Ajax C1 eindigt als derde op toernooi in Italië

SP, 25-04-2011 om 19:51, 1491 views, Ajax Showtime | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.
Net als Ajax B1 nam de C1 van Ajax tijdens het paasweekeinde deel aan een internationaal toernooi. De ploeg van trainer Michel Kreek reisde af naar Torino en bereikte daar bijna de finale. Uiteindelijk moest het team genoegen nemen met de derde plaats. De selectie van de C1 werd aangevuld met Damian van Bruggen en Damil Dankerlui van Almere City. Beide spelers maken komend jaar de overstap naar Ajax. Op vrijdag won Ajax met 1-0 van Canavese door een doelpunt van Shaquill Sno. Zaterdagochtend plaatsten de Amsterdammers zich al voor de kwartfinale door een 3-1 zege op de lokale club Chisola Calcio. Pelle Clement (2x) en Damian van Bruggen scoorden.

Omdat Ajax al geplaatst was voor de kwartfinale, was de laatste groepswedstrijd op zaterdagmiddag tegen Sampdoria niet meer van belang. Dit duel ging met 2-0 verloren. In de kwartfinale werd Genoa met 2-0 verslagen door Ajax. Zakaria El Azzouzi en Damil Dankerlui waren trefzeker.

Op maandagochtend was Torino de tegenstander in de halve finale. De jonge Ajacieden verloren dit duel met 1-0, waardoor Ajax moest spelen om de derde en vierde plaats. Ajax C1 sloot het toernooi met een goed gevoel af door een 3-0 zege op FC Sion door treffers van Alen Custovic, Riley Woerdings en Damil Dankerlui.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax-Hup
hihihih
0 0
Meesmuijres
Lekker eten daaro :)
0 0
AjaxChampion77
bij ajax eten ze toch ook altijd pasta voor de wedstrijd? :)
0 0