Telefoon zaakwaarnemer Eriksen roodgloeiend

sv, 12-02-2011 om 08:29, 1780 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De zaakwaarnemer van Christian Eriksen is na de interland Denemarken-Engeland platgebeld door topclubs met interesse voor de Deen. AC Milan, Inter, Liverpool, Chelsea, Tottenham Hotspur, iedereen wil 'de nieuwe Laudrup' nu inlijven. Maar Eriksen blijft ook na deze zomer bij Ajax.

'Wij gaan ervan uit dat Christian Ajax komende zomer niet verlaat', zegt Schoots. 'Er is geen bestaand scenario waarbij hij na twee seizoenen al weer verhuist naar een grote club. De speler heeft heel bewust voor Ajax gekozen in een periode dat hij al naar veel grotere clubs in Europa kon'.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAX 4 Life
Nou hopen dat de druk niet te hoog wordt voor Eriksen, aangezien iedereen nu helemaal gek op hem is.
0 0
bossies
NOGMAALS VOOR DE NIET ZO SLIMME MENSEN DE TRAFERWAARDE VAN EEN SPELER WORD BEPAALT DOOR 1.CONTRACTDUUR 2.ALS ERIKSEN VOOR 60 MIL VERKOCHT WORD MOET HIJ ONGEVEER HET SALARIS VAN TORRES HEBBEN EEN MILOEN OF 7A8. 3. DE COMPETITIE

IK WEET DIT OMDAT IK EEN PAAR MENSEN KEN DIE UIT HET BETAALDE VOETBAL KOMEN ERIKSEN ZAL NOOIT MEER DAN 40 OP KUNNEN LEVEREN

HET VOORBEELD IS MET CAROLL HAD EEN HOGER SALARIS EN SPEELT IN ENGLAND. IS EVEN OUD, GEEN HALVE FINALE WK EN BIJNA 2 KEER ZO DUUR ALS SUAREZ DIE VEEL BETER IS!!!!!!!!!!!!
0 0
swag
dus de transferwaarde wordt niet bepaald door de kwaliteit van de speler, de financiele situatie van de club, of de speler zelf graag weg wil, of de club de speler kwijt wil? wel raar, maarja jij kent mensen uit het betaalde voetbal en ik heb geen andere bron dan mijn logische verstand
0 0
david87
hahaha en wij zijn tenslotte niet zulke slimme mensen he ;)!
0 0
david87
volgens mij wordt de transferwaarde van een speler gewoon bepaald door wat de gek er voor geeft..
0 0
JohanCruijf
Klopt.
0 0
Flarkow
Kwatserd
0 0
meerzicht
Hoe zat het ook al weer met die slechte scouting van Ajax ...???
0 0
Randy428
Lol, omdat ze eens in de paar jaar een echt talent scouten, voordat je er de hoofdprijs voor betaald?

Die slechte scouting van Ajax is bar en bar slecht.
0 0
Malleco
Compilatie tegen Engeland:
0 0
MeilinkAjacied
Als ik Ajax was zou ik snel met deze jongen om de tafel gaan en zijn contract opwaaderen en verlengen, en dan gewoon heel simpel tegen de "groote" clubs zeggen dat hij niet te koop is en anders een vraagprijs van rond de 25 a 30 miljoen er voor vragen.....ik begrijp wel dat het niet reëel is en dat Suarez dat ook heeft gekost, maar als je deze jongen laat gaan voor zo 12 miljoen dan word hij als hij een jaar of 24 is en al bij een andere top club voetbalt voor zo'n 50 miljoen verkocht aan weer een andere club. En dat zijn toch allemaal miljoenen die Ajax gaat mis lopen
0 0
david87
nu 25-30 miljoen vragen? Dan weet je zeker dat ie 3 jaar later ofzo naar barca of een dergelijke club doorverkocht wordt voor 60 miljoen. Laat em lekker nog een paar jaar blijven.en dan zelf dat geld pakken en ondertussen tenminste een speler houden om van te genieten.
0 0
BullAFCA
Eriksen heeft nog een contact tot 30 juni 2014, maar Ajax zou er inderdaad goed aan doen om deze gasten nóg langer te binden en een maximale verlenging aan te bieden.. Over 2 jaar gaat Eriksen echt veel geld opleveren, wordt een toppertje!
0 0
Randy428
Zucht.Wat een slechte titel weer van de slechtste 'krant' van Nederland. Komt totaal niet overeen met de inhoud van het artikel.

Ik denk overigens toch niet dat Ajax hem al laat gaan. En als Eriksen zelf slim is, dan blijft hij nog 2 jaar bij Ajax voetballen. Hij komt net kijken! Anders krijg je straks dezelfde als de babel affaire.
0 0
glennmeijer
waar mensen zich niet druk om maken
0 0
Randy428
Ja, daar kan ik me inderdaad druk om maken ja.
0 0
Tom
Zolang hij niet transfervrij vertrekt en rekening houd met de club! vind ik het allemaal wel mooi!
0 0
Jowen
vind Eriksen wel goed hoor, maar is daar zoveel ophef over?
laat hem nog maar eerst bewijzen dat hij een constant hoog niveau aankan.
verstandig dat hij nog ff blijft. kunnen wij ook nog van hem genieten
0 0
Robinjo1988
E RIK SEN! :respect:
0 0
Afckampioenen
wordt tijd dat er eens wat voor hem gedaan wordt in het stadion:D Diep respect!
0 0
Raiko
Lijkt football manager wel zeg, één goede wedstrijd met Denemarken en gelijk staan de topclubs in de rij.
0 0
robert R.
Opdonderen TYVES leiers die zelf geen spelers kunnen opleiden tot de top en dan met die vuile centen komen van corrupte mensen. jullie krijgen Eriksen lekker niet maar we hebben nog wel een andere scandinavier voor je ene Tainio.
0 0
ELPISTOLERO
Niet dat wij Eriksen nou vanaf zijn vijfde jaar hebben opgeleid, maar dat terzijde ;)
0 0
IamLegend
jammer dat er niks in VI is gezegt over dat mooie hakje va eriksen;)
0 0
ELPISTOLERO
Scandinaviers, lekker nuchter en niet bij het minste of geringste zeuren om een vertrek. Topgasten! Eriksen mag nog lekker een paar jaartjes bij ons blijven.
0 0