'Alleen FC Barcelona kan Eriksen aantrekken'

sv, 14-06-2011 om 11:48, 1969 views, Sport Mediaset |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De zaakwaarnemer van Christian Eriksen heeft laten weten dat zijn cliënt niet van club wil veranderen. Dit ondanks dat Chelsea volgens de Engelse media een miljoenenbod voorbereid op de Ajacied.

'Christian concentreert zich op het EK onder 21. De kans dat hij Ajax verlaat in de zomer is erg klein. Christian is gelukkig in Amsterdam, blij met zijn keuze voor Ajax en weet dat hij hier kan groeien. Hij wil nu niet van club veranderen. Op dit moment kan alleen FC Barcelona zijn gedachten veranderen, maar in voetbal weet je het nooit', zegt Martin Schoots tegen Sport Mediaset.

'Interesse van AC Milan en Chelsea? Veel grote clubs volgen hem al een tijdje. De Rossoneri heeft een aantal jaren geleden al de kans gehad hem aan te trekken en nu willen ze hem weer graag'. (foto: Orangepictures.nl)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TheNakker
zou ik ook doen wat'ser ?!
0 0
kreeftjuh
Eriksen lijkt me een verstandig mannetje die zijn carriere verstandig uitstippeld. Eindelijk iemand die zijn verstand gebruikt en niet gelijk dollarteken in zijn ogen krijgt. Als je talent genoeg hebt en de juiste geleiding krijgt, kom je er uiteindelijk ook met een omweg aan de top.
0 0
Roozen
Als Eriksen gewoon verstandig is blijft hij gewoon nog lekker ontwikkelen bij Ajax. Ik geloof helemaal dat Barca zijn droomclub is en dan gaat twijfelen, maar zijn kans komt zeker nog. Qua manier van voetbal past hij zeker bij Barca, maar nog twee jaar bij Ajax zorgt ervoor dat hij vrijwel zeker een basis speler kan zijn in Barca, zeker als vervanger voor Xavi of Iniesta. En zo brengt hij voor Ajax ook veel meer op, dan wanneer hij nu zou vertrekken.
0 0
Luie Spits
Waar wordt het op uitgezonden?
0 0
ajax
Lekker begin van Zwitserland. Sigthorson in de basis.
0 0
SammyR
Vraagje off topic!! Ik heb me in november aangemeld op de wachtlijst (toen het kut ging, ben dus geen gloryhunter ;P) en weetje wanneer ik een brief krijg waarin staat of ik een seizoenkaart kan kopen? BvD!
0 0
IamLegend
Vanaf 29/06 kan je telefonisch contact met ons opnemen.

