Ling via voicemail afgewezen

sv, 23-07-2011 om 09:13, 3020 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Tscheu la Ling heeft via zijn voicemail te horen gekregen dat hij niet meer in beeld is om directeur te worden van Ajax. Steven ten Have sprak zijn voicemail in. Volgens De Telegraaf wil La Ling nog geen reactie geven totdat hij een schriftelijke bevestiging heeft gekregen. Johan Cruijff was voor maar Ten Have, Marjan Olfers, Paul Römer en Edgar Davids waren tegen.

Volgens de krant heeft de groep zich laten leiden door de roddels rondom Ling.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Roning
Was hij via een voice-mail geinformeerd dat hij was gekozen was het geen probleem geweest.
0 0
Margammor
;-))

Ik geloof dat het cynisme van mijn eerste zin niet bij iedereen even duidelijk is overgekomen haha
0 0
Jowen
apart dat ook edgar tegen was. Maar via de voicemail slaat ook nergens op natuurlijk
0 0
Cello
Nog los van het feit dat de RvC niet officieel is geïnstalleerd en ik me dus afvraag òf er al überhaupt maar één vergader-sessie is geweest van de beoogde RvC, waarbij een ieder zijn standpunten en meningen op tafel kan leggen, lijkt het me on-mogelijk, dat wie het ook geweest is dat Tscheu-la Ling per voicemail dit bericht krijgt. Het bericht dat hij is afgevallen.
Dat is dus NOT DONE!. Telefonisch iemand op dergelijke manier afwijzen is al vreemd, laat staan per voicemail. Dit doet men persoonlijk òf via een brief. Dus ik houd een slag om de arm wbt de juistheid van dit bericht.

Het kan best dat Ling gaat afvallen, maar dit zal pas wereldkundig gemaakt worden nadat de nieuwe RvC is geïnstalleerd en er binnen die raad met alle commissarissen over is gesproken. Niet eerder.
0 0
IamLegend
Weer een afluister praktijk van de Telegraaf???? Vind het grof om zo iemand weg te zetten... Einde verhaal ling aldus de telegraaf...
0 0
Margammor
Voor zover alles wat we lezen in de media een kern van waarheid bevat, weer de basis voor toekomstige ellende vrees ik.

Het gaat allemaal wel weer vreemd. Een nog niet benoemde RvC neemt klaarblijkelijk al voorbeslissingen, is onder”ling” al verdeeld (dat is op zich geen issue), communiceert niet als team en zaken lekken al weer uit.

Natuurlijk kan het zo zijn dat de toekomstige RvC Ling te licht acht om als algemeen directeur te functioneren bij een beursgenoteerd bedrijf. Nu is Ajax best wel een speelgoedaandeel, dus daar moeten we ook niet heel veel waarde aan hechten, het is vooral een financiële zaak en het stelt eisen aan de verslaglegging en communicatie naar buiten. Maar als Ling al te licht wordt geacht voor deze functie, dan zijn de namen die circuleren als alternatieven m.i. helemaal “te licht”, althans, in elk op te stellen profiel zouden die niet mogen vorkomen: Jonk, Overmars, Van der Sar, Seedorf, Bergkamp.

Maar misschien zit de toekomstige RvC wel op een ander organisatorisch spoor: een tweemans directie, bestaande uit een algemeen/commercieel directeur en een voetbaldirecteur. De functie van financieel directeur kan eigenlijk wel als een management functie worden ingevuld en Slop is toch al lang over zijn houdbaarheidsdatum heen.

In dit laatste model zoek je dus een ervaren algemeen manager met bewezen bestuurlijke ervaring en een technisch directeur op het niveau Van Gaal, Hiddink, Adriaanse etc. Voor de meer algemene/commerciële directiefunctie is een voetbalachtergrond dan niet meer relevant.

Als je het dan in dat licht beschouwd, dan is deze beslissing niet heel vreemd. Misschien krijgen we dan Hiddink wel ipv Ling ;-)
0 0
YID
Mocht je de benoeming van Dhr Ten Have gemist hebben, ik zou als ik jou was, dat nog even nakijken.
Het is niet één of andere boerenpummel!
Denk je nou werkelijk dat zo'n persoon afgaat op wat er in het roddelcircuit rondbazuint wordt?

