'Deed pijn aan mijn ogen bij Ajax'

sv, 26-06-2011 om 12:03, 2200 views, Radio 1 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Tscheu la Ling heeft tegenover Radio 1 laten weten dat hij onlangs bij Ajax is geweest en dat het destijds 'pijn aan zijn ogen deed'. 'Ajax is toe aan een revolutie', zegt de beoogd nieuwe algemeen directeur. 'ik ben een paar keer dit seizoen bij wedstrijden van Ajax geweest en dat deed pijn aan de ogen. Ajax is toe aan een revolutie', zegt La Ling.

Hij moet nog wel wat dingen veranderen voordat hij directeur kan worden. Volgens de FIFA-reglementen mag hij niet actief zijn bij Trencin en Ajax.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Beetje respectloze opmerking.

Ik hoor liever dat er veel potentie zit, maar dat het wel nog een stuk beter moet om de top te bereiken.

Als fan kan je dit zeggen, als directeur niet
0 0
Hwb
Ajax toe aan een revolutie? We hebben er net een achter de rug :P
0 0
pizzapunt
Het niveau was ook niet hoog, en zeker niet onder jol. omdat we sterspelers hadden zoals Suarez en de 1e helft van het seizoen een goed spelende Moinir, viel het niet zo erg op omdat de resultaten goed waren, maar nu zijn deze twee afgevallen en werden de blauwe plekken op ons ajax zichtbaar, een hele grote: Geen systeem, geen sfeer, geen geloof, geen AJAX!

Na Jol heeft Frank écht iets goeds neergezet, een team, zónder de sterspelers, laten geloven dat er nog hoop was. AC milan is het begin van iets moois geweest, want dit proces is nog niet voorbij. Bij vlagen, of een hele wedstrijd als je twente goed gekeken hebt, is er goed positiespel gespeeld en op de juiste momenten druk gezet, hét ajax spel, en dat word nog beter.

Komend seizoen gaat duidelijk worden of Frank de lijn door kan zetten, de zwakke plekken worden opgevuld, het hebben van geen échte ajax spits word opgevuld en het overwicht op het middenveld moet worden geregeld door klasbak en waarschijnlijk nieuw aanvoerder Theo Janssen.

Klaar voor de top zijn we nog lang niet, maar de eerste 5 van de 10 stappen zijn gezet.
0 0
gras
Ajax speelde onder Jol afgrijselijk slecht en onder de Boer was het soms ook armoedig. Maar Frank heeft ook ontzettend leuk en ouderwets voetbal op de mat weten te krijgen bij vlagen. Maar als Keizer, Cruijff, Ling, VdV en Sneijder schrikken van het niveau is het duidelijk. Althans, zou het moeten zijn. Volgens de nog steeds zittende kliek ging het fantastisch natuurlijk. En maar traineren die handel. Kan niet wachten tot die bende opgesodelatafeld is.
0 0
Leon_AFCA
Hoop dat La Ling snel wordt gekozen als nieuwe AD en dat Bergkamp, Jonk snel kunnen beginnen met het herstructureren van de jeugd en alle poppetjes op de juiste plaats gaan neerzetten.
Want duurt al weken, en ik wil dat er geen tijdsverspilling meer wordt genomen.
0 0
AFCA37
Hij heeft gelijk en de volg spelers moeten weg en plaatsmaken voor beter wil je zeker in cl iets kunnen doen... Enoh, Sulejmani,blind,Aderwield, en met name Enoh en Sulejamni want dat kan echt niet en zijn geen constante factor...
Mertens zou ik verstandig vinden die is 100x beter dan Sulejmai alleen begr ik Ajax met prijs dat ze dat niet willen betalen!! En hou gewoon de Zeeuw en stuur die Enoh terug naar waar ie vandaan komt... Blind komt zwaar te kort en haal urby maar voor terug voor zekerheid!!! en Alderwield is ook geen constante factor maar daar heb ik nog niet echt vervanger voor...
0 0
RobertoStrife
Blind is een talent, dat in de toekomst zeker wat kan betekenen, en anders een waardige vervanger. Enoh ben ik met je eens. Alderweireld is in potentie een zeer goede verdediger, raar dat je die wil wegsturen. Sulejmani is dit jaar de gevaarlijkste aanvaller geweest.

