht dat het gewoon een overbelasting was en dat het nu weer hetzelfde probleem zou zijn, bedankt
0 0