Jongelingen trainen mee

sv, 18-08-2011 om 15:05, 1750 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frank de Boer blijft er van houden om zijn A-selectie aan te vullen met jeugd. Voor de training van donderdag maakte hij gebruik van de diensten van van de veldspelers Yener Arica, Tom Boere, Ruben Ligeon, Dico Koppers, Ricardo van Rhijn en Jody Lukoki. Ook de keepers Warner Hahn en Peter Leeuwenburgh trainden mee met de selectie.

Jan Vertonghen trainde opnieuw volop mee met de groep. Op de foto zie je aanvaller Arica. (foto: Orangepictures.nl)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JBxxx
Afca fan van Fischer! Wordt grote spits in de toekomst!
0 0
ajaxjodenadam
Leeuwenburg is eerstejaars A volgens mij? Zal wel een goeie zijn dan
0 0
JohnDylan
Inderdaad hij is pas eerstejaars A-junior en hij is zeker een groot talent, misschien wel het grootste keeperstalent op de Nederlandse velden. Hij heeft zijn lengte ook enorm mee (1.96 meter). Hahn is trouwens ook een groot keeperstalent.

Ik vind dat de derde keeper van Ajax altijd een eigen opgeleid talent moet zijn die ook de keeper van Jong Ajax is. Hahn zou in mijn ogen de derde keeper (en dus keeper van Jong Ajax) moeten zijn dit seizoen, en niet Verhoeven.
0 0
ajaxjodenadam
Kunnen ze hem niet doorschuiven dan? Voordat clubs uit t buitenland het misschien in de gaten krijgen ook vastleggen lijkt me. Of is hy dat al?

Helemaal mee eens.
0 0
ajaxjantje
Eindelijk weer een keer Ricardo van Rhijn !!!
De meeste mensen bij ajax zeggen dat hij beter kan worden dan Gregory van der Wiel
0 0
JohnDylan
Van Rhijn is meer een centrale verdediger dan rechtsback, daarbij is Ligeon als rechtsback ook beter en talentvoller. Van Rhijn is wel een groot talent al staat hij al een paar seizoenen stil in zijn ontwikkeling. Hij moet nu of dagelijks met de A-selectie mee trainen of worden verhuurt want hij moet dit seizoen (net als Castillion en Bonevacia) stappen in zijn ontwikkeling gaan maken en dat kan hij niet doen door met Jong Ajax mee te trainen en spelen.
0 0
ajaxjantje
Ja, hij moet dit seizoen verhuurd dat wel !!
maar Van der wiel begon ook als centrale verdediger
0 0
Frank e
Waar was klaassen ik vind dat toch wel een van de grootste talenten die ze daar nu hebben ..
0 0
JohnDylan
Jongens als Klaassen, De Sa, Denswil en Bouy hebben gisteren met de A1 een wedstrijd gespeeld in de NextGen Series en het is dus begrijpelijk dat ze vandaag niet met de A-selectie mee mochten trainen maar het is toch wel heel erg wachten totdat deze jongens zo ver zijn. Ligeon en Lukoki hebben zeker talent maar wereldtoppers zullen ze niet worden en Klaassen en Denswil hebben wel dat potentieel en De Sa en Bouy (mits zijn handelingssnelheid omhoog gaat) kunnen daar dicht bij komen. Deze jongens moeten niet stokken in hun ontwikkeling en daarom zouden ze dit seizoen zo veel mogelijk met de A-selectie mee moeten trainen. Vooral Denswil zou eigenlijk al dagelijks met het eerste mee moeten trainen zodat hij volgend jaar klaar is om Vertonghen op te volgen. Hetzelfde geld voor Ligeon die een mogelijk vertrek van Vd Wiel makkelijk kan oplossen mits hij dit seizoen veel met het eerste mee mag trainen en stappen blijft maken in zijn ontwikkeling.
0 0
Frank e
ha dat verklaard een hoop
0 0
Kevin'
Arica schijnt ook een aardig talent te zijn, een soort Ozbiliz.
0 0
zburg1983
Waardeloos dus...
0 0
JohnDylan
Arica is eigenlijk een linkshalf maar moet door het gebrek aan buitenspelers bij Jong Ajax als linksbuiten spelen. Ik vind hem een stuk minder talentvol dan andere aanvallende middenvelders die Ajax heeft, zoals Klaassen.
0 0