Raadpleeg de telefooniste
0 0
dasultr4
Hij gaat sowieso niet naar Barca dit jaar. Ze hebben 40 mil te besteden dat is één toptransfer.
0 0
Raikkonen94
Prima toch. Het lijkt me niet uitgesloten dat Barca zich voor Eriksen zal melden, alleen dit jaar sowieso nog niet. Hij moet nog groeien en eigenlijk 2, 3 jaar bij Ajax blijven. Dan (ofwel eerder) is hij echt de allerbeste van Nederland en kan hij een grotere stap maken. Daarnaast heeft hij al gezegd dat hij de Premier League niet bij hem vindt passen en dat hij nu al een cursus Spaans volgt zegt natuurlijk genoeg;)
0 0
Tpes
50 miljoen + een leuke vervanger van barca jeugd alla Fabregas ;)
0 0
dasultr4
Ajax zal nooit een transfer rond de 50 miljoen ooit krijgen. Lukaku top talent gaat voor 22.5 miljoen. Denk dat Eriksen voor 35 a 38 weggaat ooit bij Ajax. 50 is erg veel hoor vergis je niet hoor, het is maar de Eredivisie.
0 0
Nr14
Denk dat hij over 2 jaar weggaat voor maximaal 20 miljoen euro! Maar het best kan je 'm aan een club met een rijke oliesjeik verkopen. Dan kan je 40 miljoen voor 'm vangen idd.
0 0
erikje
Je weet dat Sneijder is verkocht voor 27 miljoen. Als Eriksen zich zo ontwikkelt tot een echte barca speler, acht ik minstens 30 miljoen niet onmogelijk.
0 0
Flowetic
Dat was een andere tijd denk ik... de prijzen liggen nu sowiezo een stuk lager, uitgezonderd wat olie clubs uitgeven... Mickey zou zelfs in zn beste vorm nu ook niet voor 16 miljoen verkocht worden. Daarnaast Eriksen heeft de aanleg om 1 van de beste in lange tijd te worden. Maar hij is het nog lang niet. anders zou hij op het niveau van eredivise bijna elke week de beslissing kunnen forceren.
Misschien dat hij eind volgend seizoen in de buurt komt van wat hij kan als hij volgroeit is. Maar ik denk eerder 2 a 3 jaar voordat hij het niveau kan halen wat barca nu heeft...
0 0
LuckyLuk
Veel meer dan 20 miljoen zul je idd niet zomaar krijgen. Hij is nu zozo nog niet goed genoeg voor Barca, dit kan hij wel worden als hij nog een tijdje bij Ajax blijft. We moeten er wel voor zorgen dat hij verkocht word op het moment dat hij een langdurig contract heeft, dus dat we wel kunnen cashen!
0 0
SammyR
Simon Zwartkruis heeft dus vertrouwen dat Sightorsson komt en dat El Ham weggaat..
0 0
IamLegend
Wat hij vind boeid me niet. Daar komt bij dat je bericht beetje off-topic iets wat we al weten.
0 0
SammyR
Wat jij post is dus ook off-topic ;)
0 0
ST
Volgens mij is hij overigens nog veeeeeel te licht voor Barcelona. Eerst nog even 2 jaar rijpen bij Ajax. Dan vraag ik mij nog steeds af of hij wel goed genoeg is, maar Frank de Boer zal er wel een kijk op hebben. Die ziet in hem een ongelofelijk talent, dus het zal dan wel.
0 0
elpresidente
Ik snap niet dat iedereen zo nerveus doet alsof die zomaar weggaat. Eriksen heeft duidelijk voor Ajax gekozen toen hij hier heen kwam en nu zal die vertrekken na een redelijk goed half seizoen ??? en wel voor het geld kiezen ?
0 0
L8
Juist ik verwacht daarom niet dat hij vertrekt. Dit is overigens zijn zaakwaarnemer die dit zegt. Zeg nooit nooit maar waarom zou hij dan toentertijd bewust voor Ajax hebben gekozen!
0 0
Melvin01
Ik hoop ook echt dat hij 2 jaar nog kan worden behouden.
En Vertonghen moeten we echt nog 1 jaar van genieten bij Ajax!!
Ik hoop dat Vertonghen dat ook ziet dat er met dit Ajax iets moois in het verschiet ligt.

Vd Wiel hoeft niet weg, maar als hijn gaat dan hebben we wel een opvolger en nog een extra zakcentje om aan een goede spits uit te geven.
0 0
Nick1986
Dit is een zaakwaarnemer he. Hij heeft er belang bij dat Eriksen verhuist, dus door te zeggen dat 'je het nooit weet in het voetbal' bespeelt de zaakwaarnemer geïnteresseerde clubs.
Zolang Eriksen zegt dat hij nog 1 a 2 seizoenen wilt blijven is er niets aan de hand.
0 0
AFCA127
prachtig!

Jammer voor de heren Berlusconi en Abramovich, maar niet alles is te koop met (fout) geld en corruptie!
Het feit dat hij alleen zou willen nadenken of Barca geeft aan dat het voetbal overwint!
0 0
DHsuarez16
Stel dát hij weggaat (hoop het niet).. Heb je voor de #10 altijd nog Siem die achter een spits kan die met de rug naar de goal speelt en ik denk dat Janssen ook prima op 10 kan. Ook al is hij het grootste talent, de wanhoop is nog niet zo erg nabij als hij verkocht wordt!
0 0
seandebom
die blijft gewoon
0 0
Obodai
Die is dus weg.
0 0
w86
Ik dacht dat jij een permanente ban had voor deze site..
0 0
Obodai
schsterker nog, start hier binnenkort met m'n eigen columns ouwe.
0 0
IamLegend
Geen interesse in ouwe.
0 0
IamLegend
dan zal er een enorme leden afname zijn op deze site.
0 0
goblinmaster
Wat n lame opmerking zeg, groep 4 ofzo
0 0
IamLegend
joa, mijn wereld is niet groter dan de baby-box die in de woonkamer staat.
0 0
SammyR
Mr. Pessimist.
0 0
Randy428
Fijn dat de speler in eerste instantie zo'n duidelijke stellingname aanneemt.

Echter:
'Op dit moment kan alleen FC Barcelona zijn gedachten veranderen, maar in voetbal weet je het nooit', Dat laatste deel verklapt het hele verhaal. We hebben wel vaker spelers gehoord die dit hebben geroepen.

Hopelijk kiest hij voor de beste ontwikkeling. En dat is verder rijpen bij Ons Aller Ajax.
0 0
RobertoStrife
Wat een klasse, ik hoop dat dit niet alleen maar een praatje is om de interesse te verhogen.
0 0