0 0
buckie
haha. je reactie stelt me gerust en stemt me tevreden.
0 0
IamLegend
Bij de 1e zin ben ik al gestopt met lezen,...sorry
0 0
Sualex
Van Wie????
0 0
Robinjo1988
Schiet nou eens op met die fucking directie man stelletje amateurs! Dachten we eindelijk een goede rvc te hebben en dan krijg je deze ellende weer. De competitie begint over 2 a 3 weken.
0 0
suske
Doe is niet zo op gefokt. de nieuwe raad van commisarrissen kan oficieel maandag pas benoemd worden. En kunnen dan pas als zodanig gaan functioneren. Nu is voor het oog de oude R.V.C demisionair in Functie. Als morgen de nieuwe R.V.C benoemt is dragen zij( De oude R.V.C hun taken volledig over ) over aan de hun
0 0
Robinjo1988
Doe ik opgefokt? Je bent duidelijk niks gewend. ;-)
0 0
suske
Daar zou je je nog weleens in kunnen vergissen. Kom maar eens een dag mee draaien op mijn werk. ( GGZ.WNB Vrederust in Halsteren ) Mensen met allerlei verslavingen!!!
0 0
buckie
jaap de groot kiest weer zijde met zijn krant en werkt roddels de wereld in. wat een stemmingmakers daar zeg, bij de telegraaf. dit pleit met terugwerkende kracht ook voor coronel en de zijnen.
0 0
daslogisch
Wat een bijzonder grote onzin zeg. Hoe haal je t in je hoofd met zon verachterlijke flutredenering aan te komen..
De beoogde wijzigingenvan groep Cruijff zijn doorgevoerd, de niet goede jeugdtrainers zijn weggegaan en we zijn niets minder eervol geworden, waar Coronel en vdBoog naar buiten uit alleen maar uitdroegen dat ze Cruijff's advies niet wilden uitvoeren omdat Ajax niet zo met zijn werknemers om zou gaan. De hele strontkar moest worden leeggegooid over ons Ajax omdat de eigen gloriejagertjes Boog en Coronel zgn onmogelijk uit te voeren adviezen van Neerlands grootste expert opgelegd zouden hebben gekregen. En nu blijkt dat er in werkelijkheid niet meer mensen zijn ontslagen/elders werk moeten zoeken dan ieder jaar zowat t geval is en dat deze uitleg dus echt werkelijk niets meer was dan t aanbrengen van een drogreden om de werkelijke reden te bedekken. Koste wat kost Cruijff buiten willen houden en tegen werken, wat ie ook zegt of wat ie ook doet, is de enige verklaring die nog gehanteerd kan worden om hun verachterlijke gedrag te verklaren.. Cruijff heeft dit terecht wegens Ajax-liefde niet nog weer een keer gepikt en de Telegraaf heeft hier melding van gemaakt, waardoor uiteindelijk Cruijff de machtswellustelingetjes leek te verslaan.Ook nu wordt weer t handelen van Ajax bobo's terecht bekritiseerd.. En dan ga je de boel hier zo even volledig verdraaien en doen alsof de telegraaf de partij is waar Ajacieden met een beschuldigende vinger naar moeten wijzen?! Denk aub eens een beetje na voordat je iets stoers gaat stellen zeg..

Dit is pas onbeschoft te noemen zeg.. Bij voorbaat deze man kansloos laten zijn, van t begin af aan deze man negeren en niet serieus nemen, zonder gesprek al afschieten en dan niet eens dat afschieten op iets wat op een respectabel wijze lijkt duidelijk willen maken aan deze Ajacied.. Waardeloze manier van handelen, stinkt bijna van alle kanten hoor..

Ik vind t al ronduit belachelijk om zon goede kandidaat voorzitter van een voetbalclub geen moment serieus te willen overwegen. Maar iemand die uit steun aan Cruijff en vooral uit liefde voor toch ook zijn Ajax zijn diensten aanbiedt, die mag je nooit of te nimmer zo respect en waarderingsloos afserveren. Meneer Ling verdient beter dan dit en door zo te handelen ga je bijna denken dat Ajax niet een AD als meneer Ling verdient.

En waar slaat t gvd op dat alle welbespraakte maar voetbalverstandsloze bestuurdertjes eerst klagen dat Cruijff wel goed advies geef want veel verstand heeft, maar dit advies zgn niet uitgevoerd zou kunnen worden omdat Cruijff niet zelf in vaste dienst wil treden. En vervolgens vanaf t moment dat Cruijff toch overstag gaat en geheel onnodig toch in vaste dienst wil treden voor zijn Ajax, hem tot nu toe op bijna ieder punt tegenwerken en dit goed menen te kunnen praten met wederom allerlei drogredenen?! Is t nu werkelijk zo moeilijk om voor eens echt te luisteren naar t advies van de grootste expert zonder op bijna ieder punt tegen te werken omdat je blijkbaar (nog) niet ziet wat Cruijff wel al ziet?? Is t echt zo onmogelijk om eenmaal uit Ajaxbelang nederig te zijn en simpelweg eens op te volgen wat de beste adviseur voorstelt, zonder steeds maar weer de boel tegen te werken?!
0 0
suske
Maandag is de tijd verlopen die nodig was om deze raad van commisarissen definitief te benoemen. Dinsdag zullen ze met verklaringen komen. Hoe het een en ander in elkaar zit via een persconferentie. Laat alle Journalisten en de media maar praten.

Deze mensen weten wat ze doen en zijn niet snel beinvloedbaar door de media!!!. De nieuwe algemeen directeur kennen ze al en word snel gepresenteerd. ( verrassing voor iedereen op dit forum denk ik )

het komt allemaal goed!!

0 0
Margammor
;-)

Eind volgende week is er echt al wel weer een nieuwe directie hoor, de 2 kandidaten zijn al bekend.
0 0
YID
Wat is de Telegraaf toch ook een misselijk makende krant!

Hebben ze het over roddels?! Waar werkt de Telegraaf dan constant mee? Alsjeblieft zeg!

Wat een stemmingmakerij weer...
0 0
Randy428
Als vier man het er niet mee eens is, dan houdt het gewoon op. En dan kan Cruijff op zijn kop gaan staan, maar niet alles gaat zoals hij wil.

Hopelijk blijft hij gewoon lekker normaal doen en accepteert hij het. Er zijn vast andere goede opties.
0 0
Figo
Dat is een eerste tikje voor Cruijff en de Telegraaf.
0 0