Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ling getergd in vuile oorlog

micky, 20-07-2011 om 07:47, 920 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hij oogt getergd. Sinds bekend is dat hij voor Johan Cruijff de belangrijkste kandidaat is voor de functie van algemeen directeur, is Tscheu La Ling mikpunt geworden van stemmingmakerij vanuit Ajax. Ling zou over een strafblad beschikken en failliet zijn gegaan. 'Dat ik een strafblad zou hebben en failliet ben gegaan, is simpel te controleren, maar zo’n verhaal over criminele banden is van een andere orde. Ik ben er ook heel scherp op wie het suggereren en wie er achter zitten. Ik sleep ze meteen voor de rechter'.

'Als speler heb ik één keer in mijn leven geld van een particulier geleend, maar als zakenman nooit. Door keihard te werken en iedere euro drie keer om te draaien, bezit ik inmiddels vier bedrijven en sta op het punt om met enkele internationale investeerders een nieuw miljoenenproject te starten. Dan is deze stemmingmakerij het laatste waar ik op zit te wachten'.

'Normaal gesproken was ik er allang uit gestapt, maar ik ondervind nu zelf van welke praktijken de tegenstanders van Johan gebruik maken. Dat heeft de band tussen ons alleen maar versterkt. Ik laat hem niet meer vallen en hij mij niet. Wat dat betreft kennen veel mensen me niet. Juist als je zo met me omgaat, heb je aan mij een hele kwaaie'. (foto: Orangepictures.nl)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rogyros
"'Normaal gesproken was ik er allang uit gestapt, maar ik ondervind nu zelf van welke praktijken de tegenstanders van Johan gebruik maken. Dat heeft de band tussen ons alleen maar versterkt. Ik laat hem niet meer vallen en hij mij niet. Wat dat betreft kennen veel mensen me niet. Juist als je zo met me omgaat, heb je aan mij een hele kwaaie'."

Als je zo bezig bent, kun je gewoon niet meer beginnen bij AJAX. Je hebt alleen maar onrust. Dit is gewoon niet de goede kandidaat. Of hij er nu wat aan kan doen of niet. Er lijkt zich op deze manier een wig te creëren tussen Cruijff en de rest. Dan kan hij nooit op basis van vertrouwen van de RvC functioneren.

Hij komt niet, en ik hoop dat eerlijk gezegd ook. Van mij mag Henri vd Aat de zakelijke kant doen (operationele zaken) met Overmars naast hem om de zakelijke kant van AD te leren.
0 0
swabs
Is de Televaag weer bezig !
0 0
gusanito
Ik las de eerste 3 regels en wist al dat het de Telegraaf was. Heb de rest van het bericht daarom maar niet meer gelezen. Sprookjes lees ik namelijk al niet meer sinds m'n 5e.
0 0
aJaxppy
Ze moeten voor het bedrijf Ajax gewoon een zwaargewicht uit het zakenleven nemen. Wel iemand die met JC op een lijn zit.. maar verder moet hij vooral verstand van zaken doen hebben en laat het voetbal dan maar aan Johan over.. zo moeilijk is het toch niet..
0 0
CrazyJew
Type van Praag
0 0
12ajax
Dus een type Rik v.d. Boog
0 0