Blind en Boilesen zijn nu al beter dat Urby op linksback, Lodeiro en Janssen op linksmid, Ebecilio en Boerrigter op linksbuiten. Waarom wil je Urby in hemelsnaam terughalen?
0 0
WinstonWeed
Ik ben ook kritisch op Urby, vind het een aardige gozer maar hij moet elders zijn heil gaan zoeken.
Maar op wat voor manier en in welke vorm is Ebecilio nou in hemelsnaam beter dan Urby???
Slaat helemaal nergens op.
0 0
Ron403
Hoe kan je in hemelsnaam zeggen dat Blind, Lodeiro(!) beter zijn dan Urby, jij kijkt totaal niet objectief en daarom kan hij niks goed doen in jouw ogen. Daarnaast is Ebecilio minstens zo wisselvallig als Urby (al dan niet wisselvalliger), waarbij Urby constant beslissend was in topwedstrijden.
0 0
IamLegend
in die zelfde top wedstrijden laat urby heel wat steken vallen. 80% van de tegengoals bij ajax was hij mede verantwoordelijk voor toen hij onder martin jol zoveel spelen. Frank de boer zei ooit is over urby als die staat de dromen in het veld. Ga is fussballen urby. Nee urby teert teveel op zijn talent.
0 0
ramon125
ben ook blij dat ajax duurste speler ooit weg is.
0 0
Robinjo1988
Weet niet welke wedstrijden jij hebt gezien maar Urby heeft meer goals veroorzaakt dan voorbereid. Alleen vorig seizoen was hij enkele keren belangrijk en de 6 jaar ervoor heeft ie niks laten zien.
0 0
Tissah
urby terug? laat urby eerst maar eens slagen bij milan want dat was een prachtige club met een mooie uitdaging. en nu dat nog niet gelukt is , ach dan maar weer trug naar ajax

liever niet!
0 0
Robinjo1988
Jij met je Urby...Hij is net een half jaar weg man. Bovendien is hij wel te vervangen hoor. Sulejmani wordt steeds beter en ik hoop dat hij zo doorgaat dan gaat hij nog belangrijk worden. Enoh en Blind komen wel tekort idd. Voor Enoh heb ik wel een zwak moet ik zeggen. Gewoon een beest die nooit opgeeft. Jammer dat ie niet kan voetballen. ;-)
0 0
robert R.
ja wat heb jij gezopen? Mertens 1000 keer beter als Sulejmani. Nou volgens mij zijn die wel gelijkwaardig en Alderweireld is gewoon een goede verdediger en is nog maar 22 en dan Emanuelson terug willen halen? die mooiweervoetballer die geen 1 seizoen constant is.
0 0
Figo
Urby terug? zo verstandig ben je ook weer niet.
0 0
ajax19
@ Bobo: Het eerste elftal is juist wel de indicatie van het werk van de clubleiding. Een goede clubleiding had wereldclub Ajax nooit steevast zo'n laag niveau laten halen. Godzijdank zijn we kampioen geworden, nu wordt het tijd om orde op zaken te gaan stellen en zorgen dat Ajax weer komt waar het toebehoort. Gevreesd door velen, benijd door enkelen en bewonderd door allen. Van mij mag de Revolutie nog groter zijn. Bijvoorbeeld moet het eigenaarschap totaal anders gaan worden verdeeld en van daaruit kan hun delegatie veel vakkundiger. Dan ga je een professionele organisatie neerzetten, dus met een complementair bestuur, met een allround commissie en met een fantastische directie. Dan pas maak je absoluut ongekende groei mee.
0 0
zburg1983
goed gezegd Tscheu het was ook niet om aan te zien! dat we kampioen zijn geworden vind ik nog steed ongelooflijk! maar wat ik nog erger vind is dat medesupporters ( die totaal niet objectief kijken) Ajax fantastisch hebben zien spelen en vervolgens nog een kwartfinale CL zien halen met dit matige materiaal!
0 0
RobertoStrife
Onder Frank ging het wel redelijk (niet zoals het zou moeten zijn voor Ajax overigens), onder Jol was het inderdaad dramatisch. Ik denk dat we met de gerichte aankopen die nu gehaald zijn wel eens kunnen verrassen.

Kampioen worden moet simpel zijn!

0 0
JohanCruijf
Kwartfinale CL? En volgens mij vindt de gemiddelde ajacied ook dat Ajax maar matig heeft gespeeld, maar wel met strijd.
0 0
Robinjo1988
Idd. Heb ook nog maar weinig mensen horen zeggen dat het zo lekker ging afgelopen seizoen.
0 0
zburg1983
nou die zitten dan niet op dit forum...
0 0
robert R.
inderdaad dit elftal heeft alleen tegen twente thuis met strijd gespeeld maar tegen willem 2 uit en psv uit en nog wel een paar wedstrijden liepen ze erbij als schooljongentjes.
0 0
Robinjo1988
Het mag allemaal wel wat sneller gaan van mij. Hopelijk wordt komende week meer bekend over de AD en TD etc..
0 0
JohanCruijf
Ik weet nog wel dat die een half jaar geleden niks met Ajax te maken wilde hebben (toen ze nog geen kampioen waren). Van mij hoeft het nu ook niet.
0 0
SanBassie
Wat een onzin kraam jij uit zeg! hij wilde al toen van Basten er zat, weet je nog! maar ze hebben hem met man en macht proberen te weren uit de arena (om dat iedereen die daar werkte bang voor zijn positie was),maar deze man hou je niet tegen ,hij heeft het in gang gezet en zal het nu afmaken, geloof mij,die laat zich niet nog een keer wegsturen!Come on El Salvador
0 0
JohanCruijf
Je kan het onzin vinden, ik vergeet zulke berichten meestal niet. En die stonden er vorig jaar wel degelijk over hem. Maar goed, het is niet dat ik hem niet capabel vind hoor, integendeel. We gaan het zien.
0 0