Eriksen gaat niet in op miljoenenbod City

sv, 06-08-2011 om 07:57, 3480 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Christian Eriksen voelt zich vereerd dat Manchester City hem wil aantrekken en een team rondom de nummer 10 wil gaan bouwen, maar zal in deze fase van zijn carrière niet in gaan op de interesse. Dat zegt zijn manager Martin Schoots in De Telegraaf: 'Christian vindt het een eer dat één van de grootste clubs ter wereld bij hem uitkomt en in hem een grote speler ziet. Maar zijn gevoel is op dit moment nog niet goed om een transfer naar Manchester City te maken. Het gaat eerst om het gevoel en pas daarna om het geld. Het zegt iets over de wijze waarop Christian zijn carrière wil opbouwen'. (foto: Orangepictures.nl)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pascal0902
Als ik Ajax zou zijn, inpakken en wegwezen !
0 0
Leon_AFCA
Christian, ik gun je alle clubs, maar ga dan naar Arsenal, ligt je beter denk ik.
Als Nasri straks weggaat ofzo, kun je hem vervangen bij Arsenal.
0 0
afca1985
Nee juist niet, als hij toch weggaat laat hem dan maar naar City gaan, die betalen tenminste goed. Die gierige Fransman zal wel weer aankomen met een bod van 12M.
Arsenal is een zinkend schip en mogen blij zijn als ze dit jaar CL halen.
0 0
afca12
Bij ons kan die groeien en nog belangrijker worden.Goede keus van hem voor zowel ons als hem zelf
0 0
Lazell
Man City gaat met Silva in het team voor op dezelfde positie echt geen team rond Eriksen bouwen. Silva is toch nog net wel eventjes een klasse beter,
0 0
ELPISTOLERO
Chris is een verstandige jongen, dat is heel positief. Toch moet hij nog stappen gaan maken zoals Sneijder die ook heeft gemaakt bij Ajax. Sowieso fysiek nog te zwak voor de top en hij moet ook aan zijn schot gaan werken.
0 0
Figo
Sneijder werd pas echt goed, toen hij vertrok bij Ajax. Bij Real betere tegenstand op de training en in de competitie. Fysiek zijn alle spelers rond de 20, 22 nog niet sterk genoeg. Hij wordt pas echt goed en sterk als hij naar de Premier League verhuist. Maar goed... laat dat lekker pas over 2 jaar zijn.
0 0
Sincerios
Heb jij de laatste seizoen van sneijder wel gezien bij Ajax. Hij was fenomenaal, scoorde de mooiste doelpunten, en had een toen al een goed overzicht. Daarom had hij ook zijn transfer naar madrid verdient.

Eriksen moet nog constanter worden, vindt hem nu nog niet klaar voor de top.
0 0
vinniedm
inderdaad nog niet het is een groots talent over een jaar of 2 a 3 pas vertrekken
0 0
Flerenc
Sneijder nam de ploeg inderdaad op sleeptouw. Dat kan Eriksen nog niet!
0 0
RoodWit
Met nadruk op nog.
0 0
Robinjo1988
Wat is het toch een slimme jongen!
0 0
jannos-89
Eriksen kan het helemaal gaan maken maar hij moet nog wel echt groeien! Dit seizoen en volgend seizoen worden heel belangrijk voor hem. Hij moet constanter gaan spelen en vooral meer scoren.Dan verwacht ik dat de grote clubs voor hem in de rij staan. Het maximale wat Ajax aan hem kan verdienen is denk zon 25 tot 30 miljoen maar dat is wel echt extreem !
0 0
DenSim
Als hij op de afwerking beter wordt, wordt het een grote anders niet. Hij scoort vrijwel nooit en laat dus vele mogelijkheden onbenut.
0 0
IamLegend
volgend transfer window contract openbreken, salaris opkrikken. en contract van 5 jaar aanbieden. plus afkoop som van 50 miljoen in zetten. in Spanje is dat gebruikelijk,...
0 0
suske
Ajax is de mooiste club op de wereld. ( Eriksen moet nog minimaal twee jaar bij Ajax blijven!! )
0 0
Bookie
Na Ajax Amsterdam komt Ajax Barcelona pas :).
0 0
Flarkow
haha ja dat is zeker waar ja ajax op 1 daarna barca zo bedoelde ik t;)
0 0
tinus2009
Ajax joh!
0 0
noahdepoah
Sinds wanneer is city een grote club? Heb ik wat gemist of zo?
0 0
skinny hein
ja daar word je toch moe van...een van de grootste clubs ter wereld...qua poen ja,voor de rest is het nix.Geen prijzen,geen historie.Maar goed dat was chelsea ook voor abramovitch,een kut club zonder prijzenkast...
0 0
Jajijdaar
Jij hebt zeker de laatste 2 jaar onder een steen gelegen?
0 0
unis
zucht... waarom zijn ze allemaal niet zo nuchter/verstandig?!
0 0
donny848484
Kom maar over paar jaar terug, dan kun je hem voor ruim 30 miljoen ophalen.... Nu willen wij eerst nog ff genieten van Christian.
0 0
omisom
Weer zo'n sjeik die denkt dat titels te koop zijn maar vergeet dat het een team sport is en de puzzelstukjes precies goed moeten vallen om dat te bereiken zoveel voorbeelden al geweest dat het onmogelijk is om het bij elkaar te kopen. Goed besluit van Eriksen om lekker bij ons te blijven zijn tijd komt nog.
0 0
dan300491
Onmogelijk ? Chelsea, Real of City zullen in de aankomende jaren vast wel eens de CL pakken.
0 0
AFCABart
real mag je wel schrappen uit het lijstje met koopzieke sjieks! ik vind dat real in zn hele bestaan toch wel een iets respectvollere titel verdient.
0 0
RoodWit
Echt een lelijke club dat City.
0 0
Raikkonen94
Tja dit zullen we elke keer te horen krijgen... Hij zal iig dit jaar blijven en hopelijk volgend jaar. Hij loopt t/m 2014, maar dan zijn we hem waarschijnlijk al kwijt. Maar met clubs als Man.City krijg je heel, heel veel geld ervoor natuurlijk.
0 0
gras
Vermoeiend dit soort berichten.
0 0
rosumohan
Geeft hem alleen meer zelfvertrouwen.
0 0
Frank e
eindelijk een talent met zijn kop op de juiste plaats... Zijn tijd komt nog wel... Maar hij snapt ook hoe belangrijk een stabiele groei is.
0 0
davids4life
ja het is een slimme jonge hij weet dat hij meer kan dan die kansloze city

barca,real ,en het mooiste team ter wereld man united
0 0
JDR75
Mooiste team ter wereld ManUtd????? Kom je uit Manchester of heb je een nepshirtje van je vader gehad op de markt tijdens je vakantie in Turkije?
0 0
insectenverdelg
ahum. Mooiste club ter wereld? ManU? Ga je mond is spoelen.... Er is maar 1 mooiste club ter wereld.......
0 0
IamLegend
Waarschijnlijk krijgen we dit soort berichten bij elke transfer window.
0 0
NH023
Eriksen! Held!

1 jaar goed spelen en hij is weg:-(
Geef hem maar een contract voor 10 jaar!!
0 0