Inspanningsfysioloog Geijsel weg bij Ajax

sjoerd, 26-10-2006 om 19:29, 3337 views, Het Parool |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De 61-jarige Jos Geijsel gaat per 1 december weg bij Ajax als inspanningsfysioloog. Volgens de Amsterdamse krant Het Parool had de club een ontslagprocedure aangespannen.Geijsel werd verweten slecht te communiceren. De rechter bepaalde dat hij een afkoopsom van 115.000 euro krijgt van Ajax.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rolof425
Yep!
0 0
Thomas83
Wat een kinderlijke reacties hier zeg.

Tuurlijk voel je leedvermaak als de grote rivaal het slecht doet. Maar sommigen zijn wel heel erg bezig met Feyenoord. Dat is niet de Ajax-instelling. Echte Ajacieden gaan van eigen kracht uit. Wat betreft het voetbal, maar ook wat betreft het supportersgedrag. De hele tijd met een schuin oog naar de rivalen kijken doen ze maar in Eindhoven en Rotterdam.
0 0
Rolof425
@Blabla...Ga lekker voor de klas staan...schoolmeestertje...Kakkerlakjes gaan voor de bijl in Kerkrade!

En wat betreft ajax...lang geleden dat we voor de competitie een goed resultaat hebben gehaald in heereveen. Kakkerlaken uit 4-0 winnen heel leuk maar zaterdag is pas een echte beproeving, verwacht daar heel wat meer tegenstand dan we van die krukken uit 010 hebben gekregen.
0 0
Barrabrava
@BlablaEr IS toch een top 3?? Ajax, pisvee en AZ. Ik hoop dat ze elke wedstrijd verliezen.. Alhowel deze overwinning voor 010 wel weer onze overwinning meer glans geeft! :-)
0 0
Jeff
@ BartIk kijk ook niet naar kakkerlakken, maar ik heb wat beelden gezien de tweede helft. Maar verder boeit het niet, we staan gewoon weer 1e!
0 0
Bart
@jeffja k kijk niet naar kakerlakken, zou best, k kijk alleen de uitslagen nu en zou me weining interseeren hoe ze spelen, alleen gunde ik 010 niks..
0 0
Jeff
@ BartAls je als FC Twente zijnde zo barslecht speelt dan verdien je ook helemaal niets. N'Kufo morgen 100 km laten lopen om ze luie zweet eruit te lopen.
0 0
Bart
2-1 hoerenzooi
0 0
Bart
check mijn bijgewekte profiel ajacieden!
0 0
vincentajacied
0-1 touma :P en we zwaaien met z'n alle naar de kuip :P:P:P:P:P:P losers whahahahahahaha
0 0
020babe
Afkoopsom is gebaseerd op salaris, dienstjaren en leeftijd. Dat is wettelijk geregeld.
0 0
Thomas83
115.000 euro? Dat is wel heel veel geld.

Wordt er wel een vervanger gehaald?

Slecht communiceren kan natuurlijk niet.
0 0
Bart
tss...115.000euro, werken de meeste mensen superlang voor om al die wedstrijden van ajax te kunne zien en die ouwe krijgt zomaar ff mee
0 0