Meer aanmeldingen ledenraad

sv, 01-12-2010 om 09:08, 1230 views, De Telegraaf | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.
Het is nog geen uitgemaakte zaak dat acht van de negen oudspelers, die gehoor hebben gegeven aan de oproep van Johan Cruijff, op 14 december ook daadwerkelijk in de ledenraad van Ajax worden gekozen. Naast Aron Winter, Keje Molenaar, Edo Ophof, Peter Boeve, Barry Hulshoff, Piet Schrijvers, Ko Meijer, Dirk de Groot en Dick Schoenaker dingen nog eens acht kandidaten naar de acht vacante posities. ,,Er zijn zes aftredende leden herkiesbaar. En nog twee anderen hebben zich verkiesbaar gesteld”, zegt Ed Lefeber, directeur van De Toekomst. ,,In totaal zijn er zeventien kandidaten”, telde hij nadat de inschrijvingstermijn gisteren sloot.

Ruud Haarms, Rutger Koopmans, Sonny Léon, Ron Oudendijk, voorzitter Arend de Roever en Arthur Smolders hopen terug te keren in de ledenraad. Daarnaast kan ook er op Mike Harman en Jan van Eijden worden gestemd.

Meer op de site van De Telegraaf over de ledenraad.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
herman
welke halve zolen gaan nu op dit artikel opstellingen geven
0 0
Robinjo1988
iemand die ajacied met xy schrijft. :D
0 0
ajaxyd
haha ja sorry beetje ongepast misschien..

btw weet ook wel dat je ajacied schrijft en niet ajaxyd..
maar die naam keuze bestond al.
0 0
gerard
echt koffiedik kijken dit
0 0
ESARJAMA
Hoor net dat Jan van Meer ook gevraagd is.
0 0
V12
Zo'n Ruud Haarms en Jan van Eijden die hebben alles aan hun familie te danken. Op het moment dat dan Johan Cruijff en andere oudspelers komen heb je echt een enorm ego als je jezelf dan weer verkiesbaar stelt. Ik wil tegen deze mensen zeggen maak plaats voor anderen als je ajacied bent. (RWO)
0 0
Sliding
Mwoh ik ken beide kerels. Zijn echte clubmannen die al vanuit de jeugd bij Ajax voetballen en beide nu elftalleider zijn. Dragen onze club een erg groot hart toe en zijn volgens mij dan juist wel geschikt om in die ledenraad te komen. Onze club is nou eenmaal meer als alleen de betaalde afdeling. een combinatie van een paar van die gasten die oud eerste elftal spelers aanvullen kan best ok zijn
0 0
V12
Ben ik met je eens maar eerst moeten ze even plaats maken, in het belang van de club. Zou op zich niet verkeerd zijn als ook zij 8 posities in de ledenraad innemen. (RWO)
0 0
radical
Zolang er maar meer mensen met voetbalkennis en een echt Ajaxhart erin komen vind ik het prima. Een combinatie levert waarschijnlijk ook al resultaten op
0 0
Rogyros
Intelligente reactie op de post van mtrules...
0 0
marcoo
Ruud Haarms is dat familie van?
0 0
HeinJan
Ja, zoon van Bobby.
0 0
afc_red
Dat zou jij moeten weten? zijn het oud spelers Ajacied? Weet je het niet? dan gaarne Oprotten !!
0 0
mtrules
Er zijn ook goede zakenlui die een Ajax-hart hebben. Zou je het terecht vinden als JIJ niet in de ledenraad zou mogen plaatsnemen, terwijl je dat wel zou willen, omdat je geen oud speler bent?
0 0
daslogisch
Ja, zou ik wel vinden ja. Eigen belang (zonder te zeggen dat zo iemand egoistisch is hoor) is altijd ondergeschikt aan Ajaxbelang. De mensen die toch willen blijven kunnen toch de afspraak maken dat ze voorgesteld kunnenw roden wanneer andere niet-voetballers weer herkiesbaar zijn??
Er moet iets veranderen, dat hoort iedereen zonder eigen belang toe te geven, en daarvoor is deze optie gekozen. Ik zou dat zelf iig zeker niet in de weg willen lopen, ook al zou ik graag lid blijven. Het is zo uniek dat er door de oudspelers iets in gang is gezet waardoor er gebouwd kan worden aan de veranderingen, dat moet geen enkele ajacied willen dwarsbomen..
0 0